Szenteczky szerint a konzultáció Fidesz-kampány

“Ha igaz lenne amit állított, akkor ő maga is fideszes lenne”

MTI, Csepel.info

Bizonyíték arra, hogy Szenteczky János és az MSZP teljes csepeli frakciója támogatta az első konzultációt

A szocialistáknál kiverte a biztosítékot, hogy Németh Szilárd polgármester a gyerekek üzenőfüzetében szólította fel a szülőket a kerületi konzultáción való részvételre. Kormos Kata szóvivő szerint a Fidesz bebizonyította, hogy sem a gyermekek, sem a magánélet szentsége nem számít nekik – hangzott el az MSZP sajtótájékoztatóján, melyen Szenteczky János csepeli frakcióvezető is megszólalt.

A Fidesz válaszközleménye szerint a csepeli önkormányzat első konzultációját az egyébként kétszeresen hűtlen kezeléssel vádolt Szenteczky János is megszavazta. Tehát, ha igaz lenne amit állított, akkor ő maga is fideszes lenne. “Ezt kikérjük magunknak! Ilyen embereket a küszöbig sem engednénk be a Fidesznél Csepelen.” – írta erről Ábel Attila, a Fidesz helyi elnöke, aki dokumentumokkal is igazolta Szenteczky János MSZP-s pártelnök “igen” szavazatát.

Az MSZP szerint pártkampány…

Az MSZP szerint a Fidesz minden határt átlépett Csepelen, amikor „konzultációnak álcázott kampánnyal” a gyermekeken keresztül próbált a választók magánéletébe férkőzni. Erről Szenteczky János, a szocialisták XXI. kerületi frakcióvezetője beszélt pénteken, Budapesten Kormos Katával, az MSZP szóvivőjével közösen tartott sajtótájékoztatóján.

Az ellenzéki politikusok Szabó Szabolcs, az Együtt-PM és az MSZP közös helyi országgyűlési képviselőjelöltje által közöltekre reagáltak így, aki a sajtóban megjelent hírek szerint a héten azt kifogásolta, hogy a csepeli polgármester az iskolai üzenő füzetben szólította fel a szülőket az önkormányzati konzultáción történő részvételre.

A szocialisták csepeli frakcióvezetője azt mondta, ez már a második eset, hogy Németh Szilárd, a kerület kormánypárti polgármestere „hülyének nézi” az embereket és a konzultáció álcájával próbálja megszerezni adataikat. Szenteczky János szerint a csepeli önkormányzat első konzultációján 2012-ben nyolcmillió forint közpénzt fordítottak arra, hogy a Fidesz kibújhasson az új uszoda megépítésére vonatkozó választási ígérete alól. Hozzátette, ahogy az akkori „pazarló és pofátlan” konzultációra, úgy a mostanira is egy válasz adható: az indulatos összegyűrés és kukába dobás.

Kormos Kata azt mondta, ez a mostani csepeli eset is azt mutatja, hogy a Fidesznek sem a gyermekek, sem a magánélet szentsége nem számít. Az MSZP szóvivője ebből és a bajai időközi választásokon történtekből arra következtetett, hogy a Fidesz „minden idők leggátlástalanabb kampányát” folytatja. Megjegyezte, a szocialistáknak sosem volt és sosem lesz stílusa az e fajta kommunikáció, helyette nyugodtabb, szabadabb és biztonságosabb jövőt teremtenének.

A polgármester szerint demokrácia

Németh Szilárd szerdán azt közölte: a demokrácia szerinte megengedi, hogy a képviselőtestület fontos kérdésekben konzultációt indítson, ráadásul ezt olyan fontos közéleti kérdésekben tették, amely mélyen érinti az iskolákat is.

Arra várnak választ az emberektől, fontosnak tartják-e hogy közpénzt fordítsanak a csepeli hajléktalanokra és egyetértenek-e azzal, hogy közterületen lehet életvitelszerűen élni; emellett a plakátolás ügyében is kérdéssel fordulnak az emberekhez – ismertette.

Fidesz: az első konzultációt Szenteczky is megszavazta

A csepeli MSZP frakció teljes létszámban megszavazta az első Csepeli Konzultációt. Ennek során fontos kérdésekben mondhattak véleményt a csepeli polgárok. A konzultáció magas részvételi aránya azt üzente: a csepeliek számára különösen fontos, hogy személyesen is véleményt mondjanak legégetőbb közös ügyeinkben. Bár nem volt kötelező, a konzultációra több iskolában is az üzenőfüzetben hívták fel a szülők figyelmét, mivel igen fontos kérdésekről volt szó. Ez ellen senki nem tiltakozott, még a többpárti támogatású konzultációt megszavazó Szenteczky János sem. Akkor még nem volt bajuk a demokráciával – igaz, még messze volt a választási kampány – írta válaszközleményében Ábel Attila a Fidesz csepeli elnöke.

A második Csepeli Konzultáció célja az, hogy a csepeli utcák és terek szebbek, tisztábbak és rendezettebbek legyenek. Nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy ezt az MSZP nem támogatta. Ugyanakkor a második konzultáció is többpárti támogatással indult el. Semmiféle pártnév vagy párt nem áll mögötte, a kérdések pedig ennek megfelelően teljesen pártsemlegesek. Ráadásul semmiben sem zajlik a konzultációs kérdőívekre való figyelemfelhívás másként, mint az első alkalommal. Adatgyűjtés sincs, mivel a konzultációs lapon nincs adatlap, azt névtelenül le lehet adni – emelte ki Ábel.

