Jogerős: 18 évet kapott a csepeli pedofil tanár

Ripost

12 éven aluli di­ák­kal is faj­ta­lan­ko­dott az az alapítványi iskolai cse­peli tanár, akit több­szö­rös sze­xu­á­lis erő­sza­kért, sze­xu­á­lis vissza­élé­sért, sze­xu­á­lis kény­sze­rí­té­sért és testi sér­té­sért ítél­tek el a Fő­vá­rosi Íté­lő­táb­lán. A férfinak nem volt tanári végzettsége, viszont korábban is voltak zűrös ügyei, ám az alapítványi iskolában ebből és a zaklatásokból sem vettek észre semmit.

18 év szabadságvesztésre, a gyermeknevelői, felügyelői, gondozási, ápolási foglalkozástól végleges hatályú és mellékbüntetésül 10 év közügyektől eltiltásra ítélte a Fővárosi Ítélőtábla a csepeli Burattino Alapítvány Iskola gyerekeket molesztáló testnevelő tanárát, B. Tamást.

Az ítélőtábla eljáró tanácsának álláspontja szerint

a kiskorú sértettek kiemelkedően magas számára való tekintettel indokolt volt a kiszabott büntetés súlyosítása

a büntetési célok elérése érdekében. A másodfokú határozat jogerős és végrehajtható.

Mint ismeretes, az elsőfokú bíróság által megállapított tényállás szerint B. Tamás  2005 októberétől 2014 februárjában történt elfogásáig nevelőként, illetve képesítés nélküli testnevelő tanárként és osztályfőnökként dolgozott különböző oktatási intézményekben, gyermekotthonokban. A vádlott a szociálisan hátrányos helyzetű, nevelésére és felügyeletére bízott, köztük 12. életévét be nem töltött fiúgyermekeket – akár akaratuk ellenére – éveken keresztül, rendszeresen fajtalanságra, illetve annak eltűrésére kényszerítette az oktatási intézményekben és gyermekotthonokban, a saját gépjárművében, a lakásán és a garázsában, illetőleg különböző szervezett kirándulások, táborozások alkalmával.

Az elsőfokú ítélet kapcsán az ügyész súlyosbításért, míg a vádlott ügyvédje enyhítésért fellebezett.

A Fővárosi Fellebbviteli Főügyészség keddi tárgyalásán a védelmi fellebbezéseket nem tartotta alaposnak, de a súlyosítás érdekében bejelentett ügyészi fellebbezést fenntartotta.

Forrás: Ripost

Korábbi cikkeink időrendben a témában (folyamatosan nőtt a “tornatanár” áldozatainak száma):

Sokkolja Csepelt a pedofil tornatanár

27 gyereket molesztált a pedofil tornatanár

Több mint 30 kisfiút kényszerített szexre a csepeli pedofil tanár

A csepeli pedofil tanár bűnügye: “Szülinapodra megerőszakollak!”

Csepeli pedofil: “Az ordításnál is rosszabb volt, ha tapogatott”

Taníthassanak-e gyerekeket pedofilok?

2 hozzászólás “Jogerős: 18 évet kapott a csepeli pedofil tanár” bejegyzésre

  1. Johnny szerint:

    Hááát Eccsém…!
    Lesz bent baj… 😛

  2. Qqriq szerint:

    Mivel képes volt enyhítésért reklamálni, jogos a súlyosbítás. Ha továbbra is lamentál, jogvédő Soros-szervezetekhez meg Strassbourgba szaladozik nyafogni, az szerintem rossz magaviseletnek minősüljön, aminek a szabadulási kedvezmény automatikus megvonása a következménye.

Itt lehet hozzászólni !