Dühkitörést kapott a csepeli polgármester!

Csepel.info, Csepelen.hu

Élete talán leghosszabb és a legutóbbi hiénázástól eltekintve legkeményebb sajtóközleményét jelentette meg kedden reggel Tóth Mihály csepeli MSZP-elnök, kerületünk polgármestere.

A ” Mit üzennek a fenyegetők?” címmel, az alábbiakban is közölt írásában azonban sajnos inkább a hatalomféltés és a tehetetlen düh tükröződik. A pártelnök állításai már nem is ferdítik el a tőle megszokott módon az igazságot. A közlemény után tényekkel bizonyítjuk, hogy Tóth Mihály most több esetben is valótlanságokat állított, sőt, képes volt saját maga által kitalált idézeteket mások szájába adni!

Tóth Mihály MSZP-s pártelnök közleménye (a szövegben előforduló valóban létező utalásokhoz a linkeket mi illesztettük be):

Mit üzennek a fenyegetők?

A nagyvezér pár napja kiadta a jelszót: Fideszesek nem állhatnak szóba MSZP-sekkel. Húsz évvel a rendszerváltás után! Miközben egy pénzügyi, gazdasági világválságot és hatásait kell kezelni, ami egyébként a lehető legszélesebb körű összefogást igényelné. Összefogást az országban, a fővárosban, a falvakban és a helyi településeken egyaránt. Összefogást Csepelen, ahol a következő évtizedben – fővárosi vezetők, szakemberek, de az elfogadás előtt álló tervek szerint is -, a főváros fejlődését meghatározó fejlesztés előkészítése folyik. A csepeli kisvezér azonban – hű csatlósként – azonnal csatlakozott a nagyvezérhez: a helyi vezetők és képviselők „…mondjanak le…”; „ tönkretették a kerületet, majd elszámoltatjuk őket…”. A nagyvezér utasításához híven nem vettek részt az 56-os évfordulós kerületi megemlékezésen. Már a helyi hatalomváltásra készülnek, bár ez egy kicsit korainak tűnik.

Az ő dolguk. Az egyes rendezvényeken, szakmai beszélgetéseken, testületi, bizottsági üléseken elejtett nagyképű mondataik azonban elgondolkodtatóak. „…Majd ha hatalomra kerülünk…”; „…majd ha én leszek a polgármester…”; itt minden másképp lesz. A jelenlegi vezetők „…csak októberig gondolkodjanak, addig szóló döntéseket hozzanak.”, utána már úgyis „ők döntenek”. Néhány jól értesült szerint, függetlenül attól, hogy szakember vagy sem, „…mindenkit le fognak váltani, aki nekik dolgozott.” A helyi internetes blogjukon irogató hű csatlósok pedig tromfolnak, besároznak mindenkit. „…Gazemberek…”; „…egyik sem ismeri a tisztességet, becsületet…”; „…szélhámosok…”; „…szemét, tetves politikusok, hogy rohadnának meg!” írják a kerület vezetőiről, országgyűlési és helyi MSZP-s képviselőkről, a Csepel újság vezetőjéről és munkatársairól. Mindent, mindenkit besározni, lejáratni, hazugságokat terjeszteni – előbb utóbb csak elhiszik az emberek. Egyesek még ennél is tovább mennek. „…Nem lehetne elhallgattatni szegénykéket, hogy csak akkor mondják a magukét, amikor mi szeretnénk?”, olvasható a Fidesz által támogatott „független” weblapon.

Kié ez a hang, kié ez a stílus? A Fideszé vagy a Jobbiké? Minden kerületi Fideszes így érez? Mi ezekkel a mondatokkal a cél? Megfélemlíteni mindenkit, aki tőlük eltérően gondolkodik, mindenkit, aki ezért a kerületért dolgozik, bármilyen beosztásban is végezze – tisztességgel, becsülettel – a munkáját? A kisvezér néhány évvel ezelőtt a képviselő-testületi ülésen durván megtámadott, majd a szünetben, kezét nyújtva azt mondta: „Tudod polgármester úr, ilyen a politika!” Nem ilyen a politika! Egyrészt egyesek – minden oldalról -, ilyenné tették, másrészt ez nem politika. Ez a hatalomért vívott, mindenen átgázoló politikusi magatartás. Mit tesz az ilyen politikus, ha hatalomra kerül? Mi lesz a másképp gondolkodó csepeliekkel, vagy azokkal, akik csak tisztességesen, becsületesen dolgozni, élni akarnak? Nekik is így kell gondolkodniuk? És ha nem így gondolkodnak – még ha jó szakemberek is -, nem kapnak majd állást, munkát vagy netán nem kötnek intézményeikkel, vállalkozásaikkal szerződést? Mi például nem így gondolkodtunk, amikor az MSZP-s többségű testület részeként iskolaigazgatónak neveztük ki a kisvezért.

Igen, mi is követtünk és követünk el hibákat, voltak, s talán még lesznek rossz döntéseink. Néhány személyi kérdésben pedig szembe kellett és kell néznünk emberi gyarlóságainkkal, hibáinkkal, s azok következményeivel. Megtettük és megtesszük. A helyi Fidesz vezetőinek azonban nincs erkölcsi alapjuk – többek között a fentiek miatt sem -, mások, vagy éppen az MSZP felett ítéletet mondani.

Ezzel együtt van mire büszkének lennünk. Sokat fejlődött a kerület, gyarapodtak a csepeliek, s ezért mi is sokat tettünk. Együtt a csepeliekkel, hívőkkel és nem hívőkkel, civil szervezetekkel, mindenkivel, aki fontosnak tartotta a kerület előbbre jutását. S közben nem gyaláztunk, nem rekesztettünk ki senkit. Együttműködésre törekedtünk. Az ellenzékkel is, igaz, nem mindig sikerrel.

A választásokig sok dolgunk van. Biztosítani kell – ebben a nehéz gazdasági helyzetben is – a kerület és az intézmények biztonságos működését, a megkezdett fejlesztés további folytatását, a kerület hosszú távú fejlődésének elindítását. Ez a csepeliek érdeke. Dolgozni akarunk, s fogunk – ez a mi munkánk, felelősségünk. Mindenkire számítunk. Nem félünk a feladattól, a felelősségtől, de az ellenféltől sem.

Tóth Mihály
az MSZP Csepeli Szervezete
elnöke

Tóth Mihály többször is bizonyíthatóan valótlanságot állított

A Csepel.info úgy tudja, hogy Tóth Mihály pártelnök közleményének elején az MSZP-s divatnak megfelelő hisztérikus orbánozás után a kerületi Fidesz-KDNP egy nyílt frakcióülésén elhangzottakra reagált. Az erre vonatkozó állításokra azonban nem a mi dolgunk válaszolni.

Jutott viszont a pártelnök által leírt idézetekből egy meg nem nevezett internetes blognak is, amely – mivel Csepelen egyedül a Csepel.info oldalon jelennek meg maradéktalanul és cenzúra nélkül a demokratikus ellenzék hírei és közleményei, feltehetőleg ránk vonatkoznak. És itt jön a csattanó: ezek a szövegrészletek soha nem voltak oldalunkon, sőt, más oldalon sem! Azaz: Tóth Mihály feltehetően maga találta ki és adta mások szájába őket!

A közleményben a feltehetően lapunkra vonatkozó szövegrész a következőképpen hangzik: “A helyi internetes blogjukon irogató hű csatlósok pedig tromfolnak, besároznak mindenkit. „…Gazemberek…”; „…egyik sem ismeri a tisztességet, becsületet…”; „…szélhámosok…”; „…szemét, tetves politikusok, hogy rohadnának meg!” írják a kerület vezetőiről, országgyűlési és helyi MSZP-s képviselőkről, a Csepel újság vezetőjéről és munkatársairól. Mindent, mindenkit besározni, lejáratni, hazugságokat terjeszteni – előbb utóbb csak elhiszik az emberek. Egyesek még ennél is tovább mennek. „…Nem lehetne elhallgattatni szegénykéket, hogy csak akkor mondják a magukét, amikor mi szeretnénk?“, olvasható a Fidesz által támogatott „független” weblapon.” – fogalmaz Tóth Mihály közleménye.

Az internet sok-sok évvel ezelőtti megjelenése óta tudható, hogy egy honlap fórumozóinak véleménye nem feltétlenül ugyanaz, mint a pártok vagy a lap véleménye. Sőt, a hozzászólók szinte mindig a saját véleményüket mondják el, és ez alól csak akkor van kivétel, ha hivatalosan, egy-egy pártot képviselve szólalnak meg, mint ahogy ez egyébként az MSZP és a Fidesz részéről is több esetben megtörtént itt, a Csepel.info oldalon. Feltételezzük, hogy Tóth Mihály ezen állításának ostobaságát eleve nem kell külön bizonyítanunk.

Maradjunk tehát az állítólag itt elhangzott idézeteknél.

Aki lapunk olvasója, pontosan tudja, hogy Miska72 véleménye alapján a “gazemberek” szó meglehetősen sokszor szerepel a fórumunk bejegyzéseiben. Ez az ő véleménye a politikai vezetéséről. A többi idézet viszont a következő: az „…egyik sem ismeri a tisztességet, becsületet…”; „…szemét, tetves politikusok, hogy rohadnának meg!” „…Nem lehetne elhallgattatni szegénykéket, hogy csak akkor mondják a magukét, amikor mi szeretnénk?

Ezek – ahogy a linkeken látszik – egyszer sem szerepeltek a Csepel.info oldalon!

Végül pedig, hogy bizonyítsuk, milyen pontosan meg lehet keresni idézeteket az interneten még hosszú idővel az elhangzásuk után is, a Google kereső segítségével meg is mutatjuk, mit üzent még az év elején Szilveszter nevű MSZP-s fórumozónk a fideszes képviselőknek. “De ha kijönnek a temetésre, remélem leköpik őket! Mert megérdemelnék!

Ugye milyen egyszerűen bebizonyítható, hogy ez valóban elhangzott?

Csepel.info

170 hozzászólás “Dühkitörést kapott a csepeli polgármester!” bejegyzésre

  1. Manitu szerint:

    A csepeli MSZP-s vezetés szégyen!

    A bolgárok megkezdték a maffia lecsukását, méghozzá ott, ahonnan a legjobban bűzlik: http://nol.hu/kulfold/20091110-sztanisev_ellen_is_vadat_emelnek

  2. csepeliiszap szerint:

    “A mocsárba való süllyedés utolsó jajveszékelései a csepeli mszp-től” – magyar hangja Tóth Mihály. Főszereplők: Avarkeszi, Podolák, Orosz Ferenc és az epizódszerepekben még sokan mások…
    A sors közben teszi a dolgát!

  3. csepeli szerint:

    Lehet, hogy az idézetek pontatlanok, de ezekkel azonos értelmű megnyilatkozások rengetegszer megjelentek és megjelennek itt, tehát felettébb szánalmas a szerkesztők védekezése.

    Ha az idézetek tartalma nem egyezik meg a lap szerkesztőinek véleményével, akkor itt az alkalom, hogy elhatárolódjanak tőlük! No persze erre aztán várhatok.

  4. Huba szerint:

    Általam – tettei alapján – nem tisztelt Tóth “elvtárs”!

    Előre bocsájtom, nekem se “nagyvezérem” se “kisvezérem” se pártkönyvem nincs és soha nem is volt. Sőt, már nem is lesz. Nekem elveim vannak. És Önnek???
    Ön sérelmezi azokat a jelzőket, amit fentebb olvashattam. Nem én írtam ugyan, de akár én is írhattam volna.
    Mi ismerjük egymást és tudja miért alakult ki bennem ez a vélemény. Ha már elfelejtette volna, pár sorban emlékeztetem:
    1999-ben Ön, Dr Szeles és Szopóci elvtársak lebontattak 150 m (két telek közti) kerítésemet, ezzel nekem 200.000,-Ft kárt okoztak. A Fővárosi Bíróság jogerősen a bontást törvénytelennek monta ki. (2002)
    Önök azóta sem voltak hajlandóak az eredeti állapotot visszaállítani arra hivatkozván: “mivel a határozathozó nem rombolási, károkozási szándékkal hozta meg a határozatát ezért nem tartozik kártérítéssel.”
    Majd Dr Szeles hozzátette: “Forduljon bírósághoz a Bírósági ítélet kikényszerítése végett, (+3-4 év) mert nem vagyok hajlandó az adófizetők pénzét ilyenekre költeni.”

    Ugye most már kezdenek illeni a jelzők és vélemények………………

  5. admin szerint:

    Nem kell erőlködni, meg kell próbálni nem pontos szöveggel rákeresni. Ugyanaz lesz az eredmény, itt egy példa:

    http://www.google.hu/search?as_q=egyik+sem+ismeri+a+tisztess%C3%A9get%2C+becs%C3%BCletet&hl=hu&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Ahu%3Aofficial&hs=1fU&num=10&btnG=Google+keres%C3%A9s&as_epq=&as_oq=&as_eq=&lr=&cr=&as_ft=i&as_filetype=&as_qdr=all&as_occt=any&as_dt=i&as_sitesearch=csepel.info&as_rights=

    Csepeli, mi nem feltétlenül értünk egyet veled, de mivel mi nem te vagyunk, nem is kell elhatárolódnunk tőled. Ugyanez igaz Miska72-re, csepeliiszapra vagy a többiekre is. Egy fórum fórumozói a saját véleményüket közlik, és ehhez joguk is van!

