A csepeli pedofil tanár bűnügye: “Szülinapodra megerőszakollak!”

Velvet, Csepel.info

csepedo20160111

Fotó: Velvet

A baloldalhoz közel álló csepeli alapítványi iskolában a molesztálások óta először találkoztak nevelőjükkel azok a ma már huszonéves fiúk, akiket B. Tamás éveken keresztül megerőszakolt. A Fővárosi Törvényszéken hétfőn folytatódott annak a 39 éves férfinak a büntetőpere, aki a vád szerint kilenc évig kényszerítette szexre diákjait.

A csepeli alapítványi iskolában volt olyan fiatal, aki csaknem tíz év után sem nagyon tudta, hogyan beszéljen a történtekről. És volt olyan is, aki csak úgy volt hajlandó vallomást tenni, ha volt nevelőjét kivezették a tárgyalóteremből. Kérjük, hogy csak felnőtt olvasóink olvassák tovább!

„Szülinapodra megduglak″

A fiataloknak a legdurvább részletekről kellett beszélniük, és bár kérhették volna, egyikőjük sem akart zárt tárgyalást. A bíróság főként arra volt kíváncsi, hogyan közeledett feléjük a nevelő, és mire emlékeznek az évekkel ezelőtt történt molesztálásokból.

A vádirat szerint a férfi az autójában, anyja angyalföldi lakásában, a gyerekotthonban, az intézet félreeső termeiben és az iskolai táborokban vette rá az akkor 8-12 éves gyerekeket a szexre. A most 22 éves Károly 13 éves volt, amikor a gyermekotthon szaunájában először kellett kettesben maradnia B. Tamással. A fiú szerint nevelőjük addigra már annyiszor bántotta a diákokat, hogy nem nagyon mertek ellenállni.

„Lekapcsolta a villanyt, és mondta, hogy maradjak, különben pofán ver. Erősen magához húzott… Amikor a nemi szervéhez ért a szám, öklendezni kezdtem, majdnem elhánytam magam. Aztán hanyatt fektetett, és ő csinálta nekem 2-3 percig, én meg sírtam. Ezután mondta, hogy takarodj fel a picsába. Azért küldött fel, mert nem állt fel. Azt is megígérte, ha betöltöm a tizennégyet, akkor meg fog dugni″

– olvasta a bíró a fiú nyomozati vallomását, amit a tárgyaláson is fenntartott.

Károly néhány nappal születésnapja előtt megpróbált öngyilkos lenni, de a radiátor kiszakadt a falból, ráadásul egy másik nevelő észrevette, mire készült. Ezután B. Tamás még legalább harmincszor erőszakolta meg a gyereket, aki általában végigsírta az aktusokat.

Függőség

Egy másik fiú mindössze 8 éves volt, amikor 2005-ben problémás gyerekként bekerült a XI. kerületi Kossuth Lajos Gyermekotthonba, ahol néhány hónappal később meg is környékezte a férfi.

“Első alkalommal úgy történt, hogy behívott a nevelőszobába, megkérte, hogy toljam le a nadrágomat, és utána történtek a dolgok. Kézzel és szájjal elégített ki, aztán nekem kellett, de én csak kézzel akartam”

– mondta a hétfői tárgyaláson a most 20 éves Krisztián.

A fiú még akkor sem tudott elszakadni a férfitól, amikor 2008-ban kikerült az intézetből. Hol volt nevelője írt diákjára, hol pedig a fiú kereste meg a férfit. De arra a kérdésre, hogy miért akart újra és újra találkozni B. Tamással, nem tudott válaszolni. Egy másik diák

nem tudta, és nem is gondolta, hogy baj lenne, hogy nevelője rendszeresen megerőszakolta, vagy arra kényszerítette, hogy előtte elégítse ki társait.

Mint mondta, szerette a férfit, és hiányzott neki, miután 2009-ben a XI. kerületi gyermekotthonból átkerült a csepeli intézetbe.

