Lopás miatt állt le a szocialista blogoldal

Csepel.info

Lopás miatt szűnt meg néhány héttel ezelőtt a csepeli szocialisták propagandacikkeit megjelentető Csepelujsag.blog.hu oldal – értesült a Csepel.info.

Információink szerint az oldal szerkesztői ellopták és jogtalanul használták az önkormányzat tulajdonát képező Csepel újság nevét és címoldalát. A megtévesztő használat miatt így a blogoldalra tévedők azt hihették, hogy az önkormányzat tartja fenn a durva hazugságokat, rágalmazó állításokat is tartalmazó honlapot.

Beteg lélekre utal az ellenfelek hullaként való ábrázolása

A Csepelujsag.blog.hu szerkesztői odáig süllyedtek, hogy a csepeli Fidesz-KDNP-s vezetőket rendszeresen hullaként vagy akasztófával a fejük fölött ábrázolták. Az ilyen jellegű, az ellenfelek meggyilkolását sugalló ábrázolások a latin-amerikai vagy afrikai banánköztársaságokban megszokottak, teljesen idegenek viszont az európai országokban. Ennek ellenére több alkalommal is előfordult, hogy a Gyurcsány-párt csepeli szervezetének hivatalos honlapja és Tóth Mihály korábbi csepeli MSZP-s polgármester Facebook-oldala is átvett ilyen képeket. A DK csepeli szervezete ezért már bocsánatot kért, Tóth Mihály Facebook-oldala azonban a mai napig így, ellenfeleit rendszeresen hullaként mutató fotókkal működik.

Márpedig az ellenfelek ilyen jellegű ábrázolása beteg lélekre, gyűlölködő jellemre és megszállottságra utalhat – mondta el a Csepel.info-nak egy korábbi cikkünkben az általunk megkeresett orvos-szakértő. A többek között bűnözők kezelésével évekig foglalkozó szakember szerint az ilyen jellegű ábrázolás egyfajta “képi mágia”, beteljesülésre vágyódás, olyasmi, amit a filmekben a vudu-bábuk átszurkálásakor láthatunk. Bajnai pártjának szobordöntős fejletörős-rugdosós rendezvénye után is hasonló vélemények jelentek meg a magyar sajtóban.

A Csepel.info úgy tudja, hogy a Fidesz-KDNP azért nem lépett közbe emiatt, mert szerintük a korábbi polgármester “magát égeti” az ilyen bejegyzésekkel. Információink szerint ráadásul Tóth Mihály ismét esélyes lehet 2014-ben az MSZP csepeli polgármester-jelölésére, amennyiben Szenteczky János pártelnök büntetőügyei előrehaladnak, így később még kínos helyzetbe kerülhet a rendszeres halottábrázolások miatt.

Nem az első lopás

Korábban a szintén szocialista Csepelinfoplusz.hu oldal is azért szűnt meg, mert a Csepel.info nevével visszaélő szerkesztők rágalmazó, durva hazugságokat tartalmazó cikkeket jelentettek meg. Erős a gyanúja annak is, hogy nem csak az MSZP-s propagandát közvetítő egykori cenzorok jeleskedtek a lopásokban. November 22-én Takács Krisztián MSZP-s politikus pere kezdődik meg, melyben az ügyészség sikkasztással vádolja a 2010-ben egyszer már magánokirat-hamisításért elmarasztalt frakciótagot, december 6-án pedig Szenteczky János büntetőpere kezdődik, melyben kétszeres hűtlen kezeléssel vádolják az MSZP csepeli elnökét, frakcióvezetőjét. A négy fős csepeli MSZP-frakció eddig három vádemelést “gyűjtött össze”.

Szenteczky János egyébként egy jogerős ítélet szerint a magánügyvédeit is közpénzből fizette: erre 3 750 000 forintot utaltatott át a Csepeli Vagyonkezelő Zrt. vezérigazgatójaként az adófizetők pénzéből. Bár a szocialista politikust többen is felszólították a pénz visszafizetésére, erre azóta nem reagált, és a pénzt sem adta vissza. A Csepel.info úgy tudja, hogy a jogerős bírósági ítélet után ebben az ügyben is büntető feljelentést tett a csepeli önkormányzat.

Csepel.info

71 hozzászólás “Lopás miatt állt le a szocialista blogoldal” bejegyzésre

  1. nagyapó szerint:

    Nem kell csodálkozni. Ilyen volt a csürhe-bal szobordöntése is, egykutya.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét lop.

