Takács Krisztián MSZP-s képviselő sikkasztás vádjával áll bíróság elé

Csepel.info

A jövő kedden sikkasztás vádjával bíróság elé álló Takács Krisztián, Mesterházy Attila pártelnök és Szenteczky János csepeli pártelnök, aki ellen eddig két vádemelés született, és egy polgári peres bírósági ítélet szerint még az ügyvédjét is a csepeli adófizetők pénzéből fizettette ki

Szeptember 24-én 8:30 perckor kezdődik az első bírósági per a Csepelen feltárt bűncselekmények ügyében – értesült a Csepel.info. A kerület négy fős MSZP-frakciója eddig három vádemelést “szedett össze”, ami mellett egy polgári peres ítéletben mondták ki, hogy a párt helyi elnöke közpénzből fizette ki az ügyvédeit. A legsúlyosabb büntetőügyben, a csepeli lakásmutyi és lakásfelújítási csalások esetében ugyanakkor még vádemelés sem volt, holott Németh Szilárd és Borbély Lénárd képviselők nem kevesebb, mint három és fél évvel ezelőtt tettek feljelentést. A jövő kedden kezdődő perben Takács Krisztián MSZP-s képviselőt sikkasztással vádolja az ügyészség.

A csepeli elszámoltatás legfőbb eredménye továbbra is a költségvetés rendbetétele: a korrupció-gyanús szerződések felbontásával és a működtetés racionalizálásával éves szinten több mint kétmilliárd forintot tudott megtakarítani az új vezetés a kiadásokból a 2010-es, utolsó MSZP-s évhez képest. Érdekesség, hogy a korrupció-gyanú miatt lecserélt “elvtársi vállalkozókat” nem fideszesek váltották, hanem az önkormányzat ezeket a feladatokat is saját hatáskörben látja el. Mivel tettenérés nélkül a legtöbb korrupciós ügy jogilag nehezen vagy egyáltalán nem bizonyítható, az elszámoltatás büntetőpereire úgy tekint a fideszes önkormányzat, mint a jéghegy csúcsára: összehasonlításul többször is kijelentették, hogy Al Caponét is adócsalásért sikerült végül börtönbe zárni.

Magánokirat-hamisításért már elmarasztalták

Takács Krisztiánt, a csepeli MSZP képviselőjét, aki ellen sikkasztás miatt nyújtott be az ügyészség vádiratot,  a bíróság magánokirat-hamisítás vétsége miatt 2010. január 19-én jogerős ítélettel egyszer már 1 év próbára bocsátotta – derül ki a vádiratból. Bár Takács ugyanabban az évben lett előbb az MSZP képviselő-jelöltje, majd később listás képviselő, a tényt, hogy magánokirat-hamisítás miatt egyszer már jogerősen felelősségre vonták, ő és pártja is eltitkolták.

A vádirat 1. oldala

A vádirat 2. oldala

A vádirat 3. oldala

A vádirat 4. oldala

Az ügyészség K. Istvánt, az önkormányzat Oktatási Szolgáltatási Intézményének (OSZI) korábbi igazgatóját hanyag kezeléssel vádolja. A vádirat a gyanúsítottak előéletét is taglalja: e szerint K. Istvánt 2008-ban szintén jogerősen elítélték számvitel rendjének megsértése vétség és más bűncselekmények miatt. Fontos tény még, hogy az MSZP-s képviselő vádiratában szereplő sikkasztás az egy év próbaidőn belül történt, így lehet, hogy Takács Krisztián nem fogja megúszni szimpla pénzbüntetéssel.