  6. admin szerint:

    Idézőjelbe idézeteket szokás tenni. Azaz pontosan kell írni, mivel ezt is fejezi ki az idézőjel. Tóth Mihály valótlanságokat állított, arról nem is beszélve, hogy összekeveri a Csepel.info-t az itt fórumozókkal.

    Kíváncsiak lennénk rá, hogy csepeli, Zed, Red Bull és a többiek vállalnák, hogy ugyanaz a véleményük, mint lapunknak? Ők is itt fórumoznak.

  7. Manitu szerint:

    Tóth Mihály megint lebukott.

  8. csepeli szerint:

    admin:

    Ne röhögtess, elég belenézni például Papi, Elyza, miska72, stb. akármelyik hozzászólásába, sorjáznak a szemét, tetves, aljas, mocskos, stb. jelzők.

    Ezt az álságos “nem feltétlenül értünk egyet” dumát meg kihagyhattad volna. Itt konkrét idézetek vannak a cikkben, vagy egyetértesz velük, vagy nem, nincs olyan, hogy nem feltétlenül értesz egyet. Ezek most nem fórumhozzászólások, hanem cikkben kiemelt idézetek. Ha lenne vér a pucádban, akkor kimondanád, hogy egyetértesz velük vagy hogy elhatárolódsz tőlük. De úgy látszik, még így névtelenül, arctalanul sem mered megtenni.

  9. csepeli szerint:

    Huba, a te személyes problémád nem érdekel senkit, és mellesleg ha az utóbbi tíz évben megvoltál kerítés nélkül, akkor már ezután is megleszel nélküle.

  10. atlétaa szerint:

    Miska72: Minden héten leirja a véleményét……és ezt lehet?
    Gazemberek vezetik az országot,egy szélhámos a kerületett….
    aka……..fel……..rohadt tetves mszp……te árúló……. és ezek a szavak meglehetősen sokszor szerepelnek a fórumon….
    No komment……..
    Hajrá-Tóth-Hajrá-Szenteczky-HAJRÁ-CSEPEL………

    l

  11. Brada szerint:

    Csepeli egyenlő Gulyás!
    Miért nem vállalod fel magad? Elég már végre,mire játszod magadat? Én nem vagyok sem MSZP-S,sem FIDESZ-es,nem kaptam soha semmilyen segélyt,támogatást egyik kormánytól sem. Ami biztos,az ő irányításuk ideje alatt jobban éltem,mint most. Számomra ez puszta tény. Szocialista ősapáiktól nem teszitek zsebre azt,amit tőlük fogtok kapni. Addig szokjatok hozzá a gondolathoz,ez a fórum oldal csak egy parányi szeletecske előre.

  12. admin szerint:

    Ugyan már csepeli:

    1. Tóth nem létező hozzászólásokból idézett.
    2. Egy fórum hozzászólóinak véleménye nem azonos a fórum készítőinek véleményével. Ezt ma már lassan egy óvodás is tudja. Például a te véleményed sem egyezik a miénkkel, ha nem vetted volna észre.
    3. Ez ugyanis egy demokratikus fórum, bármilyen hihetetlen is egy volt munkásőrnek vagy vonalas kommunistának.

  13. admin szerint:

    atlétaa, talán nem vetted észre, de te is leírhatod a véleményedet. A hozzászólásodból pedig moderáltuk azt, amit Miskánál is moderálunk.

  14. admin szerint:

    Brada, moderáltunk. Kérjük a sértegetések mellőzését.

  15. atlétaa szerint:

    Admin:
    Nincs igazad,de téged ezért fizetnek……..

  16. Huba szerint:

    csepeli!
    Ha te egy semkinek tartod magad, akkor egyetértve önkritikáddal Te ne olvasd hsz-emet.
    Én egy hiteles bizonyítható példával támasztottam alá a sérelmezett kritikák, vélemények találó voltát.

  17. admin szerint:

    Ha nem mondhatod el a véleményedet, akkor ez most kié volt? 😉

    Ez egy demokratikus fórum, bármennyire is ismeretlen az ilyen néhány ember részére.

  18. spam szerint:

    atlétaa, mostmár hajrá Tóth is? eddig csak Szenteczkynek hajráztál? de igazad van, Tóth Mihály klónja Szenteczky, csak fiatalabb kiadásban. Szenteczky ugyan olyan lenne, mint elődje, Tóth. te is ezt erősíted.

    na ezért is remélem, hogy Tóth elvtárs nem fogja átmenteni saját személyét Szenteczkyn keresztül a polgármesteri székbe!!!

    Tóth Mihály ismét hazudott. én ezen már nem lepődöm meg. a hazug embert megint utolérték.

    Buka Mihály legyen hát az új neve. vagy Tóth-Szenteczky Mihály?

  19. csepeli szerint:

    Értem admin, tehát továbbra is sumákolsz. Nem lepődtem meg.

  20. Brigitta szerint:

    Most már elég,csatlakozzom a fórumozókhoz!
    Csepeli Zed Gulyás,miért védelmezel egy olyan embert,aki akár a te szüleidet is megkárosíthatta volna? Gondolom te barlangban laksz,azért nem kell neked kerítés. Ha pedig van,akkor húzd magasabbra mert addig húzod itt az embereket,míg neked sem lesz lassan. Aztán mehetsz a Szeleshez,sírhatsz fűnek-fának,de a legvégén a társadalom kirekeszt önmagából. Azután késő lesz és nehéz megélni “BODZÁZÁSBÓL”!
    Az viszont aggasztó,legalább a gyerekeket hagyjuk ki belőle. Elég szégyen ez így is nekik.

  21. Brigitta szerint:

    Csepeli-csepeli te sumákolsz,ezen nem lepődtünk meg.

  22. Lexon szerint:

    Rágalmazás
    179. § (1) Aki valakiről, más előtt, a becsület csorbítására alkalmas tényt állít vagy híresztel, vagy ilyen tényre közvetlenül utaló kifejezést használ, vétséget követ el, és egy évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő.
    (2) A büntetés két évig terjedő szabadságvesztés, ha a rágalmazást
    a) aljas indokból vagy célból,
    b) nagy nyilvánosság előtt,
    c) jelentős érdeksérelmet okozva
    követik el.

    Becsületsértés
    180. § (1) Aki a 179. § esetén kívül mással szemben
    a) a sértett munkakörének ellátásával, közmegbízatásának teljesítésével vagy közérdekű tevékenységével összefüggésben,
    b) nagy nyilvánosság előtt
    a becsület csorbítására alkalmas kifejezést használ, vagy egyéb ilyen cselekményt követ el, vétség miatt egy évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő.
    (2) Az (1) bekezdés szerint büntetendő, aki a becsületsértést tettlegesen követi el.

  23. csepeli szerint:

    Huba, kend a hajadra a hülye kerítésedet.

  24. Hugi szerint:

    Kívánom mindenkinek, aki GGG-t védik de nem azonosak vele, hogy legyen kétmillió forintjuk. De Gulyásnál. 😉

    Megtudnátok ti, hogy mi a Gulyásbecsület!

  25. Brigitta szerint:

    Lexon csepeli zed gulyás,ezt most miért kell? Menő vagy,mert fellapoztad a jogtáradat? Írd már le nekem,rád melyik paragrafus vonatkozik,de ne szépíts,kozmetikázz! Nekem is van jogtár CD-m,ügyvédbojtárként kötelező puska. Nagyon gyenge.

  26. Lexon szerint:

    A jogtár CD-d mellé szerezz be egy helyesírás-szótárt is! Szükséged van rá. 😀

  27. Elyza szerint:

    ZED=GULYÁS !!!!!!!

    Gulyás Fizess !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Tudod! Lenyúltál 200.000.-forintot a rokkantnyugdíjastól + a kamatait és amit a bíróság megítélt számára 1,5 milliót egészségkárosodás miatt. Ne dumálj ,fizess !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  28. Brigitta szerint:

    O.K. gulyáska,de nem magyar a billentyűzetem. Ezért elnézést kérek,de te neked nagyon sok elnézést kell kérned! Szükséged van rá. Nem ismerlek,csak hallok rólad de büszke lehetsz magadra. Tudod élj úgy,mintha az utolsó perced volna és érdemes legyen végignézned.

  29. malacka szerint:

    Katka Orbánról itt a “Fideszes” csepel.info-n:

    “Katka:

    2009. november 9. 12:27-kor
    Rohadék, eddig mért nem támogattad. Álszent hazug! Remélem ezután következik az önkormányzatok számának a csökkentése, az egyházak, pártoknak adandó adóforintok további csökkentése. /Látom jövőre végre már az egyházak kevesebbet kapnak./ Csökkentik a képviselők költségtérítéseit, még a seggtörlő papírotokat is mi fizetjük.
    A pártok és az egyházak tartsák el magukat a tagjaik és a szimpatizánsaik adományaiból. Ti orbánfajzatkám miből fizetitek vissza a sokmilliárdos párttartozásaitokat??? ja az adófizetők pénzéből.”

  30. atlétaa szerint:

    Unalmas ez a téma…..hugi-brigitta……
    Beszéljünk inkább……….. a hüvelygombáról……….

  31. Vátesz szerint:

    Tóth Mihály úr! Szíveskedjék már engem is leszélsőségezni, mert immár vagy ötödször kérdem Öntől a nyilvánosság előtt, milyen tanácsokat adott Glatz Ferenc és Medgyessy Péter a Stratégiai Tanácsadó Testület tagjaiként és mennyiért? A csepeli polgároknak joguk van tudni, Önök mire költik a közpénzt.

  32. Brigitta szerint:

    athlétaa!

    Adj egy címet,küldők egy gulyás fan polót!Postai utánvétellel megrendelhető 2990 HUF, és ebből 1990 HUF-ot a károsultak alapjába kerül. Ha pedig a hüvelygombáról akarsz beszélni,jelentkezz a bőr és nemibeteg gondozódnál.

  33. LB szerint:

    Miért atlétaa? Neked az van?

  34. spam szerint:

    athlétaa, beszélgess a nejeddel a szifiliszről inkább

  35. Gigi szerint:

    Sziasztok, 24 órája nem jártam itt, és nem találom, mi lett a hirdetésfeladás sorsa. Vagy adminon keresztül kapcsolatba léptetek egymással, és a háttérben folyik a szervezkedés? Lesz valami a CSÚ-ban?

    Visszatérve a TM-levélre annyiban egyetértek admin-nal, hogy ha már idézőjelbe tett szövegrészlettel hivatkozunk valamire (valakire), akkor annak pontosnak kell lennie. Az idézőjelet persze elvonatkoztatásokra is használjuk, ezt se feledjétek, de akkor ahhoz egyéb fogalmazási eszközök is rendelkezésre állnak.

    Ugyanakkor érzésem szerint elég szomorú, hogy ilyen “eredetvizsgálaton” (itt most asszociált értelemben használom) kell kötözködni, cikket kreálni; biztos, hogy ez a legjobb módja a támadásnak? Miért nem válaszol például az anonim szerkesztőség TM harmadik bekezdésére: NSZ valóban csak a kameráknak és a választóknak csinálja a cirkuszt?

    És ha már itt tartunk: biztos, hogy fair névtelenül, arctalanul szapulni például a CSÚ arcát/arcait, csak azért, mert az közpénzes média?

    A stílust elemezve egyébként meggyőződésem, hogy csepeli és Zed sem azonos 3g-vel; mindkettőjük stílusa ugyanis kifinomultabb, mint amire 3g képes lenne. Közben nagyon közeli emberkék lehetnek, mert annyira ismerik a részleteket.

  36. Attila szerint:

    Erre nem tudok mást írni csak azt, hogy:

    Gazemberek, egyik sem ismeri a tisztességet, becsületet, szélhámosok, szemét, tetves politikusok, hogy rohadnának meg! 😀

  37. admin szerint:

    Kedves Gigi!

    Abban maradtunk, hogy aki szeretné felvenni Németh úrral a kapcsolatot, az küldje el nekünk az e-mail címét a csepel.info@gmail.com címre, és mi ezek után továbbítjuk azt. Két esetben ezt már megtettük.

    A szerkesztőségünkről: több olyan tagunk is van, akik simán elveszíthetnék az állásukat, ha kiderülne, hogy segítenek. Mindent vagy semmit: mi a semmi mellett döntöttünk.

    Ehhez meg kell jegyezni, hogy a Csepelen.hu oldalon korábban megjelent egy cikk, amelyben gestapó ügynököknek, azaz náci gyilkosoknak titulálták Németh Szilárdot és Borbély Lénárdot. Ők ezek után feljelentést tettek, és kiderült: a csepeli MSZP hivatalos honlapját senki sem tudja, hogy ki szerkeszti, és ki érte a felelős. A rendőrség ezért megszüntette a nyomozást.