Csepel.info, MTI

Szenteczky János sajtóközleménye

Mint ismert: az iskolások üzenőfüzetében próbált a Csepeli Konzultáción való részvételre buzdítani a fideszes Németh Szilárd vezette önkormányzat. Németh Szilárd nem tagadja, hogy ezzel a minden határt átlépő gátlástalan módszerrel próbálja propagálni magát és az önkormányzatát, a szülők viszont visszautasítják, hogy a gyerekeiket a politikai kampányban használják fel.

A csepeli polgármester már nem először próbálkozik álkonzultálcióval Csepelen – Németh Szilárd már másodszor nézi hülyének a csepelieket! Másodszor próbálja álkérdésekkel megszerezni az adataikat a saját pénzükből, ugyanis mindezt közpénzből teszi!

Először 2012 végén döntött úgy az önkormányzat fideszes többsége, hogy 5 millió forintot költenek konzultációra – ezt az összeget később 8 millió forintra emelték. A mostani konzultációra sem fognak kevesebbet költeni a csepeliek pénzből!

Az első konzultációt arra használta a Fidesz, hogy a 2010-es választási ígérete alól kibújhasson. 2010-ben azt ígérték: 2012 végére a csepeliek úszni fognak a saját uszodájukban. Az uszodát máig nem építették fel, sőt a napokban kiderült, hogy még egy medencét befedő fóliasátrat sem tudnak rendesen felfújni.

Az első konzultáció csúfos érdektelenségbe fulladt: 33 ezer csepeli háztartásból összesen mintegy 6000 válasz érkezett vissza. Mégis, a kerület vezetői büszkén hirdetik, hogy ők a csepeliek érdekében teszik a dolgukat.

A mostani konzultáció kérdései az elsőhöz hasonlóan úgy vannak feltéve, hogy arra ép ésszel csak egyféle választ lehet adni: felindultan összegyűrni és a szemétbe dobni.

Nem csak a kérdések együgyűsége miatt, hanem az álságosságuk miatt is: a mostani konzultációban például a hajléktalanokkal kapcsolatban olyan kérdésben kérik ki a csepeliek véleményét, amelyről már napokkal a konzultáció indulása előtt döntést hozott az önkormányzat fideszes többsége.

Ezt a pazarló és pofátlan városvezetői magatartást a csepeli MSZP nem tartja elfogadhatónak, ezért nem is támogatta a testületi ülésen!

A csepeliekre erőltetett újabb konzultáció egyértelműen mutatja, hogy a kerületben „láthatatlan” Németh Szilárdnak és a csepeli Fidesznek se mérhető teljesítménye, se épkézláb elképzelése nincs Csepelről, a csepeliek jövőjéről. A csepeli konzultáció valódi célja annak leplezése, hogy Németh Szilárdnak és a csepeli Fidesznek nincs valós mondanivalója a csepelieknek.

Forrás: Szenteczky.hu

Fidesz: Szenteczky már megint hazudik

Szenteczky János, az ügyészség által kétszeresen is hűtlen kezeléssel vádolt csepeli MSZP-s politikus ma sajtótájékoztatót tartott és közleményt adott ki. Ezekben azt hazudta, hogy konzultáció címén a Fidesz iskolákban folytat választási kampányt. Hogy mekkora hazugságok az állításai, jól mutatja, hogy a csepeli önkormányzat első konzultációját Szenteczky János maga is megszavazta. Tehát, ha igaz lenne amit állított, akkor ő maga is fideszes lenne. Ezt kikérjük magunknak! Ilyen embereket a küszöbig sem engednénk be a Fidesznél Csepelen.

A csepeli MSZP frakció teljes létszámban megszavazta az első Csepeli Konzultációt. Ennek során fontos kérdésekben mondhattak véleményt a csepeli polgárok. A konzultáció magas részvételi aránya azt üzente: a csepeliek számára különösen fontos, hogy személyesen is véleményt mondjanak legégetőbb közös ügyeinkben. Bár nem volt kötelező, a konzultációra több iskolában is az üzenőfüzetben hívták fel a szülők figyelmét, mivel igen fontos kérdésekről volt szó. Ez ellen senki nem tiltakozott, még a többpárti támogatású konzultációt megszavazó Szenteczky János sem. Akkor még nem volt bajuk a demokráciával – igaz, még messze volt a választási kampány.

A második Csepeli Konzultáció célja az, hogy a csepeli utcák és terek szebbek, tisztábbak és rendezettebbek legyenek. Nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy ezt az MSZP nem támogatta. Ugyanakkor a második konzultáció is többpárti támogatással indult el. Semmiféle pártnév vagy párt nem áll mögötte, a kérdések pedig ennek megfelelően teljesen pártsemlegesek. Ráadásul semmiben sem zajlik a konzultációs kérdőívekre való figyelemfelhívás másként, mint az első alkalommal. Adatgyűjtés sincs, mivel a konzultációs lapon nincs adatlap, azt névtelenül le lehet adni.

