Fényképpel manipulált: lebukott az országgyűlési képviselő

“Horváth Gyula és Szabó Szabolcs méltatlanná váltak Csepel képviseletére”

Csepel.info

Szabó Szabocs átszavazó

Szabó Szabolcs a vidékieknek fenntartott szavazókör előtt: ezzel a fotóval buktatta le első nagy hazugságát, hogy Csepelen lakik

Szándékosan fotózott kivágott fákat Szabó Szabolcs országgyűlési képviselő olyan szögből, hogy ne látszódjon miért vágták ki azokat. Miközben a korhadt és balesetveszélyes fákat szakemberek jelölték ki, a politikus azzal támadta az önkormányzatot, hogy a kerületi vezetés az egészséges fákat irtja – értesült a Csepel.info.

Ez már a sokadik próbálkozás, hogy hazug indokokkal akadályozzák, próbálják leállítani a harmadik csepeli városrehabilitációt. Az sem érdekli őket, hogy több ezer ember életét keserítenék meg – kommentálta a balliberális politikus manipulált fotóját és megjegyzéseit Ábel Attila alpolgármester. Az érintett önkormányzati körzet képviselője rámutatott: Horváth Gyula, aki a balliberálisok polgármester-jelöltjeként támadja hamis indokokkal a csepeli városrehabilitációt, valamint Szabó Szabolcs országgyűlési képviselő, aki ehhez manipulált fotót is mellékelt, méltatlanok arra, hogy a kerület polgárait képviseljék. 

100%-os uniós támogatást gátolnának meg

– A Szent Imre tér felújítása város-rehabilitációs pályázat keretében történik. Az Európai Unió megköveteli, hogy a panelfelújítások mellett szociális programok induljanak és közterületeket újítson fel az önkormányzat. Ez minden pályázatnál így van. Cserében most az unió 100%-os támogatást nyújt, vagyis az ott élőknek önrész nélkül korszerűsítjük a panelházakat. A gyerekek és a serdülők számára megépítjük Csepel legmodernebb játszóterét, az pedig már bónusz, hogy az önkormányzat is gazdagodik egy modern öntözőrendszerrel kiegészült, megszépült parkkal. A balliberálisok legnagyobb baja az lehet, hogy az önkormányzati vezetés fideszes – vagyis mindez a Fidesznek is siker. Ezért aztán – miközben összefogásról beszélnek – inkább megakadályoznák az egész város-rehabilitációt – mondta el lapunknak Ábel Attila alpolgármester, az érintett körzet önkormányzati képviselője.

Fakivágás Szabó Szabolcs

A képviselő manipulált fotója: csak ebből a szögből nem látszik, hogy korhadtak, betegek voltak a kivágott fák

fakivagasCS

Már egy kertész felhívta a figyelmet a manipulációra – pedig “utálja a mostani vezetést”

Fakivágás igazi Szabó Szabolcs 01

Ugyanazok a kivágott fák máshonnan fotózva: szürke-fekete fatörzsek, sötétbarna korhadás korhadási lyukakkal, melyeket megjelöltünk (a galériánk itt látható a kivágott fákról)

– 2004. június 10-én volt az első olyan nagy vihar, ami több tucat fát döntött ki Csepelen. Akkor már évek óta mondogatta a Németh Szilárd által vezetett Fidesz frakciónk, hogy facsere-programra van szükség. Kiöregedett és életveszélyes volt a csepeli faállomány jelentős része. De utánpótlást alig ültettek, helyette évekig csonkolták a meglévő állományt. Nem kezelték le csonkolás után rendesen a törzseket – így tovább rontottak a helyzeten. Legjobb példa erre a Szabadkikötő út, ahol csonkolás után kezdtek el igazán korhadni a fák. Csepel legfestőibb fasorát aztán 2008-ban minden különösebb vizsgálat nélkül kivágták. Miközben a csepeli MSZP-s vezetés engedélyt adott az irtásra, a fáknak nagyjából a fele egészséges volt. Most is kijárok a térre, mint 2008-ban a Szabadkikötő útra. Ugyanúgy fotózom a kivágott fák törzsét. Akkor a kivágott fák fele ránézésre egészséges volt, most kettő kivételével mindegyik beteg vagy korhadt. Ezt kettőt – mivel nem vagyok szakember és nem láttam már a kivágott fát – nem tudom egyértelműen eldönteni. De ha úgy nézzük, hogy szinte nullára csökken annak az esélye, hogy kisgyerekeket vagy ott pihenő, sétáló csepelit agyoncsapjon egy kidőlő fa, megsebesítsen egy leszakadó ág, akkor ez szerintem jó arány. A téren az elmúlt években is csak a szerencsének volt köszönhető, hogy nem történt baleset, a kivágott fák pedig egészséges és nemes fákkal lesznek pótolva – emelte ki az alpolgármester.