Ez történt

Vörös Csepel című tényfeltáró könyv egy kisebb fejezetben foglalkozott Takács Krisztián MSZP-s képviselő műfüves sportpályájának esetével. A könyvben leírtak szerint a csepeli önkormányzat Borka-Szász Tamás MSZP-s frakcióvezető segítségével 2007. októberében döntött úgy, hogy az iskolai sportudvarok korszerűsítésére külső beruházókat vonnak be. A Széchenyi István Iskola sportudvarára kiírt versenyeztetési eljárást az egyetlen induló, a V-Tel Kft. nyerte el. Akkoriban megszokott volt, hogy a pályázatok nyertesei a párthoz kötődő vállalkozók közül kerülnek ki, a feltételek pedig nem éppen a csepeli adófizetőknek kedveznek. Ezek után senkit nem lepett meg, hogy a V-tel tulajdonosai között Takács Krisztián, a csepeli MSZP tagja is ott volt.

Szanyi Tibor barátok közt

A vagyonhasznosítási szerződés szerint a műfüves pályát palánkkal és labdafogó hálóval kellett körülvenni, és a tulajdonjog az átadás-átvételt követően az önkormányzathoz került. A beruházás ellenértékeként a pálya hasznosításának joga 10 évre a V-Tel Kft-t illette meg, ami busás hasznot ígért. Az átadás-átvétel során azonban már azt sem vették észre, hogy a kivitelezés nem is a kiírás és a szerződés szerint készült: a pálya két kapuja mögötti labdafogó hálók hiányoztak.

Mivel a pálya túl hangos volt, a palánkot leszerelték, hogy a helyére labdafogó hálót tegyenek. Bár a tulajdonjog az önkormányzaté volt, a leszerelt palánkot a V-TEL Kft. mégis eladta az önkormányzatnak 1.500.000 forintért, mintha csak a sajátja lett volna. A leszerelés költségeit is az önkormányzat állta. A V-TEL emellett vállalkozási szerződést kötött arra, hogy bruttó 360.000 forintos összegért megépítsék a pálya köré a labdafogó hálót. Azt az 5 méteres labdafogó hálót, amivel a szerződés szerint át kellett volna adniuk a pályát.

A Csepel.info által megszerzett vádirat szerint a fenti ügyletek során összesen 2.260.000 forint értékben történtek indokolatlan kifizetések a műfüves pályánál. A vádirat kiemeli, hogy a palánk értékesítése során a V-Tel Kft-t képviselő Takács Krisztián II. rendű vádlott idegen, rábízott dolgokról rendelkezett, így a palánk értékesítésével 1.500.000 forint kárt okozott. Takács Krisztián 2010 ősze óta listás képviselőként tagja az önkormányzat MSZP-s frakciójának.

Csepel.info

75 hozzászólás “Takács Krisztián MSZP-s képviselő sikkasztás vádjával áll bíróság elé” bejegyzésre

  1. ... Grün szerint:

    Már úgy vagyok ezzel mint a cigány a zasszony ikerszülésekor!
    Gazsi!
    Már kettő van! De lehet, hogy jön a harmadik!
    Haggyanak má doki! Majd, ha vége számolják meg és mondják be a végeredményt! 😛 😛

  2. yoda szerint:

    Szegény Takit tuti, hogy elmarasztalják majd. Mindig a legkisebb, legpitiánerebb csirkefogót kapják el, a nagyhalak megússzák…

  3. Balos szerint:

    Tisztelt Mesterházy Attila!

    Még most kellene feloszlatni a csepeli MSZP-szervezetet, addig, amíg nem ítélik el a frakció felét köztörvényes bűncselekményekért! Csepelen sokan vannak, akik alig várják, hogy megújuljon az MSZP! Ha most feloszlatják a szervezetet, a jövő őszi választásokig megújulhat, tavasszal úgyse indítanak itt MSZP-s jelöltet!

