Borbély Lénárd: bízzanak az orvosokban!

Csepel.hu

Kollégáimmal azon dolgozunk, hogy a koronavírus elleni védőoltások beadásának időpontját megszervezzük a lakosság részére. Szomorúan azt tapasztaljuk, hogy miközben tombol a járvány, rengetegen betegszenek meg, kerülnek kórházba, intenzív osztályokra, és sajnos sokan halnak meg, ezalatt nagyon sok csepeli lakosunk elutasítja a keletről származó oltásokat – írja Borbély Lénárd polgármester a Facebook oldalán.

A csepeli önkormányzat tegnap szinte végig a Szputnyik oltások beadását szervezte, segítve ezzel a háziorvosok munkáját, és nagyon sok telefonhívás végződött úgy, hogy ezt a vakcinát nem kérik.

 

A polgármester arra kér mindenkit, hogy bízzon az orvosokban, szakemberekben és adassa be azt az oltást, amire kijelölték, mert a saját és mások élete is múlhat ezen.

Csak az oltás jelenti a kiutat és a biztonságot! -zárta sorait Borbély Lénárd.

Csepel.hu

17 hozzászólás “Borbély Lénárd: bízzanak az orvosokban!” bejegyzésre

  1. Előd Erika szerint:

    Valakiknek valamiért (!) az az érdekük, hogy sokan ne oltassák be magukat (bármelyik vakcinával). Ez felér akár gyilkossággal is. Nagyon szomorú, miközben Önök azon fáradoznak, hogy minél jobban, gördülékenyebben menjen ez.

  2. Horváth János szerint:

    Honnan veszi ezt a hülyeséget?

  3. Anickav szerint:

    Valakiknek valamiért (!) az az érdekük, hogy sokan oltassák be magukat ( mindegy melyik vakcinával, ugyanis ezek hosszú távú hatását senki sem vizsgálta ). Ez felér akár gyilkossággal is. Nagyon szomorú, miközben Önök azon fáradoznak, hogy minél jobban, gördülékenyebben menjen ez.

  4. kormánypárti szerint:

    Hosszútávú hatása csak az új fejlesztésű vakcináknak lehet, ide tartozik a Sputnik is. A kínainak legfeljebb annyi hátulütője adódhat egyes beoltottak tekintetében, hogy hatástalan vagyis két oltás után sem biztosít megfelelő védelmet (kb. az oltottak negyedénél). Ilyenkor szükség van további megerősítő oltásokra. A kiváltott immunválasz ellenőrizhető, kb. tízezer forint egy gyorsteszt a gyógyszertárban. Csak azzal kapcsolatban olvastam hírt, hogy a beadást követően vírusfertőzésben hunyt el a beteg, súlyos mellékhatásokról nem tudok.

  5. PáLoS TReND szerint:

    ISTEN SZERET!!! A FENEVAD OLTOGAT!!!
    SZEMBEÖTLŐ, HOGY A MAGYARSÁG ÉS AZ EMBERISÉG VÁLASZÚT ELŐTT ÁLL — VÁLASZTHAT AZ ELMÚLT 30 ÉVBEN URALMON LÉVŐ PÉNZURALMI GLOBALISTA VÁLSÁGOKOZÓK — A ROMLÁS ÉS PUSZTULÁS ÚTJÁN JÁRÓK ÉS UTÓDAIK, A FELÜLRŐL SZERVEZETT, VALÓDI RENDSZERVÁLTÓ CSELEKVÉSI TERVVEL NEM RENDELKEZŐK, ERÉNYJÓTÁLLÁST (garanciát) NEM ADÓ, VAGY a FŐÁRAMÚ MAGYARELLENES BŰNÖS MÉDIA ÁLTAL AGYONHALLGATOTT, ERÉNYJÓTÁLLÁST ADÓ 3. UTAS NEMZETI ERŐK — AZ ÉLET ÚTJÁT AKARÓK KÖZÜL!!!

