Kell-e szex, pia és cigi az ovisoknak?

Szabó Szabolcs homoszexhez juttatná a csepeli gyerekeket

Csepel.info

Fotó: Transindex.ro

Az ellenzéki Szabó Szabolcs felháborodott azon, hogy Borbély Lénárd polgármester a csepeli óvodákba nem enged leszbikus, homoszexuális és genderpropagandát – értesült a Csepel.info.

A liberális politikus a Facebook oldalán állt ki amellett, hogy a gyerekeknek homoszexuális hercegekről, leszbikus Hamupipőkéről, nemváltásra vágyó hősökről meséljenek az óvodákban. De persze úgy írt erről, mintha a gyermekek védelme helyett könyvek betiltásáról lenne szó.

Bár a legtöbb ember támogatja a filmek, könyvek korosztály-besorolását vagy éppen az alkohol és a cigaretta tilalmát a gyermekek részére, azért a tilalmaknak mindig voltak sunyi ellenzői. Most hagyjuk, hogy mennyire épeszű, aki hagyná cigizni, sörözni vagy pornót nézni az óvodásokat. Nagyjából senki.

Ám a homoszexuális és genderlobbi szemében mégis célpontot jelentenek a gyermekek.

A szexuális másságot már akkor megpróbálják mese formában belemosni a gyerekek agyába, amikor még a szexualitással, a nemi szerepekkel sincsenek tisztában.

“A királyságában egy boszorkány elrabolja a gyönyörű királylányt. A bátor herceg és okostojás barátja rögtön nekivágnak, hogy kiszabadítsák és egyikük feleségül vegye. Kalandos útjuk során azonban rájönnek, hogy valójában mindketten a fiúkat szeretik és egymásba szerelmesek. A “homi end” azonban így még nem teljes, a mese végére kiderül, hogy a királylány sem rájuk vágyik, mert leszbikus és talán örök boldogságra lel a boszorkány oldalán.”

Ilyen könyv a “Meseország mindenkié” címet viselő, amit legfeljebb LMBTQ-felnőttmesének lehetne nevezni. A könyvben ugyanis a megszokott férfi-női szerepek, illetve férj-feleség kapcsolat inkább a negatív szereplők esetében jelenhet meg.

Úgy beszélnek róla, mintha mesekönyv lenne

A Labrisz Leszbikus Egyesület által megjelentetett könyv legfontosabb történetei tömény homoszexuális és gender-propagandát sugároznak, mesébe illesztésük pedig kizárólag azt a célt szolgálja, hogy már óvodás korban elkezdhessék a propaganda-agymosást.

Szabó Szabolcs

Szabó Szabolcs és a szivárványos szappanbuborékok

De mivel a címében mesének nevezik, az eltiltását is úgy kommunikálják, mintha csak egy mesét vagy könyvet tiltanának el a gyerekektől.

“Hát gratulálok! Borbély Lénárdnak sikerült könyvbetiltó politikusként bevonulni a történelemkönyvekbe (ha egy utódja majd nem tiltja be azt is). Nagyon elkeserítőnek tartom, hogy ennyire mélyre süllyedt a Fidesz. Borbély eddig csak Németh Szilárd fegyverhordozója volt, de most már a Mi Hazánk nevű szélsőjobbos bagázs bornírt politikáját hajtja végre. Javaslatként meg csak annyit tudok megfogalmazni, hogy ha egy könyv nem tetszik, akkor nem kell elolvasni (már ha szokott olvasni egyáltalán). Mondjuk kultúrember elolvas olyan szövegeket is, ami nem tetszik, mert ugye e nélkül viszonylag nehéz kritikát megfogalmazni. Pl. nekem nem tetszenek Wass Albert szövegei, de ettől még olvastam tőle könyveket. Hát így! Tessék sokat olvasni, aztán majd beszélhetünk a könyvekről, meg az irodalomról!”

A fenti sorok Szabó Szabolcs ellenzéki politikustól származnak. Igen, jól olvassák: Szabó egyetlen egy szóval sem említi, hogy milyen “mesékről” vagy “könyvről” van szó. A homoszexuális és gender-propagandát tartalmazó könyv ugyanis – a képviselő szerint – semmilyen problémát nem jelent az óvodásoknak. Annyira nem, hogy le sem írja, miről van szó.

