A pedofília demokrácia? Az MSZP-Együtt szerint talán az…

Index, Csepel.info

Politikai pedofília? – Szabó Szabolcs munka közben (fotó: Facebook)

Az iskolások üzenőfüzetében szólította fel a szülőket a Csepeli Konzultáción való részvételre a fideszes Németh Szilárd vezette Csepel önkormányzata – írta közleményében az Együtt–PM Szövetség csepeli jelöltje. Szerintük “politikai pedofília” történt.

Az Index.hu oldalon közzé tett közleményre a csepeli önkormányzat válaszolt. Az önkormányzat szerint a demokrácia nem pedofília…

Gyerekeiken át üzen a választóknak Csepel

Az iskolások üzenőfüzetében szólította fel a szülőket a Csepeli Konzultáción való részvételre a fideszes Németh Szilárd vezette Csepel önkormányzata – írta közleményében az Együtt–PM Szövetség csepeli jelöltje. Szabó Szabolcs szerint több szülő utasította vissza, hogy gyerekeiket használják fel politikai üzengetésre, ám többen óvatosabbak voltak, attól tartva, hogy gyermekét retorziók érhetik a tiltakozás miatt.

A város önkormányzatánál közölték: az üzenőfüzetekhez nem volt kötelező csatolni az iskolákba elküldött lapot. „Ugyanilyen módon jártunk el az első konzultáción is” – mondta Ábel Attila, megjegyezve, hogy azt a kezdeményezést – amely során a kérdőívek ötöde érkezett vissza – minden párt támogatta Csepelen.

Óvodákban iskolákban is leadható a kérdőív

A csepeli alpolgármester elmondta, hogy kötelező értesítésre is volt már példa, a polgármester kifejezett kérésére: a papírral csupán a pánikot akarták megelőzni, arról tájékoztatva, hogy a katasztrófavédelmi szirénákat tesztelés céljából be fogják kapcsolni.

Az Együtt–PM  ellenzéki párt csepeli jelöltje szerint azonban kérdőívek legfőbb célja az adatgyűjtés, „a Fidesznél lévő politikai feketelisták frissítése. Az üzenő füzetekbe ragasztott, külön a szülőknek írt felszólítás mellett a csepeli iskolák folyosóin helyet kaptak a párt kommunikációs akciójának gyűjtődobozai is” – írta a politikus.

A felvetést visszautasította Ábel Attila: az iskolákban, óvodákban, postán és az önkormányzat épületében is kint lévő gyűjtődobozokba névtelenül érkeznek a kitöltött kérdőívek, így szó sincs adatgyűjtésről. Az akció ötmillió forintba kerül.

Irányított konzultáció

Az csepeli önkormányzat október végén kézbesítette minden háztartásba helyi konzultáció jegyében a három kérdésből álló ívet, amelyre levélben vagy interneten lehet válaszolni november 17-ig.

A kérdések megfogalmazása azonban nem sok érdemi mérlegelést hagy a konzultációra felhívott választóknak, így nem világos, hogy milyen hasznos információval szolgálhatnak a visszaküldött kérdőívek, hiszen vélhetően mindenki helyesli, ha a hajléktalanok nem halnak éhen és fagynak meg az utcán, és mindenki támogatja, hogy az utcai papírhulladék elszállítására is találjon szervezett módot az önkormányzat.

A előre kódolható válaszok viszont jó alapot teremthetnek akár a politikai plakáthirdetések korlátozásának és az utcán élők kriminalizálásának is.

„Demokráciában élünk, gyakran ér minket az a vád, hogy a saját szakállunkra döntünk” – magyarázta a konzultáció hátterét Ábel. Olyan kérdésekben kérik ki a választók véleményét amelyek mindenkit érintenek. Elismerte, hogy ezzel több intézkedést készítenek elő, amelyekhez ilyen módon is választói felhatalmazást kérnek.

