Tovább pedofilozik Szabó Szabolcs, közben meg egy gyerekkel kampányol

Csepel.info, ATV, Facebook

A fotókat a Magyar Szolidaritás Mozgalom csepeli és soroksári csoportjának Facebook-oldalán találtuk

Az ATV tudósítása

Tovább pedofilozik Szabó Szabolcs, az MSZP és az Együtt-PM csepeli országgyűlési jelöltje – derült ki az ATV híradójából. A politikus szerint az önkormányzat által meghirdetett Csepeli Konzultáció pártkampány, és mivel felhívták a szülők figyelmét rá, ezért politikailag pedofil. A vita érdekessége, hogy az első Csepeli Konzultáció idején, amelyet valamennyi párt támogatott, még nem vádaskodtak ilyenekkel. Igaz, akkor még a választás sem közeledett.

Éles vita alakult ki a a politikus által bevetett “politikai pedofília” fogalmáról, mivel a pedofília szexuális jellegű pszichiátriai betegség, amit a jog keményen büntet, de még a börtönökben is üldözik az ilyen bűncselekményt elkövetőket. A pedofíliának nincs – vagy legalábbis eddig nem volt – politikai átirata, értelmezése, mivel kizárólag szexuális irányultságot, tevékenységet jelent. Úgy tűnik tehát, hogy Szabó Szabolcs első politikusi bemutatkozása erkölcsileg nagyon mélyre sikerült, sokaknál azonnal elérte az “MSZP-s szintet”. A Wikipédia egyébként szó szerint ezt írja a pedofíliáról: “A pedofília alatt felnőtt emberek nemileg éretlen gyermekek iránti szexuális vonzódását értjük. Görög eredetű szó, a jelentése gyermekszeretet. A pedofília a serdületlenekhez való vonzódást takarja, a serdülőkhöz való szexuális vonzódást pedig efebofiliának hívják, de a köznyelv nem tesz különbséget a kettő parafília között.”

Mivel a Szabó Szabolcsot jelölő politikai szervezet fényképei között is van olyan, ahol a kampánymunka során gyerek jelenik meg, a kérdésünk az, hogy Ön szerint ez politikai pedofília-e?

28 hozzászólás “Tovább pedofilozik Szabó Szabolcs, közben meg egy gyerekkel kampányol” bejegyzésre

  1. yoda szerint:

    annyira erőtlen és amatőr ez a Szabó Szabolcs, hogy ha pedofil, ha nem esélye sem lesz Németh ellen.

  2. yoda szerint:

    Amúgy a két képen a kisfiú ugyanaz, akkor ő párttag már, vagy fizetett statiszta? Esetleg csak a véletlen műve?

  3. Bugi szerint:

    Ez az egész rettenetesen szar. Szabó Szabolcs képtelen volt arra, hogy valami értelmeset produkáljon.

  4. grün szerint:

    Bugi!
    Ennél értelmesebbet produkáljon?!
    A gyerekekkel végeztetett kampánytevékenységet “politikai pedofíliá”-nak nevezte, ez már bőven elegendő!
    Nevén nevezte a dolgot! 😛 😛

  5. Nagyapó szerint:

    Vajna “meg akarja ölni” Farkasházy humorának műfaját?
    2013. november 13. 10:29
    “Andy Vajna tönkreteszi őt és a műfajt is, amit képvisel – állítja Farkasházy Tivadar. A filmcézár jó hírnév megsértése miatt perelte be a humoristát, akitől kétmillió forintot követel.
    Két nem kellő megfontoltsággal megfogalmazott mondatért milliókat követel a filmipari kormánybiztos Teddytől. A Heti Hetes egy korábbi adásában azt találta mondani – nem szó szerint –, hogy Vajna még sosem készített művészfilmet, és nem véletlenül nem megy vissza Amerikába. (…)
    – A feljelentés ténye bosszant. (…) Ha nyer, azt a féléves jövedelmem bánja, nem titok, hogy mennyit keresünk a Heti Hetesben. Sőt az sem, hogy emiatt a műsor miatt gyakorlatilag már sehova nem hívnak fellépni. Nem akarom sajnáltatni magam, egyszerűen úgy érzem, ha egy ilyen perben engem elítélnek, azzal a humor műfaját is megölik. Ha polgárjogot nyer, hogy két mondatért kétmillió forintot kell fizetni, nem tudok többé megszólalni. (…)
    – Az, aki nagy nyilvánosság előtt állít valótlant, az vállalja annak következményeit. Nem állok el a pertől – nyilatkozta a Borsnak a producer.”
    borsonline.hu
    Hogy mik vannak?