  2. Gordon szerint:

    Loptak is – hazudtak is – etánsak… ennyi.

  3. Bugi szerint:

    Máshoz nem értenek.

  4. Aladár szerint:

    Ez hülyeség, kérem. A Csepel Újságot megszüntette a fideszes önkormányzat! Akkor hogy lehetne valamit ellopni, ami nincs is? Baromság!

    A csepelinfoplusz.hu-ról pedig a belinkelt cikk is bizonyítja, hogy nem a neve miatt szűnt meg. Az admin hazudik.

  5. Bugi szerint:

    Nektek minden hülyeség, ami mások tulajdona.

  6. Katkaa szerint:

    Ti 90 %-ban az önkormányzat honlapjáról teszitek ide a cikkeket. Arra nem vagytok képesek, hogy kútfejből alkossatok. Szánalmas pöcsök!

  7. ebihal szerint:

    Mellesleg csürhe-bal a kurva anyád!

  8. Aladár szerint:

    A csepel.info egész léte lopásra alapul egyébként. A cikkeik, képeik 90%-át engedély nélkül veszik át más weboldalakról.
    Elég vicces tehát, hogy pont a csepel.info prédikál a lopásról.

  9. admin szerint:

    A Csepel.info a médiában megszokott módon minden egyes cikknél jelzi, hogy hol jelent meg elsőként. Amennyiben a cikket mi írtuk, azt is a megszokott módon jelezzük.

    Mivel minden lap így tesz, és minden lap vesz át más lapoktól ezen a módon cikkeket vagy idézeteket, és ez nem minősül lopásnak, kár ezzel támadni.

  10. Aladár szerint:

    admin, ezt a cikket is lopott képpel illusztráltátok, erről ennyit.

    Egyébként pedig igenis folyamatosan loptok. Attól, hogy odaírod, honnét, attól még az lopás.
    Pl. rendszeresen veszel át cikkeket az Indexről, holott ezt az Index tiltja:
    http://index.hu/copyright/

    Büdös tolvaj vagy a fideszes bandáddal együtt, ennyi.

  11. admin szerint:

    Kedves Aladár! Nem lopunk. Ennyi. Az Index egyik cikke, amit az MTI-től vettek át:

    http://velvet.hu/blogok/helyszinelo/2013/11/03/hosi_halotta_nyilvanitottak_a_mentes_kozben_elhunyt_tuzoltot/

    Vagy az Origo idézetei a Csepel.info-tól:

    http://www.origo.hu/itthon/20100518-nyomoznak-az-egykori-cselepi-rendorkapitany-lakasvasarlasa-ugyeben.html

    http://www.origo.hu/itthon/20130910-robbantassal-fenyegetozik-egy-csepeli-ferfi.html

    Megvan a rendje annak, hogy mit hogyan lehet felhasználni, és mi ezt igyekszünk betartani.

  12. Gordon szerint:

    Az etánsak szoktak lopni…

    … igaz, ők gyilkoltak is.

  13. Bugi szerint:

    Aladár, miért loptok? Soha nem hallottad, hogy ez nem szép dolog? Gordonnak igaza van: ha az egyik sikkasztásotok egyenesen emberölésig mélyült, mire jó az, ha ragaszkodtok a lopáshoz?

  14. Aladár szerint:

    admin! Nem, ti nem tartjátok be a szabályokat, folyamatosan sértitek a szerzői jogot. Egyszer direkt írtam az Indexnek és megkérdeztem, hogy kértetek-e engedélyt a cikkük és a képeik átvételéhez. Azt a választ kaptam, hogy nem, engedély nélkül vettétek át.

    Az egész csepel.info lopásból él. Mint mondtam, még ezt a cikket is lopott képpel illusztráltátok. Úgyhogy ha lopásról van szó, akkor pont neked kéne nagyon, de nagyon kussolnod, admin!

  15. admin szerint:

    Aladár, kár kötözködni. Minden cikk mellett ott van, hogy honnan vettük át, és ezt a gyakorlatot használja minden más, tisztességes blog vagy híroldal is. Az Index is vett már át tőlünk is információkat, és nekünk sem fájt, sőt örültünk neki.

    A szocialisták honlapja viszont valóban azért szűnt meg, mert még a nevüket is lopták.