  4. Bugi szerint:

    Szerintem meg várjuk ki a végét. Bőven elég lesz, ha a bírósági ítéletek miatt felére csökken a frakció 😀

    Apropó: Cusi most szabadul, felvehetik Takács helyére. Úgyis okosabb 😉

  5. Bugi szerint:

    Bocsánat, tévedtem: “Azt még nem tudni, Zuschlag mivel tölti majd idejét. A politikába nem térhet vissza, mert tíz évre eltiltották a közügyektől, és volt pártja, az MSZP sem keresi vele a kapcsolatot. Tervei között szerepel, hogy könyvet ír az elmúlt évekről.”

    http://hvg.hu/itthon/20130916_Szereny_fogadtatasban_reszesul_Zuschlag_a#

  6. Viola szerint:

    Takács Krisztián Csepel szégyene!

  7. hitetlen szerint:

    Csepel szégyene,hogy a fideszesek nyertek. Csak ez a szégyene ! Megértette mindenki ?!

  8. hitetlen szerint:

    Ezek meg hagy irogassanak mindenféle marhaságot, hiszen narancsba borult az agyuk.
    Ja az nekik nincs is.

  9. Zsolti szerint:

    Hihetetlen! Az a hihetetlen, hogy ilyen elvakult létére megtanult egyáltalán írni.
    A csepeliek azért szavaztak a Fideszre, mert megunták azt a sok mocskot, pénzszórást, lopást, gyilkosságot, ami az addigi (MSZP-s) kerületi vezetést jellemezte.

    Takács Krisztián meg olyan hülye, hogy a középiskolát is alig tudta befejezni. A Jedlikből ki is vágták, mert 5 tárgyból bukott. Itt a fórumon írta meg korábban egy volt osztálytársa. Úgyhogy nem kell őt annyira védeni!

  10. hitetlen szerint:

    Zsolti hogy végezte el az iskolát ?

  11. Zsolti szerint:

    Biztosan jobb eredménnyel, mint az említett úr.
    És nem is sikkasztottam, hamisítottam… Remélem ez megnyugtatja!

    De ennek mi köze a cikkhez?

  12. felix szerint:

    Balos! 10:21
    Egyetértek, bár az önkormányzati választások után azonnal meg kellet volna tenni.

  13. Gézu szerint:

    Én is egyetértek, de az a baj, hogy az mszp-s pénzpártban az utánpótlás sem jobb. Sőt!

  14. ebihal szerint:

    Zsolti!
    Te mennyire vagy elvakult? Már csak azért kérdezem, mert állításod szerint az MSZP-t
    a mocsok, a pénzszórás, lopás és a gyilkosság jellemezte. Tény, hogy a Fidesz szeretné
    így beállítani a dolgot, de a bizonyítékok még hibádzanak. Mellesleg, ha most itt azt
    írom, hogy ismerlek, és 3x jártad az elsőt, akkor az igaz?

  15. Zsolti szerint:

    Kedves halacska jelölt!

    Miért lennék én elvakult? Itt élek Csepelen, és figyelek.

    Nem volt gyilkosság? Akkor perelje be a bíróságot, mert ártatlanul ültették le Demét…

    Mi a mocsokság? Pl. az, ha valaki (Deme) a párttársától (Podolák) megy megölni egy másik párttársát (Takács József).
    Vagy amikor INGYEN adnak át közvagyont jött-ment alapítványoknak (Munkásotthon, Csepel Sc.).

    Mi a lopás? Mondjuk amit Takács Krisztián tett az iskolai focipályával, az ide tartozhat. És még lehetne sorolni.

    Mi a pénzszórás? Az, amit Szenteczky művelt a Csevak élén.

    Hol itt a rosszul beállított vélemény? Ezek tények.

  16. Zizi szerint:

    Szenteczki kilóg a sorból. Két kockásinges mellet egy csíkos. Ráadásul gyűrött is…

    Biztos utálja a neje a vasalót!

  17. Évi szerint:

    Méghogy a neje! Te el tudod képzelni, hogy aki annyi pénzt vitt/visz haza, mint a Szenteczky, annak a felesége vasaljon?
    A fenét. BEJÁRÓNŐŐŐŐŐŐŐŐŐ

  18. Tóth Mária szerint:

    Takács mézes-mázos stílusa, nem nyerő! Osztogatja az ingyen jegyeket foci meccsre és közben kampányol! Nincs valami nagy renoméja szűkebb “hazájában/v. házában!”

