Borka-Szász: politikai pedofília-verseny van Csepelen

Csepel.info, Borkaszasztamas.blog.hu

Borka-Szász Tamás Avarkeszi Dezsővel, aki szintén a DK keretében politizál tovább

Bár hivatalosan még el sem kezdődött a választási kampány, máris több olyan politikai akció történt Csepel-Soroksáron, ami minimum átlépte a jó ízlés határait – állítja Borka-Szász Tamás, Demokratikus Koalíció párti országgyűlési képviselőjelölt a közleményében.

Mint ismert, Szabó Szabolcs, az MSZP – Együtt 2014 – PM közös országgyűlési képviselő-jelöltje, valamint Szenteczky János, a csepeli MSZP elnöke az elmúlt héten politikai pedofíliának nevezték, hogy a csepeli önkormányzat konzultációjára néhány iskolában a gyerekek üzenőfüzetében is felhívták a szülők figyelmét. Ábel Attila, a Fidesz csepeli elnöke a sajtótájékoztatók után kiadott közleményében arra emlékeztette Szenteczky János MSZP-s pártelnököt, hogy ő maga és a szocialista frakció is teljes létszámban megszavazta az első Csepeli Konzultációt. Akkor az MSZP nem kifogásolta a valamennyi csepeli párt által támogatott konzultációt, és annak módját.

Ezt követően derült ki, hogy tizenöt, tíz és ötezer forintos ajándékutalványokkal valamint ingyen-karácsonyfával jutalmazza az MSZP és az Együtt – PM választási szövetsége azokat a 6-14 év közötti csepeli gyermekeket és szüleiket, akik a karácsonyi rajzpályázatukon részt vesznek. Az ajándékokért cserében elkérik a családtagok személyes adatait, telefonszámaikat, e-mail címüket, a rajzokon keresztül pedig hozzájuthatnak a család legféltettebb titkaihoz is. Ábel Attila, a Fidesz csepeli elnöke erre szintén közleményben reagált, és a karácsony szellemiségével visszaélő politikai kampány azonnali leállítását követelte.

Borka-Szász: ezt sürgősen be kell fejezni

Borka-Szász Tamás Demokratikus Koalíció-párti képviselőjelölt mai közleménye szerint először Németh Szilárd csepeli polgármester próbálta becserkészni a helyi iskolások üzenő füzetén keresztül a szülőket, hogy minél nagyobb számban küldjék vissza a helyi Fidesz kamu konzultációs kérdőívét, majd a helyi MSZP és az Együtt 2014 hirdetett meg pénzjutalmas „karácsonyi rajzpályázatot”. Utóbbi során gyermekek rajzait kérik beküldeni „a kapcsolattartáshoz szükséges” adatokkal együtt. Nem nehéz kitalálni, hogy a gyermekek felhasználásával ez milyen politikai- és kampánycélokat szolgál – írta a képviselőjelölt, aki leszögezte: ezt sürgősen be kell fejezni.

“Tisztelettel, de nyomatékosan kérem a csepel-soroksári politikai pártokat, szervezeteket: a választási kampány során hagyják békén a gyermekeinket, és ne rajtuk keresztül vadásszanak a felnőttek szavazataira!” – fogalmazott a politikus, majd kiemelte, hogy számtalan más útja létezik a választók meggyőzésének.

Csepel.info

Előzmények időrendben:

A pedofília demokrácia? Az MSZP-Együtt szerint talán az…

Tovább pedofilozik Szabó Szabolcs, közben meg egy gyerekkel kampányol

Lesz-e vörös csillag Bajnai és Mesterházy karácsonyfáján? – Hatéves gyermekek a célkeresztben

A gyerekekre még Orwell se gondolt – a csepeli MSZP igen

Borka-Szász Tamás közleménye:

Politikai pedofília verseny Csepelen

Bár még hivatalosan el sem kezdődött a választási kampány, máris több olyan politikai akció történt Csepel-Soroksáron, ami minimum átlépte a jó ízlés határait.

Először Németh Szilárd csepeli polgármester a helyi iskolások üzenő füzetén keresztül próbálta becserkészni a szülőket, hogy minél nagyobb számban küldjék vissza a helyi Fidesz kamu konzultációs kérdőívét. A válaszok iskolákban, óvodákban való gyűjtéséről már nem is beszélve! Semmi sem szent, ha a cél az 5 millió Ft-ba kerülő kampány- és önfényező akció legalizálása, és a gyermekeken keresztül a szülők politikai befolyásolása.

Ezt követte a helyi MSZP és az Együtt 2014 által meghirdetett pénzjutalmas (!) „karácsonyi rajzpályázat”, mely során gyermekek rajzait kérik beküldeni „a kapcsolattartáshoz szükséges” adatokkal együtt. Nem nehéz kitalálni, hogy a gyermekek felhasználásával ez milyen politikai- és kampánycélokat szolgál…

Álláspontom szerint ezt sürgősen be kell fejezni!

Tisztelettel, de nyomatékosan kérem a csepel-soroksári politikai pártokat, szervezeteket: a választási kampány során hagyják békén a gyermekeinket, és ne rajtuk keresztül vadásszanak a felnőttek szavazataira!

Számtalan más (bár kétségtelenül melósabb) útja létezik a választók meggyőzésének.

Borka-Szász Tamás
országgyűlési képviselőjelölt, Demokratikus Koalíció

2 hozzászólás “Borka-Szász: politikai pedofília-verseny van Csepelen” bejegyzésre

  1. Nagy József szerint:

    Kérdezze meg már valaki Avarkeszitől mit tett Csepelért azalatt a 20 év alatt,míg képviselte a kerületet a Parlamentben?Kíváncsi lennék rá.Ki az a Borka Szász?Mi a foglalkozása,szákmája?Tudja valaki,vagy ez is csak egy olyan elvtársi dumagép?Mit csinál,mivel foglalkozik,hol dolgozik?

  2. Sanyi szerint:

    Az előző tolvaj csapat utódja! Csak nem a Maszop színbeiben,hanem DK ( Degenerált Köcsögök) pártjában indul!

Itt lehet hozzászólni !