Ilyen a hajléktalanok közterületeken való életvitelszerű tartózkodásának korlátozása, amire az önkormányzatoknak is lehetőségük lett. Bár az alkotmánybíróság ezt korábban alkotmányellenesnek találta, az alaptörvény negyedik módosítása erre mégis módot ad.

Halászó, vadászó hajléktalanok

Ábel szerint komoly, komplex probléma a hajléktalankérdés Csepelen, ahol korábban már tízmillió forintot költöttek a szemét elszállítására ott, ahol sikerült felszámolni a „hajéktalantanyákat”. „Valóban nem szeretnénk, ha az utcán élnének a hajléktalanok. A célunk, hogy vegyék igénybe az általunk felkínált lehetőségeket, de a hajléktalanok része nem akarja ezt elfogadni” – mondta az alpolgármester. Példaként a Weisz Manfréd út mellett négy hajléktalannak otthont adó telepet hozta fel, ahonnan elmondása szerint szállásért nem, csak egy önálló házért cserébe lettek volna hajlandók eljönni az ott „halászó, madarakra vadászó, vasgyűjtögető” életmódot folytatók.

Vadplakátháború

„Sok energiát fektettünk a település fejlesztésébe: parkokat újítottunk fel, 54 kilométer csatorna épült, a belvárossal összekötő kerékpárutak nyíltak” – sorolta az eredményeket Ábel, aki szerint azonban az összképen mégis sokat ront, hogy rengeteg papírszemét lepi el az utcákat a „vadplakátolás” miatt.

A cél, hogy csak kijelölt helyekre lehessen plakátokat kirakni, de oszlopokra, villanypóznákra ne. Ábel szerint ezzel jelentősen csökkenne a keletkező szemét, és el lehetne kerülni 2014-ben a politikai vadplakátok háborúját is, amikor egymás plakátjait ragasztgatják le a pártok. (Ábel szerint ez nem kölcsönös, az MSZP és a Jobbik egymás plakátjait 2010-ben nem ragasztgatta le, csak a Fideszét.). „El szeretnénk kerülni, hogy a pártok egymást hülyítsék a plakátozással” – utalt az alpolgármester a leragasztgatásra, amit, ha megakadályozni nem is tudnak, szeretnének a kijelölt plakátragasztó felületekre korlátozni. A választásokkor kiteszik azokat a táblákat, ahová mindenki felhelyezheti a maga politikai hirdetését.

„A választásokkor annyi szemét keletkezik, amennyit csak hónapok alatt lehet eltakarítani, de sok helyen egyszerűen az időre hagyják” – mondta a plakátok sorsáról Ábel, kizárólag esztétikai, hulladékkezelési okokkal magyarázva a plakátragasztás lehetséges korlátozását. Hogy ezzel a politikai kampányt akarnák korlátozni, azt visszautasította. „Mindenki annyi szórólapot dobál be a postaládába, amennyit akar, ott találkozik a választókkal, ahol akar. De a közterületek maradjanak rendben, ne érintse őket a kommunikációs háború.”

Forrás: Index.hu

A csepeli önkormányzat hivatalos közleménye:

Politikai pedofília: ez Szabó Szabolcs igazi arca?

A mai napon “politikai pedofília” címmel adott ki nyilatkozatokat Szabó Szabolcs, Bajnai-párti politikus. Jelenleg ő az MSZP-Együtt-PM közös csepeli országgyűlési jelöltje. Neve pedig mától elválaszthatatlan a “politikai pedofíliától”.

A csepeli önkormányzat – Szabó Szabolcs állításaival ellentétben – semmilyen listát nem tud létrehozni a második Csepeli Konzultáció névtelenül visszaküldött válaszaiból. A Csepeli Konzultáció ugyanis nincs névhez és címhez kötve. Értelmes emberek ezek után talán megértik, hogy névtelen válaszokból lehetetlen listát összeállítani.