  19. ebihal szerint:

    Zsolti!
    Nagyon egy oldalról figyeled az eseményeket.

  20. Zsolti szerint:

    Igen, ahogy mondod, egy oldalról. A FÜGGETLENEK oldaláról.

  21. Rycki szerint:

    Úgy érzem Tolmácson elvágta magát a FideSS.
    A nénike akit megkérdeztek tuti fideSS párti 😀
    Aki olyat mer mondani mostanában, hogy egy cég kibírja hogy a cégbíróságon módosítsa a cég adatokat és minden egyéb evvel járó költséget banki adatok, stb.
    Megérdemli az ország ezeket a választókat, azt sem tudja miről beszél, mi mivel jár, de azért monnya a hülyeségeket 😀

    http://index.hu/video/2013/09/17/tolmacs/

  22. Bugi szerint:

    Na és a Takácshoz mit szólsz SS Rycki?

  23. Rycki szerint:

    Nem tud érdekelni SS Bugi, na erre varrj gombot 😀
    Na és te mint szólsz a Normafához???

    http://www.parlament.hu/irom39/12083/12083.pdf

  24. Gordon szerint:

    Annyit biztos nem kap, mint egy másik volt csepeli mszp-s politikus, akit 36 évre tettek hűvösre.

  25. Vica szerint:

    A csepeliek a FIDESZ-re szavaztak? Csak tájékoztatásként: a csepeliek a FIDESZ-re is szavaztak, és a FIDESZ csupán minimális szavazattöbbséggel nyert. Valószínűleg azért kell mindenkit megvádolni, besározni, bemocskolni, hogy a FIDESZ megtarthassa Csepelen a pozícióját, a FIDESZ-esek pedig a zsíros állásaikat. Nem kell itt ferdítgetni, hiszen ez teljesen nyilvánvaló, csak a hülye nem veszi észre, mi folyik itt.

  26. Gordon szerint:

    Vica! Higgadj le. Senki sem lett besározva, a csepeli maszop a kettős gyilkossággal saját magát sározta be – végleg.
    Takács, Szenteczky stb. csak a reszli…

  27. Tóth Mária szerint:

    Vica megnyilvánulásai hamarosan katkaa-i magasságokba érnek! Mindenki hibás, csak az mszp nem! Bár a stílusán van még mit” csiszolni” az említett hölgyhöz képest. Szerencsére!

  28. Béci szerint:

    Vica, vedd le a szemellenzőt, és rögtön látni fogod a valóságot!

    Idéznék a kedvedért:

    “Zsolti szerint:

    2013. szeptember 17., kedd – 13:47

    (…)
    Nem volt gyilkosság? Akkor perelje be a bíróságot, mert ártatlanul ültették le Demét…

    Mi a mocsokság? Pl. az, ha valaki (Deme) a párttársától (Podolák) megy megölni egy másik párttársát (Takács József).
    Vagy amikor INGYEN adnak át közvagyont jött-ment alapítványoknak (Munkásotthon, Csepel Sc.).

    Mi a lopás? Mondjuk amit Takács Krisztián tett az iskolai focipályával, az ide tartozhat. És még lehetne sorolni.

    Mi a pénzszórás? Az, amit Szenteczky művelt a Csevak élén.

    Hol itt a rosszul beállított vélemény? Ezek tények.”

  29. Bogyó szerint:

    Remélem végre rács mögé kerül, nem érdemel mást!

