Rongálás a Szent Imre téren

Csepel.hu
 
Hiába igyekszik az önkormányzat folyamatosan karbantartani a közös dolgainkat, vagy éppen pótolni a meghibásodott, szétvert közterületi eszközöket, még így is nehéz a vandálokkal lépést tartani, és továbbra is sok a rongálás a kerületben.
Az éjszaka ismét kárt tettek közös tulajdonunkban – írja a Csepel.hu

Mára virradóra ugyanis valaki vagy valakik megrongálták a Szent Imre téren lévő párakaput. A képek tanúsága szerint a kapuba vezető cső lett leverve, így a víz nem jutott el párakapu belsejébe és szétfolyt a járdán. Az önkormányzat tájékoztatása szerint a rongálást a Városgazda igyekszik minél gyorsabban helyreállítani.
 
Kérjük, hogy vigyázzanak a közös dolgainkra, a közösségi terekre, a mindannyiunk által használt közterületi eszközökre. Meg kell becsülni közös értékeinket és az értünk dolgozók munkáját – hívja fel a figyelmet az önkormányzati portál.

3 hozzászólás “Rongálás a Szent Imre téren” bejegyzésre

  1. Proli szerint:

    Valóban minden kétséget kizáróan látszik, hogy elvetemült gazemberek tehették, feltett rongálási szándékkal; nem csak valaki VAGY VALAKIK megbotlott az 50 méter hosszan, igénytelenül elhúzott kígyóban. Reméljük a városgazda büszke, névtelen hősei mielőbb semmissé tudják tenni ezt a szinte visszafordíthatatlannak tűnő kárt.

  2. Lennox szerint:

    Nincs megfelelő retorzió.

  3. Fater trollja szerint:

    2 hét kényszermunka?

Itt lehet hozzászólni !