  38. Politikamentesen szerint:

    Csepeli azaz Polgár úr-elvtárs!
    Könnyű közpénzből internetezni és fikázni a fórumozókat. Talán magukba kellene egy kicsit szállni (ha van még lelkiismeretük) az emigyen bírált, érintett személyeknek, természetesen szűrve, de okulni belőle, s megköszönni, hogy rávilágítottak a hibáikra, hiányosságaikra, majd jobbítani, felelősségteljesebben továbbdolgozni!

  39. Gordon szerint:

    Csepeli egyre nagyobb ostobaságokat ír. Pl.:
    “Huba, a te személyes problémád nem érdekel senkit, és mellesleg ha az utóbbi tíz évben megvoltál kerítés nélkül, akkor már ezután is megleszel nélküle.”

    Tehát ha nekem van egy 200ezer ft értékű autóm, melyet ellopnak, akkor azzal nincs semmi gond, hisz meg lehet lenni kocsi nélkül. Érdekes felfogása ez a magántulajdonnak.

    Vagy menjünk vissza az időben? Volt már példa arra, hogy egy hatalom nem tisztelte a magántulajdont.

  40. Vátesz szerint:

    A Csepel Újságban megjelent MSZP közlemény szerint, azzal hogy Gulyás kilépett a frakcióból, helyre állt az erkölcsi világrend. Tóth Mihálynak tudnék egy, ha nem is tót, de cseh közmondást idézni: “Muszáj rendnek lenni, mondta a nagymama, és berúgta a szart az ágy alá.”

  41. Gordon szerint:

    Vagy ha a házamból kibontják a 200ezret érő ablakokatt törvénytelenül, akkor sincs semmi baj, mert ablak nélkül is “meglehet lenni”. Hisz régen az emberek ablaktalan, félig a földbe vájt házakban éltek. És ők is megvoltak nélküle valahogy… nemde?

  42. Gigi szerint:

    Kedves admin,

    köszi az infót, külön az árnyalását, hogy odaát is anonimak! Mindebből az tűnik ki, hogy mindenki fél a másiktól. Szerintem ez nagyon nem jól van így. 🙁

    És a megállapításon túl: tehetünk valamit ellene? Például nyújthatna egymásnak békejobbot az MSZP reformszárnya és a Fidesz-KDNP kevésbé radikális, minden előzőt eltiporni szándékozó része. Lehetne Csepelen kezdeni. Vagy mégsem…? 🙁

  43. admin szerint:

    Kedves Gigi,

    mi nem a Fidesz honlapja vagyunk, tőlük kérdezd, amit tőlük kérdeznél.

    Itt a Munkáspárttól a Jobbikon keresztül az MSZP-ig sok párt közleménye, bemutatkozása megjelent már, és ezentúl sem kívánunk ebben változtatni.

    Fórumozóink is ugyanilyen széles palettát képviselnek a politikai nézeteiket tekintve. Sokuk számára nagy sértés az, amit Tóth Mihály megengedett magának, amikor “lefideszesezte” az egész társaságot.

  44. Huba szerint:

    csepeli!
    Te olyan vagy, mint az általad minősített kerítésem.

  45. Brigitta szerint:

    Várjatok!

    Magyarul Csepeli egyenlő Gulyás abból indul ki,ha elmegyek vásárolni a közértbe és 10442 Ft. a számla,de nála csak 10242 Ft. van,akkor nem számít mi az a kétszáz Ft.! Szerintem 200e Ft. másnak is,de minden jel arra mutatva,hogy neki is igenis számít. Bár előadása szerint jó módban él! A hitel problémája meg senkit sem érdekel. Nem vagyok banki szakember,de hogy kaphat valaki úgy hitelt,ha az APEH-nak (IS!) tartozik? És azt miből fizeti? Nekik nem kell vagyonnyilatkozatot kitölteni?Hát egyenlőre ezekre válaszolj légyszíves jogtár mellőzése nélkül magyarul,nekünk. Annyira nem vagyunk hülyék!

  46. Brigitta szerint:

    Csepeliéknél úgy látom kolbászból van a kerítés is!

    PARASZTkolbászból!

  47. Gigi szerint:

    Kedves admin,

    azért tudunk ám jó páran a sorok között és mögé olvasni… 🙂 Mivel azonban névtelenségbe burkolóztok, nem bizonyítható, hogy milyen szoros (akár perszonáluniós) összefonódás van az ellenzéki honlap és e fórum között. 🙁

    Újságíróként hamar megtanultam, hogy ostoba, aki nem ismeri el: független újságírás nincs, csak objektív. Azaz minden szerkesztőség függ a kenyéradójától, mindegy, hogy az párt, vállalkozás, magánszemély vagy – teszem azt – önkormányzat. Ha közpénzes médiáról van szó, az nagyobb céltábla lehet, bár jogosan, hiszen el kell számolni a közvagyonnal. Csakhogy nem a függetlenséget kellene számon kérni, hanem az objektivitást… Ebben a BBC-elvben szerintem az itteni cikkek legalább annyira nem jeleskednek, mint a sokszor támadott CSÚ.

    Szóval nem elég csak a témákat nézni, amelyek között itt is dicséretes a sokszínűség, hanem a tálalást is látni kell. Íme, itt a példa: az általam többször bírált bulvárkörítéssel olvashatjuk a fenti TM-közleményt is, miszerint “írásában azonban sajnos inkább a hatalomféltés és a tehetetlen düh tükröződik”. Bocs, de én nem éreztem dühöt belőle, inkább kérdéseket, hogy “miért csináljátok ezt, és miért így, gyerekek?”. (Ezek most nem szó szerinti, hanem belevetített idézetek, mielőtt szemüveget ajánlotok, vagy hazugnak bélyegeztek. 🙂 ) Tehát intésem rendre arra irányul, hogy óvatosan az agarakkal, és ne essetek át a ló túlsó oldalára… A gyűlölködés lehet, hogy elég egy kormányváltáshoz, de négy (pláne még több) kormányzáshoz édeskevés.

  48. Gigi szerint:

    Ja, és a cím… Dühkitörést csak a hisztiző főcenzor szokott kapni… 🙂

  49. Lexon szerint:

    Brigitta: “Annyira nem vagyunk hülyék!”
    De igen, te az vagy. Vagy szemtelenül fiatal, csitri. Majd felnôsz egyszer te is.
    😀

  50. "*" szerint:

    “Kedves Gigi,

    mi nem a Fidesz honlapja vagyunk, tőlük kérdezd, amit tőlük kérdeznél. ”

    Persze, miközben nyílt titok kerületszerte, hogy Ábel Attila a “főszerkesztője” az oldalnak… Rendszeresen ott van különböző eseményken fényképezőgéppel is, majd a fotók megjelennek rögtön ezen az oldalon. 🙂
    Egyébként hogy lehet, hogy nem lehet tudni, hogy a csepelen.hu-t ki szerkeszti? ott van impresszum, most néztem meg, tessék:

    Kiadja: Az MSZP Csepeli Szervezete

    Tel.: 1/427-0171
    Fax: 1/427-0170

    Postacím: 1211 Budapest, Kossuth L. u. 67.

    Kérdések: bp21@citynet.huEz az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javasriptet
    Levél a szerkesztőségnek: bp21@citynet.hu

    Szerkesztő:

    Kommunikációs Csoport,

    melynek vezetője: Zanati Béla

    Szerzői jogok

    Azzal, hogy belép a http://www.csepelen.hu oldalára, elfogadja az alábbi feltételeket:

    A http://www.csepelen.hu honlapon (“lap”) található tartalom az MSZP Csepeli Szervezete (“kiadó”) szellemi tulajdona.

    Ezzel szemben az infonak nincs impresszuma, ennyi van a szerkesztőkről:
    Hírblog Csepelről, kendőzetlenül.

    A Csepel.info híroldalt egy kis baráti társaság szerkeszti
    és még egy gmail cím.

    De mindegy is, úgyis pontosan tudja mindenki, hogy melyik oldalon ki a fő cikkíró. Ott Polgár, itt Ábel.

    És miért születtek ezek az oldalak? Valóban a Csepeli emberek tájékoztatása végett? Dehogy is. Csak e mögé van rejtve minden. Az oldalak marketingeszközként működnek, mellyel népszerűséget lehet növelni a saját politikusaik számára mindkét oldalon.

  51. admin szerint:

    Kedves Gigi!

    Ahogy arról már sokszor írtunk, a Csepel.info-t azért hozta létre a mi kis baráti társaságunk, mert elegünk lett abból, hogy a közpénzből működő média kizárólag az MSZP híreit jelenteti meg, sokszor hamisan, sőt hazug módon bemutatva a valóságot.

    Úgy voltunk vele, hogy ha csak egy helyen, itt az interneten lesz egy olyan lap, ahol nemcsak az MSZP, de a Fidesz és más pártok véleménye is megjelenhet, akkor már nagy lépést tettünk a demokrácia felé.

    Ha mi magunk megelégednénk az MSZP magyarázataival, a hiénázással, a hülyítésünkre bevetett trükkök százaival, a hatalomhoz bármi áron ragaszkodó Fidesz rémképével (akkor, amikor nem is a Fidesz van hatalmon), nyilván nem indítottuk volna el ezt a honlapot, és nem tartanánk fenn ennyi munkával.

    Tehát, mi nem vagyunk MSZP-s szavazók.

    Ugyanakkor nem közpénzből működünk, mégis sokkal-sokkal több véleményt közlünk minden oldalról, mint az MSZP-s cenzúra alatt nyögő Csepel újság. És mi erre büszkék vagyunk, míg a sok százmillió forint közpénzt felélő, mégis durván egyoldalú Csepel újságnak nincs mire büszkének lennie!

  52. admin szerint:

    *, a Csepelen.hu oldalnak a rendőrség felé nincs semmilyen felelőse vagy felelős szerkesztője és cikkírója. Oda “csak úgy” kerülnek a cikkek, maguktól. A fényképeket, amelyeket itt közlünk sok esetben valóban Ábel Attila küldi, amit jelezni is szoktunk. Oda írjuk ugyanis a nevét. A Google erre is jó, tessék megnézni!

  53. "*" szerint:

    admin, ezt most komolyan nem értem. ha fel van tüntetve az oldalon, hogy a Csepeli MSZP szellemi terméke az ott megjelent cikkek, hogy az ottani kommunikációs munkacsoport írja ezeket, melynek vezetője Zanati Béla, akkor ez a rendőrség felé miért nem elég? nem értek hozzá, ezért kérdem, hol kellene feltüntetniük, hogy ki szerkeszti az oldalt, ahhoz, hogy a rendőrség felé is legyen felelőse?

  54. admin szerint:

    Nem tudjuk miért nem elég. A Csepelen.hu-n megjelenő cikkeket nem vállalják azok, akik kiteszik. Ez tény. Már láttuk erről a rendőrségi nyomozás eredményét, de majd elkérjük a dokumentumokat és kitesszük egy alkalommal.

    Tehát a csepeli MSZP hivatalos honlapjának nincs felelős kiadója és szerkesztője.

  55. Gigi szerint:

    …hm, ahogy e “baráti társaságos” honlapnak se… Vagyis a cél nemes, de nem tudtok jobbak lenni a Deákné vásznánál… Vajon egy szakavatott kommunikátor hiányzik? Vagy csak túl sok a zsigeri gyűlölet? Több együttműködő készségre lenne szükség… Nem védeni akarom TM-éket, de “(…) együtt a csepeliekkel, hívőkkel és nem hívőkkel, civil szervezetekkel, mindenkivel, aki fontosnak tartotta a kerület előbbre jutását. S közben nem gyaláztunk, nem rekesztettünk ki senkit. Együttműködésre törekedtünk. Az ellenzékkel is, igaz, nem mindig sikerrel.” Erről mi a véleményetek?

  56. LB szerint:

    Bla-bla-bla……………

    A legjobb példa a helyi népszavazás kezelése.
    Mindent megtettek, sajnos sikerrel, hogy megakadályozzák.

    Ennyit a helyi szoci vezetés “együtt működési” hajlamáról.

  57. admin szerint:

    Amikor az együttműködés mércéje a munkások által épített és a magyar sportnak sok évtizedig otthont adó Csepel SC lakóparkká és plázává való silányítása, a Kis-Duna part, Észak-Csepel kiárusítása, a kórház, az uszoda bezárása, akkor nem hisszük, hogy együtt kellene működni.

    Az együttműködés nem mindig értékes. Akkor nem, ha rosszak a célok.

    Együttműködéssel meg lehetett volna menteni a csepeli kórházat, lehetne uszodánk a Fidesz-kormánynak köszönhetően, ahogy nekik köszönhető, hogy bérlakások épültek. Együttműködéssel lehetne Gerincút Csepelen, de erre sem volt soha vevő a helyi MSZP-s vezetés. Tehát az együttműködés hasznos is lehet, mint ahogy az egy esetben, a buszritkítás elleni közös MSZP-Fidesz kiálláskor is megmutatkozott.