Az első Csepeli Konzultáció olyan témákat érintett, amelyek iránt Csepelen különösen érdeklődtek. Ezt bizonyítja, hogy a csepeli családok közül több mint hatezren küldték vissza a kérdőívet, ami ötszöröse az ehhez hasonló konzultációs kezdeményezések eredményeihez. Az első konzultációt minden csepeli párt támogatta.

A második Csepeli Konzultáció során az önkormányzat a hajléktalan-ellátással és a közterületek szemetelésével kapcsolatban kérte ki a csepeliek véleményét. Ez talán mellékes téma? A hajléktalanokat talán magukra kellene hagyni? A hajléktalanok ellátása pedofília? A balliberálisok szerint talán az…

Ezek után nem csoda, hogy az MSZP-Együtt-PM képviselő-jelöltje, Szabó Szabolcs szinte diktatúrának és pedofíliának nevezte azt, hogy a csepeliek a hajléktalanok ellátásának bővítéséről és a közterületek rendbetételéről mondhattak véleményt.

Szerintünk viszont a véleménynyilvánítás nem pedofília, nem szexuális bűncselekmény, hanem maga a demokrácia. Igen, ez a demokrácia, az pedig nem bűncselekmény.

Budapest, 2013. november 12.

Ábel Attila
alpolgármester

Budapest XXI. kerület Csepel Önkormányzata

49 hozzászólás “A pedofília demokrácia? Az MSZP-Együtt szerint talán az…” bejegyzésre

  1. Jani szerint:

    Szabolcs miért vonzódik a pedofil témához?

  2. Balos szerint:

    Hát ettől nem lesz jobb. Ha azt kritizálnák, hogy miért nem jobb a hajléktalanok ellátása, az rendben lenne. Na de ez baromság.

    Szabolcs, fejlődj. Ne pedofilozz, mert magad hülyíted. Szenteczkyre meg ne hallgass, mert meg akar szivatni.

  3. Nagyapó szerint:

    Nem szeretnék tanuló lenni ott ahol Szabó Szabolcs oktat. Szabó Szabolcs vagy nagyon buta, vagy hazudik, mint egy igazi maffiabaloldali, amikor összekeveri az önkormányzatot a párttal. Igaz, Németh Szilárd Fidesz tag, de mit kezd Szabó Szabolcs pl. Esztergom polgármesterével?
    Nyugodtan válaszolja meg a konzultáció kérdéseit, nem fog fájni, legfeljebb politikusi hitelességét javítja.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  4. "?!" szerint:

    Kedves bugris “Bugi” Ábel Attila!

    Az, hogy 2012. január 4-én a rendőrségi kihallgatás során beismerted, hogy “A http://www.csepel.info domain név az én tulajdonomat képezi, és a honlap üzemeltetésében is részt veszek”, nem mentesít Téged a valósághű tájékoztatás kötelezettsége alól!
    Különösen abban a szituációban, hogy Te a havonként több mint fél millió forintos alpolgármesteri fizetésért, valamint egy önkormányzati közpénzből üzemeltetett gépkocsi ingyenes használatáért – pártállástól függetlenül – az összes csepelit vagy köteles szolgálni!

    Ha volna benned egy szikrányi tisztesség, akkor az Index.hu közleményére válaszoló fenti bejegyzést az Index.hu közleményének a szó szerinti ismertetésével kezdted volna, és csak utána közölted volna az abban leírtak cáfolatát és kritikáját tartalmazó írásodat!

    Az itt választott módszereddel azt meghaladó becstelenségről tettél tanúbizonyságot, mint amikor a szovjet-kínai határviták időszakában az SZKP válaszlevelét a Népszabadság címoldalán hozták le, és kínaiak levele el volt dugva a lap 4. oldalán!

    Neked most sikerült alulmúlni a Népszabadság hajdani bértollnokait is, mert Te egyáltalán nem közölted azt a közleményt amelyről a fenti hosszú bejegyzésben csepelinfosként arcátlanul hazudoztál!