De meg kell jegyeznünk: Szabó Szabolcs csak mások gyerekének mutogatná a homokos hercegeket, leszbikus hercegnőket és a boszorkát. Neki ugyanis – természetesen – nincs gyereke.

Csepel.info

26 hozzászólás “Kell-e szex, pia és cigi az ovisoknak?” bejegyzésre

  1. Bagoly szerint:

    Ez a SzSz egy gyárilag selejtes spermafrodita !

  2. csepelikerdezo szerint:

    Bagoly,

    Valahogy mégis csak több szavazatott kapott, mint a pacal király :mrgreen:

  3. werthan szerint:

    csepelikerdezo

    Ez valóban nagy teljesítmény, tekintve, hogy megválasztása óta semmit, de tényleg SEMMIT nem tett Szabó Szabolcs a kerületért!!!!

    Ha mégis volna olyan ügy, amit lelkesen képviselt és eredményt is ért el benne, kérlek, küldd át, bár attól tartok, hogy elég lesz SMS-ben is… 🙂

  4. csepelikerdezo szerint:

    werthan,

    Miért kellene Veled egyet nem értenem? 😀
    Csupán elmondtam/leírtam/reagáltam arra, hogy “selejtes spermafrodita” létére überelte a pacal királyt 😀

  5. Ábel Attila szerint:

    A Szabó Szabolcsot védőket kérdezem: óvodás gyerekeknek való szerintük az a sztori, hogy a leszbikus boszorka elrabolja a királylányt (vélhetően szexrabszolgának), a megmentésére induló királyfi pedig a mese végére rájön, hogy a lovászfiúba szerelmes, majd a mese végén a királylány is szerelmes lesz emberrablójába, a boszorrkányba, a királyfi pedig forró ölelésben egyesül a lovászfiúval?

  6. Marika szerint:

    Szaró Szabolcs inkább fogja be, minek szól bele a dolgokba ha amúgy nem csinál semmit, csak szedi fel a pénzt? Remélem legközelebb nem szavazzák már meg!

  7. csepelikerdezo szerint:

    Ábel Attila,

    Az nem feladata az önkormányzatnak, hogy a kerületben lakókat tájékoztassa arról, hogy hány óvodában vannak koronavírusos dolgozók és hány csoport van bezárva?
    Amúgy van arról információ, hogy valamelyik óvoda akarta volna egyáltalán ezt a könyvet megvenni?
    A magyar törvényeknek nem kellene megvédenie (SOKKAL JOBBAN) a gyerekeket a pedofiloktól például?
    Itt van ez az elcseszett könyv, ez a legnagyobb gond Csepelen?
    Jönnön már el az Erdősur utca utolsó 150 méterét nézze már meg. Vagy nézze már meg a Mázoló utcát… De felőlem sétálgathatna a Csikó és/vagy Cirmos sétányon is, hogy ott milyen állapotok vannak… Ahol egyébként a féltett óvodások laknak és élnek/élnének…

  8. Ábel Attila szerint:

    Az a baj kérdező, hogy nem figyel, csak kritizál. Itt van egy koronavírusos hír az egyik csepeli óvodáról: https://www.csepel.hu/hireink/kozerdeku/item/12978-koronavirusos-lett-a-csodakut-ovi-egyik-dajkaja

    Ez a leszbikus-homoszexuális könyv nem kerül majd a csepeli önkormányzati óvodákba, a legnagyobb gond pedig amúgy nem ez, de nem is mondta senki, hogy ez. Hol olvasott ilyet? Sehol. Nem írta a panaszába, hogy maga szerint ez a legnagyobb gond, de ezt maga dönti el, nem én.

  9. csepelikerdezo szerint:

    Ábel Attila,

    Az ön által linkelt hír egy hónapja történt. Azonban most egy másik óvoda érintett tudomásom szerint, és erről mind az óvoda, mind az üzemeltető (Önkormányzat és a Csepeli Csodakút Egyesített Óvoda) mélyen hallgat.
    Miért “papír fecniket” osztanak szemlesütve az ott dolgozók?
    Kiemelten foglalkoznak ezzel a sz.ros könnyvel, ezért gondolom jogosan, hogy minden más rendben van Ön, a polgármester és az Önkormányzat szerint.