Azt ellenzik, amit ők terveztettek meg

– A Szent Imre tér felújítására 2005-től készítettek terveket. Az egész tér és az épületek terveire több mint százmillió forintot költöttek el. A megvalósításra nem maradt pénz. A jelenlegi vezetés azért aktualizálta a terveket, hogy megnyerhesse az uniós pályázatot. Ha megvalósul a pályázat minden eleme, nem kell önrész és 100%-os a támogatás. Amennyiben nem valósul meg minden, akkor az Európai Unió sem fizet. Akkor lakásonként 1,6 millió forintot kell majd valakinek kifizetnie a felújított házakban. De nem csak a körzetemben lakók esnének el a támogatástól. Azt is látni kell, hogy ha egy település elbukik egy uniós pályázaton, évekig nem fog nyerni újra, nem kap újabb esély pályázati pénzek elnyerésére. Márpedig itt vár még a lehetőségre a Kossuth Lajos út többi háza, a Királymajor, Csillagtelep, Szent László úti lakótelep és még lehetne sorolni – mutatott rá Ábel Attila.

Szentimre_2005_felujitas_terv_kep_01

Egy átnézeti kép a felújítási tervből: látható, hogy a 2012-ben helyreállított Országzászló nincs rajta

– Rendkívül álságos, sőt aljas politikai manipulációnak tartom, hogy Horváth Gyula polgármester-jelölt és Szabó Szabolcs parlamenti politikus ahelyett, hogy minden erejükkel támogatnák a csepeliek boldogulását jelentő város-rehabilitációt, szándékosan és hamis érvekkel próbálják azt megakadályozni. Miféle összefogásról papolnak az ilyenek? Mindezen felül, ha Horváth Gyula szerint rosszak a tervek, miért fizettek értük annak idején, amikor ő alpolgármester volt? Mindent összegezve ebből az álbotrányból is azt látom, hogy Horváth Gyula és Szabó Szabolcs méltatlanná váltak Csepel képviseletére – hangsúlyozta Ábel Attila alpolgármester, az érintett önkormányzati körzet képviselője.

Csepel.info

83 hozzászólás “Fényképpel manipulált: lebukott az országgyűlési képviselő” bejegyzésre

  1. Ábel Attila szerint:

    Rendkívül álságosnak tartom, amit Szabó Szabolcs művelt. Aki a csepeli emberek képviseletére tett esküt, még a pártpolitika miatt se dolgozzon ellenünk!

  2. siker szerint:

    Ja! Hogy van ez magyarok?!
    A magyar reménységek 73 érmet lapátoltak össze
    http://www.origo.hu/index.html

  3. yoda szerint:

    Ez a fakivágós műbalhé tökéletes jelzi a mostani ellenzék nehéz helyzetét. Egy sikeres, 100%-ban EU által finanszírozott projektet támadnak, alaptalanul. Ha tudatlanságból fogtak mellé, akkor bocsánatot kellene kérni. Amennyiben ez nem történik meg, nyilvánvalóan csak politikai haszonszerzés vezeti őket. Szánalmas.
    Szabó Szabolcsban is csalódtam, normális embernek tünt, de félresiklott.

  4. ebihal szerint:

    Na hagyjátok a hülyeséget! Ott van egy nagy csomó fatönk a nyilvános WC mellé
    lerakva, azokon nem nagyon látszik, hogy betegek lettek volna! És a Kossuth felőli
    10-15 cm törzsátmérőjű fák?

  5. felix szerint:

    Admin!
    Nem lehetne azt megtenni, hogy az összeollózott cikkekhez a korábbi hozzászólásokat is összeollóznátok.
    Akkor nekünk sem kéne ismét írogatni.

  6. grün szerint:

    felix!
    Nem érted még a kifárasztásos taktikát?!
    Ahányszor újra szabva (Szabózva) jelenik meg egy régi cikk, akkor már a régi hsz.-ek aktualitásukat vesztik.

    Néha elég csak a címen igazítani és rögtön ellenkező értelmet kap az a csekély mondanivaló, ami nagy nehezen felfedezhető volt benne! 😛 😀

  7. Ábel Attila szerint:

    Ebihal: ötször voltam kint a parkban, a munkálatok helyszínén jártam körül a Szent Imre teret (Szabó Szabolcs is megtehette volna): mindösszesen kettő, azaz kettő olyan fatörzset láttam, amin nem látszott már a földfelszínnél korhadás. A fa törzsét nem láttam, ahol szintén lehetett betegség. És én nem vagyok szakember, csak a nyilvánvaló korhadást, a korhadási üreget tudom egyértelműen felismerni.

    Mert mindehhez tegyük hozzá, hogy nem politikusok jelölték ki a beteg és kivágandó fákat, hanem szakemberek. És tegyük hozzá azt is, hogy ha bárkinek, gyereknek vagy felnőttnek esett volna baja a parkban, nem a 16 évig lábát lóbáló és minden közpénzt lenyúló MSZP-s vezetést (magatokat) vádoltátok volna hanyagsággal, hanem bennünket.