    „Rohadjanak meg. Ezeket a dolgokat nagyon sokan tudjuk, terjesztjük is egyfolytában, de hiába, mert az emberek nem akarnak ezekről tudomást venni, pedig már nagyon régóta az emberiség ezeknek a szemeteknek a rabszolgája.
    Gusztustalanok, undort keltőek, rossz rájuk nézni, hiszen hüllők és gorillák keresztezésével hozták létre a hidegvérű – nem e világi!!! – „beavatkozók”!!!

    Tulajdonképpen eredetileg Schild a családnevük, csak felvették hozzá a Roth toldalékot, mely a címerükben is látszik, a vörös szín.
    Látszik, hogy a JóIsten ellenében lettek idetelepítve a Földünkre. Ártani, gyilkolni és megsemmisíteni mindent és mindenkit, ami a Teremtő eredetét igazolja és „hirdeti”!!!
    Többször igyekeztem közhírré tenni azt, hogy a Rothschildok mint pokolfajzatok folyton a FöldAnya állítólagos túlnépesedését akarták, akarják (…abszolút illetéktelenül!!! – Istenkísértéssel!!!) „szabályozni”.

    Íme, egy összegzés, mely bizonyítja deviáns kényszerképzetüket, hogy ez a vérszomjas „uralkodni akarásuk” a Fenevad által van bennük kódolva: https://avilagtitkai.com/articles/view/kontrollalt-nepirtas-nanotechnologiaval-legyartott-szunyog-segitsegevel-oltjak-be-virusokkal-a-fod-lakossagat”
    https://www.youtube.com/watch?v=qaYw3lZ4gUc
    ÉBREDJ MAGYAR!!!
    Szerrel és tettel:BRiNDZa+TüNDe éVa GaBRieL+PáLoS TReND.

  6. Gratulálok szerint:

    Sokak által kedvelt főorvos a második oltás után hunyt el, tette közzé a lánya a Facebook-oldalán.

  7. MTA szerint:

    Hónapok óta várok bármilyen covid elleni oltásra (nyugdíjas, jelenleg passzív daganatos betegként). A napokban végre kaptam telefonhívást, nagyon megörültem, végre…! De nem a csepeli SZTK, nem is a Jahn Ferenc Kórház, hanem mehetek a Rókusba Szputnyikért.
    Kérdezem, ha olyan sokan visszautasították itt Csepelen a Szputnyik vakcinát, miért is kell – autó hiányában – ebben a veszélyes időszakban többszörös átszállással utazni a Rókus Kórház oltópontjára (és vissza)?

  8. kormánypárti szerint:

    Majd Kistaxis kisegíti a beteges kisnyugdíjast a bajban, főleg ha KariGeri jóvoltából leáll a BKV. Ja, nem! Eközben a Margit-sziget tömve van maszk nélküli fiatalokkal. A nyuggerek nagy része pedig nem változtatott a bevásárlási szokásain, ugyanúgy eljárnak több boltba és a piacra is, hogy sikerüljön napi kb. 200 forintot megspórolni (amit aztán odaadnak az unokának, aki Margit-szigeten maszk nélkül szórakozva elveri).

  9. Horváth János szerint:

    Azért ennyire primitív nem lehetsz!

  10. Horváth János szerint:

    kormánypárti!
    Szerda 17:35-höz. Jól megfogalmaztad és egyben igazoltad is, hogy miért nem akarnak
    kínai vakcinát!

  11. Nagyapó szerint:

    Horváth János! Ehhez mit szól? Nagy Attila Tibor elemző szerint „a járványban elhunytak hozzátartozóit kellene kihasználni” az ellenzéknek.
    Dömötör válasza: „Erre nehéz, és annál is nehezebb szavakat találni. A Pesti TV esti adásában egy baloldali elemző egész nyíltan arról beszélt, hogy a baloldalnak célzott kampányt kellene folytatnia a járványban elhunytak hozzátartozóihoz. Még azt is kiszámolta, hogy ez hány embert jelent. Szerinte 200 ezer gyászolóval már »egy párt adott helyzetét is el lehet dönteni«.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  12. Horváth János szerint:

    Nagyapó!
    Mi köze van ennek az általam leírtakhoz? Egyébként, ha képes felfogni, a helyi Fidesz ezt
    itt 10 éve gyakorolja, amikor a Deme ügyet évről évre előveszi. Az meg, hogy maga Pesti
    lószart néz a magánügye!

