Ételosztás Csepelen

 

Csepel.hu

Jótékonysági ételosztás keretében száznégy családnak négyszázötven adag tarhonyáshúst osztott ki Borbély Lénárd polgármester és a Humán Szolgáltatások Igazgatóságának (HSZI) munkatársai szerdán a HSZI épületében.

Az előre csomagolt ebédeket nyugdíjasok, nagycsaládosok, rászorulók, nélkülözők kapták meg. Külön köszönet jár Nagy László hentesnek, aki 80 kilogramm húst ajánlott fel a karitatív akcióra.

Nagy László tizenhárom éve dolgozik hentesként a Csepeli piacon, s már a korábbi években is tett felajánlásokat a csepeli önkormányzatnak, hogy adományait a szegények között ossza szét. ”Csepelen nőttem fel, s tudom, mit jelent rászorulónak, szegénynek lenni, mert ismerek ilyen embereket. Hála istennek, hogy tudok nekik segíteni, ami nekem is jóleső érzés. Szándékomban áll, hogy a jövőben is hasonló felajánlásokat tegyek, legalább évente egyszer. Általában karácsonykor kínálom fel a hentesárut, de ez most átcsúszott januárra. Az adományozást hagyományként kívánom folytatni” – mondta Nagy László.

Csepel.hu

 

Itt lehet hozzászólni !