  8. felix szerint:

    Csak arra vagyok kíváncsi, hogy mikor bontják el azokat az elemeket, emejek nem szerepelnek a fent bemutatott látványterven.
    De az is lehet, hogy megint hazudnak?

  9. Szabó Szabolcs szerint:

    Kedves Attila!

    Köszönöm, hogy megint bekerülhettem eme nívós hírblogba. Mindig nagy élmény olvasni az itt megjelent anyagokat. Személy szerint nagyon jókat nevetek azon, hogy saját magatokat Csepel egészével azonosítjátok. Ezen kívül azt is nagyon szép, hogy szemrebbenés nélkül tudtok valótlanságokat állítani.

    Kedves Yoda!

    A Szent Imre tér kapcsán én mindössze pár bejegyzést tettem az elmúlt 1-2 hónapban a facebook-on. Mi az elmúlt hónapokba, években azzal foglalkoztunk inkább, hogy mit kellene tenni Csepel fejlődése érdekében. Szóval a kampányunk messze nem erre a témára épül.

    További szép napot, és jó munkát

    Szabó Szabolcs

  10. Kisapám szerint:

    Na most jól tökönszúrta magát Ábel Attila!

  11. Kisapám szerint:

    Egy-két kis korhadási lyuk még nem jelenti, hogy veszélyes a fa. Legalább a kétharmad részének korhadtnak kell lennie ahhoz, hogy veszélyessé váljon. Tehát ezek a fák itt a képen még teljesen biztonságosak voltak.

  12. Kisapám szerint:

    Senki ne gondolja, hogy azért vágták ki ezeket a fákat, merthogy veszélyesek lettek volna. Frászt! Új bódésort fognak építeni, erre 140 millió Ft-ot különítettek el az adófizetők pénzéből. A bódéknak kellett a hely.

  13. Kisapám szerint:

    Egyébként az mióta fotómanipuláció, hogy valamilyen szögből fényképez valaki valamit?

  14. szigetország szerint:

    Kedves Szabó úr!

    Már megint nem válaszolt a kérdésekre.
    Miért baj az, ha szakemberek, jelesül kertészek által életveszélyesnek ítélt fákat kivágnak?
    Miért baj az, ha a téren sétáló gyerekek, felnőttek életét akarják megkímélni az esetleg kidőlő fáktól?
    Miért baj az, hogy több száz csepeli család jól jár az uniós fejlesztés által?

    Tudom, ezen lehet nevetgélni, ahogy képviselő úr írta is, de a maga helyében én szégyelleném magam.

  15. Tóth Mária szerint:

    ebihal: ne csúsztass! a saját szememmel láttam, hogy a fákat igen is ki kellett vágni! Mire jó ez a sok hazudozás???

  16. grün szerint:

    Tóth Mária!
    Na még egy szakértő!
    Olyanok vagytok már mint a Rezesova ügyben a szakértők!
    Igen megszenvedett a hatóság mire talált egy neki megfelelő vizsgálati eredményt! 😛

  17. felix szerint:

    Van itt sok kertész.
    Egyik meleg ágyból a másikba. 🙂

  18. sróf szerint:

    Sajnálod, hogy kimaradtál a sok jóból?

  19. csumpika szerint:

    Egyébként az mióta fotómanipuláció, hogy valamilyen szögből fényképez valaki valamit?

    venni akarsz egy autót. találsz egy szép példányt, nagyon olcsón, csak az ország másik felében. kiveszel egy nap szabit, elmész megnézni, mire kiderül, hogy az eleje totálkárosra van törve, de ez nem látszik, mert a fénykép a hirdetésben “olyan szögből készült”. kezded már érteni?

  20. grün szerint:

    csumpika!
    Volt egyszer egy uralkodó, aki nagyon szeretett volna megnősülni.
    Megkérte a festőjét, hogy alkosson róla egy reklámképet!
    Mivel az egyik lába rövidebb volt és egyik szeme hiányzott, ezért vadászat közben ábrázolta! A rövidebb lábát felrakta egy egy elejtett szarvasra, éppen célzás közben, így a szeme hiánya sem tűnt fel!
    Ennyit a manipulálásról! 😛 😀

  21. Kisapám szerint:

    Eddig nem volt baj a fákkal. Most, hogy pavilonsort akarnak a tér sarkára építeni, kávézóval, szemben a Polgármesteri Hivatallal, hogy Németh Szilárd tudjon majd kávézni, egyből meglett a “szakvélemény”, hogy ki kell őket vágni.
    Persze a szakvéleményeket nem mutatják be, el kell hinni bemondásra az igazmondásáról ismert Ábel Attilának, hogy van ilyen.