  5. grün szerint:

    “A mai napon “politikai pedofília” címmel adott ki nyilatkozatokat Szabó Szabolcs, Bajnai-párti politikus. Jelenleg ő az MSZP-Együtt-PM közös csepeli országgyűlési jelöltje. Neve pedig mától elválaszthatatlan a “politikai pedofíliától”. ”
    .
    Attól függetlenül, hogy csak felhívta a figyelmet a mások által elkövetett “politikai pedofíliára”?
    Mintha a tanút vonnák felelősségre és ítélnék el egy bűnügyben való tanúskodásért! 😛 😀
    .
    Jól mondta Kövér Jaszika:
    “Kövér: A 2002-es kampány farsangi teadélután lesz ehhez képest”

    http://www.stop.hu/kommentek/?forum_topics_id=474376&database_name=articles&database_id=1184431&forum_forbidden=0&subcategory=belfold&lstresults=1

  6. Bugi szerint:

    Nincs szebb annál, mint amikor “?!” azelőtt válaszol, hogy szólnék 😀

  7. Vátesz szerint:

    A 2002-es kampány beindulását az eszes parasztgyereknek köszönhetik! Kövér László volt a kampányvezető, a kampányfőnök meg Wermer András, a szerencsétlenek azt hitték, a Fidesz-kormányzás eredményei magukért beszélnek, ennek megfelelően langyos is volt a kampány. A választás első fordulója után két nappal, 2002. április 9-én, 15:55-kor küldtem el a gázár-ügyet kifejtő levelemet a Fidesz Lendvay utcai székházának faxára. Este 7-kor Orbán Viktor már azzal kampányolt a TF-en. Attól kezdve ez volt a téma, csütörtök este Lendvay Ildikó meg is kérdezte a vitapartnerétől, Németh Zsolttól, hogy ez miért nem volt téma a választás előtti péntek este, az Orbán-Medgyessy párviadalon! Hát azért, mert az eszes parasztgyerek csak kedden küldte el a levelét!
    A “hálás” Orbán Viktortól és a “hálás” Kövér Lászlótól a NAGY SEMMIT kaptam viszonzásul, össz-vissz egy Fidesz-elnöki köszönőlevelet Pokorni Zoltántól, amit is csak azért kaptam, mert egy hónap múlva felhívtam Kövér titkárnőjét, hogy talán legalább ILLENÉK MEGKÖSZÖNNI! A Fidesz hálája azóta is üldöz, csak még nem ért utol!

  8. Balos szerint:

    Higgyétek el, kedves baloldaliak, hogy a jobboldaliak nem jobban pedofilok, mint bárki más. Kár ebben hinni. Aki a politikát jobban akarja csinálni, az több parkot ígér több pedofília helyett.

    Higgyétek el, így van.

  9. "?!" szerint:

    Ne szabadkozz szegény bugris “Bugi”!

  10. Éva szerint:

    “Minden hajléktalan embert el tudnak helyezni télen, a krízisidőszakban, a meglévő szálláshelyek mellett a Hungexpo területén akár tízezres nagyságrendben tudnak kulturált helyet adni a rászorulóknak – közölte Tarlós István, Budapest főpolgármestere kedden egy budapesti sajtótájékoztatón.

    (…)

    A főpolgármester szólt arról, hogy 2010 óta ezerrel nőtt a hajléktalan-szálláshelyek száma, egészségügyi központot létesítettek nekik, létrehozták a Budapesti Hajléktalanügyi Konzorciumot, valamint az elmúlt három évben elérték, hogy töredékére csökkent az utcán kihűlés miatt életüket vesztő emberek száma.”

    http://www.fidesz.hu/index.php?Cikk=197700

  11. Bugi szerint:

    Politikai Szabolcsfília,

  12. robi szerint:

    Nagyapó nevű fizetésért (?) politizáló káder jobb, ha nem fröcskölődik arról, hogy kik keverik össze a pártot az önkormányzattal. Már megint olyan baromsággal jön elő az öreg, amit kéne hallgatnia.