  58. Vica szerint:

    Valóban. Az együttműködés hasznos lehetne, ha a FIDESZ-es képviselők nem vonulnának ki a testületi ülésekről…

  59. Gigi szerint:

    …vagy ha szavaznának igent vagy nemet, amikor bennmaradnak…

  60. Gigi szerint:

    Az együttműködés ugyanis nem egyenlő az egyetértéssel! Inkább azt jelenti, hogy szóba állunk egymással, egy asztalhoz ülünk, érveket ütköztetve vitatkozunk, aztán a többség döntése után együtt húzzuk tovább a hajót a “külső ellenség” (például a főváros) ellenében.

  61. Gigi szerint:

    A cél legyen jó, ez igaz. De talán nem jó cél (volt) a Béke tér fejlesztése? A hogyanban nem értettetek egyet, de történetesen ez az a téma, amelyről – visszakanyarodva a kommunikációs stratégiákhoz – a káromolt CSÚ kettős interjút közölt Zanatival és Szilárddal… Nem függetlenül (mint fentebb kifejtettem), de objektíven…

  62. Brigitta szerint:

    Lexon!
    Annyira hülyék nem vagyunk,hogy ne értenénk meg! Te is értetted,mire gondolok,de ezt is kiforgatod,mint minden egyes szavadat! A LÁNGOLT jobban tetszik? Teszed itt a hülyét,pedig mindenki tudja mennyire dörzsölt vagy,viszont mikor megérzed a pénz illatát egyböl olyan okossá válsz! Engem nem tudnál átverni,bár nem vagyok “CSEPELI” és én tudnám a megoldást a probléma. De arra ne kerüljön sor a te érdekedben! Csitri pedig a….d volt!

  63. Lexon szerint:

    És miért kell a csepel.info-t amerikai szerveren tárolni? Úgy mint a kuruc.infó-t…
    Miért kell elbújni? Miért kell lenyomozhatatlannak lenni? A kérdés költôi, tudom a választ. 🙁

    És persze mélységesen egyetértek Vicával és Gigivel: nem azért kaptak bizalmat (mondom: bizalmat) a választóktól a fideszes képviselôk, hogy aztán ne dolgozzanak. Ha én nem ülnék le egy asztalhoz a szakmai ellenfeleimmel, már rég nem kéne dolgoznom…

  64. Lexon szerint:

    “Engem nem tudnál átverni,” hát, ezen fetrengve röhögök… muhaha ROTFL

  65. Brigitta szerint:

    Lexon!
    Rolling On The Floor Laughing!

  66. Hugi szerint:

    Én úgy tudom, hogy a szavazások több mint felét támogatni szokta a Fidesz, és a kivonulás ott is ellenzéki mûfaj, ahol az MSZP az ellenzék.

    1998-2002 között mit gondoltok, kik vonultak ki?

  67. Hugi szerint:

    A Csepel SC-s önkormányzati üléseken szerintetek kik nem vettek részt?

  68. miska72 szerint:

    Rohadt mocskos gazemberek!

  69. miska72 szerint:

    RETTEGJETEK!

  70. miska72 szerint:

    Gazemberek vezetik kerületet, meg egy Szélhámos!

  71. miska72 szerint:

    Hajrá atlétaa mindent bele! 😉

  72. Hugi szerint:

    A csepeli népszavazást kik akadályozták meg az uniós választások idején? Kiknek volt az érdeke, hogy zárt ajtók mögött döntsenek róla ismeretlenek?

  73. miska72 szerint:

    Az önkori képviseli a törvényt, amit mindíg sikerült megszegni!
    Én képviselem az IGAZSÁGOT!

  74. Vica szerint:

    Nahát Miska! Most aztán jól megfélemlítetted Őket. 🙂 Szegény TM rossz néven veszi a stílusodat. 🙁

  75. miska72 szerint:

    BKV érettségi tételek
    Az első három kérdés Szalainé Szilágyi Eleonórával kapcsolatos.
    Minden helyes válasz 3 pontot ér.

    1,)Hány darab használt autóbuszt vásárolhatott volna a BKV, ha Szalainé 100
    milliós végkielégítését, 1,2 milliós fizetését, és az ehhez járó 120
    százalékos prémiumot, melyet közel 1 évig kapott, járműbeszerzésre költi, ha
    tudjuk, hogy egy ilyen busz ára 20 millió forint?

    2,)Hány darab vonaljegyet (és/vagy bérletet) kell eladni a BKV
    pénztárosainak, hogy kitermeljék Szalainé fizetését és végkielégítését?

    3,)Ki lehet a felelős azért, hogy Eleonóra az elbocsátást követően továbbra
    is a cégnél dolgozhatott? (Csak egy helyes válasz van):

    a,) Az akkori vezérigazgató, Balogh Zsolt
    b,) A BKV teljes vezetése. Mindenki, aki tudott erről, és nem szólt
    c,) Magyarországon vagyunk, így senki

    4,)Vajon hány másodperc alatt ég ki teljesen a Rákóczi úton az az Ikarus
    435-ös autóbusz, melynek a motorterében a karbantartás teljes hiánya miatt
    tűz keletkezett? A megoldáshoz függvénytáblázat használható. (10 pont)

    5,)A Moszkva tér felé közlekedő 22-es busz a Szent János korháznál fékhiba
    miatt elszabadult. Számítsa ki, hogy az autóbusz hány perc alatt ér a
    Moszkva térre. (Amennyiben lehetséges adja meg a “becsapódás” helyét is) (12 pont)
    Ön szerint ki lesz a hibás a balesetért?

    a,) A vezérigazgató
    b,) A karbantartó szolgálat
    c,) Természetesen a buszvezető

    6,)Ábrázolja koordináta-rendszerben a BKV jegy és bérletárainak növekedését
    2000-től napjainkig. Más színnel jelölje a szolgáltatás színvonalának
    csökkenését. Milyen arányosság figyelhető meg a jegyárnövekedés és a
    szolgáltatás színvonalának csökkenése között? (20 pont)

    7,)A BKV 5 színésszel kötött szerződést a Nagykörúti villamosok és a 7-es
    buszcsalád utas-tájékoztató szövegeinek felmondására. Vajon hány darab
    autóbuszt lehetett volna teljesen kitakarítani, ha tudjuk, hogy a
    tájékoztatás “fejlesztésére” 5 millió forintot költött a cég, és azt is
    tudjuk, hogy egy busz kitakarítása 50 ezer forint. (10 pont)

    8,)Tippelős feladat:
    Ön szerint hány embert foglalkoztatnak feleslegesen az Akácfa utcában?
    Tippelje meg azt is, ha ezeket kirúgnánk, mennyi plusz bevételhez jutna a BKV. (20 pont)

    +1 vicc:
    – Hogy köszönnek egymásnak az Akácfa utcában a BKV-sok?
    – Legyen Ön is milliomos!

  76. miska72 szerint:

    Nembaj Vica itt egy vicc fentebb.
    Vagy nem is vicc?

  77. Papi szerint:

    Tudod csepeli!
    Ha esetleg vissza néznéd a te , Zed, Pendrick, Szilveszter stb írásaitokat a te szádat is ki lehetne mosni! Egyébként én ha szídtam és szídom a kormányt és az MSzP vezetőit (köztük Tóth nem elvtársat) meg van az indok mert hogyis van a böszme beszéd “hazudtunk reggel, délben, este” úgyhogy talán előszőr Tóth úr is a salyát portáját tehetné rendbe! Egyébként meg éppen az ő csatlósai mocskolodtak és azóta is folyamatossan mocskolodnak! Hányszor kértelek téged is Katkát is, hogy ne ordenáré stílusban írjatok!

  78. Elyza szerint:

    miska72:-nek igaza van. Ezt a pazarlást és a kiváltságokat sokkal hamarabb meg kellett volna állítani! Hol vannak a felelősök?

  79. zed szerint:

    A “leleményes” szerkesztők gyorsan kitürülték azokat a hozzászólásokat, amelyekre a polgármester úr hivatkozik, majd jönnek azzal, hogy a kerület első embere hazudik, mert a gúgli nem dob ki semmit. Micsoda arcátlanság, hallatlan!
    Tekintettel arra, hogy ez egy moderált fórum, így az oldal szerkesztői tartoznak felelősséggel a megjelenő hozzászólások tartalmáért, ugyanúgy, ahogy egy újság főszerkesztője is felel az egyes újságírók által közölt cikkekért, továbbragozni nem érdemes.

  80. Papi szerint:

    miska72!
    Ezzektől a BKV tételektől a számítógépek is lefagynak! 🙂

  81. Vica szerint:

    Kedves zed!
    Szóval Te szeretnél még egy agyoncenzúrázott fórumot. Nem örülsz annak, hogy szabadon közölheted a véleményed?

  82. Emese szerint:

    zedecseke,

    világos! Eszmefuttatásod szerint az oldal szerkesztői tartoznak felelősséggel a megjelenő hozzászólások tartalmáért, ahogy egy újság főszerkesztője az egyes újságírók által közölt cikkekért. Nem ragozzuk tovább!
    Kimondtad a lényeget! Tóth Mihály polgármester urad – fentiek szerint – beosztottja, gulyás tetteiért tartozik felelősséggel!
    Köszönjük, hogy felvilágosítottál minket és a polgármester urat is!

    Örülünk, hogy Téged nem cenzúráznak, szegényebb lenne a világ nélküled!

  83. LB szerint:

    zed!

    Gondolom lementettétek ezeket a hozzászólásokat (tudod, PrtSc!) és nyilvánosságra tudjátok hozni.
    Ha meg nem, akkor jobb, ha csöndben maradtok, mert minden alap nélkül vádaskodtok, és próbáljátok a csepel.info-t lejáratni!
    Elég sok ügyvéd van a soraitokban, bizonyára meg tudják mondani, hogy az alaptalan vádaskodás, rágalmazás minek minősül.

    Ha meg vannak a bizonyítékaitok, akkor elő a farbával, lássuk azokat!

  84. admin szerint:

    Kedves Zed és többiek!

    A Google azután is őrzi a tartalmat, hogy azt kitörölték.

    Tehát hiába töröltük volna mi ki ezeket a szövegeket, a keresőben akkor is megjelenne a találat. Közvetlenül ugyan nem lenne olvasható, de tárolt változat formájában igen.

  85. LB szerint:

    Gigi!

    Nekem nagyon az az érzésem, hogy ez a levél nem a nagyközönség, a kerület lakosai számára íródott, hanem a párttagok és szimpatizánsok összerántása volt a célja. Felvázolta a közös ellenséget, aki bármire képes a hatalom megszerzése érdekében, majd kitartásra és együtt működésre, a jelenlegi vezetés mögötti felsorakozásra szólított fel.

    Nem tudom jelenleg mi zajlik a csepeli MSZP-ben, de van egy olyan érzésem, hogy az őskövületek tartanak a fiatal janicsárok hatalomátvételétől, és ezt szeretnék megelőzni.

    Hogy sikerül-e nekik, legkésőbb tavasszal kiderül!

  86. LB szerint:

    admin!

    Ha elég gyorsak vagytok, akkor nem. Kell egy kis idő, akár néhány nap is, mire a google archiválja az oldalt.
    Ugyanakkor – bár nem emlékszem, hogy olvastam volna őket, de – nem tartom kizártnak, hogy valóban töröltetek azokból a minősítésekből, amikre TM hivatkozik, mivel nem értettetek egyet a stílusával.

  87. admin szerint:

    Az az egy biztos, hogy miután elolvastuk Tóth Mihály közleményét, rákerestünk az idézetekre, és egy sem volt meg sem itt, sem máshol.

  88. LB szerint:

    Egy jogállamban a vádló kötelessége a bizonyítás.
    Jelenleg TM állít valami, neki kell bizonyítania, hogy állításai igazak!
    Ha nem tudja, az ő rá nézve kellemetlen.

  89. Papi szerint:

    Figyelitek?
    Amikor gulyásról volt szó azonnal mindenféle jogszabályal áltak elő csepeliék de most valahogy nagyon hallgatnak mert ügye megint a másik oldalt kezdték szapulni sározni de hát ez szerintük megengedet.
    Tudjátok: “az úgy kezdődöt, hogy ő visszaütött” stílus jöt elő megint! Egyébként LB! szerintem amit Giginek írtál az áll a háttérben valamint a rettegés attól, hogy végre eltakarodnak a búsba!

  90. csepeli szerint:

    A Csepel Újságnak is, a csepel.hu-nak is, és a csepelen.hu-nak is konkrét, névvel, arccal rendelkező, felelős szerkesztői vannak. A csepel.info nevű fikázó website-ot viszont névtelen, arctalan, rejtőzködő, bujkáló alakok szerkesztik. Ez bizony tény. Nem véletlen, hogy nem mennek Tóth Mihályhoz interjút készíteni. Ugyanis akkor be kéne mutatkozni.

  91. nagyapó szerint:

    Azt hiszem le lehet zárni a vitát a következővel:

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  92. obama szerint:

    Csepeli
    Több sajtóorgánumot is fel tudok sorolni, ahol az impresszumban csupán az szerepel, hogy szerkeszti a szerkesztőbizottság! Nincs nevesítve sem a főszerkesztő, sem a helyettese, sőt a különböző titulusú szerkesztők sem. Akkor miről beszélsz?

