Görög Európa-Kupa csúcsán a Halker-KiralyTeam csapata

Csepel.hu

Egyéniben és csapatszinten is nagyszerűen teljesítettek a Halker-KiralyTeam kick-boxosai a január 26-28. között megrendezett athéni WAKO kick-box Európa-kupán, amelyen idén 20 nemzet 130 egyesületének képviseletében 780 versenyző (összesen 1464 leadott nevezés) indult.

A csapat 32 fős versenyzői küldöttséggel utazott a görög fővárosba, ahol – a remek évkezdet után – ismételten kiválóan szerepeltek.

Versenyzőink minden korcsoportban és több szabályrendszerben is kimagasló teljesítménnyel rukkoltak elő, melynek egyenes következménye volt a fényes medáliák egyre növekvő száma.

A háromnapos viadal végén a csapat neve mellett 43 dobogós helyezés: 24 arany 12 ezüst és 7 bronzérem csillogott, amely az összesített csapatrangsor – a 130 nevezett egyesület közül – első helyéig repítette a Halker-KiralyTeamet.

A versenyzők közül többen is kiemelkedtek teljesítményükkel, kiválóan szerepelt és több ízben a dobogó tetejére állhatott Kiss Zsófia Csenge és Törő Eszter Petra, valamint Bálint Martin (aki a súlycsoport nélküli Grand Champion küzdelmeit is megnyerte), Kozma Kornél, Opperman Zsombor, Fekete Zsombor is, de rajtuk kívül is akadt szép számmal olyan versenyzőnk, aki többször megjárta a dobogót az eredményhirdetések során.

Gratulálunk a kiváló eredményekhez versenyzőinknek és az őket felkészítő és a helyszínen instruáló edzői stábnak is!

Köszönjük támogatóinknak, hogy továbbra is mellettünk állnak és osztoznak örömünkben és az általunk elért fényes sportsikerekben!

Forrás: Csepel.hu

Itt lehet hozzászólni !