Amit tehát most az MSZP állított, nem csak hazugság, de fordítva igaz. Nem a Fidesz indított kampányt iskolákkal és gyerekekkel, hanem az MSZP és Bajnai pártja. Erre viszont tökéletes és megcáfolhatatlan bizonyíték a saját sajtóközleményük.

Forrás: Fidesz – MPSZ csepeli szervezete

51 hozzászólás “Szenteczky szerint a konzultáció Fidesz-kampány” bejegyzésre

  1. "?!" szerint:

    Ez aztán a szenzáció!

    A fenti bejegyzés végén látható “Forrás: Fidesz – MSZP csepeli szervezete” aláírás alapján a csepelinfosoktól megtudhatjuk azt a meglepő hírt, hogy Csepelen koalícióra lépett a Fidesz és az MSZP, és így már “Fidesz-MSZP csepeli szervezet” is létezik!

    Ebben a hírben csak azért kételkedem, mert a csepelinfosok minden szavát fenntartással célszerű fogadni.
    Ettől függetlenül várom, hogy kiderüljön, igazat írtak-e az infosok, vagy ismét hazudtak?!

  2. admin szerint:

    “?!”: jól olvastad? Az MPSZ a Magyar Polgári Szövetség rövidítése, és nem azonos a máshogy is írt MSZP-vel.

  3. felix szerint:

    Kicsi ökröcskék.
    Nem a konzultáció verte ki a biztosítékot, mert azt megszavazták.
    Hol vannak a voksok arról, hogy az iskolai üzenőfüzeteken keresztül kell ezt megtenni.
    Csúsztatunk, csúztatunk.

  4. ebihal szerint:

    “?!”
    Olvasd el még egyszer! Fidesz-MPSZ.
    Ettől függetlenül az, hogy a második konzultáció valóban arról szólna, mint, amit fentebb
    írt valaki, egy szemét ótvaros hazugság! Másfelől az, hogy a szocik az első “konzultációt”
    megszavazták, semmilyen hatással nincs a mostani ügyre!

  5. "?!" szerint:

    Bocs, bocs, bocs admin!

    Valóban nagyon összekevertem az MSZP és MPSZ rövidítéseket!

    Ha gyakrabban teljes néven nevezitek magatokat, akkor ez a tévedésem nem fog megismétlődni.

  6. Ábel Attila szerint:

    Felix: mutasson egyetlen egy fideszes beírást egyetlen egy üzenőfüzetben. Nem tud, mert nem volt.

    A biztosítékot az verte ki, hogy kampányolni kellene nekik, és nem tudnak mivel. Nincs egy árva értelmes ötletük sem. Ők az eszüket másra használták, nem a kerület fejlesztésére.

    És most mindenkitől bocsánat, de jó darabig nem leszek gépközelben. (Ha pedig közben a Csepel.info frissül, olvassák el az impresszumot. 🙂

  7. Katkaa szerint:

    Hát persze, hogy Fidesz-kampány! Amit kérdeztek már az is hazugság!

    Nektek már semmi nem szent, a trafikmutyi, földmutyi után, már az emberek vagyona is kell nektek, hogy rohadnátok meg a föld alatt!
    http://hvg.hu/gazdasag/20131115_takarek_tulajdon_elvetel#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso&utm_content=default_hirkereso

  8. Nagyapó szerint:

    Hazug, trágár Katkaa! Ha, ha, írja a HVG. Ha-ha…

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  9. Balos szerint:

    A hajléktalan kérdéssel aki nem a fideszes választ komálja, azt a saját szavazói fogják büntetni. A Fidesz ezt jó érzékkel nyomja, az ellenzék meg rossz érzékkel támadja. Ez zsákutca.

  10. Tóth Mária szerint:

    Katkaa hozta szokásos “úri” formáját!

  11. felix szerint:

    Ábel Attila!
    Nem mondtam, hogy fideszes beírás van az üzenőfüzetekben, ezért nem értem a kérését.
    Az iskola már nem önkormányzati fenntartású ezért, önkormányzati anyagoknak sincs semmi keresnivalójuk a gyermekek üzenőfüzetében, pláne olyannak aminek az oktatási és iskolai feladatokhoz a világon semmi köze sincs.
    Ennek a füzetnek gondolom az a feladata, hogy az iskolai oktatás és nevelés, valamint az adott gyermekkel kapcsolatos egyéb dolgokról értesítse a szülőket és viszont.
    Az a füzet senkinek sem válhat reklámfelületté.
    Nem tudom, hogy ezen mit nem lehet megérteni.

  12. Bugi szerint:

    Csentecki hogy beégett már megint. Megszavazza, aztán hisztizik.

  13. bolemann lajos szerint:

    Az iskola igazgatók kiosztották az osztályfőnököknek a cetlit azzal az utasítással, hogy ragasszák be a gyerekek üzenőfüzetébe! Ez több mint bűn, ez hiba!

    Más kérdés hogy voltak olyan morálisan még el nem kopott tanerők, akik ezt elszabotálták. Tisztelet nekik!

  14. felix szerint:

    Bugi!
    Te égsz csak /csekk/ nem veszed észre.