  16. Aladár szerint:

    Admin, akkor tehát azzal védekezel, hogy nem csak te lopsz, más is lop. Oké, ezt megértem. De akkor húzd össze magad kicsire, és ne pont te próbálj másokat kioktatni lopásról, amikor te magad is az egyik legnagyobb tolvaj vagy!

    Az Index egyébként nem lop! De te igen. Ugyanis értesüléseket átvenni nem lopás, ahogyan a napi hírek sem tartoznak a szerzői jog alá. Csakhogy te gyakran veszel át olyan cikkeket, amelyek sem az értesülés, sem a napi hír kategóriájába nem tartoznak – ezeket átvenni engedély nélkül lopás, és ezt te folytatólagosan, évek óta teszed.

  17. admin szerint:

    Az Index nem lop, és mi sem. A szocialisták viszont loptak, és évek óta képtelenek olyan hírblogot létrehozni, amely botrány nélkül jönne létre vagy működne.

  18. baloldali szerint:

    Jelen cikkhez illusztrációként mellékelt képet tán nem loptátok? Hol van a forrásmegjelölés?! A saját cikkeknél, mint ez is, miféle szerzőmegjelölés az, hogy “csepel.info”? Ki(k)ből áll a szerkesztőség, hol van feltüntetve a felelős szerkesztő neve? Tóth Mihály személyes fb oldala nem egy publikus híroldal, oda azok látogatnak, akik TM-ra kíváncsiak. Én a nappalimban pl. Orbán Viktor arcképét függesztettem ki a darts-táblára. Kinek mi köze van hozzá?! Milyen jogon tolakszotok be más ember magánszférájába?

  19. szigetország szerint:

    A Tízparancsolatban benne van: ne lopj! Az MSZP lop. Ők nem a keresztényi értékeket, hanem a baloldali értékeket követik. A baloldali értékek között nem szerepel, hogy ne lopj… Meg az sem, hogy ne ölj…

  20. baloldali szerint:

    “Ha lenne Magyarországon igazi, baloldali értékeket követő párt, akkor az egyháznak támogatnia kellene, mert a baloldali értékek egyben keresztény értékek is. Ilyen párt azonban nem létezik – mondta Kiss-Rigó László szeged-csanádi püspök a Fidesz-KDNP hódmezővásárhelyi kampányrendezvényén pénteken.”
    http://mandiner.hu/cikk/a_baloldali_ertekek_kereszteny_ertekek#

  21. großmutter szerint:

    Milyen mulatságos azt olvasni, hogy a fideszes és emeszpés emberkék egymást szapulják, hogy ki mennyit és mikor lopott. Mulatságos, de egyben szégyen is. Itt a lopás szinte tényként van kezelve, már csak azon megy a verseny, hogy ki mit tud a másikra bizonyítani.

    És ezek vezetik ma az országot? Ez a két legerősebb párt az országgyűlésben? Megáll az ész!

  22. hitetlen szerint:

    szigetország szerint: 2013. november 04., hétfő – 17:27
    ÉS A MAGÁNNYUGDÍJAK ??? EZ ESETBEN HOL VOLTAK A KERESZTÉNYI ÉRTÉKEK ???

  23. felix szerint:

    szigetország.
    A te hozzászólásaidból csak úgy dőlnek a keresztény értékek.

  24. szigetország szerint:

    félix!

    Belőled meg a borszag dől, idáig érzem. Józanodj már ki!

  25. felix szerint:

    szigetország!
    Ez nem volt rossz, humor helyett.

  26. Bugi szerint:

    Na, megint megy a nyálverés, ahelyett, hogy bocsánatot kérnének az érintettek. Megint loptak, és még nekik áll feljebb.

  27. ... Grün szerint:

    Bugikám!
    Valami konkrétumot esetleg találgatások helyett!
    Kik? Kitől? Miért?
    Mert egyébként tényleg csak nyálverés!!! 😛 😛

  28. fghfjhgkjhk szerint:

    Hazugságok és csúsztatások magasságossága.
    A csepelujsag.”blog”.hu a blog.hu szabad tárhelyen van, amit az Index Zrt üzemeltet,
    a csepelinfoplusz.hu miért lopása csepel.info-nak , halálosan két külön domain név. 😉

  29. Vátesz szerint:

    Ócska kis trükk hasonló domain nevet használni, de a szocikon ez sem segített, mert rajtuk kívül ott senki sem akart véleményt nyilvánítani, sőt az ő embereik is idejárnak köpködni!
    Az említett honlapok nem azért szűntek mert elszégyellték magukat a lopott név miatt, hanem az ÉRDEKTELENSÉG miatt! Nincs ennél szebb véleménynyilvánítás róluk, a kutyát sem érdeklik!

