Rossz szűrő miatt nem megy az élménymedence és a csúszda a strandon – 25 százalék kedvezmény a látogatóknak

Csepel.hu

Információink szerint egy elromlott szűrő miatt nem működik a csepeli strandfürdő élménymedencéje és csúszdája, a hibán folyamatosan dolgoznak, addig is 25 százalék kedvezményt adnak a belépőjegyek árából.

A burkolat kijavítások múlt héten csütörtökön befejeződtek, ugyanakkor a medence vízzel történő feltöltése alatt a rossz szűrőtartály átszakadt, a benne lévő több tonna homok és széntöltet a csőrendszerbe került, mely az egész vízhálózati rendszert eldugította. A rendszert folyamatosan, napok óta, részenként leválasztva nyomatják, és átmosatják, hogy a rendszerből a homok, illetve a szén távozzon, de a csőrendszer maradéktalan kitisztítása jelenleg is zajlik, a töltet folyamatos távozása végett. Két napja a burkolatról kézi, illetve gépek segítségével végzik a Városgazda kollégái a homok és a szén eltávolítását, ezt követően tudják a medencét megtölteni vízzel.

A csúszdák hitelesítését a tegnapi napon megkapta a Városgazda, így amennyiben a tisztítást és a hibaelhárítást el tudják végezni, és nem szembesülnek újabb meghibásodással, akkor lehetővé válik, hogy a hétvégén megnyitásra kerüljön az élménymedence a csúszdákkal – tájékoztatott a Városgazda.

A hibaelhárítás végéig minden belépőjegy árából 25% kedvezményt biztosítanak, illetve a korábbi gyakorlatot követve a pénztárnál is már felhívják minden vendég figyelmét az élménymedence és a csúszda üzemen kívüli létére – írta lapunknak a Városgazda.

Csepel.hu

 

Itt lehet hozzászólni !