9 év, 36 gyerek

Az első,  októberi tárgyaláson az ügyész nagyjából egy órán keresztül sorolta azoknak a fiúknak a nevét, akiket a férfi rendszeresen megerőszakolt. B. Tamás 2005 és 2009 között a XI. kerületi Kossuth Lajos Gyermekotthonban, 2009-től pedig a csepeli Burratino Iskola és Gyermekotthonban dolgozott gyermekfelügyelőként, utóbbiban testnevelő tanárként, noha ehhez semmilyen végzettsége nem volt. Az ügyészség szerint

9 év alatt összesen 36 gyereket rontott meg.

Bár minden a férfi kollégái előtt folyt, évekig senki nem vette észre, hogy a nevelő mit művel az a kisfiúkkal. 2014 januárjában csak azért bukott le, mert két diák megelégelte B. Tamás érzelmi zsarolását, és feldobták a tanárt.

A fiúk a nevelő sportkörébe jártak bokszolni, de pingpongra váltottak volna, a tanár ezt viszont nem akarta.  A csepeli iskola vezetése egyébként arról sem tudott, hogy B. Tamás ellen kiskorú veszélyeztetése miatt korábban vádat emeltek, és már javában folyt a bírósági tárgyalása, amikor két éve szexuális erőszak miatt előzetes letartóztatásba került. A bíróság egyébként szerdán egyesítheti a két ügyet.

Még mindig ártatlan

Az, hogy B. Tamás valójában milyen módszerekkel manipulálhatta ezeket a hátrányos helyzetű, nehéz sorsú gyerekeket, a szembesítéseknél jött ki a legjobban. Agresszívan igyekezett meggyőzni volt diákjait, hogy talán el kéne mondani az igazat,  merthogy ő senkit nem rontott meg, és az intézetek  szervezeti felépítése miatt sem maradhatott soha kettesben a diákokkal.

A szaunában is legfeljebb kétszer tartózkodott, akkor is nagyobb fiúkat kísért le, és egyébként orvosi papírja van arról, hogy nem bírj a gőzt és a hőt.

A bíróság szerdán további sértetteket hallgat ki.

Forrás: Velvet

55 hozzászólás “A csepeli pedofil tanár bűnügye: “Szülinapodra megerőszakollak!”” bejegyzésre

  1. Grün Izidor szerint:

    “A baloldalhoz közel álló csepeli alapítványi iskolában”
    Honnan találtam ki?! 😀

  2. Bugi szerint:

    Nem volt nehéz. A csepeli MSZP-s képviselők között is volt egy pedofil.

  3. Grün Izidor szerint:

    Bugi!
    Esetleg csak mert a baloldalhoz köthető néhány iskola!
    Vagy van fityeszes is?! 😀

  4. SOS szerint:

    Zseniális…folyton a terelés…?
    Borzasztó “vicces” téma…legalább az áldozatokra tekintettel nem kellene a szmájlikat kitenni…
    Úgy-e érdemben nincs mihez hozzászólni ebben a témában? Az áldozatok súlyos traumákkal kell, hogy életük végéig együtt éljenek. Kérdés, hogy mennyire sikerül ezt majd feldolgozniuk.
    Nagyon szomorú, hogy csak szmájlikra telik, és a Fidesz emlegetésére. Ha a kedves kommentelő
    környezetében történt volna ez akkor is ilyen hangnemben tudna kommentelni? Legalább ilyen súlyos témáknál számíthassunk némi humanitásra, empátiára, részvétre….némi egységre.