  15. "?!" szerint:

    Szokjál le arról, hogy hivatali munkaidőben a narancsmérgezés terjesztésére irányuló Vörös Csepel című hazugsággyűjtemény népszerűsítésével és a csepelinfos hazugságok kimagyarázásával foglalkozol, és ne hazudozz hanem dolgozz!!!

    Ha azonban nincs mit csinálnod Csepelért és munkaidőben unatkozol, akkor hazudozás helyett inkább arról tájékoztasd a csepelieket, hogy az alpolgármester társaiddal együtt, mikor fizetitek be a Csepeli Önkormányzat kasszájába, a Vörös Csepel című hazugsággyűjteményben általad eltűntnek hazudott északi pénzből részetekre beszerzett és teljes egészében önkormányzati közpénzből üzemeltetett gépkocsik használati díját, továbbá az önkormányzat kasszájából üzemeltetési költség címen annak ellenére felvett közpénzeket, hogy az önkormányzat egyik legfontosabb rendelete úgy rendelkezik, hogy a hivatalon kívüli munkátokat tömegközlekedési eszközök igénybevételével kell végezni, és csak indokolt esetben vehettek igénybe hivatali gépjárművet?!

  16. "?!" szerint:

    Az a kijelentésed pedig, miszerint Szabó Szabolcs “A legaljasabb kampánnyal kezdte a politikusi pályáját, amivel csak lehet”, azért nem igaz, mert a Ti orbitális hazugságokra alapozott korábbi és jelenlegi kampányotok aljasságát lehetetlen felülmúlni!

    A Ti undorítóan mocskos kampányotokat csak Ti magatok vagytok képesek überelni, ezért jobban tennéd, ha ezt nem emlegetnéd, és ennek emlegetése helyett alpolgármesterként munkaidőben inkább arról tájékoztatnád a csepelieket, hogy mikor fizetitek be a Csepeli Önkormányzat kasszájába az általad szerkesztett Vörös Csepel című hazugsággyűjtemény 32 ezer példányban történő kinyomtatására és terjesztésére közpénzből elköltött milliókat?!

  17. "?!" szerint:

    A fentiekre, és sok más most nem említett ügyre tekintettel, ezúton hívom fel a figyelmedet arra is, hogy Ti csak annyival vagytok elmaradva Takács Krisztiántól és Szenteczky Jánostól, hogy ellenetek MÉG nincsennek folyamatban hűtlen kezelés, valamint egyéb címen az eljárások!

  18. "?!" szerint:

    Ami pedig (kedves bugris “Bugi”-kám) a “kétmilliárd forint kiadás csökkentésről szóló” általad számtalanszor előadott pofátlan hazugságot illeti, már jó néhányszor lelepleztem itt ezt mocskos trükkökre épített hazugságotokat, amely azon alapul, hogy éveken keresztül a Vörös Csepel című hazugsággyűjteményben általad az utolsó forintig eltűntnek hazudott északi-pénzből 2010 őszén átvett (de általatok ellopni szándékozott) 3,6 milliárd Ft-tal trükköztetek úgy, hogy feladatokhoz rendelve beterveztétek az éves költségvetésekbe, de mivel a betervezett feladatokat nem végeztétek el, a semmittevés eredményeként megmaradt pénzekre hivatkozva hazudoztatok évenkénti 2 milliárd Ft-os megtakarításról?

    Arról azonban máig hallgattatok, hogy a semmitevéssel történő megtakarításaitok miatt elmaradt az önkormányzati vagyonnak az amortizációs értékcsökkenést kompenzáló pótlása, és ezért az önkormányzat évente több mint 2 milliárd Ft vagyonvesztést szenvedett el!
    (Majd ezért is felelni fogtok! Ha máshol nem, akkor a választók előtt.)

  19. "?!" szerint:

    Az pedig csak rád, mint egyik főhazugra jellemző hazugság, hogy “megszüntettük a korrupció-gyanús szerződéseket”, mert a hivatalba lépésetek óta legalább ugyanannyi korrupció-gyanús szerződés jött létre, mint emennyit megszüntettetek!

    Az elődeitek bírság előtti izzadására utaló kijelentéseddel kapcsolatban jelzem részedre, hogy Ti is ugyanolyan izzadva fogtok hebegni-habogni és izzadni a bíróság előtt, mint a kettős gyilkosság tárgyalásán tanúként meghallgatott személyek!

  20. "?!" szerint:

    Írtad Szabó Szabolcsnak, hogy “Még azt sem tudhatja, hogy Ön lesz-e a balliberális oldal csepeli képviselő-jelöltje”.
    Ehhez annyit jegyzek meg, hogy ha nem csak az infos csapatod hazugságmunícióján dolgoznál (még munkaidőben alpolgármesteri fizetésért is), akkor már Te is láthattad volna médiában, hogy Szabó Szabolcsot hivatalosan is országgyűlési képviselő-jelöltként mutatták be Bajnaiék, ezért ugyanolyan hivatalos jelölt, mint a fizetett polgármesteri tevékenysége helyett rezs-rikkancskodással kampányoló főnököd!

  21. "?!" szerint:

    A bejegyzésed “Gratulálok, észlény” aláírásához, annyit jegyzek meg, hogy az “észlény” kifejezés biztosan nem rád vonatkozik, mert Téged senki nem tekint észlénynek!

