A Kétfarkú Kutya Pártra szavazhatnak Csepelen a szocialista “szabadságharcosok”

Csepel.info

Bangóné csütörtök délelőtti Facebook bejegyzése sem buzdít Szabó támogatására: “Munka megy tovább Csepelen! Szavazzunk az MSZP-P listára!”

Olyan szinten támadták és alázták meg a csepeli szocialistákat Juhász Péter és Szabó Szabolcs vezetésével az Együtt vidéki és belvárosi aktivistái, hogy ezek után juszt sem fognak Szabóra szavazni. A Jobbikot nem kívánják támogatni, Némethre és a Fideszre nem szavaznak: a Csepel.info MSZP-s forrása szerint egyéniben a Kétfarkú Kutya Párt jelöltjére fognak voksolni.

Az MSZP önkéntesei elkeseredve, másnaposan szórják csütörtökön délelőtt Bangóné Borbély Ildikó kampányanyagait a csepeli rendelőintézet sarkában. A kabai politikus asszony – aki szintén ott van ezekben a percekben – szerdán jelentette be visszalépését. Bangóné ugyanakkor – megelőzve pártja közleményét – nem Szabó Szabolcs javára lépett vissza, hanem egyoldalúan. Facebbok oldalán pedig élesen bírálta Szabót és pártját azért, mert csaknem három hónapon keresztül zaklatták, támadták őt az Együtt aktivistái.

“Több támadást kaptam magukat baloldalinak valló pártaktivistáktól, és magukat ellenzékinek valló sajtótermékektől, mint a Fidesztől.”

– írta többek között a közleményében.

A legundorítóbb támadást a Közös Ország Mozgalom csepeli jelöltvitáján kellett Bangónénak elviselnie. Juhász Péter vezetésével ugyanis az Együtt aktivistái huhogtak, fujjoltak, beszólogattak neki, többek között Fidesz-bérencnek nevezve az MSZP jelöltjét. Az utolsó rúgást ismét Juhász Péter lendítette Bangóné hasába szerdán, amikor ilyen előzmények után pont ő, és nem az MSZP jelentette be a politikus asszony visszalépését. Ráadásul Juhász hazudott a szerdai sajtótájékoztatón, hiszen azt jelentette be, hogy Csepel-Soroksáron az MSZP az Együttet támogatja – ami, mint látjuk, egyszerűen nem igaz.

A Csepel.info úgy tudja, hogy a csepeli szocialisták a történtek után képtelenek Szabó Szabolcsot támogatni. Bangóné is csak az MSZP-P listára való szavazásra buzdít. De az MSZP-sek nem tudnának és nem is akarnak a Jobbik jelöltjére szavazni, Németh Szilárd pedig szintén szóba sem jöhet náluk. Ezért  – egy MSZP-s forrásunk szerint – inkább a Kétfarkú Kutya Párt jelöltjére fognak voksolni.

Csepel.info

3 hozzászólás “A Kétfarkú Kutya Pártra szavazhatnak Csepelen a szocialista “szabadságharcosok”” bejegyzésre

  1. Kaschauer szerint:

    Az MSZP-nek bejön a kutyafallosz párt.
    Erre vártak elvtársék.

    Már csak a lófaisztosz hiányzik a boldogságukhoz.
    8-án be is intjük nekik.

  2. Qqriq szerint:

    Keményebb, erőn felüli munkát várok el a Fidesz és a KDNP aktivistáitól!
    Nem az MSZP, a DK, a Kétfarkú Párt, stb. fognak vasárnap döntést hozni, hanem a kisemberek. Oda kell menni az emberekhez, beleállni a vitába és észérvekkel meggyőzni őket arról, hogy a mostani választás tétje a HAZA MEGMARADÁSA. Jelenleg még nem vagyunk megszállás alatt, békés eszközökkel megvédhető a haza, mert az ellenség a határainkon kívül rekedt. Ugyanakkor a teljes megszállás elé néző európai népeknek szükségük van a reményre a megmaradáshoz, és ehhez nekünk erőt kell felmutatnunk! Legyen Magyarország a “legbátrabb ország” Európában!

  3. Jobban szerint:

    Mondja meg már valaki, hogy Dr Szabó Szabolcs mit tett az elmúlt 4 azaz négy évben?
    Mit köszönhet Csepel, a XXI. kerület a 2014-ben megválasztott parlamenti képviselőjének?
    Mit köszönhetünk neki? Beszéljenek a tettek… Mit tett Dr Szabó Szabolcs?
    Azon kívül, hogy 4 évig kifüggesztette a képét az irodájuk falára, személyi kultuszt idéző módon, és kampány időszakban igyekszik kampány anyagokat osztogatni mosolyogva.
    Ez nagyon kevés. Ez elég ahhoz, hogy valaki bejusson az Országházba képviselőnek?
    Hogy ki van függesztve a képe és, hogy kampány anyagot osztogat?
    Nem lehetünk ilyen szinten….

Itt lehet hozzászólni !