  5. Grün Izidor szerint:

    SOS!
    Nem a témán, hanem azon a görcsös felelősség áttoláson önt el a jókedv és röhögnöm kel mikor a baloldalhoz köthető iskolával hozzák összefüggésbe az iskolában történt bűncselekményeket!
    Vagy talán van a “zemmúthatév” fityesz éra alatt épített, hozzájuk köthető iskola?!
    Mint amikor a sajnálatos köztörvényes kettős gyilkosságot megpróbálták a baloldalhoz kötni!
    Mert azok ilyenek jelszóval?!
    Ennyit tudok mentségemre felhozni, remélem érted?!

  6. Tarjányi László szerint:

    Miért nem jelentette fel senki TÍZ ÉV alatt! Lányokban van annyi spiritusz, hogy feljelentik az erőszakolót! Fiúkban miért nincs?

    Egy hölgy bemegy a bankba, egy százdollárost szeretne forintra váltani.
    – Hölgyem, ez a százdolláros hamis!
    – Úristen, akkor engem megerőszakoltak!

  7. SOS szerint:

    Mentsük ami menthető…A szmájlik ennél a témánál jelentek meg. Itt is a Fidesz volt a lényeg, nem az áldozatok? Ha az áldozatok, akkor róluk, a velük kapcsolatos sajnálatos és szomorú helyzetről kell kommentelni, nem a Fideszről és az elmúlt x évről? Nemde?
    Egy szó sem esett a súlyos bántalmazásról amit ilyen nagy számban, ilyen hosszú ideig el kellett szenvedniük. Nem hiszem, hogy itt a Fideszről kellene szmájlikkal kommentelni. Remélem egyetért, legalább így utólag.
    Nem tartozik ide, de a köztörvényes kettős gyilkosságnak emlékeink szerint voltak némi MSZP-s szálaik, nem jól tudjuk?

  8. ebihal szerint:

    SOS!
    A kérdést fordítva is feltehetnéd, ha a kép alatti szöveget elolvasod. Azonos mérce!

  9. SOS szerint:

    A cikk dominánsan nem a baloldalról szól, hanem a gyermekek ellen elkövetett bántalmazásáról. Persze kérdés kinek mi a domináns probléma s mire reagál és hogyan?
    Végül is azt is lehetne vizsgálni miért szerepel az, hogy a baloldalhoz köthető.

  10. ebihal szerint:

    Akkor itt a lehetőség, hogy feltedd a kérdést a cikk írójának, miért is olyan fontos
    számára ennek kihangsúlyozása!

  11. Grün Izidor szerint:

    ebihal!
    Semmi más célja nincs a “baloldalhoz köthető” kihangsúlyozásával, hogy lám lám ezek ilyenek és ti erre akartok szavazni legközelebb!
    Mintha a vatikáni pedofil papok által elkövetett bűnöket a kereszténység elleni gyűlöletkeltésre használnák!

  12. felix szerint:

    Azért az jellemző, hogy a cikknek már az első felütése politikai haszonszerzésről szól.
    A megerőszakolt gyermekek azonnal eszközzé váltak.
    Simicska úr!
    Nem csak a főnök geci ebben a bandában.

  13. admin szerint:

    Tisztelt Felix, mivel az ilyen híreket sokan összekeverik, muszáj volt megírni, hogy nem állami iskoláról van szó, hanem egy, a baloldalhoz közel állónak tartott alapítványi iskoláról. Ha állami iskola lenne, Ön itt követelné a vezetők azonnali elbocsátását, talán még a polgármester lemondását is. Vélhetően ezt Ön is csak politikai okból nem teszi, talán pontosan azért, mert a baloldalhoz kötődnek. Pont úgy, ahogy a kettős gyilkosság iskolája. Ilyen esetekben meg ugyebár Önök nem szoktak következményeket követelni.

  14. nagyapó szerint:

    Nem kell csodálkozni a hozzászólásokon, mivel a zellenzéket nem a cikkek témája érdekli, hanem a hazudozás, rágalmazás!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  15. Grün Izidor szerint:

    Öreg Pöcs!
    Neked is feltűnt, hogy csak a hazudozásotok és a rágalmazásotok érdekli a zellenzéket?!
    De akkor miért csináljátok?! 😀

  16. SOS szerint:

    A kommentelőket pedig ki kényszerítette, hogy a politikáról írjanak és nem az abúzusról, az áldozatokról, a domináns témáról?

