Sokkolja Csepelt a pedofil tornatanár

Négy gyereket zaklathatott

Csepel.info, TV2, Blikk, Magyar Hírlap

Szexre kényszerítette tanítványait a tanár

B. Tamás testnevelő tanárt őrizetbe vették, és indítványozták a letartóztatását

Döbbenetet, értetlenséget és dühöt váltott ki Csepelen a hír, hogy a rendőrség szerint a Burattino Hátrányos Helyzetűeket Segítő Iskolaalapítvány tornatanára éveken keresztül molesztálta tanítványait. A Blikk hétfőn írt az esetről, mára többet is megtudhattunk.

Szorosan együttműködik a hatóságokkal az az iskola, amelynek egyik tanárát szexuális zaklatással gyanúsítják. Az intézmény igyekszik felvilágosítást nyújtani a sajtónak, de a gyermekek érdekében tapintatot kér – közölte Molnár László, a Burattino Hátrányos Helyzetűeket Segítő Iskolaalapítvány kuratóriumi elnöke hétfőn közleményben az MTI-vel. A Blikk szerint a letartóztatott nevelő legalább négy 8-12 év közti gyermekkel fajtalankodott; ez a szám akár több is lehet.

Szerelmes becézgetésekkel és korholásokkal van tele az a párbeszéd, amelyet a pedofíliával gyanúsított csepeli tanár, B. Tamás (34) folytatott egy diákjával egy internetes közösségi portálon.

A Blikk birtokába jutott beszélgetésből világossá válik, hogy gyermeket és felnőttet gyengéd érzelmi szálak fűzik össze. Az érzelmes csevegést furcsamód olykor fenyegetésekkel nyomatékosított szidalmak váltják fel, ha a fiatal nem ír helyesen.

– Egy éve már panaszkodott a gyermekem, hogy erőszakosan viselkedett vele ez a tanár. Az esetet jeleztem is egy másik nevelőnek. Többé nem tudok megbízni egy tanárban sem, a gyermekeimet kiveszem az intézményből – magyarázta egy érintett édesanya, akit a rosszullét kerülget, ha eszébe jut, mit tehetett B. Tamás.

Úgy tudjuk, a gyermekrontás miatt letartóztatott nevelő négy 8-12 év közti gyermekkel fajtalankodott, de ez a szám akár több is lehet. Hogy elérje célját, érzelmileg zsarolta őket. A sorozatos gaztettekre akkor derült fény, amikor két gyermek megelégelte a férfi basáskodását, és feldobta a tanárt. A két fiú B. Tamás sportkörébe járt bokszolni, de asztaliteniszre váltottak volna. A nevelő ezután szüntelenül fenyegette a gyerekeket.

– Négyrendbeli felügyelete alatt álló személy sérelmére elkövetett szexuális erőszak büntette miatt folyik az eljárás a férfi ellen, akit letartóztattak. A gyanút alátámasztották a tanúvallomások, a feljelentés, valamint az ügy orvosi dokumentumai is – magyarázta Póta Péter, a Fővárosi Törvényszék sajtószóvivője.

– A férfi munkaviszonyát megszüntettük, és igyekszünk együttműködni a rendőrséggel. Az eset megdöbbenést okozott az intézményben, így szakemberek segítségével próbáljuk támogatni a gyermekeket a történtek feldolgozásában – mondta Molnár László, a Burattino Hátrányos Helyzetűeket Segítő Iskolaalapítvány kuratóriumi elnöke.

Mint elsőként megírtuk, eldugott, sötét szertárakban, öltözők fürdőszobái­ban kényszerítette szexre tanítványait a nevelő.

Forrás: Blikk

4 hozzászólás “Sokkolja Csepelt a pedofil tornatanár” bejegyzésre

  1. Vátesz szerint:

    Már 30-an jelentkeztek. Mire? Vagy remélhető állami anyagi jóvátételre, vagy hogy velük is szexuális erőszak történt. Az utóbbi nehezen képzelhető el, mert sokkal kevesebb áldozat esetén is már rég ki kellett volna derülni a bűncselekménynek!

  2. fghfjhgkjhk szerint:

    Vátesz! Nekem annyiban érdekes ez a történet, hogy az “etnikum” tagjai is áldozatok. Namármost itt rég balták, kaszák és vasvillák is előkerültek volna. (csak gondolkodtam)

  3. Vátesz szerint:

    Hát erről nekem egy régi vicc jut az eszembe!

    Egy hölgy egy százdollárost szeretne beváltani a bankban.
    A pénztáros közli: – Hölgyem ez a bankjegy hamis!
    Mire a hölgy felsikít: – Úristen, akkor engem megerőszakoltak!

Itt lehet hozzászólni !