Szúnyoggyérítés a kerületben

Csepel.hu

Ezúton értesítjük a lakosságot, hogy Budapest XXI. Kerület közigazgatási területén földi úton történő szúnyoggyérítés kerül elvégzésre.

A földi kémiai védekezés 2022. augusztus 24-én a napnyugta utáni időszakban kerül elvégzésre. Tartaléknapok: 2022. augusztus 25-26.

Felhasználásra kerülő vegyszer megnevezése: Deltasect Plus 1,2 ULV.

A készítmény a kijuttatott csekély mennyiségben kizárólag az érzékenyebb rovarokat pusztítja el, melegvérű állatokra, emberre nem veszélyes, hatóanyaga néhány óra alatt lebomlik.

A lakosság részére javasolt intézkedések:

A szabadban tárolt gyermekjátékokat, élelmiszereket, evőeszközöket, a szabadban szárított ruhákat, a kezelés napján javasolt összegyűjteni vagy letakarni.

A kezelés idejére és az azt követő 1 órában javasolt az ablakokat, ajtókat zárva tartani és a külső levegőt bejuttató mesterséges szellőztető berendezéseket kikapcsolni.

A kezelt területen termő zöldségeket, gyümölcsöket fogyasztás vagy feldolgozás előtt ajánlott megmosni.

A kezelést végző gépkocsi közvetlen közelében tartózkodni nem szabad.

A szabadban, fedetlenül tárolt vízgyűjtő edényekben, a különböző tárgyakban megülő esővízben akár egy hét alatt is kifejlődhetnek a szúnyoglárvák. A szúnyogirtó kezelés kiegészítéseként ajánlott, hogy az ingatlantulajdonosok szüntessék meg, rendszeresen ürítsék vagy takarják le az épületek körüli kisebb, pangó vízgyülemeket.

Csepel.hu

3 hozzászólás “Szúnyoggyérítés a kerületben” bejegyzésre

  1. Gyula ↸⨌ szerint:

    Már megint?
    Eddig sem volt. 😁🤣

  2. PáLoS TReND szerint:

    Inkább a vérszívó energiavámpírokat kéne a Parlamentben!!!

    Magyarul:
    1) A Biblia egy nagy megtévesztésről beszél, amelyet Sátán “a csaló” hajt végre az utolsó napokban, a “nagy téveszméről”, ami azt eredményezi, hogy az emberek egyre hitetlenebbek lesznek a teremtőben, egy álhír, amely “megtéveszti még a választottakat is”.

    2) A modern ateista ősrobbanás heliocentrikus földgömbje, a Föld Esélye Evolúciós paradigma éppen ezt érte el azáltal, hogy eltávolított egy alkotót vagy bármilyen intelligens tervet, és a céltudatos isteni teremtést véletlenszerű kozmikus egybeeséssel helyettesítette.

    Nem csak a szúnyog testét, de a fejét, szándékait is látniuk kell az “irtó jóknak”, de nekünk ezzel nincs is dolgunk, mert a saját országunkat is bőven érinti a kialakult és eszkalálódó helyzet, mivel 2millió ómigráns parazita élősködik már hazánkban!!!

  3. Gyula ↸⨌ szerint:

    Itt már, ha jól számolom, negyedszerre maradt el! 🤣😁👍

Itt lehet hozzászólni !