  30. szigetország szerint:

    A szocik tényleg erre az oldalra járnak át köpködni, acsarkodni…
    Ezzel gyakorlatilag elismerik, hogy a saját (lopott) lapjuk senkit nem érdekel.
    Egy-két ütődött — különösen a kelekótya félix — még arra is képes, hogy magában beszéljen itt órákon át.

  31. Nagyapó szerint:

    November 4.-e. Gyertyát az ablakba!!!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét lop.

  32. bonifác szerint:

    A szocialista eszmék csodálatosan hangzanak, csak az a baj, hogy azért hangoztatják,
    hogy legyen amit ne tartsanak be.A szocik soha nem az igazmondásukról voltak híresek.
    A megtévesztett “bal” oldaliak egy valódi ordas eszme áldozatai.
    Ma kezdődött a vérben gázoló szovjet hadsereg által hatalomra juttatott “munkás-
    paraszt” kormány bosszúhadjárata. Élükön a pufajkásokkal(nagyobbrészt ÁVH) és
    dicső megboldogult “Szocialista” miniszterelnökünkkel. Jelszavuk: “hazudtunk reggel,
    délben, meg este”Nos Fletó barátunk mondta meg a” tutit” “A többi méla csend..”

  33. ... Grün szerint:

    bonifác!
    “Ma kezdődött a vérben gázoló szovjet hadsereg által hatalomra juttatott “munkás-
    paraszt” kormány bosszúhadjárata.”
    .
    Ne ijesztegess má! 😛
    Messze vannak még Csepeltől?!

  34. spectator szerint:

    aladár ! 14.16-kor írtál a képről. Ez egy oktatófilm képe, amely bemutatja, hogy a szocik hogyan végzik a betörést ! Jó szórakozást !

  35. Nagyapó szerint:

    Találat! Magára ismert csecsemő béka a csürhe jelző alapján.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét lop.

  36. fghfjhgkjhk szerint:

    Nem volt más fogás az oldalon, a fejlécben szereplő szkennelt – időközben megszüntetett – újság fejléc miatt lehetett töröltetni az oldalt az Indexen. Önmaguktól nem szoktak törölni, kiagyalt politikai nyomás. Majdnem 4 évbe került, desikerült.

  37. szigetország szerint:

    A mai szocik a fiatal Sztálintól tanulták a lopást, aki azzal kezdte, hogy bankot rabolt. (lásd baloldali értékek!)

    Aztán öltek halomszámra (ez már a baloldali értékek kiterjesztése)

    Malacképű Török Zsoltról azt tudjuk, hogy folyton hazudik és újabban videók hamisításában utazik. (szigorúan a baloldali értékek mentén)

  38. Aladár szerint:

    Valószínűleg az történt, hogy a Zábel Atilla írt a blog.hu-nak, hogy szedjék le a csepelujsag blogot, merthogy az az önkormányzat újságjának a fejlécét vette át engedély nélkül. Eközben “elfelejtette” megemlíteni, hogy az az újság már évek óta nem létezik, mivel a Zábel Atilláéknak első dolguk volt, hogy megszüntették.

  39. felix szerint:

    Jó lenne tudni, hogy védett e a Csepel újság elnevezés.

  40. fghfjhgkjhk szerint:

    NEM! 🙂 Az önkormányzat lapja bennemaradt a fejlécben, ennyin buktak meg. A facebook-on már nem tudtak a névvel mit kezdeni, csak az Indexnél.

  41. Aladár szerint:

    S tudjátok, mit írt a megszüntetéskor Ábel Attila? Ezt:

    “Döntés született: ideiglenesen megszüntetjük a Csepel újság kiadását. Ideiglenesen, hogy Budapest Csepel Önkormányzata működőképessége ne kerüljön veszélybe, hogy lélegzetvételnyi levegőt kaphassunk a rendkívül súlyos pénzügyi helyzetben. ”

    IDEIGLENESEN!

  42. fghfjhgkjhk szerint:

    Aladár! Nem voltam olvasója, de ennyire kicsinyes nem lehet, csak egy állmpárt, vagy még azok sem voltak ennyire a gusztustalanság mesterei?

