Leégett egy családi ház a Királyerdő utcában

Origo, RTL Klub, Csepel.info

További képek a Fővárosi Tűzoltóparancsnokság oldalán láthatók

Tűz ütött ki egy fővárosi családi házban hétfőn este. Molnár Péter, a Fővárosi Tűzoltóparancsnokság szóvivője elmondta: a tűzoltókat este nyolc óra előtt riasztották Csepelre, a Királyerdő utcába, ahol egy 70 négyzetméteres épület beépített tetőtere lángolt.

A tűzben nem sérült meg senki, de az anyagi kár jelentős. Úgy tudni, a lakók nem voltak otthon, amikor a lángok felcsaptak, senki nem sérült meg. Az RTL Klub felvételeit itt nézhetik meg.

5 hozzászólás “Leégett egy családi ház a Királyerdő utcában” bejegyzésre

  1. lolka szerint:

    Borzasztó egy ilyen tűz eset, de melyik oldalon van a ház, mert az egyik oldal Csepel a másik oldal Szigetszentmiklós. Jó most nincs jelentősége csak úgy beugrott…

  2. szil szerint:

    Csepel felőli oldalon volt és tényleg elég borzasztó,hogy egy családnak most mindent előről kell kezdeni, egy egész életet!

  3. Földhözragadva szerint:

    Csak a lakásbiztosítás kötvényét kell elővenni…ha nem a tetőtérben volt…

  4. coke88 szerint:

    sziasztok én ott álltam a háznál a tűz idejében és elég borzasztó látvány volt hogy jó ideig csak egy fecskendővel oltani próbáló tűzoltók szinte semmit sem tudnak tenni a tűz terjedése érdekében lényegében csak akkor látszott eredmény miután megérkezett az emelő kosaras kocsi illetve a főgáz elzárta a gázt és az elmű szakembere levágta a villany vezetéket ami után kezdődhetett a biztonságos és hatásos oltás , ezután már látszott hogy hamar megfékezik a tűzet az amúgy ekkor már szinte teljesen kiéget felsőrészen!!!
    másnap a látvány borzasztó volt!!
    sajnálom a családot!!!!

  5. Ágoston Roland szerint:

    HELLO én is sajnálom az egészet főleg úgy hogy én ott laktam :(( de sajnos nem tudtunk semmit tenni sőt én voltam az aki szólt hogy ég a házunk mert egyszer csak elment az áram és füst szagot éreztünk.igaz 2 éve történt de még mindig nem tudtuk feldolgozni :((

Itt lehet hozzászólni !