Csepeli pedofil: “Az ordításnál is rosszabb volt, ha tapogatott”

Origo

Pedo

Nem csak a napokban ismét lebukott, és csütörtökön elítélt MSZP-s fodrász lesett áldozatra a csepeli gyerekek közelében. A baloldalhoz szintén közel álló Burattino iskolában is “dolgozott” tornatanárként egy ragadozó. Őt 36 gyerek megrontásával vádolják. Az iskolában észre sem vették, önmagát buktatta le egy sms-sel.

Az alábbiakban az Origo beszámolóját olvashatják, de csak 18 éven felüliek kattintsanak!

Három kiskorú tanúból csak egy volt képes korábbi tanárja szemébe nézni: szerdán folytatódott a 36 rendbeli szexuális zaklatással vádolt B. Tamás pere. Gyomorforgató részletek és kérdések hangzottak el a csepeli Burattino iskolában történtekkel kapcsolatban, ahol az is kiderült, mit rejtett a macsós fellépésű testnevelő álcája.

Rettegtek tőle, de rajongtak is tanítványai a csepeli Burattino iskolában tanító tornatanárért. B. Tamás számukra egyszerre volt példakép, bevállalós stílusú, kemény edző – ugyanakkor

nyers és fenyegetőző zsarnok,

aki nem könnyen engedte el a felügyelete alól szabadulni vágyó fiatalokat. Éveken át tartó zaklatásairól pedig csak az áldozatok köre tudott, és ők nem mertek beszélni sérelmeikről.

A ragadozó útja

Szerdán, a Fővárosi Törvényszéken újabb állomásához ért a 36 rendbeli szexuális zaklatással és erőszakkal vádolt férfi több mint két éve tartó büntetőpere.

Kalina József bíró tanúvallomásokat hallgatott meg, a hol papírról, hol személyesen felidézett beszámolókból pedig kiderült, B. Tamás miként hálózhatta be diákjait – először egy Kossuth utcai gyerekotthon, majd a Burattino feddhetetlennek hitt dolgozójaként.

A tárgyalás nehézkesen indult. A vádlott ügyvédje 20 percet késett, a három beidézett fiatalkorú tanúból pedig csak egy merte vállalni, hogy – legalább a szembesítés idejére – egy légtérben marad volt tanárukkal. Volt sértett, aki a nyilvánosság teljes kizárását is kérte a tanúvallomás alatt.

Negyedórás “ellátás”

A vallomások közül így kettőt hallgathattunk meg: az egyik fiú arról beszélt, hogy B. Tamás bokszmeccset rendezett a diákok között, és miután a sértett lágyéktájon kapott egy ütést, a tanár a nemi szervét kezdte masszírozni – az egészségügyi ellátásnak nevezett tapogatás negyedórán keresztül tartott. B. Tamás ebből csak egy “futó”, 8-9 másodpercig tartó érintést ismert el, a molesztálás vádját pedig a szembesítés során is tagadta.

Menekült, de csak rosszabb lett

A másik sértettet súlyosabb és hosszú ideig tartó szexuális zaklatás érhette: a törékeny, kissé lányos mozgású fiút korábbi osztályából kiutálták, megalázták és “lebuzizták” – ezért választották szülei a toleranciájáról ismert Burattinót.

B. Tamás eleinte jó fej volt vele, aztán állítólag elkezdett “rámászni”: addig követelőzött, míg a sértett hagyta, hogy a tanár orálisan kielégítse őt, az abúzus pedig többször megtörtént. A fiú – aki ma is retteg volt tornatanárától – állítólag azért ment bele az aktusokba, mert szeretett volna beilleszkedni az új iskolában, B. Tamás pedig központi alaknak, vezéregyéniségnek tűnt.

Az elmondottak után talán megdöbbentő, de a sértettet B. Tamás ügyvédje arról kérdezte, hogy homoszexuális-e,

mintha ez, a kizárólag a sértettre tartozó információ bármilyen módon minősítené, módosítaná a szexuális visszaélés vádját. A védő arra is kíváncsi volt, hogy az áldozatok látták-e a nevelő nemi szervét – a tanár egyébként következetesen állította, hogy őt senki sem láthatta meztelenül.

Nem lát, nem hall

A felnőtt tanúk– volt kollégák, barátok – vallomásait papírról olvasták fel. Közös pontjuk volt, hogy senki sem sejtette, mit is tett B. Tamás, mintha legalábbis egy másik embert ismertek volna, nem azt, akit a felügyeletére bízott gyerekeket zaklatta.

