Adatgyűjtésbe kezdett a pedofilok csepeli védelmezője

Csepel.info

Fel lehet iratkozni Szabó saját kubatov-listájára

Tudjuk, hogy minden szentnek maga felé hajlik a keze. Így nem lepődtünk meg, amikor az adatgyűjtések és listázások ősellensége adatgyűjtésbe és listázásba kezdett.

Szabó Szabolcs még egyetlen Csepelt és Soroksárt érintő,  Karácsony Gergely bosszúhadjáratában leállított fővárosi fejlesztést sem reklamált meg “saját” főpolgármesterénél. Cserében a csepeli-soroksári kerékpárút építésének leállítását még helyeselte is. Ráadásul az Együtt, majd az LMP politikusa, akit most a Momentum és az általa korábban lenácizott Jobbik támogat, valahogy minden alkalommal a pedofilok oldalára állt, amikor arról szavazás volt, vagy kifogást emelhetett.

Valahogy mindig a pedofilok oldalán

Ha egy balliberális politikus azt állítja, hogy éppen civil, akkor törvénytelen felismerni és a nevét leírni. Ez ugyanis “listázás”, amihez adatkezelési engedély kell – állította Szabó Szabolcs, aki két évig járt Péterfalvi Attilához ezzel a panasszal. Ahogy azonban arról a Csepel.info beszámolt, Szabó Szabolcs valójában egy pedofil bűnözőt próbált megvédeni, amikor jogi elégtételt követelt a felismerése miatt.

Először 2017-ben került az Országgyűlés elé olyan törvénytervezet, amely a pedofil bűncselekmények elkövetésének lehetőségét próbálta szűkíteni. Akkor arról döntöttek a honatyák, hogy tanárként, gondozóként ne dolgozhassanak azok, akiket pedofil bűncselekmény miatt egyszer már elítéltek. Az Országgyűlésben jelen lévő 187 képviselőből minden fideszes, KDNP-s, jobbikos, MSZP-s, LMP-s valamint a függetlenek közül Fodor Gábor, Kész Zoltán és Kónya Péter képviselők igennel voksoltak a jogszabály módosítására. Csak az Együtt-Párbeszéd két politikusa és a tőlük is független Szelényi Zsuzsanna nem támogatták azt – számolt be az esetről a Figyelő.

2020-ban annak is sajtóvisszhangja lett, hogy Szabó a Facebook oldalán arról írt, hogy szerinte a pedofília csak mentális zavar, és ezért nem büntetni, hanem kezelni kell.

A legutolsó a sorban a keddi parlamenti szavazás volt: Az új törvény értelmében létrehoznak egy nyilvántartást a pedofil bűncselekményeket elkövetőkről. A változtatás azt is meggátolhatja, hogy a pedofilok olyan állásokat tölthessenek be, ahol gyermekekkel találkozhatnak. A jogszabályt 157 igen szavazattal (Fidesz, Jobbik és független képviselők szavaztak igennel), 1 ellenvoks (független) mellett fogadta el az Országgyűlés. Szabó távol maradt a szavazástól.

A távol maradó ellenzékiek indoklása szerint azért nem támogatták a törvényt, mert az a homoszexuális, leszbikus és nemátalakító propagandát is megtiltotta a bölcsődékben, óvodákban és a 18 évesnél fiatalabbak oktatásában. Márpedig a homoszexuális propaganda óvodai bevezetésében Szabó Szabolcs is a szivárványos élcsapat egyik tagja.

Így képviseli Csepelt és Soroksárt

Szabó Szabolcs 2014-ben lett Csepel és Soroksár parlamenti képviselője, ám hivatalosan azóta is Gyulán lakik. Mivel azt sem érezte fontosnak, hogy bejelentse magát Csepelre vagy Soroksárra, semmilyen helyi ügyben, népszavazásban nem vehet részt, ami a szavazóit érinti. De kérdéses, hogy Szabó a csepelieket és soroksáriakat akarja-e képviselni, hiszen nem a pedofil ügyek az egyetlen, amiben másképp szavazott, mint ahogy a túlnyomó többség elvárta volna. Többek között

Soros György betelepítési tervét és a hajléktalanok beköltöztetését viszont annál inkább helyesli:

Most az adataink kellenek neki

Szabó most hirdetésben kéri a csepeliek és soroksáriak adatait, de láthatóan nem mindenkinek jön be a kaméleonpolitika.