  22. Doki szerint:

    A hazug propaganda sosem állt messze a kommunistáktól és ez jellemző az utódaikra is. Szabó Szabolcs állítása azért sem állja meg a helyét, mert pont a fideszes vezetés szentelt nagy figyelmet a zöld területek védelmének. A baloldal már megint hazugsággal akar nyerni Csepelen.

  23. dfk szerint:

    kisapám: ha a másik szöggel a kép egy fontos információtartalma tüntethető el, akkor manipuláció.

  24. Gordon szerint:

    Én nem is értem, hogy Szabó úr miért variál ezekkel a fotókkal.
    Bár itt is talált egy Gyulát, mégis nyugodtan visszamehetne Gyulára.

  25. Kisapám szerint:

    dfk: nem tudom, te milyen nyelven beszélsz, de magyar nyelven a “manipulált fotó” azt jelenti, hogy a fotót megváltoztatták, módosították, retusálták.

  26. felix szerint:

    Ami igaz az igaz.
    Szabó úrtól már az is szép volt, hogy szinte ismeretlenül elverte a rezsikirályt.

  27. Doki szerint:

    A baloldal csak úgy tudott győzni Csepelen hogy egy ismeretlen valakit indított, mert a régi csapattal ismét nagy lebőgés lett volna… Az új (és sunyi) arc pedig pont elég volt a kerületi proliknak…

  28. felix szerint:

    Doki!
    Bárki lenyomta volna a nagyképűt.
    A prolik nem szeretik és remélem, hogy ezt ismét bebizonyítják.
    A fidesz meg válasszon olyan kerületi elnököt aki nem vállal pénzes megbízást az ellenzék felkérésére.

  29. Bugi szerint:

    A prolik nem szeretnek olvasni és inget vasalni sem. Ezért befolyásolhatók hülyeségekkel.

  30. felix szerint:

    Bugi.
    Akkor fogd be az orrod, ha találkozol a szerinted büdös csepeliekkel.

  31. felix szerint:

    Bugi XII. kerületben talán jól éreznéd magad, de gyanítom, hogy ott te lennél a büdös.

  32. felix szerint:

    Bocs a büdös gyűröttel helyettesítendő.

  33. kerdezo szerint:

    “A Fidesz elutasítja a gyűlöletkampányt”
    Ha ha ha
    Ez a cikk mi?

  34. kerdezo szerint:

    A kivágott fákat (nem akarom védeni Szabó Szabolcsot), de ő milyen okból mehetne be az építési területre? Mert a csepel.info fotói az építési terület irányából készültek.
    Most akkor Németh Szilárdot megkérem, hogy jelentse fel a csepel.info szerkesztőjét/fotósát, mert illegálisan ment be munkaterületre, gondolom védőfelszerelés nélkül.
    Nem kell sokat bíbelődni Kedves Szilárd, a térfigyelő kamera által rögzítetteket kell csak kikérni!

  35. Rock 'n' roller szerint:

    Dokinak igaza vant. A csepeli poszkomcsik a prolik előtt is besározták magukat egymás leölésével meg a mutyikkal. Még a langyos sörrel és hideg virslivel maximálisan kielégített, legigénytelenebb emberek (proletárok) sem nézik jó szemmel, ha az őket évtizedek óta hülyítők egymást ölik a lopott pénzért. Viszont egy piros pólós majomra is rászavaznak, ha ezekhez a dolgokhoz nem volt köze.

    Szabó Szabolcs volt a piros pólós majom. Senki nem ismerte, gyulai volt, 2012 előtt nem politizált. A programját – nagy szerencséjére – senki nem olvasta. Viszont jól hangzott, hogy egyetemen tanít valami olyasmit, amiről az átlag MSZP-s szavazó proli eleve nem tudta, hogy micsoda. Így aztán nem volt nehéz nyernie.

    Horváth Gyula nem piros pólós majom, neki múltja van. Kórházbezárás, rendelő-elkúrás, mentőállomás-összebarmolás, két fizetés mellett még 18 milla felmarkolása stb. Viszont ő ért a proletárok nyelvén: messzire tudja köpni a langyos sör hideg virsli koktélt. Kíváncsi vagyok, hogy rá mennyien szavaznak majd. Szerintem nem ő fog nyerni.

  36. kerdezo szerint:

    Az első fotó mit bizonyít Szabó Szabolcsról?
    Ha én elmegyek egy NEMzeti dohánybolt ajtaja előtt, akkor én is voltam bent?

  37. ebihal szerint:

    Ábel Attila!
    Az a helyzet, hogy jobban hiszek a saját szememnek mint neked! Ami a téren történt,
    az majdnem egyenlő a tarvágással. Mint írtam, 10-15 cm törzsátmérőjű fákat vágtak
    ki a Kossuth felőli oldalon, nehogy már az is korhadt legyen!

  38. Haboni szerint:

    “A FIDESZ visszautasítja a gyűlöletkampányt …” http://csepel.info/?p=36497

    ….. de Ábel Attila NEM! NEM, NEM és NEM!

