Újratárgyalják a politikus sikkasztási ügyét

Egy fideszes UFO vagy időgép is az MSZP ellen dolgozhat

Csepel.info

Takács Krisztián újra a bíróság előtt

Horváth Csaba, Takács Krisztián és Szenteczky János MSZP-s politikusok

Új eljárást indított másodfokon a bíróság Takács Krisztián MSZP-s politikus sikkasztási perében – értesült a Csepel.info. Takács hamisítatlan MSZP-s: eddig magánokirat-hamisítás és rágalmazás miatt ítélték el jogerősen. De szerinte mindez természetesen azért van, mert a bíróság “politikai színezetű”.

Az MSZP-s vezetésű csepeli önkormányzat 2007. októberében döntött úgy, hogy az iskolai sportudvarok korszerűsítésére “külső beruházókat” vonnak be. A Széchenyi István Iskola sportudvarára kiírt eljárást az egyetlen induló, a V-Tel Kft. nyerte el. Akkoriban megszokott volt, hogy a pályázatok nyertesei MSZP-s párttagok. Így senkit nem lepett meg, hogy a cég egyik tulajdonosa Takács Krisztián, aki politikusként jelenleg is a csepeli MSZP frakció tagja.

A szerződés szerint a pályát palánkkal és labdafogó hálóval kellett körülvenni. A hasznosítás joga 10 évre a V-Tel Kft-t illette meg, ami busás hasznot ígért. A kivitelezés azonban nem a kiírás és a szerződés szerint készült: a labdafogó hálók hiányoztak. A pálya így túl hangos lett. Ezért a palánkot leszerelték, hogy a helyére labdafogó hálót tegyenek. Bár a tulajdonjog az önkormányzaté volt, a leszerelt palánkot a V-TEL Kft. mégis eladta az önkormányzatnak 1.500.000 forintért, mintha a sajátja lett volna. A leszerelés költségeit is az önkormányzat állta. A V-TEL emellett vállalkozási szerződést kötött arra, hogy bruttó 360.000 forintos összegért megépítsék a pálya köré a labdafogó hálót. Azt a hálót, amivel a szerződés szerint át kellett volna adniuk a pályát. A vádirat szerint összesen 2.260.000 forint értékben történtek indokolatlan kifizetések, a V-Tel Kft-t képviselő Takács Krisztián II. rendű vádlott pedig 1.500.000 forint kárt okozott.

A politikus szerint az ellene indított eljárások politikai színezetűek. Ebben csak az sántít, hogy először magánokirat-hamisításért ítélték el még 2010. január 19-én. Azaz vagy egy UFO vagy egy időgép segíthette csak a gonosz fideszes impériumot abban, hogy az MSZP-s kormány idején fideszes politikai okokkal ítéljék el az MSZP-s politikust.

Csepel.info

A témához kapcsolódó cikkek:

Takács Krisztián MSZP-s képviselő sikkasztás vádjával áll bíróság elé

Bíróság: Takács Krisztián bűnös

Rátámadt az MSZP-s képviselő a Fidesz jelöltjére Csepelen – videóval!

Most az MSZP-s politikus autóit foglalta le a végrehajtó

3 hozzászólás “Újratárgyalják a politikus sikkasztási ügyét” bejegyzésre

  1. paneltomi szerint:

    Istenem, ennek az ügynek sosem lesz már vége? Piti az egész ügy, mint maga Takács. Amúgy milyen magánokiratot hamisított?

  2. Koppány szerint:

    Nem hiába bújt ki Takács a Szenteczky seggéből. Mind a ketten megélhetési politikusok, akik az üzleti életüket is a politikára alapozták.

    Remélem, most jó leckét kap.

  3. Hajrá Csepel szerint:

    Legalább a pálya kerítésére költsetek már a trükközött pénzből!!!

Itt lehet hozzászólni !