  30. Vica szerint:

    Dehogy is, Béci! Senki sem mondta, hogy nem volt gyilkosság. A gyilkosságot viszont nem az ellenzéki párt követte el, hanem két gazember. Hogy mellesleg párttagok voltak? Hát igen, a legjobb családban is megesik, hogy korpa keveredik a búza közé. Nálatok mindenki tiszta, mint a fehér holló? Mi a fenéért kell folyamatosan a másik hibáit emlegetni? Az talán fehérre mos benneteket? Egyébként pedig már baromi unalmas, hogy folyamatosan ugyanazt a lemezt hallgatja az ember. Tegyetek hát fel egy újabbat! Beszélgessünk a trafikmutyiról, a földek FIDESZ kézbe juttatásáról, a Takarékszövetkezetek államosításáról, meg a többi hasonló jó kis terveitekről, hogyan kell átjátszani a jövedelemforrásokat a FIDESZ kezébe. Akkor dobáljatok sarat, ha ti magatok tiszta lelkiismerettel nézhettek tükörbe. Különben pedig nincs helye a mocskolódásnak. Ez a véleményem. Azt pedig, hogy mi a lopás, és a hazudozás tudnotok kellene, ugyanis saját berkeitekben körülnézve találtok rá bőven példát.

  31. Vica szerint:

    Kedves Tóth Mária!
    Soha sem állítottam, hogy az MSZP nem hibás. Pontosabban nem az MSZP hibás, hanem az MSZP-be tartozó emberek között is vannak hibásak, meg hát közöttetek is szép számmal. Végül is mi a fenére várok? Talán arra, hogy csöndben maradjanak mindazok, akik kárt okoztak és kárt okoznak ennek az országnak és népének? Arra, hogy fogjanak kezet, kacsintsanak össze, és legyen béke már? Belátom, ez is ostobaság, hiszen jönnek a választások, és hát az embernek ilyenkor forog leginkább a gyomra. Ez van, majd túl leszünk ezen is hamarosan.

  32. ebihal szerint:

    Igen, pont erre próbáltam felhívni Zsolti figyelmét, de ő FÜGGETLENként csak az
    MSZP hibáit sorolta. FÜGGETLEN?

  33. Katkaa szerint:

    Tóth Mária szerint: Kussolj te Romániából szalajtott nagy magyar, Örbán seggét nyaló öreglány. Pofázz a fajtársaiddal, hagy engem lógva, ha nem szólok hozzátok!!

  34. Gordon szerint:

    Kaatka 19:33-masában megmutatta az etánsak igazi arcát….

  35. Bugi szerint:

    Ha a kommancs elvtársak csak Katkát lopnák meg, nem is lenne velünk semmi bajom. 🙂

  36. Edina szerint:

    Katkaa, szégyellem, hogy nő vagy!

    Hogy engedhetsz meg magadnak ilyen undorító, visszataszító hangnemet? Szegény gyereked mit kapott tőled, ha véletlenül rossz jegyet hozott haza az iskolából, eltört egy poharat, vagy kiborította a levest a tányérból?
    Megverted, bezártad a pincébe, vagy tépted a haját????
    Mert csak ezt nézem ki belőled! Sajnos…

  37. Nemmondommeg szerint:

    Érdekes, ezeknek midig van perük, de mindig kimossák magukat valahogy. átkozott vörösök és narancsosok beleették magukat a parlamentbe beszivárogtak mindenhova.

  38. Gáborbá szerint:

    Katkaa nyilván azért ideges, mert az ő elvtársi pénzcsapját is elzárták a 2010-es választások után…

  39. Vica szerint:

    Gáborbá! Ugye ez a hozzászólás nem volt komoly? Nem ismerem a szóban forgó hölgyet, de kicsi esélyt látok arra, hogy valaha is rendelkezett pénzcsappal. Ha nálatok van ilyen, az nem tuti, hogy másokhoz is telepítettek hasonló készülékeket.

  40. ... Grün szerint:

    Nemmondommeg!
    Nagyon egyszerű és hatásos a stratégiájuk!
    Csak azt kellett kivárni amíg a felelősségre vonásért sikoltozóknak több lett a rovásukon!
    Innentől már akár röhögni is lehet! 😛 😛

  41. Gordon szerint:

    Évi kétmilliárd folyt el az etánsi kezek között. Jó hogy ezt megszüntette a jelenlegi vezetés.