  93. admin szerint:

    Bocs csepeli, de más a felelős szerkesztő és más a cenzor. Az általad említett lapoknak nem szerkesztői vannak. A Csepel.info-n pedig két év alatt több igazság jelent meg, mint a Csepel újságban tizenöt év alatt, mai pénzen kb. egymilliárd forintból.

  94. csepeli szerint:

    obama: Jó, sorolj.

  95. "*" szerint:

    Admin,
    Szerintem mind a két helyen igazságok jelennek meg. Nálatok is és a Csepel Újságban is. Csak kinek-kinek saját igaza. 🙂
    Obama,
    engem is érdekel, melyek ezek? Azok is politikai oldalak? Bár gondolom sokaknak érdeke még rejtőzködni a politikusokon túl is.

  96. zed szerint:

    Elég szembetűnő a hasonlóság a Fidesz Csepeli Szervezete és a csepel.info weboldalai között, amely természetesen a véletlen műve is lehet -megjegyezném, hogy a fideszes helyi képviselők, bizottsági tagok, körzetfelelősök nevei gyönyörűen fel vannak tüntetve oldalt, míg a szerkesztőké elmarad. Bár a csepel.fidesz.hu oldalon a hozzászólások le vannak tiltva, a linkek között ott virít a csepel.info lógója.
    Na most, ha már közpénzről beszélünk, miből is gazdálkodnak pl. a Fidesz egyes helyi szervezetei? Elismerem, hogy a tagok befizetései is nyomnak valamennyit a latban, ám köztudottan a parlamenti pártok működési költségeinek jelentős hányadát az állami támogatás teszi ki, amelyre egyébként az országgyűlési választásokon az érvényes voksok legalább 1%-át megszerző pártok jogosultak. Nem most jöttem le a falvédőről, azt nem veszem be, hogy bárki jótékonyságból szerkeszt pártújságot!

  97. LB szerint:

    zed!

    Kértem már, hogy hozzátok nyilvánosságra a TM által felsorolt “vádak” bizonyítékait. Ha meg nincsenek, akkor joggal elvárható, hogy kérjen bocsánatot.
    Valahogy simán elsiklottál e fölött! 🙂

  98. csepeliiszap szerint:

    Ügyes, taktikus manipuláció, amit a polgármester szájába adva az mszp művel.
    Némi áldozattal, de elérték, hogy a csepel.info szinte pillanatok alatt leszakadjon a gulyás ügyről. Így kell ezt csinálni profi csepeli szoci módra.
    Mondhatnám, beszoptuk, beszoptátok…

  99. admin szerint:

    Kedves Zed!

    Eláruljuk a legnagyobb titkunkat.

    Te, aki az ismert dokumentumok, interjúk mellett is Gulyás mellé állsz, és az áldozatokat, a Gulyás által átvert, megkárosított embereket gyalázod a megvetéseddel és a stílusoddal, te vagy a mi legfőbb szövetségesünk, segítőnk, patrónusunk.

    Ugyanis te testesítesz meg itt mindent, amit a párttársaid és az MSZP képvisel Csepelen.

    Kedves Csepeliiszap!

    Nem felejtünk el semmit, bármekkora bohócot is csinál magából Tóth Mihály vagy az, aki a közleményeit így írja.

  100. csepeliiszap szerint:

    Kedves admin!

    A jelenséget ugye érzékelitek, mármint hogy a fórumozó nyájat miként sikerült el, ill. átterelni egy morálisan súlyos problémáról. Korábban sem történt ez másképp, a kettős gyilkosság hátterében lévő dolgok feltérképezése, nyilvánosság elé tárása is elült, úgy élnek szociéknál, mintha csak egy szúnyogot csaptak volna agyon. Hogy vérfolt maradt utána? Mit számít nekik?

  101. Brigitta szerint:

    Csepeli!

    Akkor mutatkozzál be! Kezdjem én?
    Csak a szád jár,tiszta playback vagy!Annyira szánalmas vagy!Szegény családodnak és a gyerekeidnek is ezt az útat mutatod?

  102. Öreg halász szerint:

    Iszap, szerintem nem kell aggódnod. A káposzta is csak újramelegítve jó.

    Ameddig nem derül ki Gulyásnak valami újabb disznósága vagy nincs valami valóban új fejlemény, unalmas a Gulyás.

  103. zed szerint:

    LB!

    Kitől kellene a polgármester úrnak bocsánatot kérnie? Tőled? Ne gyerekeskedj! Látod te is idézőjelet használsz a hozzászólásodban. Idézőjelet többféle esetben használunk, nemcsak szó szerinti idézetek kiemelésére, hanem amikor valaki felidéz, visszaemlékezik egy-egy elhangzott szövegrészletre. Egyértelműen tetten érhető Tóth Mihály idézeteinek visszaemlékező jellege a közlemény azon részeiben, amelyek nem bloggal kapcsolatosak.

    Admin!

    Köszönöm az “őszinte bókokat”! Érveléseimben a józan ész mentén való gondolkodást igyekszem előtérbe helyezni a hangulatkeltő áramlatokkal szemben.

    http://csepel.info/?p=6913
    “admin:
    2009. október 30. 09:56-kor

    Tisztelt Zed!

    Ha van olyan ügyészségi határozat, miért nincs mégsem? Nincs ilyen dokumentum sem Gulyás honlapján, sem máshol.”

    Én egy elégedett baloldali szavazó vagyok, aki nyitott szemmel jár, és látja Csepel dinamikus fejlődését. Az MSZMP-n kívül más pártnak soha nem voltam a tagja. Bizonyára e fórum hozzászólói között is akadnak egykori párttársaim, de abban már nem vagyok biztos, hogy én testesítem meg a mai nézeteiket.

  104. Lexon szerint:

    “Tekintettel arra, hogy ez egy moderált fórum, így az oldal szerkesztői tartoznak felelősséggel a megjelenő hozzászólások tartalmáért, ugyanúgy, ahogy egy újság főszerkesztője is felel az egyes újságírók által közölt cikkekért, továbbragozni nem érdemes.”
    Azért ebben zednek tökéletesen igaza van. Hozzáteszem még, hogy ugyanolyan felelôsségel tartozik a forumozó is az általa leírtakért.
    Már Mo-n is született olyan per (nem is egy), ahol a fórumozót elítélték nagy nyilvánosság elôtt elkövetett becsületsértés illetve rágalmazás miatt.
    Azért is másoltam ide néhány hozzászólással feljebb a jogszabályt, hogy mielôtt egymás torkának estek és csúnya dolgokat írtok egymásról (akár névtelenül), olvassátok ezt el. Ha TM vagy Szilárd vagy bárki más megelégeli az itt folyó fröcsögést, vádaskodást, és megteszi a büntetô feljelentést a rendôrségen (mondom: büntetô), akkor annak jogi következménye lesz.
    Ugyanakkor hozzá kell tennem, hogy adminék az IP-címek kiadásának kötelezettsége miatt ki fogják adni a szoci szimpatizánsok adatait, hogy a fideszeseknek segítsenek, de a szocikat gyalázó hozzászólók rejtve maradnak. És tudjátok, miért? Mert a csepel.info pontosan ilyen okok miatt került amerikai (texasi) szerverre. Így ugyanis nem lehet utolérni ôket, pontosan úgy, mint a kuruc.infót.
    Kettôs mérce, uraim, kettôs mérce.

  105. kispajtás szerint:

    Kedves zed!
    Ezt írod: “Én egy elégedett baloldali szavazó vagyok, aki nyitott szemmel jár, és látja Csepel dinamikus fejlődését.”
    Arra kérlek, mesélj már nekem erről a dinamikus fejlődésről! Tipikus szoci panelszöveg, amiket írsz. Én is nyitott szemmel járok és azt látom, hogy Csepel a főváros ukrajnája.
    Tisztelettel:
    kispajtás

  106. LB szerint:

    Kedves zed!

    Én az alábbi esetekben szoktam idézőjelet használni:
    – szó szerint idézek valakit
    – ki akarom amelni az adott szót, kifejezést: pl. “vádak”
    – jelezni kívánom, hogy az adott szót kifejezést nem a hétköznapi értelemben használom: pl. “tisztelt”, “ügyvéd úr”

    Szerinted a TM levelében használt idézőjeles kifejezések melyik kategóriába tartoznak?
    Továbbra is várom a bizonytékokat, amelyek igazolják a TM levelében megfogalmazott “vádakat”!

    Végezetül neked is elmondom, mint korábban már másoknak is, hogy 2006 tavaszáig mindig az MSZP-s jelölteket támogattam.
    Azonban az öszödi beszéd és a Gyurcsány kormány 2006 nyári tevékenysége rádöbbentett, hogy semmivel se különb Orbánnál, mind a ketten bármire képesek a hatalom megszerzése ill. megtartása érdekében.
    Ugyanakkor azt is láttam, hogy kerületünkben a választási időszakot leszámítva, semmi fejlesztés, változás nem történik, elmaradásunk a környező kerületektől, ahol szintén MSZP-s vezetésű önkormányzat van, napról napra nagyobb.
    Az utóbbi 1-2 év botrányai csak megerősítettek abban, hogy ez a vezetés alkalmatlan a kerület irányítására, mivel elszakadt a kerület lakosaitól, kizárólag önös érdekeit nézi.
    Elegendő az elmúlt hetekben újra terítékre került “sikkasztásnak látszó” ügy kezelését nézni.
    Szerinted, mint baloldali érzelmű, gondolkodású ember számára elfogadható, amit az “ügyvéd úr” tett?

  107. admin szerint:

    Kedves Lexon, ha azt gondolod, hogy IP címekkel plusz információkhoz jutnánk, tévedsz. Kizárni sem tudunk senkit, mert az állandó IP-cím olyan, mint a fehér holló. Ezért voltunk olyan nagy bajban néhány provokátorral is. A durva Csepel.info-s hozzászólásokat mi magunk töröljük, persze csak ha észrevesszük.

    Amúgy fogalmunk sincs hol a szerver, mi eddig úgy tudtuk, hogy itt Budapesten, de te ezek szerint jobban tudod.

  108. zed szerint:

    Javaslom, vegyél fel szemüveget, kispajtás! 🙂

    Lexon!

    Az általános bírói gyakorlat szerint egy közszereplőnek többet kell elviselnie, mint egy átlagembernek. Más a helyzet, ha két közszereplő áll szemben egymással a bíróságon.
    Az IP-cím alapján történő beazonosítás csak akkor vezet eredményre, ha az is bizonyítható, ki írta az adott hozzászólást, vagyis ki ült a számítógép előtt. Az azonosítás egy vállalati számítógép esetében még talán lehetséges, azonban egy otthoni gép esetében, amennyiben többen élnek együtt egy háztartásban, már elég nehézkes feladat. Elég valamennyi családtagnak annyit mondania, hogy nem kívánja sem megerősíteni, sem cáfolni, hogy ő jegyezte be a kérdéses hozzászólást. Ha nem állapítható meg a hozzászóló kiléte, a hatóság nem adhatja ki a nyomozás során feltárt személyes adatokat. Ha van kiskorú gyermek a családban, akár megnevezhető felelősnek, mivel nem cselekvőképes, így jogilag nem vonható felelősségre, és a kihallgatására csak a törvényes képviselő jelenlétében van mód.

  109. csepeli szerint:

    A szerver Budapesten van, de a doménnév egy texasi cég nevén van bejegyezve, pontosan azért, hogy a valódi bejegyző személye rejtve maradhasson. Sötétben bujkál a “szerkesztőség”.

  110. Gordon szerint:

    Azért jó dolog ez az internet. Szerencsére nem áll meg a határon, nem lehet szögesdrótok, falak, és őrbódék közé szorítani. Az információ szabadon áramlik mindenfele, ahol van megfelelő infrastruktúra. Persze ez a régi rend (a legvidámabb barakk) híveit kimondottan zavarja. Ők nem is értik, hogyan lehet szögesdrótok nélkül, egy jóval szabadabb világban élni.

  111. Gordon szerint:

    A mi csepelink jó ÁVH-s, vagy III/III-as lenne.

  112. ... szerint:

    … vagy az is volt.

  113. csepeli szerint:

    Gordon meg nyilas volt.

  114. kispajtás szerint:

    zed:

    Azt nem írtad, hogy nagyító kell a “dinamikus fejlődés” észrevételéhez, kösz a jótanácsot. De mit csináljak akkor, ha a nagyító alatt Csepelen Ukrajna helyett Afganisztánt látok?

  115. Gigi szerint:

    Kedves Lexon,
    hátborzongató, amit az IP-címek kiadásáról írsz… 🙁

    Amúgy persze tényleg elterelődött a téma 3g-ről, de abban mintha megrekedtünk volna, és nem kevésbé fontos témára nyergeltünk át, pláne, hogy ha minden páros sorszámú cikk 3g-ről szól, akkor mondhatjuk, hogy minden páratlan sorszámú a CSÚ szapulásáról. És ebben az esetben nem árt tisztázni a kettős mérce (vö- szálka-gerenda) kérdését. (Vagy legalábbis beszélgetni róla.)