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  6. Gyuri szerint:

    Szabó Szabolcs jobban tenné, ha már most visszavonulót fújna. Megkímélné magát egy kínos bukástól!

  7. bolemann lajos szerint:

    Valaki elhozta a gyerekét a sétáló utcába? Tényleg ennyire futja Ábeltől, Némethtől és csatolmányaitól?
    Gyenge!
    Takarodjatok az állami iskolákból! Ha képes volt ez a bagázs lemondani a csepeli iskolákról, akkor ne csicskáztassák az ott dolgozó pedagógusokat!

  8. felix szerint:

    Valóban!
    Milyen alapon tették amit tettek?

  9. Éva szerint:

    Ez a Szabó Szabolcs még semmit se tett a csepeliekért, de már hiszterizál.
    Szégyen!

  10. Aladár szerint:

    “a kérdésünk az, hogy Ön szerint ez politikai pedofília-e?”

    Én mondjam meg, hogy nektek mi a kérdésetek?

  11. grün szerint:

    Meglódult a magyar gazdaság
    “A háztartások fogyasztására a kiskereskedelmi forgalomra vonatkozó adatokból lehet következtetni. Eszerint 2013 júliusában 1,3 százalékos, augusztusban 1,4 százalékos, szeptemberben pedig 0,3 százalékos bővülést regisztráltak az előző év azonos időszakához képest.”
    .
    Kapaszkodni tessék mert hirtelen fékezésnél, irányváltásnál könnyen orcára zuhanhat! 😛 😀
    .
    http://www.origo.hu/gazdasag/20131114-varakozason-felul-nott-a-magyar-gazdasag-a-harmadik-negyedevben.html

  12. Szabó Szabolcs szerint:

    Kedves Áb… opsz! (Admin! Bugi!)

    Köszönöm, hogy megint szerepelhettem hírblogjukon. Mint talán Ön is emlékszik rá, kifogásunk tárgya azt volt, hogy az iskolákba viszik be a politikát. Mi ezt kifogásoltuk. Azt hiszem teljes joggal.

    További szép napot!

    Szabó Szabolcs

  13. grün szerint:

    Szabolcs!
    Nem védekezni, támadni!
    Az előny mindig annál van, aki bátran kezdeményez, akár egy hirtelen magához ragadott széklábbal vagy egyéb nyomós indokkal! (Őfelsége 1-ső Fülig de James Isten kegyelméből a Boldokság szigetek uralgója) 😛 😀

  14. felix szerint:

    Lehet, hogy a saját gyermeke?

  15. doki szerint:

    Kedves Szabolcs!

    Igazából a csepeliek még nem is ismerik Önt. A Fidesz jelöltje már jól ismert, úgy is, mint magánember. Tudjuk róla, hogy magánemberként családapa.

    Jó lenne önt is jobban megismerni! Van gyermeke, felesége?

    Egy politikust magánemberként is ismernünk kell szerintem.

  16. Ábel Attila szerint:

    Tisztelt Szabó Szabolcs!

    Komolyan azt hiszi, hogy hajnaltól éjszakáig én szerkesztem a Csepelinfót, a Facebook-ot, sőt még én is fórumozok, és közben alpolgármesterként dolgozom? Hisz Szenteczkynek? Mert akkor máris egyedül maradt ebben a kerületben. Elárulom, hogy pontos az infó impresszuma.

    A legaljasabb kampánnyal kezdte a politikusi pályáját, amivel csak lehet. Remélem azért nem büszke magára. Mert undorító és gusztustalan amit művelnek, hogy egy szexuális bűncselekményt kevernek össze a politikával.

    Mocskos útra lépett, aminek a vége az, hogy okkal és joggal csatlakozhat a magánokirat-hamisításért egyszer már elmarasztalt, jelenleg sikkasztással vádolt Takács Krisztián és a kétszeresen hűtlen kezeléssel vádolt Szenteczky János által fémjelzett csapathoz. Ahhoz a csapathoz, amelyről a Vörös Csepel is szól. Ahhoz a csapathoz, amely után kétmilliárd forinttal lehetett csökkenteni az önkormányzat éves kiadásait, csak mert megszüntettük a korrupció-gyanús szerződéseket, és rendeztük a pénzügyeket. Ahhoz a csapathoz, amely a kettős gyilkosság tárgyalásán izzadva hebegett-habogott, mert nem voltak benne biztosak, hogy a párttársaik is ugyanazt mondják majd a bírónak.