  42. Gáborbá szerint:

    Vica, el kell keserítsem! Önnel ellentétben én ismerem a hölgyet, és amit írtam, azt veheti szó szerint. Nincs benne semmi túlzás. Sajnos. Ha magácska tudná, mit kapott a szóban forgó hölgy az évek alatt, nem kapna levegőt a megdöbbenéstől!

    Katkaa élhetné úgy az életét, hogy örül annak, hogy legalább addig, míg az övéi voltak, dúskálhatott. De nem. Egy végtelenül keserű emberré vált, aki csak fröcsögni tud, a gyűlölet pedig lassan elborítja az agyát. Szó szerint. Ezért ír olyanokat, mint fél nyolc magasságában.

  43. Katkaa szerint:

    Egyszerűen tele a bukszám, hogy örökké megy a komcsizás, elvtársozás, ha nem ért egyet az ember a fideszesekkel. Tóth Mari meg örökké belém köt, direkt nem szólók már hozzá, sőt ide is ritkán írok, mert felfordult a gyomrom a sok seggnyalástól. Többször mondtam már ennek a nőnek, hogy hagyjon békén, nem hagyom, hogy belém kössön még akkor is ha hozzá sem szólók.

  44. Vica szerint:

    Látom, piszok jó üzlet a politika. Pénzcsapok itt is, ott is. Ki mit kap, ha hozzácsapódik valamelyik párthoz… Ha nem undorodnék annyira ettől az egésztől, Isten bizony beállnék politikusnak. Ott aztán meg lehet élni, jól lehet élni, és közben nem kell mást tenni, mint megfelelő mennyiségű gyűlöletet szórni az ellenfélre/ellenfelekre, hogy jó sokáig lehessen élvezni az előnyöket.

  45. ... Grün szerint:

    Vica!
    Ősi bölcsesség:
    “Akit a jelleme alkalmassá tenne politikusnak annak pont a jelleme nem engedi, hogy az legyen!”

  46. Bugi szerint:

    Katkaa, nálad primitívebb komcsi hozzászóló nincs ezen a fórumon. Ne nyafogj, elvégre ti voltatok a legsikeresebb tömeggyilkos mozgalom: négyszer annyi ártatlan nőt, férfit, gyermeket és aggastyánt sikerült kiirtanotok, mint a náciknak. És Csepelen még így is, ezek után is 16 évig uralkodhatott, lophatott az utódpárt.

  47. ... Grün szerint:

    Bugi!
    Naaaaaa! Ne szerénykedj!
    Te sem vagy akárki a túloldali bagázsban! 😛

  48. fghfjhgkjhk szerint:

    Mennyi “új arc” jött bérírogatni. 🙂
    Zsolti, van itt még egy “arc”, aki iskolai “gondokkal” küzdött. 😛

  49. dezsibe szerint:

    Félix! Most az egyszer egyet értek veled. A tiszta búza váljon el az ocsútól!. Szar embereket nem érdemes támogatni. (pártállásra való tekintet nélkül.)Zavarjátok szét a
    bandát, és kezdjétek újra. Becsülettel. Tolvaj, sunyi banda soha nem lehet nyerő.
    Sok sikert!

  50. igazságos mátyás szerint:

    vajon köcsög lesz vagy csicska? vagy inkább mindkettő…

  51. fghfjhgkjhk szerint:

    Államosították? Eltaláltam?

  52. Aladár szerint:

    Eközben a Fidesz leszavazta, hogy a mozgássérült gyerekekkel foglalkozó, csőd közelében lévő Pető Intézet 500 millió Ft támogatást kapjon. Mindezt úgy, hogy Tállai András fideszes államtitkár focicsapata, a Mezőkövesd simán kapott 400 millió Ft támogatást. Sokat elmond a fideszes mentalitásról.