  116. Lexon szerint:

    Kedves admin, a dinamikus IP-cím mögé sem lehet teljesen elbújni…

    Amit zed ír a jogi csûrés-csavarásról, az helytálló sajnos, bár teljesen etikátlan, mint az ügyvédi hozzáállás általában. 🙁

    csepeli, neked meg ebben teljesen igazad van: “A szerver Budapesten van, de a doménnév egy texasi cég nevén van bejegyezve, pontosan azért, hogy a valódi bejegyző személye rejtve maradhasson. Sötétben bujkál a “szerkesztőség”.”

    Gordon, ehhez nem kell III/III, meg ÁVH. Google, 1 perc maximum, ja, és némi ész is talán…

  117. admin szerint:

    Nem érdekelnek az IP-címek, Zed pedig egyszer már így is a gyerekére fogta a hozzászólását. Az ő dolga. Mi semmit sem vittünk és vitettünk ki itthonról, sem a szervert, sem mást.

  118. vermes szerint:

    Lexon!

    Neked rendelkezésedre áll a III/III meg az ÁVH, ha kell? 🙂

  119. Vica szerint:

    Kedves Admin!
    Továbbítottad az elérhetőségeimet?

  120. Che szerint:

    Csepeli!
    Nevetséges dolgpkról beszélsz,terelve a témát arról a dologról,hogy ki is vagy valójában!?Lexon is te vagy valamelyik családtagod,cinkostársad lehet! Brigittát le….,de amikor konkrétan kellene válaszolni,szépen csendben maradsz.Így volt ez idáig is nálatok! Játszátok a nagymenőt,de közben mindig hátra is néztek! Hol az a hatalmas fejlődés Csepelen? Persze,a pénzeket el kell költeni még idejében na de igy elszórni…milliárdok futnak szimpatizáns vállalkozók zsebébe,közben sarcoljátok az embereket. Nem ez volt a jellemző a szocialistákra. Na de hagyjuk,falra hányt borsó az egész. Maradjunk annál a témánál,miért kell az állampolgárok pénzét is “elsibolni”? Erre kérem a választ CSEPELI LEXON! Gordon meg mellettünk áll,egy olyan oldalon amiben te sosem fogsz hinni,álmodban sem jutna eszedbe,de ha valóra válik az neked maga a rémálom lesz,azt garantálom.

  121. admin szerint:

    Vica, igen. Che, két szót töröltünk, így jobb lett. 😉

  122. […] Mihály keddi közleményére – melyről mi is beszámoltunk – közleményben válaszolt a Fidesz-KDNP csepeli frakciója […]

  123. obama szerint:

    Csepeli:
    heti lap – Városi Tükör (Győr)
    havi lap – MSZOSZ Info (országos)
    Szabadi Szó (önkormányzati)
    Győri Közélet (Győr)
    Keleti Főcsatorna (Hajdúböszörmény, Hajdúdorog önkormányzati)
    negyedévente – Intelligens Világ (Synergon Magasyn)
    internetes – HUNHIR.HU (radikális)
    SORKÖZ.HU (Soroksári Társaskör)

  124. Gold szerint:

    Kedves admin!

    Nem baj , ha visszatérek az általad kezdeményezett témához? Persze, hogy nem, hiszen igazat adok neked. Itt valaki HAZUDIK! Nem kicsit. Nagyon! Ahogy Arany János mondaná adminnak, ha admin költő volna: “Költő hazudj, de rajt’ ne fogjanak” De admin nem költő, hanem csak egy egyszerű, a Fidesztől független admin.

    Azt írja ez a függetlenségtől függő admin november 10-én 20.40-kor, hogy (vigyázat, most idézek) “Az az egy biztos, hogy miután elolvastuk Tóth Mihály közleményét, rákerestünk az idézetekre, és egy sem volt meg sem itt, sem máshol”

    Felháborító, ilyet tesz a csepel info által is megbecsült, többször dicsért polgármester. De már ez előtt, november 12-én 12 óra 47-kor kijelentette a kedves admin, hogy aszongya (vigyázat, már megint idézek) :”1. Tóth nem létező hozzászólásokból idézett.” Csak így, per Tóth.

    Admin adu-ásza a kereső. És lám, annak alapján bizonyítható, hogy ez a per Tóth már csak ilyen. De milyen ez az admin? Vak – mondanám, de nem az. csak elvakult, vagy….Hát persze! Hát persze, hogy az MSZP beépített embere. Jó lesz vele vigyázni, félrevezeti a gyalázkodásra mindig kész udvartartását, végül elveszi az örömüket.

    Mit is ír Tóth Mihály a http://www.csepelen.hu –n? (Idézem az idézett idézetet) „A helyi internetes blogjukon irogató hű csatlósok pedig tromfolnak, besároznak mindenkit. „…Gazemberek…”; „…egyik sem ismeri a tisztességet, becsületet…”; „…szélhámosok…”; „…szemét, tetves politikusok, hogy rohadnának meg!”- írják a kerület vezetőiről, országgyűlési és helyi MSZP-s képviselőkről, a Csepel újság vezetőjéről és munkatársairól. Mindent, mindenkit besározni, lejáratni, hazugságokat terjeszteni – előbb utóbb csak elhiszik az emberek. Egyesek még ennél is tovább mennek. „…Nem lehetne elhallgattatni szegénykéket, hogy csak akkor mondják a magukét, amikor mi szeretnénk?”, olvasható a Fidesz által támogatott „független” weblapon.

    Akinek nem inge, nem veszi magára, de admin felöltözködött. Alaposan. Admin magára, magukra ismert, pontosabban a csepel.infóra, de hozzáteszi hogy a polgármester által idézett, valóban aljas, becsmérlő kifejezések (újra és újra idézem admint mint egy klasszikust): „Ezek – ahogy a linkeken látszik – egyszer sem szerepeltek a csepel.info oldalon!”

    Nincs mese, ami link, az link. A csepel info pedig a „nemes” ügy érdekében fáradhatatlanul linkelt, linkel és linkelni fog. Időnként a linkelés előtt linkelés közben vagy helyette olvashatna is. Például a saját linkjeinek a linkjeit. Érdekes felfedezésekhez juthat így. Például: (Már elnézést, de nehogy megvádolj, ezért az összes nyelvtani, stiláris hibát benne hagytam a csepel.infón rögzült míves szövegekben. ):

    1. Vica:
    2009. november 6. 15:48-kor
    Kedves Admin!
    Igaz, hogy a csepel újság hallhat, de Lola meséje folyamatosan mondja a magáét. Nem lehetne elhallgattatni szegénykéket, hogy csak akkor mondják a magukét, amikor mi szeretnénk?

    Vagy:

    2. Papi:
    2009. november 6. 16:33-kor
    Avarkszi, Podolák, gulyás, Tóth, stb! nem mindegy egyik sem ismeri a tiszteséget, becsületet. Nem is olyan rég telitorokkal üvöltötték a “rohadó” kapitalizmust és most a ők legnagyobb kapitalisták! Mitől lenne a Csepel újság tiszteséges? hiszen az őkezükben van!
    És végül, de nem utolsó sorban:

    1. 666/:
    2009. november 7. 11:29-kor
    Ha még egyszer születnék bűnöző lennék nem erőszakos hanem fehérgalléros,mint ezek a szemét tetves politikusok,hogy rohadnának meg!!!!!!!!!!!!!

    Kedves Admin! Ezek az idézett idézetek tényleg nálatok, itt a csepel infón jelentek meg, ott, ahol kedvenc hobbitoknak hódoltatok, vagyis a Csepel újságot gyaláztátok. (Tovább hallgat…A bejegyzést november 6-án, 13 óra 00 perckor tettétek fel a netre.)

    A kiemelt szövegrészek nem csak úgy nagyjából, tartalmilag, hanem szó szerint azonosak a polgármester által hivatkozott idézetekkel.

    Kedves admin! Te (ti) mint oly sokszor most is a saját vakságotokra, elvakultságotokra építettétek linkjeiteket. Rákaptatok a linkelésre mint gyöngytyúk a takarmányra.

    Helyette inkább ismét Arany Jánost ajánlanám figyelmedbe:

    Késő ez is: mi haszna lelkesűl
    Az ember, ha középen belesűl!

    Kedves csepel.info, kedves admin, kedves gyalázkodók! Még egy idézettel kívánom: Csak így „tovább, tovább, tovább…”!

    Tisztelettel:
    Gold István

  125. Vátesz szerint:

    Gold: a Lola mesék hangja kéretlenül, rákattintás nélkül is elindult, illetve maga a videó is, erre vonatkozik a szegénykék elhallgattatása, nem a Csepel Újságra. Menj és nézd meg, már más is kifogásolta, miért nem csak akkor indul el, ha valaki akarja.

  126. LB szerint:

    Admin!

    Ez bizony nagy cumi volt!
    Ti, mint az oldal üzemeltetői, minden bizonnyal hozzáfértek a hsz-eket tartalmazó adatbázishoz, ahol ti tudtok is keresni.
    Nem lett volna túlságosan nagy feladat, hogy megnézzétek, valóban szerepelnek e az idézett szövegek a hsz-ekben.
    Én nem emlékeztem rájuk és lusta voltam minden topicban külön-külön rákeresni. Nektek viszont, mielőtt a választ megírtátok volna, kutya kötelességetek lett volna ellenőrízni, hogy amit leírtok, igaz-e!

    Miután most is lusta vagyok, most sem keresek rá, hogy gold igazat írt-e.
    De azért elegánsabb lett volna, ha az idézetek után a linket is beszúrja, hogy a kétkedők, ha akarnak, könnyebben meggyőződjenek az igazáról.

  127. Papi szerint:

    T! Gold István!
    Gratulálok széppen összeszedte ön a “gyalázkodókat”! De az ön úgy nevezett “pártatlan” megállapítása kicsit furcsa nem gondolja? Ha valaki ön szerint “gyalázkodik” egy enyhén szólva erkölcstelen politikai “elittel” szemben az elítélendő sőt felháborító de valahogy önnek sem tünt fel, hogy ezeknek a reakcióknak esetleg netántán valóság alapjuk is lehet!
    Az sem tünik fel önnek, hogy ez az úgynevezet politikai “elit” és a csatlósai olyankor is gyalázkodnak amikor még csak nem is politikai blogról van szó, igaz? Úgy hogy szertném tisztelettel megkérni önt arra, hogy ha már bírálja az egyik oldal hogy is írta: “összes nyelvtani, stiláris hibát benne hagytam a csepel.infón rögzült míves szövegekben. )” akkor talán a másik oldal hasonló ugyan úgy elkövetett hibáit ugyan úgy rója fel! Ha nem akkor ön ugyan úgy mint egy volt blogozó (Szilveszter) aki kicsit enyhén szólva nagyképű volt!
    Ellenkező esetben kénytelen vagyok az ön politikai pártatlanságát enyhén szólva megkérdöjelezni!
    Végül még egy apróság: Az úgynevezet gyalázkodások eredeti szövegét Gyurcsány Ferenc balatonöszödi beszédében megtalálja vagy Horn Gábor, Kuncze Gábor, Lendvai Ildikó (lehetne még folytatni a sort de minek) és ujebban Tóth Mihály XXi.ker. polgármester “úr” beszédében megtalálhatja!
    Tisztelettel!

  128. Papi szerint:

    Még valami: ha kérhetném Arany János csodálatos írásait ne keverje ide ő többet érdemel!

  129. kispajtás szerint:

    Kedves Gold úr!
    Az a baj, hogy egy fórum hozzászólásait ön is, mint Tóth Mihály polgármester mindenképpen bele akarja gyömöszkölni egy ellenzékben lévő párt szájába.
    Számomra szánalmas nyafogásnak tűnik mindkettőjük írása.
    Csepel polgármestere pedig ha kiváncsi a választóinak a problémáira és a véleményére, nyisson egy szabadon elérhető fórumot, ahol – mint itt, ezen a helyen is – mindenki megírhatja a véleményét, megszólíthatja őt, illetve olvashatják a válaszait, véleményét. Aki a köz pénzéből kapja a fizetését, nyugodtan érezheti elemi kötelességének elviselni a bírálók véleményét. De különösen fontos és figyelemreméltó lehet az együttgondolkodó, konstruktív véleménynyilvánítások ilyesfajta fórumokon való megjelenése is. Nem helyettesítheti semmiféle fogadóóra, irányított közmeghallgatás és a manipulált hívek véleményének biztosított bármilyen médiafelület.
    Egyszóval, kommunikációból bőven van még tanulnivalója minden politikai és önkormányzati szereplőnek Csepelen.

  130. csepeli szerint:

    obama:

    Enyhén szólva nem igazán alaposan tájékozódtál! Ezeket egyből megtaláltam:

    Városi Tükör: Kiadó és szerkesztőség: 1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 76. Ügyvezető igazgató: Láposi Elza

    MSZOSZ Info: 1068 Budapest, Városligeti fasor 46-48. Telefon: (06-1) 323 2660. Felelõs kiadó: Pataky Péter, Felelõs szerkesztõ: Meskó László.

