Se Orbán Viktor, se a Fidesz, se más politikus és párt nem lett kitiltva vagy betiltva Csepelen.  

 

Csepel.hu

(A fotó illusztráció)

Csepel önkormányzatának lapja, a Csepeli Hírmondó valamennyi csepeli polgármesterjelöltet megkeresett azzal a kéréssel, hogy juttassák el a választási programjukat a szerkesztőségbe. Valamennyi polgármesterjelölt el is küldte a választási programját – kivéve Németh Szilárdot és jelöltjét, Dudás Zoltánt. Ők többszöri kérésre sem tették ezt meg.

Emiatt a Csepeli Hírmondó – jobb híján – Dudás Zoltán hivatalos választási fotóját és internetes oldalának QR-kódját jelentette meg a többi jelölt 2500 karakteres választási programja mellett. 

A Csepeli Hírmondó a kampányidőszakban nem jelentethet meg politikai hirdetést, mivel nem jelentkezett be az Állami Számvevőszéknél azon médiumok sorába, melyek ilyen típusú hirdetést közzé tehetnek. Ezt Németh Szilárd és a Fidesz szándékosan nem vették figyelembe, amikor választási program helyett egy politikai hirdetés közzé tételét követelték – törvénytelenül – a Csepeli Hírmondó szerkesztőségétől. Törvénytelenséget a csepeli önkormányzat se Németh Szilárd, se Dudás Zoltán, se más kérésére nem hajlandó elkövetni.

Csepel.hu

Itt lehet hozzászólni !