Tájékoztatás barnakőszén támogatás igényfelmérésről

Csepel.hu

A jelentősen megemelkedett energiaárak sok háztartást érintenek, éppen ezért az önkormányzatokon keresztül felmérés indul, hogy lakóhelyeken hány háztartásban van széntüzelésre alkalmas fűtőberendezés, és ezek mekkora mennyiségű barnakőszenet igényelnének.

Kerületünkben sincs ez másként, éppen ezért a csepeli önkormányzat is felméri, hogy kik azok, akik igényelnének barnakőszenet. Ők ezen formanyomtatványon jelezhetik esetleges igényüket szeptember 30-ig.

Az igénylés leadható:

– online: felmeres@budapest21.hu e-mail címen

– személyesen: Budapest XXI. Kerület Polgármesteri Hivatal, 1211. Budapest Szent Imre tér 10. szám alatt a portán.

Fontos: az adatgyűjtés nem jelent későbbi automatikus támogatást.

Csepel.hu

5 hozzászólás “Tájékoztatás barnakőszén támogatás igényfelmérésről” bejegyzésre

  1. László szerint:

    Miért kapjuk drágán a gázt? Putyin nem ötödáron adja? A választások előtt még erről volt szó. Szijártó Péter is megmondta az 1995-ben megkötött szerződésnél sokkal előnyösebbet kötött. Érezzük is.

  2. Gyula szerint:

    Én is veszek fát, meg lignitet és azzal fűtök.
    Kicsit szopkovics lesz felhordani, de leszarom.

  3. kormánypárti szerint:

    A Pakson termelt áramot a magyar családok ellátására fordítja a magyar kormány, ezért tudjuk biztosítani minden magyar ember számára a rezsicsökkentett energiaárakat és ezért sokkal alacsonyabb a lakossági piaci ár, mint a tényleges világpiaci ár. Ha Karácsony Gergelyék nem támadták volna évekig Paks2 megépítését minden szinten, akkor ma Paks1 és Paks2 is sokkal több villamosenergiát termelne.

  4. Gyula szerint:

    Biztosan nem lenne kész még akkor sem, nyugi. (mellette vagyok, csaxólok)

  5. László szerint:

    Igaza van kormányosnak! Karácsony az oka mindennek.
    2021.Szeptember: “Karácsony Gergely főpolgármester, az MSZP-Párbeszéd-LMP miniszterelnök-jelöltje kijelentette: a Fudan mellett a Belgrád–Budapest vasútvonalról, valamint a Paks II.-ről szóló szerződést is fel fogják mondani. Miniszterelnök lett? Nem megy a szekér? Ne fogja másra! Barnakőszén felmérés. Hol élünk mi a hanyatló nyugaton? Tiszta szégyen.

Itt lehet hozzászólni !