    Szabadi Szó: Felelôs kiadó: Ágoston László, Tel.: (84) 355-011

    Győri Közélet: Lapigazgató: Endrõdi Péter. Rovatszerkesztõk: Földvári Gabriella, Forgács Sándor, Gaál József, Lehõcz Rudolf, Trunkos Ildikó. Fotó: O. Jakócs Péter. A szerkesztõbizottság tagjai: dr. Cseh Sándor,
    Kocsis Rozi, Lõre Péter, Mihalicz Antal, Németh Tibor, Papp Géza, dr. Szalay Gyula. Olvasószerkesztõ: Silnicki Beáta. A szerkesztõség címe: 9024 Gyõr, Orgona u. 10. Tel./fax: 96/511-620.

    Intelligens Világ: Kiadja a Synergon Informatika Rt., Felelõs kiadó: Fábián László

    hunhir.hu: ugyanolyan bujkáló fikamatyik, mint a gulyásinfósok.

    keleti főcsatorna: nem lehet megtalálni a neten
    sorköz.hu: vírusfertőzött a website-juk, nem néztem bele.

  131. "*" szerint:

    Kispajtás,
    Ezzel a mondatoddal: Egyszóval, kommunikációból bőven van még tanulnivalója minden politikai és önkormányzati szereplőnek Csepelen. -100 %-osan egyetértek.
    Még annyit fűznék hozzá, hogy megint kiderült egyik oldal sem riad meg a füllentésektől, tények elferdítésétől, kiszinezésétől, ha politikai érdeke úgy kívánja.

  132. kispajtás szerint:

    Ez így van, ahogy írod.
    Egyik politikus se gondolja azt, hogy a hangulatkeltésért kapja a fizetését.
    Dolgozni kell nekik is, dolgozni és megfelelni a választóiknak, kőkeményen.
    Ha változás lesz valaha Csepelen, akkor az abban nyilvánulhat meg, hogy Csepel népének lesz bátorsága számonkérni a kerület vezetőinek, politikusainak a munkáját, teljesítményét.

  133. admin szerint:

    Kedves Hozzászólók!

    1. Mi a Google-t használtuk, használjuk. Eddig teljes mértékben megbízható volt.

    2. A Csepel.info hozzászólói nem a Csepel.info szerkesztői és a Fidesz csatlósai. Kérdezzétek meg nyugodtan magatokat, hogy “a Csepel.info szerkesztője, a Fidesz hű csatlósa vagyok én”? Ha a válasz Vátesztől Vicán, Borka-Szász Tamáson, Bolemann Lajoson keresztül keresztül Gigiig “igen”, akkor Tóth Mihálynak igaza volt.

    3. Ha Vica egy állandóan elinduló videóra mérgében azt kívánja, hogy bárcsak csitulna már el, akkor azt Tóth Mihályra és a Csepel újságra kell érteni?

    Hát nem veszitek észre az állítások teljes képtelenségét?

  134. Manitu szerint:

    Atléta pl. ezt írja: Beszéljünk inkább……….. a hüvelygombáról……….

    Akkor ezt Tóth Misire érti? 😉

    LB, komolyan nem esik le a tantusz? Bármibe lefogadom, hogy az a szexhirdetés sem volt véletlen. Tóthéknak fáj az igazság!

  135. csepeli szerint:

    admin jól megszívta, mert a google nem indexelte be a “Tovább hallgat a Csepel Újság” c. cikket. Talán azért, mert egy rövid kis cikk és rengeteg link van megadva hozzá. És most megszívta a Fidesz is, mert az meg beszopta, hogy nincsenek meg az idézetek.

  136. zed szerint:

    Hoppá-hoppá!! 🙂 Hááát…lehet szépíteni a dolgot, de ez akkor is jó hatalmas pofon e pártújság szerkesztőgárdájának. Olybá tűnik jelen esetben: a puska visszafelé sült el! 🙂
    És most mi lészen ezután? A Fidesz-KDNP frakció helyreigazító nyilatkozatot fog kiadni, amelyben a polgármester úr bocsánatáért esedezik a burkolt lehazugozása miatt? Leváltják a csépel.info adminját?
    Ez utóbbiban kételkedem, mivel elgondolkodtam egy kicsit a szerkesztők kilétéről, és arra a következtetésre jutottam, hogy a csépel.info szerkesztői valószínűleg maguk is közszereplők, ezért “bújkálnak a setétben”. Így kerülhetők el a legegyszerűbben a személyiségi jogi perek, úszható meg a felelősségrefonás. Tartok tőle, hogy a kerület kormányzását is ilyen mentalitás mellett képzelik el…

  137. spam szerint:

    Zed Csepeli Gulyás (ha nem is egy személy, értékét tekintve egyenlőek)!

    tetszik ez a találgatás, hogy milyen hozzáállás lenne egy másik vezetés részéről. szerencsére azt tudjuk, hogy milyen ügyek vannak most:

    Deme, Gulyás – rokkantnyugdíjas úr, Gulyás – nyugdíjas hölgy, Avarkeszi, Podolák – Szeva bácsi, Szenteczky ügyei, Tóth nem tesz semmit Mihály, Orosz, stb…

  138. Öreg halász szerint:

    Zed és csepeli, ne feledkezzetek meg arról, hogy ha Tóth Mihálynak igaza van, akkor ti is fideszesek vagytok. Azaz egyikőtök sem lehet ugyanaz a Gulyás Gábor nevű bukott ügyvéd, akinek a mesék helyett a tettek mezejére kellene már lépni, és viszza kellene fizetnie, amit az idős, beteg emberektől elvett.

  139. Vátesz szerint:

    Én korrektnek tartom a csepel.info szerkesztőinek munkáját. Valóban nagyon sokféle beállítottságú ember szabadon nyilatkozhat meg, ami sok fórumra nem igaz. Engem itt egyszer moderáltak, tudomásul vettem, az egyik etnikumot csak szőrmentén szabad emlegetni. Szóvátettem itt az mszp.hu fórumának röhejeségét, fele hozzászólást kimoderálják, teljesen értelmetlen oda bármit beírni, látogatottsága vetekszik a kis, helyi hírblogéval, a csepel.infoval. Teljesen felesleges vizsgálni a szerkesztők Fidesz kötődését vagy párttagságát, amig szabadon bárki megszólalhat.
    Teremtsen fórumozási lehetőséget a csepelen.hu (MSZP) és a csepel.hu, és akkor az illetékesek elsőkézből értesülhetnek a lakosság véleményéről.
    Nekik nem éri meg időt, energiát ráfordítani, előre tudják az eredményt. Röhejes, hogy már én is tudom ki a “spontán” felszólaló Gyurcsány és egyéb potentátok csepeli fórumain. Szóvá is tettem neki az ifjúsági táborban rendezett egyik fórum után az mszp-sek jelenlétében, s mindnyájan jót nevettünk ezen a megállapításon, azaz mindenki tudta, ez így működik. Amit én szóvá tennék a fórum működésével kapcsolatban, az a stílus. Le style c’est l’homme meme. A stílus maga az ember. Néha már elviselhetetlen egyes hozzászólók felszólítása a másik felé bizonyos orális cselekvés végrehajtására. Amikor nincs új téma, ez elhatalmasodik.

  140. zed szerint:

    Igazad van, csepeli. A Jahó behozza:

    http://search.yahoo.com/search?p=szem%C3%A9t%2C+tetves+politikusok%2C+hogy+rohadn%C3%A1nak+meg&toggle=1&cop=mss&ei=UTF-8&fr=yfp-t-832

    A poén az, hogy még maguk a hozzászólók sem emlékeztek az általuk leírtakra. Bizonyára hosszas töprengés után vetették képernyőre okos gondolataikat. 🙂

  141. Manitu szerint:

    Ez az egyetlen csepeli fórum, ahol viszonylag kulturáltan bárki megszólalhat. Számomra ezt bizonyítja az is, hogy Tóth Mihály álmaival vagy hazugságaival ellentétben az MSZP-sek is ide járnak vitatkozni. Ezek után a totál hazug Csepel újságot korrektnek nevezni és ezt a fórumot meg fideszesnek… egy vicc 🙂

  142. Manitu szerint:

    Nem lepne meg, ha kiderülne, hogy a legderogálóbb hozzászólásokat maguk a szocik írnák be maguk ellen, hogy aztán nagy elánnal fellépjenek ellene. Az a 666-os hozzászóló pl. egyáltalán nem szokott – legalábbis ugyanazon a néven – fórumozni. Ismerve a régi kommancs reflexeket és szokásokat, pl. hogy a Kossuth téri balhét követelők egyike MSZP-s bizottsági tag volt, én semmin se csodálkoznék.

  143. Attila szerint:

    “szemét, tetves politikusok, hogy rohadnának meg!” írják a kerület vezetőiről, országgyűlési és helyi MSZP-s képviselőkről,”

    Ez kb. olyan, mint amikor gyurcsány az öszödi beszéd kapcsán azt merte hazudni, hogy abban soha nem hangzott el a magyar szocialista párt megnevezés.
    Fenti idézet egy általánosítást szűkít le helyi-és országos szocialista politikusokra. Gondolom az orosz nyelv mélyreható tanulmányozása már nem engedte meg, hogy magyar nyelven megfogalmazott szöveget meg is értsenek, illetve ha nincs más kapaszkodó, akkor gyártunk egyet.

  144. Gold szerint:

    Kedves admin!

    A hazugság azért csak hazugság marad, még akkor is, ha másról beszélsz, mint Bodóné, amikor a bor árát kérik…Legalább egy bocsánatkérést megengedhetnél magadnak, ettől még nem dől össze a világ, és a csepeli Fidesz-főnökség, meg annak “független” harsonája kicsit körültekintőbb lesz máskor, mielőtt rázendít az új nótára.

    Én viszont tényleg elnézést kérek a többiektől azért, mert nem linkeltem be a bizonyítékokat (a csepel.info által szolgáltatott, megcáfolhatatlan bizonyítékokat) Úgy gondoltam, egyszerűbb, ha leírom a post címét, és bemásolom a veretes szövegeket. Bár zed már segített, szerény technikai tudásommal most én is megpróbálom a hivatkozások beillesztését, hogy adminnak és másoknak se kellejen sokat kutakodni, hogy egy bődületes hazugság kézzelfogható bizonyítékait megtalálják. Íme:

    1. Az elnök-polgármester írása: http://csepelen.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=295:uezen-fenyeget&catid=46:vezercikk
    2. Admin: http://csepel.info/?p=7037#comment-35227
    3. Admin: http://csepel.info/?p=7037#comment-35121
    4. Vica: http://csepel.info/?p=7000#comment-34776
    5. Papi: http://csepel.info/?p=7000#comment-34781
    6. 666: http://csepel.info/?p=7000#comment-34850

  145. Gold szerint:

    Kedves admin!

    Technikai hiba vagy Gold személyének szóló kedvesség, hogy immár ötödik kísérletre sem tudom elküldeni kommentemet, amelyben a bizonyítékok további sorát szerettem volna nyújtani? esetleg ki akartok zárni? szerintem ez utóbbi ki van zárva!
    🙂

  146. Attila szerint:

    És ha írt valaki ilyeneket, akkor mi van? Magánemberként, főleg egy fórumon, mindenki azt mond, amit akar.
    Egyébként volt is, és lesz is vitám másokkal. Eddig is volt, és legfőképp fidesz szimpatizánsokkal. Nem voltam soha moderálva, megjelenhetett a véleményem, úgy ahogy mindenkié. Amit tapasztalatból mondani tudok az az, hogy ők ilyenek soha sem írnak, inkább bárány természetűek. Ha volt is ilyen, akkor az egy hozzám hasonló szemét náci bioterrorista volt.
    De ha gyurcsány azt mondhatja, hogy kurvaország, akkor én is nyugodtan mondhatom, hogy szemét politikusok, rohadjanak meg. Ha ezzel esetleg beletaposunk tóth mihály lelkivilágába, akkor inkább vonuljon vissza.

  147. Gordon szerint:

    Tóth Miska remek reklámot csinál az infonak. Hi-hi. 🙂

  148. admin szerint:

    Kedves Fórumozók! A rendszer automatikusan letilt minden öt darabnál több linket tartalmazó hozzászólást. Ezek a hozzászólások a spamek közé kerülnek. Mivel nem közpénzből működünk, ezért nincs 24 órás ügyeletünk (az oldalt a szerkesztők munka mellett gondozzák). Emiatt néha több óra is eltelhet az utólagos engedélyezésig.

  149. Gold szerint:

    Na, akkor nekifutok újra. (Én az összes hivatkozást szerettem volna csatolni, és az tényleg több mint öt)
    Rögtön jövök!

  150. Gold szerint:

    Kedves admin!

    A hazugság azért csak hazugság marad, még akkor is, ha másról beszélsz, mint Bodóné, amikor a bor árát kérik…Legalább egy bocsánatkérést megengedhetnél magadnak, ettől még nem dől össze a világ, és a csepeli Fidesz-főnökség, meg annak “független” harsonája kicsit körültekintőbb lesz máskor, mielőtt rázendít az új nótára.