  13. Kis taxis szerint:

    “nemecsek” vagy, hogy is hívnak?
    Jaaa kormánypárti!
    Tényleg!
    Ha a te fizetésed összhangban van azzal, hogy nem kapod el a Covidot akkor szerintem meg is válaszoltad a miértet!
    1.ha egy nyomorult, taxis aki sosem tudja ki ül be mellé/mögé elviheti a nyuggert ahogy mondod, mert leáll a BKV,
    akkor szólok, egy taxisofőr kevesebbet keres, ha még nem ment tönkre mint egy jegyellenőr BKV-s jelenleg.

    De ez nem a Te gondod, téged megvfizetnek, mert potenciális Covid-fertőzötteknek nyomod a szar dumád, otthonról a számítógép elől, netán a munkahelyeden, vagy Még rosszabb, homeoffice¯ban kéthelyről fizetve.

    2.Én leviszem, azon az áron amit Tarlós mondott ki, s tovább egyek a BKVs is annyiért viszi amennyit akkor kapott. ..

    Te meg a gép előtt ugatsz, fizetett majomként.

    Lásd be, hogy gáz vagy…

  14. Kis taxis szerint:

    Amúgy meg ha akkora arc vagy és olyan nagy lokálpatrióta a Nagyapóval egyetemben, ugorjatok be a kocsiba és vigyétek el az utcában lakó időseket a kórházi oltópontra, hogy ne szopjanak a bkv-n.
    Hamár úgysem jár a hév időtlen idők óta teljes távon, mert Viktori-ánusz stadiont épít, ne buszozzanak már.

    Légy tökös!
    1x 2x tedd meg úgy ahogy én is megteszem.
    INGYEN!!!
    Vágod ugye! – NEMKAPSZ ÉRTE PÉNZT-

    Óóó…

    Tényleg nem érted…

  15. Kis taxis szerint:

    De amúgy most jut eszembe lokálpatrióta „barátom“!

    Hőn tisztelt és nagyrabecsült(hahahaha) — kormánypárti— néven elhíresült , senkit nem hagyunk az útszélén szavazó fdeszbérenc!

    Valamely nyugger(Te mondtad így, nem én) szomszédodat
    (én időset, vagy nyugdílyast írnék, bár én kaptam némi nevelést) megkérdezted már, hogy ha mész vásárolni, hoz-e neki valamit, hogy a 200 forint spórolását esetleg elősegítsd???

    Leírtaid alapján azt sem, hogy van-e mit ennie….

    Szavazz a Fideszre!
    Vagy a moslék koalícióra..
    Ugyan ott vagyunk.

    Azért már örülök, ha el olvasod. Nem kell, hogy válaszolj…

    De ba+ kíváncsi vagyok:)

  16. Zsivány szerint:

    Az oltópontokon nem összevissza oltanak mindenféle vakcinával. Meg van szervezve, hogy hol, milyen típusú vakcinával oltják a népet, eszerint sorolják be a regisztráltakat egyik vagy másik oltóponthoz. Aki fél az oltópontra utazástól és az oltóponton való várakozástól, az öltözzön fel rendesen: FFP maszk, arcvédő munkavédelmi pajzs, sapka, védőkesztyű, zárt öltözet (ruhaborítás), kézfertőtlenítő is legyen kéznél.

  17. pl szerint:

    Már bocsánat! Mi bízunk az orvosokban!
    Mi bennetek nem bízunk!

Itt lehet hozzászólni !