    Emlékszik? Küldtem a Vörös Csepelből egy példányt, hogy tudja milyen szennyhez készül kötni a nevét. Úgy tűnik ezzel a belépővel máris sikerült. És még azt sem tudhatja, hogy Ön lesz-e a balliberális oldal csepeli képviselő-jelöltje. Mert nekem úgy tűnik, hogy csak arra használják, hogy koptassa az ellenfél nevét, hogy azután, miután maga is elkopott, gyorsan lecseréljék. Például Borka-Szászra.

    Gratulálok, észlény.

  17. Szigetjáró szerint:

    Szerintem az a kölyök a főnök, amennyire következetesek…

  18. yoda szerint:

    Ha már itt tartunk és deviáns viselkedési mintákat emlegetünk, akkor nyugodtan leszögezhetjük, hogy amit az Mszp és az EGyütt PM (Szabó Szabolcs) itt a kerületben csinálnak, az meg a politikai prostitúció, muszályból kielégítik egymást. Nincs kétségem a felől, hogy Borka-Szász féle DK is beszáll a gruppenbe majd, csak idő kérdése.

  19. grün szerint:

    Szabolcs!
    Emlékszel esetleg a 2002-es kampányra?! Higgyél Kövér Jaszikának!
    “Kövér: A 2002-es kampány farsangi teadélután lesz ehhez képest”
    .
    Audacter calumniare, semper aliquid haeret. (Rágalmazz csak bátran, mindig megragad belőle valami.)

  20. Aladár szerint:

    Kábel-bábel!

    “Komolyan azt hiszi, hogy hajnaltól éjszakáig én szerkesztem a Csepelinfót, a Facebook-ot, sőt még én is fórumozok, és közben alpolgármesterként dolgozom? Hisz Szenteczkynek?”

    Én hiszek Szenteczkynek, hiszen Szenteczky bemutatta a rendőrségi vallomásodat, Kábel-bábel, amiben közölted, hogy te vagy a csepel.info domain tulajdonosa, és részt veszel az üzemeltetésben is. Vagy talán hazudtál a rendőrségen?

    Simán hihető, hogy te szerkeszted a csepelinfót, a facebookot, sőt még fórumozol is, és közben alpolgármesterként dolgozol. Mert végül is mi a szart csinálsz te alpolgármesterként? Kb. a nagy lószart. Te vagy az önkoriban a propagandaminiszter, egész nap a csepelinfón mocskolódsz és hazudozol.

  21. ebihal szerint:

    Az a nagy büdös helyzet, hogy Ábel átment taplóba. Hozzá képest Szabó Szabolcs
    úriember. De hát mit tehetünk, a népnek a vak komondor kell!

  22. Királyerdei szerint:

    Ha visítanak a komcsik,akkor Attila jó úton jár.
    Folytassa Attila! 🙂

  23. Aladár szerint:

    De most komolyan! Bedobták minden postaládába a szaros konzultációs kérdőívüket, minden csepeli háztartásba eljutott, akkor mi a szarnak basztatják még azzal is a szülőket, hogy a gyerek üzenőfüzetébe beragasztatják? Gusztustalan ez a fideszes erőszakosság.

    Arról nem beszélve, hogy Németh Szilárd kényére-kedvére rendeli ki az iskolásokat mindenféle szaros önkormányzati rendezvényre biodíszletnek. Mit képzel magáról??? És az iskola egyáltalán miért teljesíti az ilyen kéréseket? Mert be vannak szarva, azért!

  24. Aladár szerint:

    Egyébként amióta az iskolák állami fenntartásúvá váltak, az önkormányzatnak már semmi közük hozzájuk! Az önkormányzatnak egyáltalán nincs semmi joga ahhoz, hogy az iskolákat utasítgassa, hogy a gyerekek hova menjenek vagy mit ragasszanak az üzenőfüzetükbe!
    Persze azért biztosan fosnak az iskolaigazgatók a nagyhatalmú rezsibiztostól!

  25. Perspektíva? szerint:

    “Ha polgárjogot nyer, hogy két mondatért kétmillió forintot kell fizetni, nem tudok többé megszólalni. (…)”
    Évtizedek óta várunk erre!
    Ne raccsoljon már tovább, mert égeti az egész magyar retorikát, a sok üres okoskodására, hivalkodására, már csak az “agyoniskolázottak” kíváncsiak.

  26. ebihal szerint:

    Igen! Szarügy, ha valaki gondolkodik.

Itt lehet hozzászólni !