    Végül ismét arra szólítalak fel, hogy munkaidő alatt ne infos hazugságokkal foglakozz, hanem dolgozz a havonként több mint fél millió forintos alpolgármesteri fizetésedért, valamint az önkormányzati közpénzből üzemeltetett gépkocsi ingyenes használatáért!

  22. "?!" szerint:

    Elképesztő az a pofátlanság, amellyel a csepelinfosok szelektálják, hogy melyik hozzászólás jelenhet meg, és melyik nem, mert félnek a valóságtól és az igazságtól!

    A fentebb 22:13 és 22:20 között megjelent szövegrészeket a “Tovább pedofilozik” című bejegyzéshez bugris “Bugi”/Á. A. alpm. részére egységes szövegként próbáltam a mai nap folyamán többször is elküldeni, de sorozatosan megakadályozták a szöveg megjelenését!

    Az írásom eredetileg az alábbi szöveggel kezdődött:

    A fenti 09:21-kor megjelent 22 soros hozzászólás első mondatában pofátlanul azt kérdezted Szabó Szabolcstól, hogy “Komolyan azt hiszi, hogy hajnaltól éjszakáig én szerkesztem a Csepelinfót, sőt még én is fórumozok, és közben alpolgármesterként dolgozom?”

    A hozzászólásod azt bizonyítja, hogy Te az alpolgármesterekre is vonatkozó munkaidőben is fórumozol, pedig úgy tudom, hogy neked munkaidőben nem a csepelinfos hazugságok terjesztése, hanem az összes csepeli lakos érdekét szolgáló munkavégzés volna a kötelességed a havonként több mint fél millió forintos alpolgármesteri fizetésért, valamint egy önkormányzati közpénzből üzemeltetett gépkocsi ingyenes használatáért, még akkor is, ha rendőrségi kihallgatás során beismerted, hogy “a csepelinfo a Te tulajdonodat képezi, és az üzemeltetésében is részt veszel”!

  23. "?!" szerint:

    Így részekre bontva, és nem az eredetileg megcélzott bejegyzésnél, egy kissé furcsán néz ki a 22:37-kor megjelent szövegrésszel kezdődő, majd a 22:13 és 22:20 között megjelent szövegrészekkel folytatódó írásom, de csak így részletekre darabolva és kissé módosítva tudtam megetetni a csepelinfos rendszerrel!

  24. Balos szerint:

    Ez a kérdőjel berúgott? Teljesen értelmetlen ezen a témán vitázni. Egy polgármester mindig mindenhol szólhat a polgárokhoz. Ehhez joga van, akármilyen pártból jött. Pártpolitikát nem csinálhat. Közvetlen fideszes pártpolitika itt nem volt. Ennyi.

    Más kérdés, hogy a balliberális pártok nem értenek egyet a mostani elképzelésekkel, amikkel viszont a polgárok többsége igen. De ez az ellenzék hülyesége, amin nem kellene még lovagolni is.

  25. "?!" szerint:

    Kedves “Balos”!

    Ez a kérdőjel nem rúgott be, mert ahhoz sokat kell innia, hogy berúgjon!

    Az általad kifogásolt szövegek nem berúgás miatt kerültek ehhez a bejegyzéshez, hanem azért, mert többszöri próbálkozásom ellenére, ezt az Ábel Attila alpolgármesternek címzett írásomat a helyén nem fogadta be a csepelinfo rendszere, sem egyben, sem részletekben!

    Egyébként ha egy kicsit figyelmesen elolvasod az általam leírtakat, akkor magad is belátod, hogy a szétdarabolt egyes szövegrészekkel érintett ügyek nem érintik ezt a bejegyzést, de ettől függetlenül önállóan is jelentős problémákról szólnak!

  26. Aladár szerint:

    Balos = Ábel Attila seggnyalója.

  27. Aladár szerint:

    Hogy miért is hazudott megint Ábel Attila:

    Bemutatja, hogy Szenteczky is megszavazta annak idején az első konzultációt. Igen ám, de mit is szavazott meg pontosan? A határozat szövege:

    “Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata Képviselő-testülete – Németh Szilárd polgármester javaslatára – úgy dönt, hogy konzultációt kezdeményez a kerület lakosaival arról, hogy a kb. egymilliárd Ft összeget a kerületi szilárd burkolatú úthálózat bővítésére, fejlesztésére, vagy a fedett uszoda megépítésére, vagy egyéb fejlesztésekre fordítsa-e.”

    Tessék csak elolvasni! Ez volt a határozat! Korrekt, támogatható? Igen! És mi lett belőle? Egy elképesztően manipulatívan megszövegezett konzultációs kérdőív, ami nem adott valódi választási, mérlegelési lehetőséget az embereknek, hanem az alternatívákat egyoldalúan bemutatva úgy manipulálta őket, hogy a Fidesznek tetsző választ adják!

