Jedlikesek az atlétikai diákolimpia döntőjében

Csepel.hu

Szép eredményeket értek el a Jedlik Ányos Gimnázium diákjai az országos atlétikai diákolimpia döntőjében, amelyet a hétvégén rendeztek meg Győrben.

A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Atlétikai Szövetséggel együttműködésben hirdette meg. A 16 évesek között három dobószámban is a döntőbe jutott Vágó Zsófia, aki gerelyhajításban az első helyen végzett 43,98 méteres hajításával, súlylökésben második lett 12,84 méteres lökésével, míg diszkoszvetésben a negyedik helyet szerezte meg 34,70 méteres dobásával.

A 18 évesek között Szabó Henrietta szintén első helyen fejezte be a versenyt gerelyhajításban 41,90 méteres hajításával, diszkoszvetésben pedig tizedik lett. Moskola Zsombor a 110 méteres gátfutásban ötödik lett. Raffay Keve diszkoszvetésben, míg Tari Zoltán gerelyhajításban ért el nyolcadik helyet. Moskola Bálint diszkoszvetésben a tizenegyedik helyen végzett. Babinyecz Anna sérülés miatt nem indult el a 800 és az 1500 méteres síkfutáson, amely számokat megnyerte a budapesti döntőben.

Csepel.hu

 

Itt lehet hozzászólni !