  10. Ábel Attila szerint:

    Látja csepelikerdezo, nem a pletykákat kellene szajkóznia.

    Jelenleg nincs bezárva egyetlen óvodai csoport sem. És, hogy miért nem hazug pletykákat osztunk meg az önkormányzat oldalán? Csak mert nem az a dolgunk.

  11. Bull-dózer szerint:

    Vajon Ábel Attila honnét tudja, hogy mi szerepel a könyvben? Netán olvasta? :O Vagy csak hallott ezt-azt róla? :O Egyébként ha már védelemről van szó, jobb lenne, ha a gyerekeket és a tisztességes lakosságot nem a könyvbetiltással kezdenétek, ha nem az ide betelepített “hős utcaiak”-al! 🙂 A fene tudja, hogy fényes nappal, a modern, hiper-szuper játszótérnél mikor bántalmaz majd valakit, főleg egy gyermeket egy “hős utcai” drogos… Na akkor lenne igazán védelemről beszélni, de addig ilyeneket ne mondogassunk már könyörgöm!

  12. Ábel Attila szerint:

    Dózer úr is utánanézhet a könyv tartalmának. A IX. kerületből való áttelepítésnek pedig mi vetettünk véget (nem a Hős utcából telepítették át a nem kívánatos szociális lakókat). 2010 óta csak Karácsony Gergely próbálkozott meg hasonlóval újra, de őt is helyretettük.

  13. Bagoly szerint:

    csepelikerdezo,

    A baloldalnak nem az országgal szemben, hanem a kormánnyal szemben kell ellenzékben lenni !

    Egyetlen megnyilvánulásotok sem ötletadó, építő vagy netán őszinte.

    Személyeskedő, alaptalanul hazug módon vádaskodó kritizálásoddal csak mind jobban erősíted a többségi akarat és hazánk törekvései elleni hovatartozásodat.

    Ez pedig nem ellenzéki, hanem ELLENSÉGES magatartás és következményeit sejtheted !

  14. Horváth János szerint:

    Bagoly!
    Túlzásokba esel!

  15. Bull-dózer szerint:

    Ábel úr! Válaszát köszönöm, tiszteletben tartom, de sajnos így is rossz Csepel közege… 🙁

  16. Tóth kati szerint:

    Szabó elvti is ahomoszexuálisok gyülekezetébe tartozik.Nem is vártam tőle mást.Sőt,azt se várom tőle,hogy tegyen Csepelért valami jót is,ugyanis ez ellenkezne az elveivel.Egy gerinctelen pojáca.Még soha nem hallottam,hogy Csepel érdekében tett volna valamit.A b..zi könyv mellett persze megszólalt.

  17. csak úgy szerint:

    Tóth kati!

    Persze ők rendben vannak!

    Újabb három embert keres a csepeli rendőrség.

    http://csepel.info/?p=76132

  18. csepelikerdezo szerint:

    Abel Attila HAZUDIK!!!
    FESTŐ ÓVODA MACI CSOPORT ZARVA!!!!

  19. Gary Ridgeway szerint:

    Gumicsont ragály idejére a sok fasznak. Ennyi. 😁👏👍

  20. Gary Ridgeway szerint:

    Bagoly!

    Sajnos 3/4 részben igazad van! 🤬

  21. […] Szabó a nem és a tartózkodás gombok nyomogatása mellett a szivárványos politikát támogatja […]

  22. […] híve, amit már az óvodákban bevezetne – derült ki a “Meseország mindenkié” című kiadvány melletti kiállásakor. Szabó 2020-ban úgy állt az óvodai homoszexuális propaganda bevezetése mellé, hogy a […]

  23. […] a homoszexuális propaganda rendíthetetlen híveként támogatja az óvodások homoszexuális felvilágosítását, és nem tartja problémásnak, ha pedofil bűncselekmények elkövetői tanítják a gyerekeket. […]

Itt lehet hozzászólni !