  43. spectator szerint:

    Aladár ! A “Csepel Újság” elbitorolta az 1939-1944 között volt “Csepeli Újság” nevét, egy betű “i” kivételével. Az a “Csepeli Újság” az akkori önkormányzat tulajdona volt. Tehát a kommunisták már akkor is loptak. – Mint mindég !

  44. geza szerint:

    Miért nem MENTSÜK MEG ezt az oldalt is, ahogy azt az utolso nagy osszeeskuvesbe ugy sikerult a “csepelujsageknak” meg egy ket nevét es titulusat maig nem felfedett emberek megmenteni egy csepeli dolgot, hogy a banda fele repult egyéb törvényi változások miatt. Holott valaki kepben volt hogy mi lesz. Dehat valoban tőle kellett megmenteni….

  45. Balos szerint:

    Kedves elvtársak!

    A Tóth Misi, Orosz Feri, Szenteczky Jani, Deme és Gulyás Gabi, vagy a mindenhez kurvára értő kohász Gyuri fémjelezte csapat akármilyen katasztrófális teljesítményt is nyújtott, azért a rettenetesen otromba-goromba Polgár Gyuri és kutyaropiért ágaskodó, minden tányért kinyaló Bárány Tibi nélkül nem sikerült volna az az alávaló teljesítmény, hogy a valóban vörös Csepelt ilyen szégyenletesen elveszíti az MSZP.

    Erre mondják a reklámban, hogy mert megérdemelték. Nade, hogy ellenzékben a párt ugyanazt teszi, mint kormányzatban, és a fideszes blogra jár mindenki fórumozni, mert a szoci blogok olvashatatlanok, cenzúrázottak és évente megszünnek különböző bűncselekmények miatt, az tényleg a legalja. Eltelt három év, és az MSZP ott tart, hogy nem tud kommunikálni. Szenteczky kiadta a Hírkomp című pártlapot, amiből nem a lóláb, hanem az elefántláb lóg ki, Nevetséges, szar az egész.

  46. szigetország szerint:

    Az MSZP saját megújulására sem képes. Semmit nem tanultak, semmit nem felejtettek. Ugyanott folytatnák, ahol abbahagyták.
    Mit tesznek most a kommunikációban? Hazudnak,támadnak, fröcsögnek, a csepel.infora járnak hörögni, köpködni — mert ugye ők konstruktív ellenzékiek.

  47. felix szerint:

    Balos.
    Ahelyett, hogy legalább most javítanának valamit, ismét felsorakoznak saját kudarcuk mögé.

  48. admin szerint:

    A Csepel újság név, valamint maga a lap az önkormányzat tulajdona, amely a magyarországi lapok jegyzékében szerepel. Ezzel a névvel éltek vissza az MSZP-s híreket és álhíreket, csúsztatásokat és valótlanságokat közlő szerkesztők. Mivel lopott névvel és fejléccel dolgoztak, meg kellett ezt az állapotot szüntetni. A többiről, a büntetőügyekről, a Csepelinfoplusz oldalról már korábban beszámoltunk.

  49. ebihal szerint:

    vén barom!
    Látom tisztában vagy anyád múltjával, de akkor ki az apád?

  50. spectator szerint:

    Varangy ! Kinek szól ez a mocskolódás ?
    Csak ezt tudod ?

  51. Ella szerint:

    Csepel.info-nak hol az impresszuma? Nem lelem.

  52. admin szerint:

    A szavazás felett:

    Oldalak

    Adatvédelmi nyilatkozat
    Apróhirdetések
    Csepel.info impresszum
    Hírlevél feliratkozás / leiratkozás
    Korábbi szavazások

  53. Ella szerint:

    Már csak a szavazást kéne megtalálni…

  54. Ella szerint:

    Oké meg van! De ez nem impresszum.
    http://hu.wikipedia.org/wiki/Impresszum

  55. admin szerint:

    De bizony. Nyugodtan meg lehet nézni a blogok impresszumait avagy “Rólunk” rovatait, nyugodtan össze lehet hasonlítani velük. Mi még bő lére is eresztettük pl. a Vagstagbőr bloghoz képest.

  56. Ella szerint:

    Ez olyan, mintha azzal védekeznél kolbászlopásos peredben, hogy van, aki hurkát lop. A kolbász vékonyabb, kisebb, hol itt a probléma?

