COVID-tesztelő autó a csepeli mentősöknek

Csepel.hu

Egy Ford személygépkocsit adományozott használatra a LeasePlan Hungária Zrt. flottakezelő vállalat a csepeli mentősöknek. A cég nemcsak üzemanyagtámogatást, hanem országos autópályamatricát is rendelkezésre bocsátott a mentőállomásnak. A gépjárművet Borbély Lénárd, Csepel polgármestere és dr. Dobák András, a TIESZ főigazgató-főorvosa is megtekintették és megköszönték a felajánlást.

Behán László, a cég igazgatója által átadott autókat a COVID tesztek mintavételéhez történő kiszállásokra használják a mentőszolgálat munkatársai három hónapon keresztül, december 31-ig.

Mint megtudtuk, a LeasePlan Hungária Zrt. felelős nagyvállalatként folyamatosan törekszik arra, hogy támogatást nyújtson a szociális ellátásban keményen dolgozó szervezetek számára, melyek a pandémia idején különösen nagy leterheltséggel végzik munkájukat. A koronavírus járvány második hullámában, a nagyszámban végzett COVID tesztelések miatt az Országos Mentőszolgálat különösen érintett, a naponta beérkező többszáz igény ellátását pedig komoly erőfeszítések árán tudják megvalósítani. A flottakezelő vállalat a mintavételek logisztikájában ajánlotta fel segítségét, melynek keretében az OMSZ csepeli kirendeltségét 1 darab, az OMSZ központját pedig további négy személyautó átadásával támogatja.

Csepel.hu

4 hozzászólás “COVID-tesztelő autó a csepeli mentősöknek” bejegyzésre

  1. Horváth János szerint:

    Ha jól értem a csepeli mentősöknek adták. Akkor mi a f…t parádézik ott a Borbély meg az
    SZTK főnök?

  2. Hozzászóló szerint:

    Lehetséges, hogy lobbiztak ilyesmiért. Péntek van János, lazítson. Igyon meg egy sört.

  3. concept szerint:

    És minek az országos autópálya matrica?
    Ha az Országos mentőszolgálat használja majd őket e.ü.céllal akkor azoknak eleve ingyenes az autópálya használat.

  4. Sárdy Attiláné szerint:

    Köszönet mindenért!!!!!!!!!!!!!

Itt lehet hozzászólni !