Visszalépett Bangóné, de nem Szabó Szabolcs javára

Csepel.info

Ismét kiszivárogtattak egy visszalépést a szocialisták: a hírek szerint Bangóné Borbély Ildikó lépett volna vissza Szabó Szabolcs és az Együtt javára. Ám Bangónét olyan mértékben támadta az Együtt és Szabó Szabolcs, hogy megelőzve pártja bejelentését, egyoldalúan lépett vissza. Közleménye alapján inkább a Jobbik és az LMP jelöltjét támogatná, mint Szabót. Ráadásul szerinte még a legfőbb ellenfele, a Fidesz is korrektebb volt vele, mint az elvi szövetségesei.

“Tenk András és Bereczki Miklós kivételével jelölttársaim esetében is azt tapasztaltam, hogy fontosabb volt az MSZP, a személyem és a családom pocskondiázása, mint arról beszélni, hogy miért is akarják leváltani a Fideszt. Több támadást kaptam magukat baloldalinak valló pártaktivistáktól, és magukat ellenzékinek valló sajtótermékektől, mint a Fidesztől” – emelte ki a politikus asszony a Facebook oldalán.

A közleményt az alábbiakban olvashatják.

Tisztelt csepeliek és soroksáriak!

Anyaként, politikusként, és parlamenti képviselőként is mindig világos értékrendet követtem. Minden erőmmel a hátrányos helyzetű emberekért küzdöttem – legyen az akár egyszerű munkás, munkanélküli, vagy közmunkás. Felemeltem a hangomat akkor is, ha a hátrányos megkülönböztetés családon belül történt – érjen az gyerekeket vagy nőket.

Azért vállaltam el az év elején a jelöltséget, hogy Csepel és Soroksár képviselőjeként is ezeket az értékeket képviseljem a Parlamentben. Ezúton szeretném megköszöni azt a mérhetetlen támogatást, amit a csepeli és a soroksári emberektől kaptam, és ami az ellenzéki jelöltek között a legnagyobb támogatást biztosította számomra.

Az elmúlt három hónapban a választói akarattal ellentétben azt tapasztaltam, hogy néhány politikustársamat Csepelen és Soroksáron nem a fenti értékek és a Fidesz legyőzése, hanem kizárólag a következő parlamenti ciklusra szóló mandátum elnyerése, és a maximális kampánytámogatás lehívása érdekli.

Tenk András és Bereczki Miklós kivételével jelölttársaim esetében is azt tapasztaltam, hogy fontosabb volt az MSZP, a személyem és a családom pocskondiázása, mint arról beszélni, hogy miért is akarják leváltani a Fideszt. Több támadást kaptam magukat baloldalinak valló pártaktivistáktól, és magukat ellenzékinek valló sajtótermékektől, mint a Fidesztől.

Négy nappal a választás előtt ez már nem csupán a szocialista párthoz, az általam vallott értékrendhez, de a legfőképpen a választókhoz méltatlan. Ezért bejelentem, hogy minden alkutól függetlenül, egyoldalúan visszalépek a választáson való indulástól.

Csepel.info

A témához kapcsolódó cikk:

Még utoljára keményen megalázta az Együtt Bangóné Borbély Ildikót

 

20 hozzászólás “Visszalépett Bangóné, de nem Szabó Szabolcs javára” bejegyzésre

  1. kötelező név szerint:

    Respect. Így fair.

  2. Qqriq szerint:

    Tehát az történt, hogy a Párbeszéd (Karácsony et.) és az Együtt (Juhász et.) megállapodtak egymással, de a paktumnak nem volt része a 40 milla lelépési bánatpénz. Ez igazán szomorú…

  3. robi szerint:

    Ha ilyen biztosan tudod, akkor tettél feljelentést, vagy csak károgsz?

  4. Nagyapó szerint:

    Bangóné is feltette a kérdést, “miért is akarják leváltani a Fideszt.”? Tényleg miért? Ki akar rezsiemelést? Ki akar nyugdíjcsökkentést? Ki akar adóemelést? Ki akarja a lakástámogatás csökkentését? Ki akar kórház, iskola bezárást? Ki akar káoszt?
    Ezek mind a szoclib vezetés “eredménye”, akik ezt akarják, azok szavazzanak az ellenzékre!!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  5. Kaschauer szerint:

    Az üzlet az üzlet.

    Aki többet perkál, az viszi az árút.
    Kalmáréknál ez így szokás.