    Ezt pedig már nem szavazta meg Szenteczky. Ellenkezőleg, kritizálta azt. Íme, egy hír 2013 áprilisából:

    “Az MSZP a tegnapi fórumán arról tájékoztatta a csepelieket, miért nem igazi konzultáció az, amit az önkormányzat annak hirdet. Szenteczky János felvázolta a 8 millió forintnyi közpénzt felemésztő önkormányzati akció előzményeit, szólt a fideszes – be nem teljesült – uszodaépítési választási ígéretéről, a 135 milliós telekvásárlásról, a 31 milliósra tervezett – de szerencsére visszavont – népszavazási kezdeményezésről is. Röviden bemutatta a kísérőlevél és a kérdőív tartalmát is, amely – az MSZP szerint – valójában nem a lakossági véleményekre kíváncsi.”

    Látható tehát, hogy Szenteczkynek már az első konzultációról is megvolt a véleménye.

    Továbbá, a fentebb idézet önkormányzati határozat szövegében egy árva kukk nincs arról, hogy majd az iskolában a gyerekek üzenőfüzetébe is beleragasztatják a manipulatív konzultációs ívet. Úgyhogy ezt Szenteczky sosem szavazta meg!

    Összefoglalom: a csepeli Fidesz Ábel Attilával az élen ismét egy velejéig hazug cikket közölt a csepelinfóban!

  28. grün szerint:

    “Szenteczky szerint a konzultáció Fidesz-kampány”
    .
    igaza van!
    A többi már csak nyálverés! 😛 😀

  29. Bugi szerint:

    Balos érzi, hogy a hajléktalanokat nem nézik jó szemmel, ha már van hol lakniuk. Szerencsére a többi komcsi jól nyomja a falkaharcot, nincs idejük gondolkozni. 😀

  30. Bugi szerint:

    Aladár, izzadj csak! Az önkormányzat nem párt, így aztán Szenteczky most is csak hazudott. Az anyja sem emlékszik már rá szerintem, hogy mikor mondott utoljára igazat.

  31. ebihal szerint:

    Sajnos Csepelen az önkormányzat egyenlő a Fidesszel.

  32. Bugi szerint:

    Akkor a Fidesz epitette a gerincutat, az 54 km csatornát, a bicikli utakat, a Tamariska dombot, a Kis Duna partot, a Kiserdőt, a Daru dombot, a királyerdei utcákat, az uszodát stb.

  33. Szkeptikus szerint:

    Felix!
    Rosszul írtad: “csúsztatunk…”. Igazad van, de sajnos ezek hazudnak pofátlanul. A konzultáció nem csak kampány, de adatszerzés is. Először begyűjtötték lakcím alapján az írásos változatban, most pedig a neten az IP-címek alapján listázzák majd az embereket.

  34. Aladár szerint:

    Bugi, az vajon miért van, hogy ha rámegyek a csepel.hu-ra, akkor elsötétül a képernyő és egy baszott nagy Fidesz-reklám jelenik meg a közepén?

  35. Aladár szerint:

    Egy idézet ajándékba:

    “Az emberek általában sokkal primitívebben értékelik a dolgokat, mint hinnők. A propaganda épp ezért legyen végletesen egyszerű és folytonosan ismétlődő. Hosszabb távon az a rábeszélő győz, akinek sikerül kifejeznie a problémát a legközönségesebb szavakkal, és akinek van mersze örökké hajtogatni ezeket a szavakat, fittyet hányván az értelmiségiek ellenvetéseire.”

    Na, ki találja ki, ki mondta ezt? Annyit elárulok, hogy nem Ábel Attila, nem Orbán Viktor, és nem is Gordon vagy Bugi – bár ők is mondhatták volna.

  36. ebihal szerint:

    Bugi!
    Olyan vagy mint a repülőn a hányózacskó, alapvetően üres, de néha a fönökeid megtöltenek!

  37. grün szerint:

    Aladár!
    Írásban összefoglalva! 😛 😀
    “1.) Az emberek agyát és figyelmét le kell foglalni másod- és harmadrangú problémákkal. Ennek érdekében figyelmüket el kell vonni a valós és súlyos szociális gondokról, mégpedig olyan hírekkel, amelyek társadalmi jelentősége kicsi ugyan, de érzelmileg erősen megérintik őket. Támaszkodjunk a bulvársajtóra, amely hű szolgánk lesz”
    .
    http://tudnodkell.info/a-chomsky-tizparancsolat-avagy-hogyan-mossak-az-agyadat/

  38. grün szerint:

    ebihal!
    “Használat után helyezze az illemhelyi gyűjtőbe!” 😛 😀

  39. Katkaa szerint:

    Aladár szerint: Kíváncsi voltam rá, ezért megkerestem, ki mondta.
    “Az ismétlés rábeszélő erejét Goebbels, a náci propagandaminiszter is érzékelte. A náci propaganda axiómája így hangzott, a tömegek azt tartják igazságnak, ami a legismerősebben hangzik. Goebbels így fogalmazott:

    Az emberek általában sokkal primitívebben értékelik a dolgokat, mint hinnők. A propaganda, épp ezért legyen végletesen egyszerű és folytonosan ismétlődő. Hosszabb távon az a rábeszélő győz, akinek sikerül kifejeznie a problémát a legközönségesebb szavakkal, és akinek van mersze örökké hajtogatni ezeket a szavakat, fittyet hányván az értelmiségiek ellenvetéseire…”

  40. Aladár szerint:

    Katkaa nyert! Valóban Goebbels mondta, bár Németh Szilárd is ugyanezt a filozófiát követi.