  17. felix szerint:

    Tisztelt admin!
    Az alapítványi éppen elég ahhoz, hogy a leggyengébb olvasó is tudja, hogy nem állami.
    A többi púder.
    Egy alapítványnak legyen az bárkié alapvető érdeke rövid úton lerendezni a dolgot mert veszti a támogatóit.
    Mivel nincs egy fillérem sem ebben az alapítványban, csak az igazságszolgáltatást van jogom követelni.
    Szemben az állami iskolával.
    Amennyiben ez az iskola kapott állami támogatást, akkor az államnak van követelni valója.
    Másrészt, mivel a saját “nevemben” szólok hozzá, ezért nincs önök, esetleg te vagy ön van. A kettő szabadon választható., Bármelyiket szívesen veszem.

  18. királyerdei szerint:

    Itt nincs pardon!
    Az ilyen poziciókba ellenőrizni kellene az illető múltját.
    Történt már hasonló csepelen vagy 30 éve.
    A pedofil megerőszakolt és megölt 2 kisfiút a temető mellett.
    Felakasztották.

  19. Grün Izidor szerint:

    királyerdei!
    Sokra mennének vele!
    Smitti Paja jogerős börtönbüntetéssel a háta mögött lett “álamfő”, most a “Nemzet Sportolólya” és bizonyos okirat hamisítás (palgizálás) miatt bukott meg!
    Mikor reklamálták a sokadiknak kapott hivatalosan járó villáját kifakadt “Ami jár az jár!”
    Vajon átvilágították már Habony Árpit vagy Andy Vajnát?!
    Na ugye?!

  20. Lovas szerint:

    De bezzeg ha jobboldali alapítványnál történt volna ilyen, akkor Felix elvtárs minden mondatában benne lenne a vád, hogy jobboldali. Milyen kár, hogy csak baloldali alapítványoknál történt ilyen – mármint a megrontás és a kettős gyilok. Na de miért történt csak baloldaliaknál, kérem?

  21. felix szerint:

    Hány jobboldalhoz köthető alapítványi iskola van Csepelen?

  22. Lovas szerint:

    Szerintem egy se. Csepelen a baloldal lopott szét mindent, itt egy tisztességes jobboldali alapítványnak esélye nem lett volna.

  23. Tarjányi László szerint:

    Grün, erre gondolsz?

    Nyilvános a Schmitt Pál felfüggesztett börtönbüntetéséről szóló ítélet
    http://hvg.hu/itthon/20110323_schmitt_pal_1964

  24. SOS szerint:

    “Gyermekbántalmazás a WHO defi­níciója szerint: „A gyermek bántalma­zása és elhanyagolása (rossz bánásmód) magában foglalja a fizikai és/vagy érzelmi rossz bánásmód, a szexuális visszaélés, az elhanyagolás vagy hanyag bánásmód, a kereskedelmi vagy egyéb kizsákmányolás minden formáját, mely a gyermek egész­ségének, túlélésének, fejlődésének vagy méltóságának tényleges vagy potenciális sérelmét eredményezi egy olyan kapcsolat keretében, amely a felelősségen, bizalmon vagy hatalmon alapul.”
    “A szexuális abúzust dependens, éretlen gyermekek és serdülõk olyan szexuális tevékenységbe való bevonásaként határozhatjuk meg, amelyet õk valójában nem értenek, abba tudatosan beleegyezni nem képesek, vagy olyan szexuális tevékenységként, amely megszegi a családi szerepek szociális tabuit.” (Kempe)
    “Szexuális bántalmazásra…ritkábban derül fény, részben azért, mert maga a sértett is szégyelli a vele tör­ténteket és nem mer segítséget kérni”
    “Következmények: A szexuális visszaéléseket átélt gyermekek többnyire nem tudnak közvetlenül és spontánul beszélni élményükről, mert a visszaélőnek titoktartást ígértek, s félnek tőle. A szülőnek vagy szakembernek tehát fel kell ismerni a gyermek öntudatlan jelzéseit; a magatartásbeli változásokat és a pszichoszomatikus tüneteket. A szexuálisan bántalmazott lányok többnyire visszahúzódnak, hallgatagok lesznek, a fiúkra inkább exhibicionista viselkedés jellemző. Általában nem tudják fölmérni, hogy mi történt velük, nem nagyon értik, s ezért tehetetlennek érzik magukat.

