Illegális hulladéklerakatot számolt fel a Városgazda

Csepel.hu
 
Az Akácfa utcai Kiserdőnél, a Fehérakác utcában ismét jelentős mennyiségű illegális hulladéklerakatot számolt fel a Csepeli Városgazda.
 
A kerület évente több száz millió forintot költ az illegális szemetelők elleni harcra, akiknek az sem szegi kedvüket, hogy már jó néhány elkövetőt előállítottak a hatóságok. Az illegális szemétlerakás az egyik legsúlyosabb szabálysértés.

A csepeli közterület-felügyelet tettenérés esetén értesíti a rendőrséget, akik akár több százezer forintra is büntethetik az elkövetőket. Segítségükre lehetnek a lakók, akik értesíthetik őket (A csepeli közterület-felügyelet 0-24 óráig hívható telefonszáma: 278-0150) ,valamint bizonyító erejűek a térfigyelő kamerák felvételei, amelyek a környezet szennyezőiről készülnek.
 
A Városgazda munkatársai a 3 köbméternyi hulladékot elszállították. Csepelen egyébként működik hulladéklerakat. Az FKF hulladékudvara a Mansfeld Péter utca 86. szám alatt található, ide hétfőtől szombatig vihetik el a szemetet.

2 hozzászólás “Illegális hulladéklerakatot számolt fel a Városgazda” bejegyzésre

  1. kormánypárti szerint:

    A főleg kontár vállalkozók felszámítják a jó pénzt a megrendelőnek a sitt elszállításáért is, majd valahol az út mentén megszabadulnak az építési törmeléktől. Aztán ott vannak a fémgyűjtők, akik díjmentesen szeretik eltüntetni a kábelszigetelést, a háztartási gépek műanyag kaszniját, meg minden más szemetet, ami a cuccok szétbontásából megmarad és nem tehető pénzzé. Tehát vannak olyan foglalkozásszerű tevékenységek, amelyek folyton újratermelik az illegális hulladékot.

  2. Fater trollja szerint:

    A hulladék még önmagában nem illegális, mucikám, az elhelyezése tud az lenni. 🤣👏👍

Itt lehet hozzászólni !