    Itt van még egy idevágó idézet, Katkaa ezt már szerintem megtalálta:

    “A propaganda elsősorban az érzelmekre hasson, s csak kisebb mértékben az értelemre. Nem szükséges, hogy a nép tudatosan gondolkodjék, hiszen az emberek felfogóképessége amúgy is meglehetősen korlátozott, intelligenciájuk csekély, viszont igen gyorsan felejtenek. Ehhez képest a hatásos propaganda csupán néhány pontra szorítkozhatik, s a jelmondatokat addig kell ismételnie, míg a közönség minden tagja megérti, hogyan kell értenie őket.”

    Ezt is mondhatta volna akár Gordon, akár Bugi, akár Ábel, akár Németh.
    No, ki mondta?

  41. grün szerint:

    Aladár!
    “Ezt is mondhatta volna akár Gordon, akár Bugi, akár Ábel, akár Németh.”
    Ne túlozz!
    Még megsérted, aki ezt mondja:
    “Hajrá Magyarország! Hajrá magyarok!” 😛 😀

  42. grün szerint:

    “14-17 éves fiatalok szombat kora délután, Budapesten a Lánchídnál bántalmaztak egy hajléktalant. A rendőrség elfogta a fiatalokat”
    .
    Érik a gyümölcs!
    .
    http://hvg.hu/itthon/20131116_Tinedzserek_rugdostak_meg_egy_hajlektalan

  43. bonifác szerint:

    Göbbels valóban nagyon értett az emberek hülyítéséhez, és ebben is nagyon hasonlít a
    sztálini propagandához, a két hasonló eszme hasonló eredményhez vezetett. sok millió
    ártatlan ember halálához. Más kérdés, hogy a trianoni becstelen diktátum mai utódai
    a kényelmetlen kérdések elkerülésére (franciák, angolok) inkább a kommunisták elveit
    vallják magukénak.(kisebbség, nyelvhasználat stb,) Ezért támogatják a mi drága hazaáruló
    “szocialistáinkat ” is. Világosabban: a kérdés az, hogy rabszolgaállam leszünk Bajnai vagy
    valamelyik másik helytartójelölt alatt, vagy szabad magyar állam. Az is csak módjával, mert
    az EU szűk szabadságot engedélyez csak.Másként:” nix ugribugri!” Együgyű belepofázóink inkább rabszolgák lennének, mint az Orbán kormány állampolgárai.
    Reméljük, óhajukkal kisebbségben maradnak. Mi meg magyarnak.

  44. nagyapó szerint:

    Idióta Dr. grün t.t. Igaz, mert még nem tanultak erkölcstant. A gyurcsány(i)- féle oktatást kapták.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  45. realista szerint:

    göbbi-sztálin-ormány

    néphülyítésben egyforma jók.

    gumibugyi is a pártdirektíva által meghatározott hazugságokat próbálja terjeszteni az oldalán.

    Ez egyébként azért egy faszság, mivel itt ha jól látom, 1-2 kivétellel a helyi öreg-new komcsi “politikusok” köpködnek egymásra. “Civil” mint én elvétve téved be, s azt gyorsan letiltják, ha nem a cigánygyerek lózungjainak tapsol% 🙁

  46. realista szerint:

    Én úgy emléxem, hogy a politikát ne kellene bevinni az oskolákba!
    Legalábbis mintha, ezt említette volna anno a 160 centis dakotagyerek.

    Ceterum censeo… A fideszes nyugger kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  47. grün szerint:

    Öreg Farok!
    “Nyilvánosan végeztek ki 80 embert Észak-Koreában
    Többségüknek a dél-koreai tévé adásainak követése, másoknak pornográfia terjesztése vagy prostitúció miatt kellett meghalniuk.”
    .
    Lehet, hogy a következő Nemzeti Alap Tantervben a jó erkölcsre oktatásnak a kissé erőszakosnak tűnő változata már szerepelni fog?! 😛 😀
    .
    http://www.hir24.hu/kulfold/2013/11/11/nyilvanosan-vegeztek-ki-80-embert-eszak-koreaban/

  48. Aladár szerint:

    Úgy látom, nem érkezett be megoldás a második idézetre, azaz erre:

    “A propaganda elsősorban az érzelmekre hasson, s csak kisebb mértékben az értelemre. Nem szükséges, hogy a nép tudatosan gondolkodjék, hiszen az emberek felfogóképessége amúgy is meglehetősen korlátozott, intelligenciájuk csekély, viszont igen gyorsan felejtenek. Ehhez képest a hatásos propaganda csupán néhány pontra szorítkozhatik, s a jelmondatokat addig kell ismételnie, míg a közönség minden tagja megérti, hogyan kell értenie őket.”

    Szóval ki mondta? Ábel Attila? Németh Szilárd? Bugi? Gordon?
    Nem. Ezt Hitler mondta.