  57. vermes szerint:

    No, látom, pepöccentek a balfékek…

    “pöcs, kurva anyád, stb…”

    Az igazi tolerancia… 🙂

  58. Bugi szerint:

    Mindig vádaskodnak a komcsik, amikor rajtakapják őket, hogy loptak. Pedig csak nem kellene lopniuk. De hát, mint tudjuk, akkor más pártra szavaznának ők maguk is.

  59. felix szerint:

    Arról már nem is beszélve, hogy még szervereket is feltőrnek.

  60. Vátesz szerint:

    Én a csepeli ügyekről a csepelinfóból tájékozódom, csepel.hu-t meg se nézem, a Csepeli Hírmondónál meg hamarabb jelennek meg itt a csepeli események. Amiről meg nem tájékoztat a csepelinfó, azt meg linkelik a kedves kommentelők. Én elégedett vagyok a jelenlegi színvonallal. Aki cenzúrára vágyik, az látogassa a liberális és szocialista blogokat!

  61. Éva szerint:

    “Arról már nem is beszélve, hogy még szervereket is feltőrnek.”

    Előbb a Duna jegét kellett volna feltörnie a kettős gyilkosságban érintett csepeli maszopos politikusnak, hogy eltüntesse az iskolai szervert…
    Nem jött össze, ezért elment tejet venni.
    Ez az mszp erkölcsi szintje!

  62. Vátesz szerint:

    Halló, mindenki! Micsoda óriási szoci siker! Aladár által linkelt csepelujsag.net október 16-a óta létezik, eddig megjelentetett 8, AZAZ NYOLC írást, amelyhez érkezett összesen 2, AZAZ KETTŐ komment, név szerint krucifix és Burkán Zsolt. Csak így tovább fiúk! Tartsátok a jó irányt, mint a szabadmadaras SZDSZ!

  63. Aladár szerint:

    admin, nem mondasz igazat, az önkormányzat nem tulajdonosa a “Csepel Újság” névnek. Neveknek nincsen tulajdonosuk. Védjegyet lehet legfeljebb bejegyeztetni, de az önkormányzat nem jegyeztetett be védjegyet a “Csepel Újság” névre.
    Ami meg a Csepel Újság fejlécét illeti, abban ugye a régi Csepel-címer szerepel, amit ugye a fideszes önkormányzat megszüntetett.

  64. Vátesz szerint:

    No Aladár, hol van a csepelujsag.net impresszuma? Ha már annyira hiányoltátok!

  65. Aladár szerint:

    Nem kell neki, mivel nem sajtótermék.

  66. Vátesz szerint:

    Aladár szerint:

    2013. november 04., hétfő – 14:01

    A csepel.info egész léte lopásra alapul egyébként. A cikkeik, képeik 90%-át engedély nélkül veszik át más weboldalakról.
    Elég vicces tehát, hogy pont a csepel.info prédikál a lopásról.

    Na most válaszolj, a csepelujsag.net engedélyt kért a Váralja Szövetségtől, dr. Szeles Gábortól, Szabó Szabolcstól, VOX-tól, MTI-től, Krausz Tamástól, Lengyel Tibortól, hogy a másutt publikált írásukat a csepelujsag.net megjelentesse?
    Vagy a csepelujsag.net egész léte lopásra alapul egyébként? A cikkeik, képeik 90%-át engedély nélkül veszik át más weboldalakról?
    Elég vicces tehát, hogy pont Aladár prédikál a lopásról!

  67. Aladár szerint:

    Vátesz, pl. a Váralja Szövetség hírlevelére oda van írva, hogy szabadon terjeszthető. A Krausz Tamás-féle videó youtube-ra van feltöltve, így természetesen megosztható. MTI-híreket bárki bárhova átmásolhat. Majd akkor szólj, ha tényleg látsz ott valamit, amit engedély nélkül vettek át.

  68. vermes szerint:

    Ez a csepelujsag.net olyan, mint a teszkós fokhagyma.

    Rá van írva, hogy Makón csomagolják, de ha jobban megnézed, kiderül, hogy valójában kínai…

    Aki nem igazodik el jól a helyi közélet bugyraiban, bizony azt hiheti, hogy ez valamilyen hivatalos újság…

  69. Bugi szerint:

    Itt is látszik, hogy akik beleszoknak a lopásba, nem tudnak leállni róla.

  70. felix szerint:

    Azért csak próbálkozz.

Itt lehet hozzászólni !