    Az erőszak hosszú távú hatásai romboló hatású a lelki fejlődésre is. Ezek a következők:
    negatív énkép, önértékelés alakul ki, kapcsolati, házassági szexuális problémák,
    az érzelmi élet zavarai végigkísérik az életén, későbbi szülői szerepben megjelenő nehézségek, visszatérő szorongások, rohamok, alvási rendellenességek, rémálom,
    gyakori önpusztító, öngyilkossági gondolatok, kriminális karrier kialakulásának melegágya: generációs átadás, bűnelkövetés, prostituáltak 60%-a előzőleg áldozatok voltak.”
    Reméljük az áldozatok kaptak megfelelő segítséget a traumáik feldolgozásához. Tegyünk meg mindent, hogy ilyenre ne kerülhessen sor.

  25. felix szerint:

    Lovas !
    Akkor megadtad a kérdésedre a választ. 🙂

  26. SOS szerint:

    Valljuk be, nem nagy dicsőség a baloldal részére, hogy ilyesmik megtörténtek.
    Jó lenne szmájlik nélkül kommentelni ilyen témákban, sem nem vicces, sem nem örömteli témákról van szó…

  27. felix szerint:

    Grün Izidor !
    Volt egy korábban elítélt feljelentésügyi fideszes államtitkár is.

  28. felix szerint:

    SOS!
    Nem is a téma a vicces, hanem a tálalása.
    Senkinek sem válik az ilyesmi a dicsőségére, de gondolom, hogy nem a baloldal tett alapítványt, hanem egyes baloldali emberek.

  29. baltafejű szerint:

    Természetesen az eredeti Velvet-cikkben nem volt benne az, hogy “A baloldalhoz közel álló csepeli alapítványi iskolában”. Ezt Ábel Attila írta hozzá. Ennyi volt az ő hozzájárulása a cikkhez, ezért jelent meg olyan aláírással, hogy “Velvet, Csepel.info”. Az ő számára ez volt a csak a fontos. Belevinni a politikát mindenáron, felhasználni politikai célokra.

  30. SOS szerint:

    Ebben a témában még a tálalás sem lehet vicces. Akinek ez vicces, szálljon magába. Ha a közeli hozzátartozója élte volna át ezeket a traumákat, akkor is vicces lenne ez az írás?
    A baloldali emberek a baloldalt gyengítik többek közt ezzel. De ez mindannyiunkra negatív hatással van.

  31. SOS szerint:

    Ha a baloldalhoz köthető volt és nem a jobboldalhoz, ezt a csontot már lerágták, akkor csak az igazságot írta le. Gondolom, ha a jobboldalon történik valami akkor arról szólnak a hírek.
    “Ha nem akarod, hogy kitudódjon, inkább meg se tedd.”

  32. Lovas szerint:

    A Velvet szerintem azért nem írta a cikkbe, hogy alapítványi iskola, mert a Velvet is komcsi. Ők is az állami iskolákat szeretik égetni.

  33. felix szerint:

    SOS!
    Aki egyszerűen akarja látni a világot annak minden egyszerű.