Jellemző, hogy a csepeli iskola portása, de a több mint tíz éven át ott tanító tanárnő sem vette észre, hogy gond lenne a diákokkal, illetve a B. Tamás hozzáállásával – sőt, szerintük a gyerekek csüngtek a tesitanáron.

Csicskáztatott gyerekek

Csupán egy, matematika-fizika szakos pedagógus jegyezte meg, hogy a nevelő csicskáztatta a kicsiket, durván beszélt velük, lelki terrorban tartotta őket. “Kitépem a beledet, kis köcsög” – idézte a tanú B. Tamás egyik, diákjához intézett mondatát, de hozzátette azt is, hogy a tornatanár csonkítással fenyegetett meg egy, homoszexualitását nyíltan vállaló fiút is.

A volt kolléga emellett olyan esetről is beszámolt, amikor észrevette, hogy

három kisdiák alszik a vádlott tanári szobájában.

B. Tamás erre azt mondta, hogy ő sem örül neki, de a gyerekek félnek, és ott biztonságban érzik magukat.

A környezetet jellemzi, hogy az egyik sértettnek először még saját anyja sem hitt, amikor osztálytársával együtt bevallotta, hogy B. Tamás fogdosta őket – a nő csak annyit válaszolt (egyébként intézetben nevelt) gyerekének, hogy

nem szabad ilyet mondani.

“Lelkiismeretes tahó”

Hogy B. Tamás éveken keresztül háborítatlanul molesztálhatott gyerekeket, annak több magyarázata lehet. A vallomásokból is kitűnik, hogy igazi megtévesztő zseninek számított, és valójában senki sem ismerte őt – fellépése macsós volt, fegyelmet tartott, de úgy tűnt, mindent megtesz diákjaiért és az intézményért.

“Nem szerettük, agresszív stílusa miatt igazi tahónak tartottuk,

de olyan ember volt, ami minden pluszfeladatot problémázás nélkül vállalt, legyen szó táborozásról, túlóráról – és ez sokat jelentett a szakemberhiánnyal küzdő Burattinóban“, mondta az Origónak az iskola egykori, névtelenséget kérő munkatársa.

A szülőket is megtévesztette látszólagos nagylelkűségével a férfi, egy nehéz sorú család esetében például vállalta egy százezres közüzemi számla kifizetését is.

Sms-ek buktatták le

Az áldozatokat pedig a félelem és szégyenérzet tartotta sakkban: a férfi fenyegetőzött, két diákot például szexuális tartalmú fenyegető sms-ek tömegével bombázott, amikor rájött, hogy ott akarják hagyni az általa vezetett boksz szakkört.

Később ez a meggondolatlan lépése buktatta le, és kiderült az is, hogy már a Kossuth utcai gyerekotthonban eljárás indult ellene, 20 gyerek veszélyeztetése, könnyű és súlyos testi sértés kísérlete miatt – ekkor azonban bizonyítékok hiányában ejtették ügyét.

A vezetőszáron tartott, fekete melegítős tanár szinte az egész tárgyalás idején érzelemmentes maradt. Csak egyetlen alkalommal mutatott megindulást, amikor egy vallomás szerint anyja nyilvánosan hülyének nevezte őt.B. Tamás ekkor először megdöbbent: szinte levegőt sem kapott, majd tiltakozott, mondván, hogy anyja sosem beszélne róla így.

Forrás: Origo

 

5 hozzászólás “Csepeli pedofil: “Az ordításnál is rosszabb volt, ha tapogatott”” bejegyzésre

  1. Szabadságharcosok útja mindig rögös szerint:

    Ezeknek nem böri hanem kémiai kasztrálás kellene…vagy?

  2. Tóth kati szerint:

    Csak azt adta ez a beteg állat kommunista,ami lényükből fakad.A velejéig rohadtak!

  3. Grün Izidor szerint:

    Ölég hüje cím!
    “Csepeli pedofil: “Az ordításnál is rosszabb volt, ha tapogatott””
    .
    Miért esik rosszul egy pedofilnak, ha tapogatják?!
    Hiszen a dolog lényege abban van! 😛 😛

  4. dwadaw szerint:

    KÖTELET NEKI

  5. […] Csepeli pedofil: “Az ordításnál is rosszabb volt, ha tapogatott” […]

Itt lehet hozzászólni !