Még utoljára keményen megalázta az Együtt Bangóné Borbély Ildikót

Index, Csepel.info

Nem az MSZP, nem Karácsony Gergely, hanem az “asszonyverő” Juhász Péter jelenthette be Bangóné Borbély Ildikó visszalépését Csepelen.

Az a Juhász Péter, aki Bangónéra küldte az Együtt huhogóit és fujjolóit akkor, amikor az ellenzéki jelöltek vitája volt Csepelen. És az a Juhász Péter, akiről Bangóné írásba adta, hogy a nőkkel való bánásmódja miatt távoznia kell a politikából.

Az Index tudósítása szerint Juhász Péter, Együtt-elnök a következő visszalépéseket jelentette be:

Szabó Szabolcs, XXI. kerület – egyedül állhat szemben a fideszes Németh Szilárddal. Itt Bangóné Borbély Ildikó (MSZP-Párbeszéd) lép vissza (ám nem Szabó Szabolcs javára).

Vajda Zoltán, XVI. kerület – egyedül állhat szemben a fideszes Szatmáry Kristóffal szemben. Itt a DK-s Nemes Gábor lép vissza.

Bod Tamás, Orosháza – várhatóan egyedül állhat szemben a fideszes Simonka Györggyel, erre egyelőre csak ígéret van. “A helyiekre bízzuk, hogy ott születhessen megállapodás” – mondta Juhász. Ez azt jelenti, hogy itt majd a helyiek döntik el a visszalépést.

Az Együtt-jelöltek a következő MSZP-Párbeszédesek javára lépnek vissza: Hiller István (XX. kerület), Szabó Tímea (III. kerület), Molnár Gyula (XXII. kerület), Csabai Lászlóné (Nyíregyháza), Gurmai Zita (Debrecen), Stefanik Zsolt (Szigetszentmiklós) javára

Az Együtt-jelöltek a következő DK-s jelöltek javára lépnek vissza: Niedermüller Péter (II. kerület), Bauer Tamás (XII. kerület), Gy. Németh Erzsébet (XI. kerület), Glázer Tímea (Győr), Rónai Sándor (Dunakeszi) javára.

Csepel.info, Index

A témához kapcsolódó cikk:

Visszalépett Bangóné, de nem Szabó Szabolcs javára

6 hozzászólás “Még utoljára keményen megalázta az Együtt Bangóné Borbély Ildikót” bejegyzésre

  1. breki szerint:

    petya a siker és győzelem kapulyaba vagytok ezzel a visszalépéssel az előre lépésről mikor szolnokolsz

  2. Jobban szerint:

    “Vesztesekre márpedig szükség van. Hogy tudd, hová jutsz, ha az ő útjukat járod. Ők a viszonyítási pont. A nullák így töltik be végül küldetésüket.”
    Doktor Csernus 10 szabálya a sikeres, és boldog élethez!

  3. hátulgombolós szerint:

    Ennyi rossz arcú palit egy kupacban rég láttam… :((

  4. […] Még utoljára keményen megalázta az Együtt Bangóné Borbély Ildikót […]

  5. […] Az utolsó rúgást ismét Juhász Péter lendítette Bangóné hasába szerdán, amikor ilyen előzmények után pont ő, és nem az MSZP jelentette be a politikus asszony visszalépését. Ráadásul Juhász hazudott a szerdai sajtótájékoztatón, hiszen azt jelentette be, hogy […]

  6. […] őt. Az utolsó rúgást pedig ismét Juhász Péter lendítette Bangónéba szerdán, amikor ilyen előzmények után pont ő, és nem az MSZP jelentette be a politikus asszony visszalépését. Ráadásul Juhász már akkor hazudott a sajtótájékoztatón, hiszen azt jelentette be, hogy […]

Itt lehet hozzászólni !