    Még szerencse, hogy van egy ilyen derék legény a jobboldalon, aki már-már a Goebbels-i propagandát túlszárnyalva uszít, gyűlöl és hazudik! Gyűlöl mindenkit aki ellene, vagy ellenük tőr!
    Megállapításokat tesz, miszerint: “Horváth Gyula és Szabó Szabolcs méltatlanná váltak Csepel képviseletére”!
    Tisztelt Ábel Attila engedtessék meg, hogy ezt ne Ön döntse el egyes szám első személyben, hanem mi választójoggal rendelkező polgárok! Meg van a törvényes jogunk ahhoz, hogy október 12-én eldöntsük, hogy ki méltatlan Csepel képviseletére! Bízza ezt a választópolgárokra pártállástól függetlenül és október 12-e után látni fogja ki az a személy aki méltatlan Csepel képviseletére.

    Értem én, hogy a megélhetési politikusok a választások közeledtével félnek a rang, a pozíció vesztéstől. De erről azt gondolom, hogy annak nincs félni valója aki becsülettel dolgozza végig regnálásának 4 esztendejét. Annak nincs szüksége uszító, mocskolódó írások megjelenítésére, hiszen a jól végzett munka meghozza gyümölcsét, ergo nincs mitől félniük, mert biztosak lehetünk abban, hogy a többség bizalmát élvezik!

    Jelen helyzetben épp az ellenkezője látszik beigazolódni és ez mindent elárul. Az áprilisi knockout óta – ahol több mint 700 szavazattal, nyert az összefogás addig ismeretlen képviselője – csak az kiabál akinek ég a háza!!!

    L.Simon szavaival zárom mondandóm:”…nehéz lesz az élet …” a Csepel.infonál is ha október 12-én nem nyer a Fidesz. Főleg ha a választások után ” ……Ábel Attila további munkájára a továbbiakban nem tartanak igényt.”

  39. Bugi szerint:

    Na mi az igazi gyűlöletkampány, ha az, amikor hazugságokkal akarnak életveszélyes fákat megtartani csak azért, hogy megakadályozzák a panelházak felújítását?

  40. szigetország szerint:

    Egyre csak árad az álbaloldal gyűlöletkampánya.

  41. grün szerint:

    szigetország!
    Csak nem Ti vagytok az “álbaloldal”?! 😛 😀

  42. szigetország szerint:

    Álbaloldal – ahol nincsenek baloldali értékek. Csak sikkasztás, hűtlen kezelés, rágalmazás, jutalmazások, gyilkosságok és feneketlen gyűlölködés.

  43. Doki szerint:

    A baloldal 16 évig “vezette” a kerületet. Ez alatt a 16 év alatt nem épült meg a gerincút, elhanyagolták a zöld területeket, megszűntették a kórházat, nem csatornázták és betonozták le Királyerdőt, az általuk betelepített romákkal megnőtt a bűnözés, a közbiztonságra a legkisebb figyelmet sem fordították, tönkrették a Csepel SC-t és a Háros mintha nem is létezett volna számukra…

    És akkor nézzük meg, hogy a Fidesz 4 év alatt mit tett:
    1. Kellő figyelmet fordítottak a zöld területekre
    2. Aszfaltozták, csatornázták Királyerdőt.
    3. Kiépítették az esővíz elvezetőt, aminek köszönhetően Királyerdő legtöbb utcája nem változik sártengerré.
    4. Megépült a gerincút, kerákpárút.
    5. A rászoruló családok minden télen tűzifát kaptak.

    És még lehetne sorolni. A Fideszt mindezeket 4 év alatt valósította meg, az MSZP 16 alatt ennek a negyedét sem. Nem hinném, hogy nekik joguk van bármit is szóvá tenni.
    Aki nem látja a különbséget és még ezek után is a baloldalra szavaz, az vagy vak, vagy szimplán hülye.

    Egyébként kedves Szabó Szabolcs! Mondták már Önnek, hogy ritka tenyérbemászó stílusa és feje van?

  44. grün szerint:

    szigetország!
    “Álbaloldal – ahol nincsenek baloldali értékek.”
    Tehát akkor mégis csak a fityesz, ott nincsenek baloldali értékek! 😛 😀

  45. ebihal szerint:

    szigetország!
    Ne fáraszd magad! Ehhez már kevés a 3 nyelvvizsga! A múltkor azt állítottad, hogy
    védem a Demét, viszont azóta sem prezentáltál bizonyítékot. Akkor kimondhatjuk,
    hogy ordenáré módon hazudtál!

  46. ebihal szerint:

    Doki!
    Ha neked a szalagátvágás egyenlő a munkavégzéssel akkor igazad van!

  47. szigetország szerint:

    Álbaloldal – csak a gyűlölködés. Meddig még?

