Programok augusztus 20-án

Csepel.hu

Szent István nap alkalmából szeretettel várjuk Önöket augusztus 20-án, a Daru-dombon.

Lesznek a programok között történelmi hagyományőrző bemutatók, ismeretterjesztő programok, gyermekjátékok és további érdekességek.

Csepel.hu

6 hozzászólás “Programok augusztus 20-án” bejegyzésre

  1. PáLoS TReND szerint:

    !!! ÉBREDJ MAGYARORSZÁG !!!
    FEGYVEREBE !!!!!!!!!!!!!!!
    HŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. PáLoS TReND szerint:

    Hamis PáLoS TReND mintha reakciósabb lenne és nehéz fejűsége miatt nem nagyon tudna időben leszakadni a billentyűzetről!!!…- hé ADMIN!!!…- nézz már rá a kótyagos IP címére, mert még tűz pusztíthat a Karmelita kolostorban!!!🔥
    Viszont Orbán kényszeres zsidó kereszténykedése az indiánok földjén egyszerre volt gyomorforgató és röhejes!!!…- az meg, hogy az egész pöffeszkedős okostojásosdi csupán felolvasva ment…- a jól értesültek szerint a kisebbségi komplexusban szenvedő őszintétlen ember cigány útját igazolja!!!
    Hogy kinek kell pusztulni az már el van döntve, de előbb-utóbb mindenkinek kell, s csak a hogyan a kérdés. A talmudista és cionista zsidóknak veszniük kell, vagy így, vagy úgy! Felszámolni hazugságaikat, fegyvereiket, telepeiket, lopott hazugságokra épülő „kultúrájukat” és egész mivoltukat szükségszerű és elkerülhetetlen végzetük! Szerepüket betöltötték, amit lehetett, ártottak azoknak, akiknek csak lehet. További esetleges létezésünk értelmetlen pedig a színház és a tettetés az, ami igazán kóros és mellőzhető, hiszen ami nem szükségszerű, az valójában minden fölösleges!!! Ugyanis a TE RAM TU = TEREMTŐ (t)ÖRVÉN(ye) mindennek meg van a maga rendeltetése. A zsidóké mindörökre az isteni ellenére lenni míg MAGyaroké az ÉLET és tudás őrzése és átörökítése!!! Miért kell különbséget tenni, tehát?
    Mert a zsidó=dózis soha nem lehet MAG(yar)-ból eredő, s aki magyar mivolta ellenére elzsidósodott, annak sorközösség –vállalásban is osztozkodnia kell ezzel a parazita programmal!!! https://www.youtube.com/watch?v=rHc751TJuQk

  3. Gyula szerint:

    Ma jártam ott hátul, vidám lesz 40 fokban a tarlón, a porban, a kutyaszarban. 😁🤣👍

  4. Gyula szerint:

    Update:
    – a szarrá ázott tarlón, a szarrá ázott kutyaszarban, a sárban. 🤣👍

  5. Gyula szerint:

    Itt sem az ész, hanem a hűség osztotta a lapot.
    Nincs villany az árusoknál, mert esik az eső.
    Ez komoly, baszdmeg? 😁🤣👏👍✔

Itt lehet hozzászólni !