Tovább szépül Csepel

Csepel.hu

A Csepeli Városgazda folytatja a lombgyűjtést, sövényvágást és cserjemetszést Csillagtelepen. Emellett megkezdik a rózsák, évelők metszését a Szent Imre téren.

Fasor fenntartási munkálatok is lesznek az Árpád utca és a Deák Ferenc utcában és folytatják a faültetést a Késmárki és a Hollandi utcában. Hamarosan pedig befejezik a Szent Imre téren található padok fa felületének felújítását.

 

Csepel.hu

7 hozzászólás “Tovább szépül Csepel” bejegyzésre

 1. Csányi László szerint:

  Mikor kerül sor a Görgey Artúr tér másik oldalára?

 2. Gary Ridgway szerint:

  Tavasszal kapirgáltok? Fasza. 😁👏👍

 3. Varga Istvánné szerint:

  “Jelentkezés a Fővárosi Önkormányzat ingyenes koronavírus gyorstesztjére
  A gyorstesztet 2021. február 18-a és 27-e között van lehetősége elvégeztetni.”
  Miért nem tették közzé, hogy van lehetőség ingyenes tesztelésre?!!!
  Válaszukat várom!
  Tisztelettel Varga Istvánné

 4. csakúgymondom szerint:

  A Szabadság utca 57. számú háztömb (8 lépcsőháznyi) előtti területről 3 éve nem vitték el a lehullott levelet, a letöredezett ágakat. Az autók tengelyig érő kátyukban kénytelenek parkolni, a ház mögötti térre kb 4 hónapja hoztak egy teherautónyi sittet az elbontott ücsörgő helyett.
  Csak úgy mondom, tényleg szépülünk.

 5. Nagyapó szerint:

  Varga Istvánné! Azt hiszem azért nem jelentkeztek Vigyori ingyenes gyorstesztjére, mert az emberek ismerik a szlovákiai, többszöri ingyenes és kötelező teszt eredményét! Sétáljon el a Deák térre, ott nyugodtan, ingyenesen megtudhatja amit akar, igaz miért?

  Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

 6. Nagyapó szerint:

  csakúgymondom! A főváros köztisztaságáról szóló 48/1994 (VIII.1) Főv. Kgy. rendelet 3. § (1) bekezdése kimondja, hogy „az ingatlan tulajdonosa (kezelője, használója) köteles gondoskodni az ingatlan és az ingatlan előtti járda, továbbá a járda és a kocsiút közötti kiépített vagy kiépítetlen terület – beleértve az ingatlan nyilvántartásban közterületként nyilvántartott belterületi földrészletet is – GONDOZÁSÁRÓL TISZTÁN TARTÁSÁRÓL, SZEMÉT és gyommentesítéséről, hó eltakarításáról és a síkosság mentesítéséről”.
  Ennek értelmében a társasház területének, környékének a rendben tartása a társasház feladata.!
  Jó munkát úgy, mint a családi házas övezetekben!😀

  Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

 7. csakúgymondom szerint:

  Nagyapó! Csak úgy mondom! A letört ágakat a lehullott falevelet a lakók takarították el a közterületről, hogy közlekedni lehessen az utcában. A ház mögötti területre szállított teherautónyi sittel, ami azóta is egy kupacban áll közterületen, egy parkban talán nem a lakóknak kellene foglalkozni. A parkolóhely kialakítását közterületen talán nem a lakóknak kellene megoldani.
  Üdv.

Itt lehet hozzászólni !