  48. Doki szerint:

    Bébi béka! Tanulj meg olvasni…

  49. felix szerint:

    Akkor egy kis gyűlölet kampány.
    A hazudós k. anyjukat és azét is aki szerint ez rendben van.
    http://hvg.hu/gazdasag/20140915_RTL_96_millio_forint_kozpenz_ment_a_Fradi#utm_source=hirlista&utm_medium=aggregator&utm_campaign=hvg

  50. Balos szerint:

    Több észt néztem ki ebből a srácból. Komolyan azt gondolta, hogy nem csapják le a magas labdát, ha ekkorát hazudik?

  51. ebihal szerint:

    Doki!
    Szerintem gondok vannak a fogalmazási képességeiddel!
    1. A kellő figyelem hiánya miatt, térdig ér a gaz a Völgy utcában, a Szent Istvánon,
    a Kolozsvárin, egyesek szerint a Majorban.
    2. A csatornázást addig-addig húzták, míg a végén soványmalac tempóban kellett
    megcsinálni, a pénzt viszont a szocik szerezték hozzá. Nem Királyerdőt aszfaltozták,
    hanem néhány utcát aszfaltoztak.
    3.Egy elenyésző területen megoldották a csapadékvíz elvezetést, gyere ide a Tiborc
    környékére esőben, majd pofán vág a valóság!
    4.Ki szerezte meg a pénzt hozzá, ki készítette elő?
    5.Annál a tűzifa mennyiségnél melegedj egy télen keresztül!
    És egyébként én már mondtam neked, hogy ritka nagy barom vagy.

  52. felix szerint:

    Hát igen, azt hazudta, hogy a rendszeres gyakorló repülés részeként húznak el a gépek a stadion felett.

  53. felix szerint:

    Annak idején írásjel kommentelő társunk / remélem meg van még/ hosszú oldalakon keresztül éves bontásban mutatta be, hogy milyen munkálatok folytak Csepelen a szocik alatt.
    A magukat fényezők még pár mondat után az “és még sorolhatnám” mentőövet használják, mert elakadnak. 🙂

  54. ebihal szerint:

    Balos!
    Mesélj már, mi ebben a hazugság!? A belinkelt képek alapján 4-5 földben lévő tönkön
    mutat elszíneződést. Ha megnézed a 14.,15. képet, ott sokkal több tönk van, ráadásul
    itt is úgy van fotózva, hogy a vágott felület alig látszik. Lenne még néhány észrevételem,
    de fölösleges.

  55. felix szerint:

    Szerettek idézni előle.
    http://hgyula.hu/blog.html

  56. admin szerint:

    Felix: csak nem te vagy a Horváth Gyula 😀

  57. felix szerint:

    Olvasgass figyelmesebben.
    Szombaton volt egy hete, hogy félixet bemutattam Gyulának.
    Addig nem tudta, hogy ki félix.

  58. admin szerint:

    Ez akár egy skizofrén vallomás is lehetne 🙂 Na jó, csak vicc volt 😉

  59. felix szerint:

    Vettem és tetszett.

  60. hajrá szerint:

    Felfüggesztették Hiszékeny Dezső mentelmi jogát
    Egyre fokozottabban folyik a kommunisták, utódaik felszámolása, teljes joggal. Tele vannak kétes kimenetelű ügyekkel.

  61. hajrá szerint:

    Porosenko leváltotta Kárpátalja kormmányzóját

    Lucsenko kormányzása alatt intenzív kapcsolatokat ápolt a magyar kormánnyal és a Kárpátaljával szomszédos Szabolcs-Szatmár-Bereg megye vezetésével

    Leváltotta a magyar gyökerekkel is rendelkező Valerij Luncsenkót, a Kárpátalja megyei állami közigazgatási hivatal elnöki tisztségéből hétfőn Petro Porosenko ukrán elnök, aki egyúttal Vaszil Hubalt nevezte ki a Magyarországgal szomszédos ukrajnai megye ideiglenesen megbízott vezetőjévé.

    A magyar gyökerekkel is rendelkező, huszti illetőségű Luncsenko 2014 márciusától töltötte be Kárpátalja kormányzói tisztségét. A 32 éves politikust ellenfelei sokat bírálták amiatt, hogy nem mondott le törvényhozási mandátumáról, jóllehet Ukrajnában parlamenti képviselő nem tölthet be állami tisztséget.

    Lucsenko Kormányzói működésének fél éve alatt intenzív kapcsolatokat ápolt a magyar kormánnyal és a Kárpátaljával szomszédos Szabolcs-Szatmár-Bereg megye vezetésével. Az elmúlt hetekben kiállt a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség (KMKSZ) mellett a magyar többségű egyéni parlamenti választási körzet létrehozása ügyében, a kérdést illetően levélben fordult az ukrán államfőhöz.

    Vaszil Hubal, a megyei állami közigazgatási hivatal ideiglenes elnöke ugyancsak Huszt környékéről származik. A 47 éves politikus 2010 óta a huszti járási tanács (közgyűlés) elnöki tisztségét töltötte be, előtte üzletemberként tevékenykedett.