  49. grün szerint:

    Aladár!
    17:43-asban!
    Ő azért jobban festett! 😛 😛

  50. nagyapó szerint:

    No eetásak. Szeretik az idézeteket, ezért én is idézek: „Egy pártban támogatni kell mindazt, ami előre segít, és itt nem szabad magunknak holmi unalmas erkölcsi skrupulusokat állítanunk.”
    1/2eszű1/2x, lüke Aladár, csecsemő béka, lehet keresni!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  51. "?!" szerint:

    Mi történt veled bugris “Bugi”!

    Tegnap Te még 10:58-kor sem józanodtál ki, vagy a narancsmérgezéstől már korán reggel elment az eszed, és azért írtad az alábbi pofátlanul hazug szöveget?

    “Akkor a Fidesz epitette a gerincutat, az 54 km csatornát, a bicikli utakat, a Tamariska dombot, a Kis Duna partot, a Kiserdőt, a Daru dombot, a királyerdei utcákat, az uszodát stb.”

    Figyelj Te idióta hazugláda!
    Az általad felsoroltak építéséhez a csepeli Fidesznek nincs semmi köze!

    – A gerincút építéséhez azért nincs közötök, mert gerincút nem csepeli, hanem fővárosi beruházásban készült az előző fővárosi vezetés által megszerzett uniós támogatással, és az építése már folyamatban a 2010. őszén tartott önkormányzati választáskor.

    – A csatornázási projekthez azért nincs közötök, mert a csatornázási projekt is fővárosi beruházásban készült az előző fővárosi vezetés által megszerzett 65 % uniós pénzért , és a csepeli vezetés csak akadályozta a program teljeskörű végrehajtását azzal, hogy nem oldotta meg a csatornázáshoz szükséges közterület-kiszabályozást a természetes vizeink védelme szempontjából legfontosabb területen, a csepeli vízmű kutak vízbázis-védelmi területét keresztül szelő közel 1 km hosszú Almafa utcában, ezért ott nem épült meg a betervezett csatorna és továbbra is pottyantós kertibudik szennyezik a lakosság részére kitermelt ivóvizet, ráadásul ezért a mulasztásért elvesztettünk többszáz millió Ft jóváhagyott uniós támogatást!!! (Fel tudod fogni bugris, hogy miről van szó?)

    – A bicikli utak építéséhez szintén azért nincs közötök, mert a bicikli utak sem csepeli, hanem fővárosi beruházásban készültek az előző fővárosi vezetés által megnyert és uniós támogatással!

    – Nincs közötök a Tamariska domb országosan védet területté nyilvánításához sem, mert Németh Szilárd kezdeményezésére a Főváros Közgyűlés fityiszes tagjainak a szavazatával a Tamariska dombnak még a fővárosi védettségét is megszüntették, és csak az LMP fellebbezése és kezdeményezése alapján lett a domb országosan védett területté nyilvánítva!

    – A Kis-Duna partot sem építettétek. A Kis-Dunapart nélkületek is megvolt.
    Az ottani 3 éves teljesítményetek az időarányosan a szóra sem érdemes teljesítmények közé tartozik!

    – A Kiserdő parkerdővé alakítását sem a csepeli fityisz végezte, hanem az a Pilisi Parkerdő Gazdaságnak olyan megkésett teljesítménye a kezelésében lévő állami tulajdonú erdővel kapcsolatban, amelyet a Parkerdő Gazdaság nevéből adódóan már régen el kellett volna végezni.
    A csepeli fityiszes vezetésnek ebben csak annyi az érdeme, hogy az általatok az mszp-s vezetéstől 2010. őszén átvett, de a Vörös Csepel című 32.000 példányban kiosztott hazugsággyűjteményben és minden más fórumon általatok 2 éven keresztül eltűntnek hazudott (valószínűleg általatok ellopni szándékozott) északi pénzből 27 millió Ft csepeli közpénzt elajándékoztak a Parkerdő Gazdaság kötelezettségének a teljesítéséhez!

    – A Darudombot sem Ti építettétek! Az önkormányzati tulajdonát képező meglévő Daru-domb 3 év fityiszes regnálás utáni rendbehozatala az önkormányzati alapfeladat amelynek az elvégzésével nem illik villogni.
    A faszobrok állítása pedig nem több, mint jelentéktelen pótcselekvés!

    – A királyerdei utcák építéséhez sincs semmi közötök! Azok nélkületek is meg voltak, de azokon Ti még az alapfeladatokat sem minden utcában végeztétek el!

    – Uszoda építéssel sem dicsekedhettek, mert annak ellenére, hogy a csepeli fityisz választási ígéretei között az szerepelt, hogy megválasztásuk esetén “az mszp-sek által már megterveztetettnél nagyobb és korszerűbb fedett uszodát építenek”, a választási ígéret teljesítése helyett, csak a kibérelt Csepeli Strand medencéjét fedtétek be 3 év alatt egy felfújható sátorral.
    Ezt azonban csak a hozzád hasonló elmebetegek nevezik uszoda építésnek:

    A gerincút, a csatornázás, a kerékpárutak építésében a csepeli fityiszes bandátoknak csak annyi érdeme van, hogy az előző ciklusban tapasztalt magatartásotoktól eltérően, ezek megvalósítását most nem próbálták minden eszközzel ellehetetleníteni, vagy folyamatosan akadályozni!

    Világos, Te sötétagyú bugris “Bugi”?!

Itt lehet hozzászólni !