    Én viszont tényleg elnézést kérek a többiektől azért, mert nem linkeltem be a bizonyítékokat (a csepel.info által szolgáltatott, megcáfolhatatlan bizonyítékokat) Úgy gondoltam, egyszerűbb, ha leírom a post címét, és bemásolom a veretes szövegeket. Bár zed már segített, szerény technikai tudásommal most én is megpróbálom a hivatkozások beillesztését, hogy adminnak és másoknak se kellejen sokat kutakodni, hogy egy bődületes hazugság kézzelfogható bizonyítékait megtalálják. Íme:

    1. Az elnök-polgármester írása: http://csepelen.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=295:uezen-fenyeget&catid=46:vezercikk

    2. Admin: http://csepel.info/?p=7037#comment-35227

    3. Vica: http://csepel.info/?p=7000#comment-34776

    4. Vica alatt olvasható Papi (nem linkelem, mert meghaladnám a limitet)

    5. 666: http://csepel.info/?p=7000#comment-34850

  151. zed szerint:

    Kedves Gold!

    Csak nem Arany János egy leszármazottjának sorait olvasom? Vagy mindössze a véletlen műve a névazonosság és a költői véna? 🙂 Avagy nem mindenki Arany, aki fénylik? 🙂
    A hozzászólások technikai korlátait jómagam is tapasztaltam. Ennek az internetes fórumnak a felülete amolyan vendégkönyv jellegű, elsősorban arra a célra szolgál, hogy a kommentelő néhány szóban leírja a hozzáfűznivalóját egy-egy bejegyzéshez, ha tetszik jól “odamondhasson”, pl. azt hogy „…szemét, tetves politikusok, hogy rohadnának meg!”
    Nem jelennek meg a hosszú hozzászólások, ennek kivédésére érdemes megtörni a szöveget és úgy 50-60 sor után egy új hozzászólás alatt folytatni a mondandót. A link-problémával kapcsolatban, csak az számít hivatkozásnak, ami úgy kezdődik, hogy http:// , tehát ez a probléna kivédhető, ha enélkül kopizunk be linket. Egyes weboldalak elérhetőségeire való hivatkozások automatikusan nem jelennek meg, de ez a probléma is orvosolható az ismertetett módszerrel.
    Remélem segítettem.
    zed

  152. admin szerint:

    Kedves Fórumozók!

    Valóban tévedtünk, de a tévedés az csak tévedés.

    Aki megnézi a google-linkeket, az láthatja, hogy csak erre az oldalra mutatnak, mint az egyetlenre, ahol az idézetek jelen vannak. Tévedtünk, hiszen a google úgy tűnik nem indexel be minden megváltozott oldalt.

    “Egyesek még ennél is tovább mennek. „…Nem lehetne elhallgattatni szegénykéket, hogy csak akkor mondják a magukét, amikor mi szeretnénk?”, olvasható a Fidesz által támogatott „független” weblapon.”

    Milyen sötét rosszindulat és hazugság az, amelyik ezt a mondatot, amelyik egy állandóan elinduló videóra utalt, kiragadja a szövegkörnyezetéből, és az MSZP-re vonatkoztatja? Ráadásul, aki olvasta már Vica hozzászólásait, az igazán tudhatja, hogy aligha vádolható meg azzal, hogy a Fidesz szekerét tolná. No de miért van baja egyáltalán a csepeli polgármesternek azzal, ha valaki Fidesz-szavazó? Nem kellene már megszokni, hogy az nem bűn?

    Nos a tévedés az tévedés, és ezért elnézést kérünk, és helyreigazítást is teszünk. De a hazugság, a szándékos ferdítés bizony nagyobb bűn, és azért, mert ezt felhánytorgatjuk, bizony nem fogunk elnézést kérni.

  153. Gordon szerint:

    Egyetértek adminnal. Furcsa dolog, ha egy – sajnos – több ciklus óta hivatalban lévő polgármester egy független hírblog fórumával kezd el vitatkozni ahelyett, hogy saját pártjára és testületére is szégyent hozó politikustársaitól szabadulna meg. Ja, neki is vaj lehet a füle mögött? Nos, ha tisztessgées maradt volna, akkor most hitelesen léphetne fel a Gulyás félékkel szemben. Gondolom nem mer, mert az említett úr talán túl sokat tud róla…

    Németh László mikor kapja meg a pénzt, amit tőle elloptak? Az idős hölgy mikor kapja vissza a százezer forintját?

    Ja úgy soha, ha pl. egyes megmondóemberekre hallgatuk, akik szerint ha törvénytelenül lebontanak egy kerítést (és azzal mintegy 200 ezer forint kárt okoznak egy polgárnak) azzal sincs semmi gond, mert “kerítés nélkül is lehet élni”.

    Tóth Miskának üzenem, hogy polgármesteri szék nélkül is lehet ám élni. Remélem jövő összel a választók ki is penderítik onnan. Azzal sem elsz semmi baj, sőt örülni fogok neki. 🙂

  154. Papi szerint:

    T. Gold!
    Ez a legujabb módi, hogy ismételgetünk? Elárulhatná mi volt a problémája? Avarkeszinek tudnia kellett gulyás kizárásáról és valóban a “rendszer váltás” elött az MSzMP egyik prominens embere volt! Podolák orosz alvilági kapcsolatai sem titkkossak! gulyás a sikkasztót minek emkítsem? Tóth et. is prominens ember volt az MSzPben és valóban az állami tulajdon mellett voksoltak mindig! Most meg pont az ellenkezőjét mondják! Úgy, hogy tisztelt Gold úr talán ön is a végig gondolhatná mit ír le! Egyébként az ön által kivett idézetek még mindig saokkal szalonképesebbek mint egyes őn oldalán blogozók!

    Zed!
    Arany János szeríntem forog a sírjában a hasolatod miatt!

  155. Papi szerint:

    “hasonlatod” a helyes szó

  156. Gold szerint:

    Kedves zed!

    (Na, úgy látom, ezt nem sokan mondják itt neked!!! 🙂 de végignézve a kommenteket, érzékelem, nem kell félteni téged, hogy úgy mondjam: ütésálló vagy. Jó eszköz az igazság, csak sajnos dühödt támadásokat vált ki…)

    Kösz a technikai segítséget, remélem, majd tudom használni. Ami a nevet illeti, valóban nem mind Arany, ami fénylik, vagy Gold, de nekem gyerek korom óta egyik kedvencem Arany. A furcsa névazonosság miatt kaptam is eleget a magyar tanáromtól. Főként Arany balladáit kedvelem. Itt megtaláltam belőle a balladai homályt…:) Azt látom, hogy Gigivel, csepelivel színtnt hoztatok a fröcskölésbe. Érveltek és itt ez nem akármi! Sőt! Hát akkor jó erőt a folytaáshoz.

    Éljen Magyarország!
    Éljen a köztársaság! (Lehetőleg 2010 után is…)

  157. Papi szerint:

    T. Gold!
    Tudom nem nekem szólt az előző beírása ezért elnézést, hogy bele kotyogok!

    Ugyan legyen olyan jó árulja már el, csepelinek milyen érvei voltak és főleg hol? Ön szerint az érv, hogy ordenárén fröcsögve ír, az érv, hogy “a másikat el kell taposni mint a pondrot”? Az érv, hogy sokszor olyan stílusban ír mint ha a seggéből húzta volna ki a másikat? Nemcsak velem, hanem a többi blogozóval szemben ez a stílusa! Ha ön szerint ezek érvek akkor salynos ön is csak csepeli szintjén tud “érvelni”!
    Gigivel kapcsolatban: szerintem Gigire nézve sértő, hogy csepeli “színvonalára” degradálta!

  158. lolka szerint:

    Gold:-? Ki volt a magyar tanárod, de csak akkor érdekelne, ha Csepelen jártál ikolába.

  159. obama szerint:

    Csepeli!
    A nekem küldött válasszal buktál meg, hogy Te vagy Szabó, Tóth Mihály “magyar hangja”
    Egyébként az Intelligens Világ, at MSZOSZ Info, a Városi Tükör és a Szabadi Szó nyomtatott formájában nem szerepelnek az impresszumban az általad megnevezett személyek, csak annyi, hogy szerkeszti a szerkesztőbizottság. Azt meg, hogy a lapigazgató, vagy az ügyvezető igazgató lehet felelőse egy újság tartalmának általában szakmabeli tudhatja!

  160. zed szerint:

    (Engem a leginkább az érdekelne, Papinak ki volt a magyartanára. 🙂 )

    Köszömöm szépen az elismerő szavakat és a bíztatást, kedves Gold.
    Reménykedjünk, hogy 2010 után is “Van élni abban hit, jog és erő!”

  161. Papi szerint:

    Zed!
    Engem meg az érdekelne, hogy miért nem arra válaszolsz amit kérdeznek!
    Bármilyen furcsa is lessz neked és a többi hozzád hasonlónak 2010 után is lessz élet sőt biztos, hogy tisztább becsületesebb mert végre eltakarodik a búsba ez a gazember banda!
    T! Golddal kapcsolatban peddig, nagyon hasonlit egy bizonyos Szilveszterre!

  162. csepeli szerint:

    obama: Valótlanságot állítasz! Letöltöttem a lapok pdf változatát, és a nevek ezekben mind szerepelnek az impresszumban!
    Intelligens világ:
    http://www.synergon.hu/data/cms8648/magasyn_1997_1.pdf
    MSZOSZ Info:
    http://mszosz.hu/files/1/69/238.pdf
    Városi Tükör:
    http://gyoritukor.hu/uploads/files/lapszamok/2009/11/20091105.pdf
    Szabadi Szó:
    http://www.balatonszabadi.hu/ujsag/2009/szeptember_k.pdf

    A Szabó, akiről írsz, meg fogalmam nincs, kicsoda.

  163. csepeli szerint:

    admin!

    Az, hogy Tóth Mihály félreértette Vica valóban félreérthető hozzászólását (“Nem lehetne elhallgattatni szegénykéket…”), az pontosan ugyanúgy egyszerű tévedés, mint ahogy a te tévedésed is az. A rosszindulat itt részedről van jelen, amikor ezt szándékos ferdítésnek, hazugságnak próbálod beállítani. Ezzel csak azt bizonyítod, hogy egy kicsinyes fikahuszár vagy.

  164. kisnyugdíjas szerint:

    Emlékszem, Polgármester úr is ebből a verséből idézett a temetésen (Széchenyi emlékezete c.). Olyan megható volt, teljesen elérzékenyültem. Polgármester úr beszédei egyébként is mindig magával ragadnak, nem hagynék ki egyet sem. Tóth Mihály egy áldott jó ember, remélem sokáig hivatalban marad még.

  165. Elyza szerint:

    Kedves kisnyugdijas! Még mielőtt sírva fakadna a meghatottságtól az”áldott jó ember “miatt ,kérem olvassa el egy másik kisnyugdijas Németh László történetét itt a Csepel infon. A történet dióhéjban arról szól, hogy az egyik önkormányzati képviselő Gulyás G.Gábor, hogyan károsított meg egy szintén kisnyugdijast. Amikor a megkárosított az “áldott jó ember” segítségét kérte ,nem tett semmit ,csak falazott a sikkasztónak. Én pedig azt remélem az “áldott jó ember” nem marad sokáig a hivatalban. / Majd a polgármester úr biztosan felolvas Önnek akkor is ,ha már nem lesz a hivatalában. Elnézést nem volt szándékomban megbántani Önt.

  166. LB szerint:

    kisnyugdíjas!

    Milyen temetésen?

  167. tibor szerint:

    T. Papi! Szerintem meg Antira.

  168. zed szerint:

    Kedves kisnyugdíjas! Ne tessék a hőzöngőkre figyelni, összehordanak itt mindenfélét a fiatalok!
    Úgyszintén ott voltam a temetésen és én is megilletődtem a polgármester úr megható búcsúbeszédét hallgatva, jópár könnycseppet elmorzsoltam a szemem sarkában. Bizony, egy vezető hitelességének elsősorban az egyértelmű, világos beszéd, az őszinte kifejezésmód a fokmérője. Örülök, hogy Ön ilyen kristálytiszta éleslátással rendelkezik a polgármester úr általam is nagyrabecsült személyével kapcsolatban. Kerületünk első embere nap mint nap áldozatos munkát végez értünk, csepeliekért, és még sokáig a hivatalában maradhat, amennyiben az olyan józan gondolkodású polgárok, mint Ön vagy én ehhez hozzásegítjük. Higgye el, Csepel aranykora itt van a küszöbön!

  169. tibor szerint:

    Leittad, magad, Zed?

  170. obama szerint:

    Csepeli!
    Csak most tudok reagálni, mert nem voltam gép közelében, de nincs igazad, mivel van újságom (Győri Közélet, Városi Tükör, Intelligens Világ és MSZOSZ Info) egyiken sincs nevesítve az impresszumban a főszerkesztő, vagy a lapigazgató, az lehet, hogy az interneten megtaláltad őket!
    Ismerem az 1986. évi II. tv.-t és a 12/1986.(IV.22.) MT rendeletet, de bizonyítani tudom az igazam!

Itt lehet hozzászólni !