  6. Doki szerint:

    “Tenk András és Bereczki Miklós kivételével jelölttársaim esetében is azt tapasztaltam, hogy fontosabb volt az MSZP, a személyem és a családom pocskondiázása, mint arról beszélni, hogy miért is akarják leváltani a Fideszt. Több támadást kaptam magukat baloldalinak valló pártaktivistáktól, és magukat ellenzékinek valló sajtótermékektől, mint a Fidesztől. Négy nappal a választás előtt ez már nem csupán a szocialista párthoz, az általam vallott értékrendhez, de a legfőképpen a választókhoz méltatlan. Ezért bejelentem, hogy minden alkutól függetlenül, egyoldalúan visszalépek a választáson való indulástól.” – írja facebook lapján Bangóné…

    Nem kell a rizsa. Bangóné Szabó Szabolcs javára lépett vissza, csak az eddigi MSZP-Párbeszéd vs. Együtt csörte után és azután, hogy következetesen azt állította magáról, hogy ő a legesélyesebb a 17. vk-ban, nem akarta elismerni, hogy mégis esélyesebbnek tartja magánál Szabó Szabolcsot, így be kellett valamit dobni terelésként… Szép színjáték…

  7. Qqriq szerint:

    Bagóné Bereczki javára lépett vissza, hisz Tenk is bedobta a törölközőt.

  8. Doki szerint:

    A wikipédia szerint Szabó Szabolcs javára lépett vissza.

  9. robi szerint:

    A legfontosabb kérdésről még nem esett szó: szombaton a Daru dombon lesz ingyen kaja és ingyen (igazi) sör?

  10. robi szerint:

    Az online pénztárgépek diszkriminált bevezetése óta a csalódott vállalkozó ismerőseim átpártoltak a Jobbikhoz.

  11. Tóth kati szerint:

    Ez az erőszakos kisbuzi szabó csak kipöccentette bagónét.Nem volt egy gáláns,férfias cselekedet.De mit vártunk ettől a féregtől.Remélem nem érjük meg azt a szégyent,hogy ez a senkiházi,migránssimogató bejuthasson a Parlamentbe.Képviselni úgysem fog senkit,négy év alatt egyszer sem tett semmit azokért akik benyomták oda.A migriket viszont nagyon szereti,Csepere is betelepítene jónéhányat.Emberek,nehogymár ez a kisbuzi nyerjen!

  12. Tóth kati szerint:

    Egyébként miért nem Gyulán indul?Tudja valaki a választ?

  13. Kaschauer szerint:

    Tóth Kati!
    miért nem Gyulán indul a kisbuzi?
    Mert Gyulán ismerik.

  14. Nagyapó szerint:

    Jellemző a robi-félék erkölcsi színvonalára, ha nem tudok adót csalni, megyek a Jobbikhoz!!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  15. robi szerint:

    Nagyapó!
    A Jobbik sokkal jobban fog szerepelni a választásokon, mint négy éve.
    Azzal a különbséggel, hogy – főleg nagyvárosokban – nem a baloldalról gyarapítja szavazóinak számát.

    Bízvást számíthatnak a csalódott kormányoldaliakra, akiknek lesz választási lehetősége.

    Egyébként ne írogasson össze zagyvaságokat, inkább pihenje ki magát.
    Szombaton és vasárnap kell az erő a listájukon szereplők meggyőzésére.
    És legyen büszke rá, hogy ezt a szerepet csak a leghűségesebb, legmegbízhatóbb káderekre osztják.
    Gratulálok.

  16. Jobban szerint:

    A Jobbiknak az lehet a “szerencséje”, hogy nem volt alkalma egy fűszálat sem arrébb tenni, mert akcióban kiderült volna a nagy nihil amit képviselnek…a sok szöveg amit gyártanak össze vissza, még “alkalmas lehet” szerény átlátó képességű személyiségeknél a tisztánlátás gátlására.Ki így értelmezi, ki úgy a “programjukat”. Még önmagukat sem képesek definiálni. Ki így foglalja össze mit is képviselnek, ki úgy…
    Szegény baloldali szavazóknak is fel kell a fehérneműjüket kötni, hogy eldönthessék kire volna érdemes szavazniuk… Kész szerencse, hogy nem baloldali szavazó vagyok….

  17. Hermin szerint:

    A balkezes Jobbik egy idő óta tényleg nem tudja, hogy fiú-e vagy lány. A jelöltjük is csak annyit vél sejteni, hogy Csepelen mindenki oligofrén piaci botolós nyanya. Herminológiám szerint ez akkora EQ-szintre vall, amekkora csak egy köpködő bányászbékában fér el.
    Videjózni mindenki tud, akinek vettek egy kamurát… Csak hát végignézni ki fogja? Van az embernek gyomra is… Az agyvérzésről meg már az összes lépegetős párt gondoskodott… – Ennél még a kétfarkú ebek párzása is gusztusosabb.

  18. Dfk szerint:

    Az terjed a neten, hogy SzSz ha nyer átlép a Párbeszédbe és a Mszp frakcióba fog beülni. Az Együtt meg majd pisloghat..
    http://hellobudapestiek.hu/kozelet/elarulta-szabo-szabolcs-az-egyuttet-108082

  19. breki szerint:

    nem értem ezt a sok visszalépést de mikor lesz már előrelépés

  20. […] Borbély Ildikó azért lépett vissza, mert nem akarta felvállalni annak ódiumát, hogy esetleg az ő indulása miatt nyer Németh […]

Itt lehet hozzászólni !