    Kérdés: van-e olyan önkormányzati vezető Csepelen, aki az adófizetők pénzén, munkaidőben folyamatos mucsai hazugságokkal hülyíti az önálló gondolatokkal nem rendelkező, befolyásolható polgárokat?
    Ahelyett, hogy azért dolgozna ,amiért a fizetését felveszi? Az egyértelmű, mellédumálás nélküli választ megköszönöm.

    Más.
    http://www.hir24.hu/belfold/2013/11/12/lazarek-bekemenetre-hajtottak-a-cba-dolgozoit/~~fokusz

    Nocsak, nocsak?
    Hány tízezer beosztott érezhette úgy, hogy ott van a helye gazdája mellett a modern kori május elsejéken? Önként és dalolva, mint régen.

  13. Noormáális? szerint:

    Javaslom az összes politikusnak, hogy idióta ötleteiket ne ömlesszék ránk. Verjék le egymáson szép csöndben.

    Szabó Szabolcs! Ha a vélemény-nyilvánítás maga szerint bűn, ne menjen el szavazni, mert a szavazás is vélemény-nyilvánítás, és a legtöbb szavazóhely iskolákban, óvodákban van.

  14. grün szerint:

    Újabb kiszivárgott CBA-levél: felhívás a karácsonyi időszakra

    “Arra kérjük a Tisztelt Boltvezetőket, hogy minden üzlethelyiségben függesszék ki a MiniSZTERELnök ÚR portréját jó látható helyen, lehetőleg a bejárattal szemben, hogy minden kedves vásárlónak Erőt adjon szelíd és okos tekintete. A fotókat a hozzátartozó Nemzeti színű szalaggal Kerényi Úrnál lehet megrendelni. Mivel hamarosan kezdődik az áldott Karácsony ünnepi időszaka, nyugodtan illesszenek kis angyalkákat a kép köré, mintha éppen hoznák ŐT az égiektől ajándékba nekünk, aminek az ellenkezőjét csak azok terjesztik, akik lépten-nyomon elárulják a hazájukat, hogy magunkat idézzük. Azt is javasoljuk, hogy a megszokott, nemzetietlen dalok helyett, a Listen to your heart kezdetű, közkedvelt karácsonyi éneket válasszák háttérzenének a következő két hónapban.”
    .
    http://hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20131113_Ujabb_kiszivargott_CBAlevel_felhivas_a_k#rss

  15. Szabó Szabolcs szerint:

    Köszönöm lehetőséget, hogy szerepelhetek a csepel.info hírblogon. Csak annyit tennék hozzá (a többit már minden oldalról átrágtuk), hogy normális politikus három helyre nem viszi be a politikát: a kórházba, a templomba és az iskolába. Aki ezt az ökölszabályt nem veszi figyelembe, az készüljön fel a politikai ellenfeleinek a kritikájára.

    További szép napot!

    Szabó Szabolcs

  16. Éva szerint:

    Szabó úr idepottyant a semmiből és kioktatja a csepelieket!?

    Szégyellhetné magát!

  17. ebihal szerint:

    Noormáális? Nem, nem normális az, aki az iskolai üzenőfüzetbe ragasztatja ezt a
    baromságot. Jó, hogy nem a bölcsisek pelenkájára! A végén még egy-két mameluk
    tanár össze is akarja szedni./Onnan csak egy ugrás a lista./ Ne keverjük össze, hogy
    milyen épületben szavazunk, az iskolai füzettel!
    Mellesleg olyan dologról akar “konzultációt”, amiről már döntöttek. Alattomos módon,
    ha netán rosszul sül el, azt mondhassák: ti akartátok.

  18. ebihal szerint:

    Éva!
    Nekem Ábel vagy Moravcsik ugyanolyan ismeretlen volt, /jobb lett volna, ha azok
    is maradnak/. A Szilárdot is csak onnan ismertem, hogy a gyerekeink egy csoportba
    jártak az oviban.