  53. Narancsvírus szerint:

    Trafikmutyisok mondják a másikra, lakásmutyis!

  54. Tóth Mária szerint:

    “Drága Katkaa”, engem a te véleményed nagyon nem zavar, annak és abban hiszel akinek akarsz! A stílusod maga az, ami nem tetszik, ezt többször megírtam, hogy nő létedre lehetnél egy kicsit igényesebb is!

    A többi rólam tett megjegyzésed meg egyenesen nem ül, sem Románia stb…,de ha te ezt hiszed, aludj jól ezzel, lelked biztosan megnyugszik!

  55. Petya szerint:

    Miért kellene vizsgálni? Nem azért adtak pénzt, hogy valaki aláírt, hanem azért, mert valaki dolgozott, járt házról házra és gyűjtött. Ez miért gond?

  56. nagyapó szerint:

    Aladár! Megint egy szoci hazugságlufi, ami kipukkadt. Szabó Tímea sikított egyet, de nem jöttbe, mert ” Ehhez képest az EMMI azt állítja, egyetlen napra sem marad a Pető Intézet kiegészítő forrás nélkül, és továbbra is megkapja állami támogatását, amelyekből a többi között pedagógusait, köznevelési feladatokat ellátó munkatársait fizetheti. Az EMMI szerint egyébként összességében több mint 400 millió forintos támogatással segítik a magánintézményben a köznevelést és felsőoktatást érintő feladatok ellátását.
    “Az elmúlt években az EMMI Köznevelésért Felelős Államtitkársága a normatív támogatáson túl (külön döntéssel) kiegészítő támogatást is adott a Pető Intézetnek közoktatási megállapodás révén. A már meghozott döntés alapján ezen kiegészítő támogatásához a Pető Intézet a jövőben is hozzájut. Bár a Pető Intézet évekkel ezelőtt kötött közoktatási megállapodása ez év augusztus 31-én lejárt, döntés született egy új köznevelési szerződés megkötéséről. Az új szerződés előkészítése folyamatban van, amely 2013. szeptember 1-jétől újra garantálja a Pető Intézetnek a kiegészítő állami támogatást is” – közölte a minisztérium.” Forrás: Hír24

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  57. robi szerint:

    Igaza van Petyának.

    Különben is: a fáradozásért felvett sokmilliós jutalmát mindenki arra költi amire akarja.

  58. Aladár szerint:

    nagyapó felfújt egy fideszes hazugságlufit.

    Szabó Tímea: “Senkit ne tévesszen meg Hoffman Rózsa vagy az EMMI nyilatkozata! A kiegészítő normatíva és a 420 millió forint eddig is járt a Pető Intézetnek, csak éppen most sikerült 2 hetes késéssel megkötni a szerződést. Ez azonban NEM az a PLUSZ 4-500 milliós forrás, amire az intézménynek szüksége van ahhoz, hogy kikerüljön a csődközeli állapotból!”
    http://444.hu/2013/09/17/a-stadion-is-egeszsegugyi-intezmeny/

  59. felix szerint:

    Pegya!.
    Az adórendszer nem engedi meg a zsebbe fizetést, még a kormányzó pártnak sem.
    Csupán ennyi a baj vele.

  60. nagyapó szerint:

    Nem tudom mi az a 444? Én 666-ot nézem, az nagyobb, de a 999 még inkább.
    Szabó Tímea a maffiabaloldali hazudozás helyett kérdezze meg a Pető Intézetet. Majd ők válaszolnak, hogy egy szükséges, kitűnő magánalapítvány mekkora állami támogatást kap.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  61. felix szerint:

    Most olvasom, hogy Kispesten a nemzeti dohányboltban, szétverték egy trafikos fejét, aki a kórházban meghalt.
    Tudni lehetett, hogy előbb vagy utóbb ez is be fog következni.
    Nagy bevétel, kelendő áru, és nem lehet belátni az üzletben.
    KI lesz a második?