    Milyen jó, hogy az Ukránokat szárnyaink alá vettük, támogatjuk. Kár, hogy Martonyi úr visszavonult, így már nem mehetett egy jó nagyot “udvarolni” az újonnan megválasztott Porosenkó elnöknek. Utóda,sajnos elvolt foglalva, saját személyének a felépítésével, EU-ba.

  62. dfk szerint:

    Ha már benézett ide Szabó Szabolcs, akkor megkérdem tőle: csepeli-e? Ha a mandátum kell akkor igen, de ha a lakhatási támogatás kell, akkor meg nem?

  63. ebihal szerint:

    Írass a nevére egy házat, vagy legalább egy szükséglakást, mindjárt csepeli lesz!

  64. felix szerint:

    ebihal!
    Szerintem soha sem fogja megérteni.

  65. Varga Gábor Vilmos szerint:

    A leírt gondolataink a mi minőségünket jelentik egyben. Úgy gondolom, most is és máskor is csepel jövőképét kellene meghatároznunk EGYÜTT! Még akkor is ha ez most részemről utópisztikus eretnek gondolatnak tűnik. Mert végül is. Amikor mérleget készítenek s készítünk mi is a KÉSZÍTŐKRŐL, akkor objektív módon az eredményeket s a hibákat kellene(illene…..!)a serpenyőbe tennünk.Mi történ négy év alatt, mi épült, szépült, s mire lehetünk büszkék MI CSEPELIEK! Még akkor is ha nem mindent mi csináltunk, hanem megbízásunkból meritkezve, felhatalmazásunkkal az illetékes városvezetés.
    Ha ez a mérleg elkészült. közszemlére tehetjük. Én úgy tudom a város pénzügyi helyzete nagymértékben javult és még tartalékot is képezhettek. Úgy tudom s tapasztaltam hogy olyan intenzív rehabilitációs munkálatok kezdődtek el, amelyekkel az előző ciklusok vezetése régen eladósodott előttünk. Úgy tudom hogy ezen négy év alatt nem gyilkolásztak pártokon belüliek s kívüliek, önön érdekükben aljas módon össze fonódva. Nemtelen sikkasztások gyanú sorozatairól sem tudok, nem olvastam, nem tapasztaltam. A városunk (városrészünk) fejlődik, fokozatosan gyarapodik. Ez tagadhatatlan. Úgy tudom, végül is, hogy a jelen ellenzéke nem rendelkezik építő-szépítő programokkal, olyan alternatívákkal amelyekkel felűl tudnák bírni a jelen város vezetést. Ha csak annyi van bennük hogy zsigerből lőnek a Fidesz vezette városvezetésre, az bizony kevésnek bizonyul. meg kéne tisztulniuk, Újra kéne gombolniuk zakójukat, hogy ne kapjanak újabb nagy ruhát! Felvállalható autentikus embereket kellene küldeniük a politikai csata sorba, akik szájából meggyőzőbb lehetne politikai tevékenységük, politikai hitelük. A csatatér árkait pedig be kéne már végre temetni s azon gondolkodni, hogyan lehetne hidat a megbékélés ARANYHÍDJÁT, a bizalom hídját felépíteni! mert miről i szól a propaganda és a kampány? Állítólag arról, melyik politikai erő tud szebb megépíthetőbb városképet ígérni a következő most már öt évre. Mert mi Csepeli CIVILEK, olyan jövőbeni ÖNKORMÁNYZATOT SZERETNÉNK, AHOL A HATALOM A KÖZJÓ SZOLGÁLATÁBA SZEGŐDIK!

  66. grün szerint:

    Varga Gábor Vilmos!
    Megbocsáss beste lelkemnek, de rólad a Família Kft. eszéről elhíresült Vilije jut eszembe.
    Jól neveltségem tiltja, hogy idézzem, de itt a link! 😛 😀
    http://hu.wikipedia.org/wiki/Fam%C3%ADlia_Kft.

  67. felix szerint:

    Szép kortes beszéd a fidesz mellett.
    A

  68. grün szerint:

    felix!
    Majd a Kövér Lalyos tisztába tenné! 😛 😀

  69. ebihal szerint:

    Varga Gábor Vilmos!
    Az a baj, hogy meg se próbálsz tárgyilagos lenni, és épp ennek folyományaként
    kritika nélkül elfogadod, átveszed, amit a Fidesz mond. Amikor arról kezdesz elmélkedni,
    hogy együtt kellene egy jövőképet felvázolni, eszedbe jutott-e, hogy a Fidesz erőből
    partvonalra tette a lakosság egy jelentős része által megválasztott képviselőket?
    Felmerült-e benned, hogy a Fidesz nem él, hanem visszaél a többségével? Nem mézes-
    mázos ájtatos duma kell, hanem őszinteség.