  19. Éva szerint:

    “jobb lett volna, ha azok is maradnak”

    Mert csak a szegedi börtönben ülőket ismerted.
    Jobb lett volna ha nem.

  20. Ábel Attila szerint:

    Tisztelt Szabó Szabolcs!

    Szerintem meg normális politikus nem pedofilozik. A pedofilokat még a börtönökben is kivetik a bűnözők egymás közül. Mivel ez a bűnözés legalja, nem dobálózunk a pedofíliával senki felé. Ez egy alap, ha úgy tetszik, a politika egyik íratlan szabálya. Nem csodálom, hogy Szenteczkyék erre nem figyelmeztették, gondolom ő jókat röhög az egészen a háttérben.

    Másrészt pedig semmilyen pártpolitika és semmilyen adatgyűjtés nincs sem az iskolákban, sem a templomokban. Aktív kórháza 2003 óta nincs Csepelnek, az Önt támogató pártoknak “köszönhetően”. Az egész közlemény egy baromság, és az sugárzik belőle, hogy kritizálni ugyan nagyon szeretnének, de egyelőre nem tudnak belekötni Csepelen semmilyen komolyabb dologba.

    Ha nem tetszik, hogy Csepelen demokrácia van, és bárki bárhol elmondhatja a véleményét, nem kell indulni a választásokon. Nem kötelező.

  21. grün szerint:

    Ábel Attila!
    Normális politikus pedig nem ad alkalmat arra, hogy valaki pedofilozhasson!
    Gyerekek segítségével kampányolni visszataszító és aljas dolog!
    Ettől már csak az aljasabb, ha az azt szóvá tevőt azonosítjátok a zelkövetővel!
    Speciális esete a “Te szarsz, oszt rám kened!” dakota mondásnak! 😛 😀

  22. Ábel Attila szerint:

    Egyetértenék veled “grün”, ha igazat írnál. Csakhogy semmilyen pártkampány sem volt gyerekekkel. Nem is tudták igazolni az állításaikat semmivel.

    Olvasd csak el Szabó Szabolcsék nyilatkozatait: hazugság az egész. De ezt megfejelni a pedofilos szöveggel már túlment minden határon.

  23. grün szerint:

    Ábel Attila!
    Mint már említettem nem szoktam vaktában lövöldözni!
    Eddig amit tudok:
    A gyerekekkel küldtétek haza a felhívást a zInzultációra a szülőknek!
    Ezt valaki “politikai pedofíliá”-nak nevezte!
    Amitől Ő, aki ezt megállapította pedofil lett!
    Továbbra is fenntartom a véleményemet a nemtelen támadással kapcsolatban:
    “Mi szartunk, de Rád kenjük!”
    A többi a szokásos bla-bla! 😛 😛

  24. maminti szerint:

    A Gróf Széchenyi Általános iskolában biztos, hogy semmit nem ragasztottak az üzenő füzetbe, de ha ragasztottak is volna, mi ott nem tudnánk semmit beledobni a kihelyezett urnána, mert mi szülők azt csak az iskolaajtón kívülről látjuk, ugyanis idén tanévkezdés óta a lábunkat be nem tehetjük még az iskola szélfogójába sem, nemhogy az aulába. Ezt állítólag valamilyen törvény szabályozza a gyerekek biztonsága érdekében, habár tudomásunk van róla, hogy több iskolába bekísérhetik a szülők a ygermeket az aulába illetve várakozhatnak rá ott délután. Szóval a Széchenyibe akkor helyezzenek urnát, ha sikerül elérniük a vezetőségnél, hogy a szülők bemehessenek.

  25. Ábel Attila szerint:

    Grün: még egyszer mondom, hazugság.

    “A csepeli Fidesz az iskolákban politizál, ami miatt több szülő is az Együtt-PM Szövetség segítségét kérte, közölte az Együtt-PM.” írják a Népszaván, ahol persze nem jelenik meg más vélemény, csak az övék.