  62. Csabi szerint:

    Hát cimborák, ti aztán igazi bolsevik szar kommunisták vagytok. Pont olyanok, amit a mai Fidesz érdemel. Ti fikázzátok a másik oldalt? Koholt vádak alapján elindított koncepciós pereken csámcsogtok, és közben szopkodjátok a köpönyegforgató Szilárdka faszát, aki az egykori ellenség (SZDSZ) szineiben próbált csipegetni a morzsából. Csak erről nem szól a remekül felépített személyi kultusza. A köpönyegforgató kis köcsög pár éve még kiemelte Takács Krisztián munkásságát, amit Csepelért tesz. Mi lett azokkal az érdemekkel?
    Elhiszitek ezt a sok szart? Hát meg is érdemlitek! Ennek is örüljetek úgy, mint a 10%-os “marketing” rezsi”csökkentésnek”. Számoljatok már egy picit. Kin segít a 10%? Senkin! Minden drágább, és nem 10%-kal. Ha nem tudom kifizetni télen a 60000 Ft rezsimet, akkor az 54000 Ft-ot sem fogom tudni. Még akko sem, ha havi 47000 Ft-ból meg lehet élni.

  63. Csabi szerint:

    És szerintem ez az oldal, meg a közönsége Csepel szégyene!!!

  64. Narancsvírus szerint:

    2014-ben fordul a kocka!

  65. admin szerint:

    Kedves Csabi, moderáld magadat vagy legközelebb mi tesszük ezt meg – ahogy egyébként minden más hasonló esetben is szoktuk. Így csak magadat égeted.

    Amúgy tudhatnád, hogy a börtönök is dugig vannak ártatlanokkal. Mind koncepciós perek áldozatai. Kérdezd csak meg Deme Gábort vagy a cellatársait a szegedi Csillagban.

  66. Bugi szerint:

    Ugyan admin, Szenteczky Csabi megmutatta milyen is valójában.

  67. Vica szerint:

    Mit olvasok itt? Szóval Németh Szilárd SZDSZ-es volt? Ez érdekes. Igaz?

  68. Csabi szerint:

    Vica, még rengeteg mindent nem tudunk! Gondolod, hogy ezek szent emberek? Ezt senki nem gondolhatja. Lopnak, csalnak, hazudnak pont úgy, mint akiket mocskolnak. Nem az a bajuk, hogy más ellop valamit, hanem az, hogy nem ők lopják el. Lásd dohánymutyi!
    Egy Fideszes képviselő mondta nekem (mert azért van köztük korrekt és gerinces is), hogy a Szilárdka tevékenysége, céljai nem a csepeli emberekről szól, hanem a kicsinyes bosszúról bármi áron.

    http://hu.wikipedia.org/wiki/Kateg%C3%B3ria:Az_SZDSZ_kor%C3%A1bbi_tagjai

  69. Vica szerint:

    Nekem sem tetszik egyik sem, és szinte mindennel egyetértek, amit 21:04-ben írtál. A Jobbikot eszmerendszere viszont fényévekre van tőlem. Hát ez az. Ilyen a választék. Gondolkodjunk, ki lop kevesebbet, ki nyomorít meg kevésbé. Jó perspektíva…

  70. Vica szerint:

    Jav.: A Jobbik …

  71. […] Takács Krisztián MSZP-s képviselő sikkasztás vádjával áll bíróság elé […]

  72. […] meg 2009-ben, a csepeli kettős gyilkosság következtében, illetve az után, hogy egyre több sikkasztási, korrupciós botrány és egyéb bűncselekmény derült ki a csepeli MSZP-s […]

  73. […] Takács Krisztián MSZP-s képviselő sikkasztás vádjával áll bíróság elé […]

Itt lehet hozzászólni !