Videó: így ugrált egy drogos az autó tetején Csepelen

Csepel.info

Szabályosan szétvert és szétrúgott egy drogos egy autót a csepeli Kiss János altábornagy utcában pénteken. A férfit csak üldözés után kapták el a csepeli rendőrök – értesült a Csepel.info.

Az utca lakói arra figyeltek fel, hogy egy férfi kezdi el egy parkoló autó lámpáit rugdosni. A rugdosás után egy nagyobb kő következett, azzal törte be a szélvédőket, majd jött az ugrálás. Ahogy az a rövid videón látszik, felmászott a kocsi tetejére, és azon ugrálva, teljes erővel próbálta betörni azt.

A kiérkező rendőrök láttán a férfi menekülni kezdett, de végül elkapták és bevitték a kapitányságra. Szemtanúk szerint a férfi drogos lehetett.

Csepel.info

15 hozzászólás “Videó: így ugrált egy drogos az autó tetején Csepelen” bejegyzésre

 1. László szerint:

  Engedd ki ilyen körülmények között a gyereked az utcára. Az ilyen bárhol-bármikor szerencsés esetben “csak” kirabolja. A ügy fejleményeként a belügyminiszter bejelentette lemondását. De az is lehet hogy nem.

 2. Hozzászóló szerint:

  Gyula fórumtárs?

 3. Gyula szerint:

  Lehet, hogy a gyereked, én úgy tudom! 😂

 4. Hozzászóló szerint:

  Hamar kiengedtek, Gyuszi.

 5. Gyula szerint:

  Kisz.pod a fas.m, te gagyigyerek. Egy szar, senki vagy, takarodj már rólam.

 6. Hozzászóló szerint:

  Látod Gyuszi, míg a melóhelyen csak annyi a dolgod, hogy kihúzd időben a kukát, itt demokratikus módon hallathatod a hangod egyszerű szerzetként is.

 7. Gyula szerint:

  Itt? Demokratikus módon? Te tényleg egy mongolfidióta vagy. 😁😜👍
  4-kor te sem leszel a Karácsonynál, mi, tököslegény?

 8. Hozzászóló szerint:

  Gyuszi, a hozzád hasonló mosdatlan szájú bunkók (nem bántásként írom, ez tény) soha senkinek nem segítenek. Aki meg segít, az nem veri nagydobra. Ha meg valóban úton lennél, nem itt nyomkodnád a telefonodat. Szerencsétlen.

 9. Zsivány szerint:

  KamuGeri otthonánál lesz délután négykor tünti? Melyik párt szervezi? Attól a hülyétől nem kell félni! Van egy olyan érzésem, hogy házon kívül lesz. Majd talán holnap délután hazasettenkedik… 😁

 10. László szerint:

  Kamugerinek mi köze hozzá hogy katasztrófális állapotban van a közbiztonság?

 11. Csak úgy szerint:

  Eme példány is élvezi az immár 12éve tartó “2 hét alatt rendet teszünk”-et! 🙂

 12. László szerint:

  Nem értem a híveket. Megkérdezhetnének a kormánytól valami illetékest pl. a fenti “kéthetest” hogy 2-3 felfüggesztettel, vagy betörésen tetten érve úgy elkapva hogy közben ott virít a lábán a nyomkövető, vagy bevont vagy nem is létező jogosítvánnyal ittasan, bedrogozva vezetve újra balesetet okozva miért nincsenek ezek sittre vágva akár pár hónapra? Rendben mennek a dolgok? A filmen az ember már biztos szabadlábon van. Én lexarom nekem nincs gyerekem, nincs autóm, nem féltem hitvány életem. Zsivány, akkor fogja kamugerire ha talált a drogoson házitetűt amit a nyuggerházban szedett össze. Az ember már ott sincs biztonságban.

 13. Zsivány szerint:

  Mi a bajod? Én csak kérdeztem. Gyula mondta, 4-kor lesz valami esemény Karácsonynál. Felteszem az őrjöngő drogos hulladék is egy hajléktalan. Ezek gyilkoltak az Eperföldön és a Görgey téren, felgyújtottak egy óvodai tárolót, mozgássérült asszonyt raboltak ki, felégették a cserkészházat, összevissza piszkítanak, szemetelnek, erőszakosan kéregetve zaklatják a járókelőket, ágyi poloskákat és patkányokat terjesztenek el, most meg parkoló autókat rongálnak. KariGeri ne hozzon ide többet belőlük, mert nincs rájuk szüksége a csepeli lakosoknak !!

 14. Nagyapó szerint:

  Eetásak!! Magyarországon független bíróság van! Majd azt mondják az Amnesty Mnternational ügyvédei, hogy drogfüggő, így nem beszámítható, il.l migráns!

  Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

 15. Gyula szerint:

  Zsivány!
  Te nagyon félreértettél! 🤣👍
  Vasárnap hajnalban vittem egy adag cuccot (segélyszállítmányt) az Ukrán határra.
  Arra “toboroztam” hívőt, kocsikísérőnek. 😁
  Persze egyik sem volt ott a “Karácsony” sarkán, egy lélek sem volt ott. 😜

  A többivel egyet értek és Lászlóval is.

Itt lehet hozzászólni !