    Ez az állítás színtiszta hazugság, amit éppen ezért nem is tud bizonyítani senki. Ha százszor írod le a hazugságot “grün”, akkor is csak hazugság marad. Én meg nem vitatkozom veled tovább.

  26. Drahos Zoltán szerint:

    üdv mindenkinek. A nagy politikai kihaénnembe beleszólván azt szeretném megjegyezni, hogy aki azt feltételezi,mondja,gondolja ,hogy a gyermekeinket nem használja fel egyik párt sem az amellett ,hogy hülye még hazug is. A gyermekemet símán mapközben az iskolai tanórák helyett kivitték a tamariska dombi hivatalos átadásra. Jó dolog mondhatnánk de a baj az ,hogy erre nem kértek engedélyt a szülőktől! A gyermek persze örül mert annyit lát ,hogy húdejó park meg játék és addig sem kell tanulni. Magyarul a nagyságos urak valamiért mégiscsak vonzódnak a gyermekeinkhez……. ha csak kampányelemként is.Ezúton szeretném abbéli sajnos elkésett kívánságomat megemlíteni MINDEGYIK párt politikusának ,hogy : Szakadt volna az anyjába a feje……

  27. grün szerint:

    Ábel Attila!
    Csak az kifogásom, ha valaki megállapít valamit az még nem automatikusan száll rá, mintha a megállapított tényt ő követte volna el!
    Itt magad is elismered, hogy mi történt.
    Talán a túlbuzgó pedegógusokra is rá lehetne kenni a nem kötelező beragasztást?!
    .
    “A város önkormányzatánál közölték: az üzenőfüzetekhez nem volt kötelező csatolni az iskolákba elküldött lapot. „Ugyanilyen módon jártunk el az első konzultáción is” – mondta Ábel Attila, megjegyezve, hogy azt a kezdeményezést – amely során a kérdőívek ötöde érkezett vissza – minden párt támogatta Csepelen.”
    .
    Most nem minden párt volt tolarencs, mint az első inzultációnál! 😛 😀
    .
    http://kep.cdn.index.hu/1/0/511/5119/51195/5119578_ba7666f6125119194fb7cf25f5802bdb_wm.jpg

  28. Bugi szerint:

    Vicces, amikor a balliberálisokból előbújik az igazi énjük, és azt kifogásolják, hogy a polgárok elmondhatják a véleményüket. Ha Szabó Szabolcs lesz a képviselő, ilyen biztosan nem fog történni, és a hajléktalanok is ott alszanak majd, ahol csak akarnak – persze gondolom kivétel lesz ez alól Szabó Szabolcs lakásának és lépcsőházának ajtaja.

    Érdemes megnézni az ATV-s riportját, ahol amellett áll ki, hogy a hajléktalanok bárhol tanyát verhessenek maguknak.

    http://www.atv.hu/videok/video-20131113-iskolaban-a-politika

  29. grün szerint:

    Budi!
    Itt nem az a probléma, hogy a csepeli polgárok elmondhatják a véleményüket, hanem azon, hogy hogyan!
    Feltételezem, ha Szabó úr lesz a képviselő nem a gyerekekre és az iskolákba kihelyezett gyűjtődobozokra bízza a konzultáció sikerét!
    Ha odafigyelt legalább is örökre megtanítottátok rá a személyes példátokkal, hogy hogyan nem szabad!
    😛 😀

  30. felix szerint:

    Nem árt már idejében aktivistát csinálni a gyermekekből. Szokjanak hozzá a propaganda anyagok kezeléséhez.

  31. Aladár szerint:

    A csepeli fideszes önkormányzat a gyerekeket a saját rabszolgáinak tekinti. Kirendeli őket rendezvényekre, megnyitókra, átadásokra, üzenget velük a szülőknek. Meg fideszes ideológiára neveli őket.

  32. Aladár szerint:

    Kábel-bábel! A csepeli emberek semmiről sem döntöttek a konzultációnak csúfolt manipulált álkérdőíven. Ugyanis nem népszavazás volt. Ti döntöttetek.