 

Sokan ismerik a “demokrata stílust”, vagyis, hogy Szabó Szabolcs – illeszkedve a legújabb liberális trendhez, nem fogadja el a vélemény és sajtószabadság alapelveit. Így akivel nem ért egyet, azt letiltja oldaláról, a hozzászólásaikat pedig törli. Van is néhány kritikus, aki ezt, valamint a többség véleményével rendre szembe forduló politikáját a szemére veti.

Csepel.info

11 hozzászólás “Adatgyűjtésbe kezdett a pedofilok csepeli védelmezője” bejegyzésre

  1. Na, ez az irgalmatlan zaklatás és félelemkeltés netovábbja…- buzeránsok!!!
    Egy gnóm törpe kisebbség erőszakos és agresszív a magánélet határait durván megsértő provokációja!!!…- holmi adatgyűjtésnek álcázott családi feltérképezés!!!
    El a kezekkel a családjainktól deviáns politikusbűnözők!!!
    Azért az meg van ugye, hogy ezt a galádságot nem fogjuk “békésen” nézni és tűrni egy patkányforradalmi ükunokától és idegenszívű sakáljaitól?!
    Nekünk az anya az nő, az apa az férfi, a család pedig apa, anya és gyerek.
    Ebben hiszünk, e szerint élünk, de nem dörgöljük senki orra alá.
    Gondoljunk csak bele, mi lenne, ha mi írnánk egy ilyen beteg szexragadozó bérelt lakásának ajtajára, hogy az anya nő, az apa férfi.
    Világraszóló botrányt kerekítenének belőle…
    Pláne, ha még 1 kis ún. “adatgyűjtéssel” is társulna!

  2. Dórika szerint:

    Miért nem távolítják el a politikából meg az utcáinkról ezt a köcsög buzeránst? Eleve ki szavazta ezt meg? Szedi fel a pénzt 0 munka után!
    Menjen vissza Pápára és operáltassa át magát szopós ribanccá, úgy is néz ki!

  3. Gary Ridgeway szerint:

    Dórika!
    GYK: Attól, hogy buzi, még nem pedofil, de az agitpropot te is jól beszoptad! 👍😁

  4. robi szerint:

    “Eleve ki szavazta ezt meg?”

    Dórika hol élt az elmúlt két országgyűlési választás időpontjában?
    Tán csaknem azóta menekítették be az országba őnagyságát?

  5. Nagyapó szerint:

    Csepelen Szabóra szavaztak. Arra az emberre, aki semmit nem tett Csepelért, igaz ártani sem tudott, mert a csepeliek észbe kaptak és polgári önkormányzatot választottak. Szabó számára legfontosabb, hogy minél feljebb másszon a Gyurcsány(i) létrán egy esetleges listás helyért, ezért szavaz MINDIG a moslékkoalícióval, a csepeliek és a magyar nép ellen.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  6. robi szerint:

    Nem Szabóra szavaztak, hanem ellenfele ellen.

    Egy közepesen elfogadott, a népszerűségi listán középmezőnyhöz tartozó ellenféltől mindkétszer kikapott volna.

  7. Nondroid szerint:

    A polgármester és Németh Szilárd összeveszésének hatásairól is szeretnék ilyen cikket olvasni a korrekt tájékoztatás érdekében. Miért nem indult már el a Jedlik felújítása? Miért nincs megoldva a csepeli gyerekek úszásoktatása? Hogyan nyúlhatta le Csepeltől a Csepel SC területét Németh Szilárd?

  8. kismiska szerint:

    A stílusából ítélve ezt tutira az Ábel írta,de miért nem meri aláírni?
    Komolyan egy “hírlevél”miatt íródott ez a szöveg?Mi a helyzet a fideszes hírlevelekkel,egyéb kapcsolattartásokról,regisztrációkról,konzultációkon megadható személyes adatokról amivel “tarthatjuk a kapcsolatot” a kormánnyal/fidesszel?
    A Kubatov lista nem fideszes találmány?Az nem volt probléma csak ha másnak is van?
    Mi a helyzet az alpolgi által üzemeltetett fb adok-veszek oldallal ami alkalmas lehet a csepeliek név és arckép alapján történő beazonosítására és kommentjeikre való rákereséssel a politikai álláspontjuk megismerésére?

  9. kormánypárti szerint:

  10. Nagyapó szerint:

    kismiska igazi komcsi, ” a múltat végképp eltörölni”, vagy elfelejteni. Az első listázást az MSZP végezte, amikor átvette a volt MSZMP 600 000-s tagnyilvántartását, név, lakcím, stb.
    Régi komcsi elv, hogy vádold ellenfeledet azzal amit te tettél/tenni akarsz.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

Itt lehet hozzászólni !