Segítsünk az ukrajnai menekülteknek!

Csepel.hu
A háborús helyzet miatt egyre több hagyják el Ukrajnát és érkeznek Magyarországra. A csepeli önkormányzat és a Segítség Köve Alapítvány összefogott és adománygyűjtést indít a menekültek részére.
 Aki segíteni szeretne, adományait 2022. február 28-a 10 órától 18 óráig és 2022. március elseje 10 órától 18 óráig adhatja le a csepeli Sport-, Szabadidő- és -Rendezvényközpont 4-es pavilonjánál.

A jelen helyzetben amire szükség van: pléd, tartós élelmiszer, konzerv, bébiétel, keksz, pelenka, nedves törlőkendő. Felhívjuk figyelmüket, hogy ruhákat ne hozzanak!
Aki pedig pénzzel segítene, támogathatja az alapítvány munkáját a következő bankszámlaszámon:
10400195-49575451-57561013
Közleményben kérjük írják be: Ukrajna
Fogjunk össze és segítsünk együtt!
Csepel.hu

5 hozzászólás “Segítsünk az ukrajnai menekülteknek!” bejegyzésre

  1. Nagyapó szerint:

    Ukrajnában működik egy nacionalista, magyarellenes kormány, amely az ukrán fasisztákra – Mirotvorec (Béketeremtő) – és más náci szervezetekre támaszkodik. Vezetőjük egy bohóc, aki most jött rá, hogy más egy TV sorozat és más egy ország vezetése! Csődbe, háborúba vitte országát!! Ezek minden kisebbséget ellenségnek kezelnek!
    Nálunk hasonszőrűek a moslékkoalíció tagjai, akik állandóan ukránoznak, hogy pénzért jönnek szavazni, magyar nyugdíjat, meg orvosi ellátást kapnak. Vezetőjük – egy hasonló bohóc – aki büszkén közölte, hogy a kommunisták és a fasiszták képviselője (középen van a Fidesz-KDNP), ő fegyvereket, meg magyar katonákat akar háborúba küldeni!
    Nehéz helyzetben vagyunk, mert fenyeget az, ami a délszláv háborúban történt, hogy a Délvidékről elüldözött magyarok tulajdonát koszovói szerbek és cigányok foglalták el. Ez fenyegetheti a kárpát-aljai magyarságot is. Fontosabb a karitatív szervezetek ukrajnai tevékenysége. „Ott segítsünk, ahol a probléma van!”.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  2. László szerint:

    “„Ott segítsünk, ahol a probléma van!”” Igaza van!! Mi probléma volt a balatonöszödi kormányüdülőben hogy ott kellett segíteni a venezuelai kipcsak testvéreinknek?

    “Kárpátaljai romák vesztegelnek napok óta a záhonyi állomáson, fogalmuk sincs, hová menjenek. Szó szerint kupacokban alszanak a családok, napok óta nem kapnak sem jogi segítséget, sem hivatalos tájékoztatást.
    A magyar kormány csütörtökön este kormányrendeletben határozott arról, hogy minden Ukrajna felől érkező menekültet beenged az országba, de a menekültstátuszt és a vele járó kedvezményeket csak a külföldi állampolgárok kaphatják meg. Az állomáson veszteglő roma családok pedig magyar állampolgárok, akik szintén kárpátaljai településekről menekülnek a háború elől.” – Ebből majd lesz egy kis straszburg, meg napfényeskanada…

  3. Nagyapó szerint:

    László azt hiszem téved. Balatonöszödön nem “venezuelai kipcsak testvéreinkről”, hanem etelközi guambianókról volt szó.😀
    Mi vaaan? Megint jön a szoci rasszizmus? Elmúlt a lomtalanítás, jöhetnek az egyéb romák?

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  4. László szerint:

    Vonattal küldik őket Pestre, értem én hogy menekülnek…

  5. Gyula szerint:

    Te Fater!
    A főnököd mást mondott. Már haverok. (gondolom, hogy nem mostanában jártál arra?)
    Meg már a “bohóc” (még nem zsidóztál?) van és nem Porosenko. Attól még az idióták jól jöhetnek a Putyinista agresszorok ellen nekik, akik a Csecsen kannibálokat vitték oda, azokat a Csecseneket, akiket még nemrég irtottak és a nemzetközi terrorizmus karizmatikus figurái és több száz áldozat vére tapad a kezükhöz. Beszlán? Meg van még?
    Nem értem, hogy te/ti mit akartok? Vagyis igen: újraépíteni a Szovjetuniót! 😛 Vissza Janukovicsot, akit elzavartak a halál faszára? Ő is csípte a magyarokat, csaxólok.
    Ne vessétek véka alá, majd a NATO seggében valahogy kimaradunk egy kicsit, nyalva ide is, oda is.
    Tudom, kell az erőmű, a meglévőbe fűtőelem, gáz és import áram, de ezért nem kell letérdelni, ha a meccseken nem térdeltetek le! 😁😎🌈
    Szép jövőkép, elmebetegektől. 👍

Itt lehet hozzászólni !