  33. grün szerint:

    “A fideszes polgármester azt mondta: a leghatározottabban visszautasítja, hogy nevét ilyen szövegkörnyezetben említsék, és jogászaival vizsgálja, tehet-e feljelentést az ügyben. A pedofília ugyanis nem politikai műfaj – tette hozzá -, hanem a büntető törvénykönyv által meghatározott szexuális bűncselekmény, „én pedig nem vagyok pedofil” – hangsúlyozta. ”
    .
    Állítja valaki, hogy pedofil a polgink?!
    A módszer amit a gyerekek bevonásával csináltak az a “politikai pedofília”!
    Remélem a jogászainak több szövegértése van! 😛 😀
    .
    http://www.hirado.hu/Hirek/2013/11/13/13/Nemeth_Szilard_visszautasitja_az_Egyutt_PM_politikusanak_vadjait.aspx

  34. felix szerint:

    Azért ez már egy szint.
    Szilárd a felét már majdnem megértette.

  35. Nagyapó szerint:

    Az eetásak néha írás előtt olvashatnának! Lassan nem tudom írni, de talán megértik:

    “Az iskolások üzenőfüzetében szólította fel a szülőket a Csepeli Konzultáción való részvételre a fideszes Németh Szilárd vezette Csepel önkormányzata – írta közleményében az Együtt–PM Szövetség csepeli jelöltje. Szerintük “politikai pedofília” történt.”

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  36. ebihal szerint:

    Az iskolai üzenőfüzetben nincs helye az iskolán kívüli dolgoknak. Sikerül felfogni?

  37. grün szerint:

    Öreg Farok!
    Aáry Tamás Lajos oktatási ombucmanó szerint a kedves szülők szakítsák ki azt a lapot és dobják el!
    Szerintem: Már aki meg meri tenni! 😛 😀

  38. felix szerint:

    Szemétláda!
    Értsük és értcsűk és értjük, de te addig írogasd le,ameddig te is megérted végre.

  39. fghfjhgkjhk szerint:

    Nagyapó! Ön is szövegértéssel küzd? Akkor elemezze a mondatot. 😉

  40. Bugi szerint:

    Remélem sok embernél leesik a tantusz, hogy Szabó Szabolcs nem ért egyet azzal, hogy a közterületeken rend legyen.

  41. fghfjhgkjhk szerint:

    Bugi! Ezt hogy tudta így “összecsúsztatni”? 😀

  42. felix szerint:

    Bugi !
    Mikorra éritek el, hogy a hajléktalanok nappal se legyenek láthatók?

  43. Vátesz szerint:

    Felix már elfelejtette a Xénia-láz Mozgalmat, a pedofíliát az MSZP vezette be a politikában Magyarországon!

  44. felix szerint:

    Ez most, hogy jön ide?
    Azért került politikai irat az iskolai ellenőrzőbe, mert volt Xénia-láz?
    Vagy a Xénia-láz miatt nem lehet most politikai pedofíliáról beszélni?
    Vagy csak tláltál egy takarót amivel belehet takarni ezt a szemétséget?

  45. Vátesz szerint:

    Azt jelenti hogy az MSZP kezdte először felhasználni a gyerekeket politikai céljai érdekében! Persze ehhez vissza kell emlékezni kb. 16 évvel a múltba, Horn Gyula kormányzásának ideje alatt.

  46. grün szerint:

    Vátesz!
    Kicsit messzebbre visszamenve felhívnám a figyelmedet a gyermekek kampány célú felhasználására az “Engedjétek hozzám a kisdedeket!” akcióra!
    Esetleg az a név, hogy Kovács Pisti mond valamit?! 😛 😀

  47. Vátesz szerint:

    Nem volt régebben, szerintem Kovács Pisti is kb. 98 körül lehetett, vagy tévedek?

Itt lehet hozzászólni !