Több mint húsz autót tört fel egy fiatalkorú Csepelen

Híradó.hu

(Képünk illusztráció)

Vádat emeltek egy 17 éves fiú és társa ellen, mert egy csepeli műhelyből két alkalommal onnan eltulajdonított járművekkel szerszámokat loptak, majd pár nappal később a fiú újabb 19 gépkocsit tört fel – közölte a Fővárosi Főügyészség csütörtökön közleményben az MTI-vel.

A vádirat szerint a fiatalkorú vádlott 2022 áprilisában egy társával együtt betört egy csepeli szerelőműhelybe, ahol akkumulátorokat és különböző szerszámokat gyűjtöttek össze és egy telephelyen álló gépkocsival elvitték, amely útközben meghibásodott, ezért otthagyták.

Az elkövetők a következő két hét alatt még kétszer törtek be ugyanabba a műhelybe, ahonnan alkatrészeket, szerszámokat és egy újabb autót loptak el, de az is „lerobbant”, ezért helyette egy közelben parkoló másik autót feltörtek és elvittek. Ezzel az autóval Dunaharasztiig jutottak, ahol egy kerítésnek ütköztek.

A három betöréssel a fiatalok összesen több mint egymillió forint, a rongálással pedig több százezer forint kárt okoztak.

A fiatalkorú vádlott pár nappal később, egyetlen éjszaka, további 19 gépkocsit tört fel Csepelen azért, hogy azokat ellopja, vagy azokból értékeket szerezzen. A vádlottat az eljárás során letartóztatták és egy javítóintézetbe helyezték, ahonnan megszökött.

A Budapesti I. és XII. Kerületi Ügyészség fiatalkorúak büntetőügyeinek részlege a letartóztatásban lévő fiatalt több rendbeli lopással, továbbá fogolyszökéssel vádolja és fiatalkorúak börtönében végrehajtandó szabadságvesztést indítványoz.

Társa jelenleg ismeretlen helyen tartózkodik, az eljárást vele szemben elkülönítették – áll a közleményben.

Híradó.hu

9 hozzászólás “Több mint húsz autót tört fel egy fiatalkorú Csepelen” bejegyzésre

 1. Hozzászóló szerint:

  Kezét-lábát eltörni.

 2. Gary Ridgway szerint:

  Kényszermunka?

 3. Nagyapó szerint:

  Megélhetési bűnözés!😀😀😀

  Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

 4. László szerint:

  Nem tudnak megélni az emberek ebben az országban? Létezik?

 5. Armageddon szerint:

  fiatal, fiatalkorú…
  Az áldozat meg cigány vagy roma.

 6. PáLoS TReND szerint:

  SZÁNALOM, AHOGY KARÖLTVE JÁRNAK a CSEPELI RENDŐRBŰNÖZŐK a HELYI SEKÉLYES CIGÁNY-MAFFIA KIGYÚRT NOKEDLIJAIVAL…- AKIKET MÉG MEGNEVEZNI SEM MERNEK NEM, HOGY NYAKON SZÚRVA ELALTATNI VALAMELYIK BŰZÖS CELLÁBAN!!!

 7. Proli szerint:

  Januárban nekem is ellopták a büdös utolsó patkány cigányok a motorom.

 8. White Trash szerint:

  Csatlakozom a Proli nevezetű hozzászóláshoz. Persze ilyenkor a jogvédőket költöztetném melléjük, egy hét múlva már más lenne a véleménye.
  Én is azért váltottam munkahelyet, mert úgy viselkedtek, mint az ősemberek, ráadásul loptak is, amit csak megláttak. Az új munkahely nagyon jó és végre értelmes emberek között vagyok.

 9. Gary Ridgway szerint:

  Proli!
  Ők szoktak venni is? Csak EL!
  De roppant jó szavazóbázis.

Itt lehet hozzászólni !