  70. Építs és ne rombolj! szerint:

    “Fényképpel manipulált: lebukott az országgyűlési képviselő”

    “Szándékosan fotózott kivágott fákat Szabó Szabolcs országgyűlési képviselő olyan szögből, hogy ne látszódjon miért vágták ki azokat. Miközben…….a politikus azzal támadta az önkormányzatot, hogy a kerületi vezetés az egészséges fákat irtja”
    Mit mondjak hamar betagozódott, az övéik közé, ennyire futja, ez a karaktare. Mire lehet ezekután számítani? Egyetlen egy építő kritika, hozzáértő segítőkész szándék nem jöhetne elő, a semmiből?

  71. ebihal szerint:

    Építs ….!
    Menj el a Szent Imre téren a Nyilvános WC mellé, 4 tök egészséges fatönk vigyorog
    rád a földből! Majd utána gondolkozz!

  72. Menyhért Péter szerint:

    Kedves Szabó képviselő úr!
    A másik nevét sajna mindig elfelejtem, ahogyan Ön is többszöri megkeresésemre elfelejtett válaszolni!
    Úgy látszik él az a haladó szoci hagyomány, hogy az emberek csak addig számítanak, amíg szavaznak, utána le lehet sz…ni őket.
    Az irománya szánalmas: manipulált és hangulatkeltő a valós probléma megjelenítése helyett.
    Én is megnéztem a kivágott fákat, mind egy szálig.
    Higgye el. kritikus vagyok, hiszen a Szabadkikötő fasorban is végigfotóztam egyen ként a közel kétszáz fatörzset.
    Nem messziről. közelről, mert kellett a büntető feljelentésemhez a rendőrségre.
    Sajnos a rendőrség és az ügyészség akkor is ugyanolyan korrupt bés politika vezérelt volt, és az ügyet a demszky-haver szakértő miatt elkenték. menyus

  73. nagyapó szerint:

    Szabó Szabolcs! Gratulálok! Nagyon jól védi a csepeli érdekeket! Sikerülhet az, hogy hazugságaival megfúrja az EU projektet, így lehetősége lesz 1,6 millió adósságot juttatni lakásonként választóinak.
    Gondolom hasonló felkészültségű, mint a tervezők, így jogosan bírálja a tér tervének kivitelezését. Talán mutasson be egy alternatív tervet a jó megoldásról.
    Elegünk van a maffiabaloldali hazudozásból!!!!!!!!!!!!!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop.

  74. homo sapiens szerint:

    “az pedig már bónusz, hogy az önkormányzat is gazdagodik egy modern öntözőrendszerrel kiegészült, megszépült parkkal.” írta Ábel Attila 2014.09.hóban. Most megkérdezném az alpolgármestert, akkor a rendőrség felőli park rész miért van kiszáradva 2016.07. kevesebb mint 24 hónap alatt sikerült tönkretenni? vagy a cégnek nyereségesebb, ha megrendelik az újra füvesítést??
    Mutyi volt, mutyi van, mutyi lesz….

  75. […] – aki hivatalosan ma is Gyulán lakik – a csepeli városrehabilitációt próbálta manipulált fotókkal támadni, megakadályozni. Mindannyian támadják most a kormány fejlesztési terveit, és igyekeznek […]

  76. […] Szabó nem először próbált fotóval manipulálni. Egy alkalommal azt kifogásolta, hogy uniós pénzből megújul a Szent Imre tér. A téren ugyanis a szakértők által életveszélyesnek ítélt összes elkorhadt fát kivágták és facsemetékre cserélték. A kivágott fákon jól látszott, hogy korhadtak: csak egyetlen látószög volt ez alól kivétel. A politikus onnan készített fotót, majd a fotót a Facebook-oldalára tette és azt állította, hogy egészséges fákat vágtak ki a téren. […]

  77. […] ez az első ilyen eset az Együtt politikusától, aki manipulált fotóval is próbált már megakadályozni egy több mint egymilliárd forintos csepeli …. Az is elképzelhető, hogy a migránsbarát Együtt és Szabó Szabolcs valódi célja az, hogy a […]

  78. […] Imre tér felújításakor – csak hogy megakadályozzon vele egy panelfelújítást – fényképet is képes volt manipulálni, csak hogy a céljait […]

  79. […] csepeli fejlesztéseket sem támogatja. Még fényképet is manipulált, amikor egy hazugságát próbálta a szavazóival megetetni. Soha nem lakott Csepelen, máig […]

  80. […] A csepeli fejlesztéseket többnyire támadja vagy igyekszik megakadályozni. Egy alkalommal még fényképet is manipulált, csak hogy a csepeli városrehabilitációt megfúrja. Ezek után nem meglepő, hogy a […]

  81. […] kritizálók sorába akkor már Szabó Szabolcs is beszállt, ő egy manipulált fotóval próbálta elhitetni az emberekkel, hogy a korhadt fák egészségesek […]

Itt lehet hozzászólni !