  34. Anybody szerint:

    Bal oldal bal oldal … Lehet ez a sulyos buncselekmeny meg sem tortent, csak kitalaltal a bal oldalhoz balszerencsejukre …

  35. Anybody szerint:

    Bal oldal bal oldal … mindig csak a bal oldal … Lehet ez a sulyos buncselekmeny meg sem tortent, csak kitalaltak a bal oldalhoz balszerencsejukre …

  36. robi szerint:

    Sajnos, ez a cikk sem a tanulságok levonása miatt lett feltéve a helyi infóra.
    A politikai gyűlöletkeltést szolgálja.
    Hogy a polgár ( 21.sz.-i proletár) ezzel foglalkozzon, ne a meglévő társadalmi problémákkal vagy a törvényesített visszaélésekkel.

    A beépített – megvett -káderek teszik a dolgukat.

  37. SOS szerint:

    Aki pedig makacsul nem hajlandó szembesülni a valósággal, az álomvilágban él/hazugságban.
    Nem kötelező elfogadni azt ami körülöttünk létezik, pláne bevallani, ha valami
    nem úgy történt mint ahogy kellett volna. Ez kicsit sem egyszerű, erről szó sem volt. De azért nem is olyan bonyolult, mint amennyire időnként csűrik-csavarják…

  38. Grün Izidor szerint:

    SOS!
    “Aki pedig makacsul nem hajlandó szembesülni a valósággal”
    Az általatok sugallt valósággal?!
    Az valószínűleg baloldali kötődésű! .D

  39. Grün Izidor szerint:

    robi!
    Egy bizonyítási eljárás alatt álló ügyről milyen tanulságot tudnának levonni?!
    Lényeg, hogy jót fröcskölődjenek!
    Kíváncsian várom írják-e már a dokumentumfilm forgatókönyvét, különös tekintettel az ellenzékhez kötődésre!

  40. ebihal szerint:

    SOS!
    Te sem felejtetted el kihagyni egyetlen hozzászólásodból sem a baloldalt.

  41. ebihal szerint:

    Lovas!
    Egy alapítványba általában pénzt kell betenni. Gondolod, hogy a korábbi vezetés
    azért “lopta” szét a kerületet, hogy utána alapítványba tegye a szajrét?

  42. Lovas szerint:

    Ha ennyi gyilkos, pedofil, sikkasztó meg becsületsértő van a csepeli baloldalon, egyszerűbb lenne büszkélkedni velük, nem pedig sunnyogni. Úgyis tudja mindenki, hogy a csepeli baloldal “különleges”. De ez csak egy javaslat.

  43. Grün Izidor szerint:

    Lovas!
    Bolond lukból bolond szél fúj?! 😀

  44. felix szerint:

    Lovas kiket értesz te csepeli bal oldalon?
    SOS is válaszolhat, ha már ennyire egyszerű.

  45. SOS szerint:

    Remélem a bántalmazott fiataloknak lesz aki segít feldolgozni az abúzus által szerzett traumájukat. Figyeljünk oda a gyerekekre és egymásra.

  46. ebihal szerint:

    Nos, ebben egyetértünk!

  47. Károly szerint:

    Örülök, hogy egyeseknek ez vicces és egyből politizálni kezdenek. NEKEM, aki ezeket személyesen átélte, nem volt vicces egyáltalán.
    Amúgy meg a Kossuth Lajos Gyermekotthonban kezdte, ahol gyakran megfordult Rogán Antal, és az igazgatónő, Dóra Rita mai napig is “mindig a jobbik” felé húz. Ahová éppen nyalni kell. Ráadásul ő köztudottan híres a Fideszes kapcsolatairól, Fideszes politikusok jártak be programokat tartani.
    Azoknak, akik megkérdezik miért nem szóltunk senkinek 10 éven keresztül üzenem: Szóltunk mi, magának az igazgatónőnek is, csak ő emiatt a baki miatt jobban féltette az állását, minthogy kiálljon mellettünk.
    Mellesleg mi már 2010-ben levelet írtunk páran gyerekek az ombudsmannak, csak éppen senki se hisz azoknak, akit mögött nincs szülő és nem védi meg. “Mert ugye a gyerekre nem kell figyelni, csak hülyeséget magyaráz.”
    Szóltunk mi, voltak nevelők akik ugyanúgy próbáltak nekünk segíteni, de volt/van az a kéz ami mindenhová elér. Ez a kéz pedig maga a Fidesz volt, Dóra Rita igazgatónő kapcsolatai a fenntartónál és az önkormányzatnál.
    Az igazgatónő ugyanezekkel a kapcsolataival akár meg is tudott volna minket védeni. De nem tette… Mivel a Buskó Tamás, (akit csepeli pedofil tanárként emleget a cikk) nagyon jó “mindenes” embere volt az igazgatónőnek. Hamis jegyzőkönyvek aláírása, hamis tanúzás, sikkasztás.
    Egyetlen egy dologért vagyok hálás! EZEK AZ ÜGYEK UGYAN ÉVEK ÓTA, DE A BÍRÓSÁGON VANNAK.
    Köszönöm, hogy elolvastátok!

  48. Lovas szerint:

    Még szerencse, hogy te nem politizálsz. És elég nagy kár, hogy másnak adod ki magad közben. Ez az iskola köztudottan balliberális vezetésű, a Jobbik meg akkor sem Fidesz, ha most éppen a baloldalra kezdett el veszélyes lenni.

  49. Károly szerint:

    Nem politizálok, csupán elmondtam, hogy a Kossuth Lajos Gyermekotthon igenis Fideszes kapcsolatokkal rendelkezik. Az igazgatónő meg Jobbikos. Ezeket a Google-Ben USB megtalálod. Amint az igazgatónő Dóka Rita interjút ad a Fideszes politkus mellett. Ezek tények. A csepeli iskoláról nincsenek információim, én a Kossuthban voltam. És nem adóm ki másnak magam.

  50. angello alexandra szerint:

    engel is megeroszakolt..remelem sokat kap

  51. Lajos szerint:

    A Burattino mindig a csepeli baloldal kegyeltje volt. Most pont a Fideszes vezetést szidják mindenhol, mert kifogásolták a pedofil tanár ügyét, hogy miért nem vették ezt észre. Van ott egy barátom, aki szerint meg is szűnhetnek, ha Soroséktól nem kapnak pénzt.

  52. […] A csepeli pedofil tanár bűnügye: “Szülinapodra megerőszakollak!” […]

  53. Makkai Viktor szerint:

    Remélem, neki is legalább annyi traumát okoznak majd a fegyházban, mint amennyi traumát ő okozott szegény gyerekeknek.
    „Lekapcsolta a villanyt, és mondta, hogy maradjak, különben pofán ver.″
    Hát őt kéne jól pofán verni ököllel, hogy kiessen az összes foga. Mit képzel ez magáról? Azt hiszi, neki mindent lehet? Kívánom, neki, hogy ő is élje át azokat a pokoli kínokat, amiket szerencsétlen gyerekek is átéltek őmiatta! Egyébként engem is tanított, de csak az utolsó középiskolai évemben, és emlékszem, volt, hogy időnként ráüvöltött egy-egy kisgyerekre, de ez önmagában semmit sem bizonyított. Tehát látszólag olyan volt, mintha viszonylag normális lenne. Viszont amikor megtudtam, hogy milyen is valójában, eléggé ledöbbentem. A gyerekek helyében viszont nem vártam volna éveket, hanem már az első alkalom után feldobtam volna ezt a pedofilt.

  54. Makkai Viktor szerint:

    Elnézést kérek mindenkitől, ha egy kicsit durván fogalmaztam, de én nagyon utálom azokat, akik ilyenekre képesek.

Itt lehet hozzászólni !