Nem bontja le a kordont Németh Szilárd

Csepel.info

A mozgáskorlátozott parkolónál gondosan lelakatolt kordon garantálja, hogy kerekesszékesek ne mehessenek be a nekik épült parkolóból a csarnokba

Ha nem lenne kordon a Kozma István Magyar Birkózó Akadémia (KIMBA) körül, bárki – akár csepeliek is – bemehetnének, leparkolhatnának a birkózócsarnok környezetében. Ezért nem fogják lebontani a kordont – áll a KIMBA válaszában, amit Borbély Lénárd csepeli polgármester május 11-én elküldött, kordonbontásra való felszólítására küldtek.

A Csepel.info úgy tudja, hogy a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács által adományozott, szabadon használhatónak épített kondipark használata a KIMBA szerint mindig szabad volt. Álláspontjuk szerint, miután elkordonozták a külvilágtól, csak előzetes regisztrációhoz kötötték a belépést. Utóbbiról viszont nem tájékoztatták a közvéleményt.

A kordon a szabadság: orwelli gondolatok

“A korlátozásmentes használat kizárólagos használatot jelent, ugyanis az Alapítvány használati joga semmilyen módon (időben, térben, mások általi használattal) nem korlátozható. A parkolók kordonnal történő lezárása éppen ezen korlátozásmentes használatot hivatott biztosítani. Ellenkező esetben a közös használatú útbehajtónál lévő kapu állandó nyitvatartása révén bárki által igénybe vehetővé válna a parkoló, amely az Alapítványt megillető korlátozásmentes használat jogát sértené.” – áll többek között a KIMBA válaszában. Vagyis a parkolót – ha nem kerítik le -, bárki, akár a csepeliek is használhatnák, ami a KIMBA szerint sérti a jogaikat.

Kordon a KIMBA körül 2022 májusában

A kordon felállítását Németh Szilárd egy Facebook posztban védi. Állítása szerint a szomszédban működik az általa kocsmának nevezett Kis-Duna Büfé, ahol alkoholt is lehet kapni. Utóbbit – szerinte – a KIMBA épületében tilos fogyasztani. Információink szerint azonban a birkózócsarnokban lehet alkoholt fogyasztani, Németh Szilárd pedig régebben még maga is sörözött a Kis-Duna Büfében. A kordonokat sem tartotta mindig jónak, 2007-ben pedig elítélte, sőt részt is vett az Országház előtti kordon lebontásában.

Információink szerint a csepeli önkormányzat bírósághoz fog fordulni annak érdekében, hogy lebontsák a Kis-Duna-partra épített, szerintük jogellenesen és engedély nélkül felállított kordont.

Csepel.info

A témához kapcsolódó cikkek időrendben:

Nem lesz strandbirkózó országos bajnokság Csepelen

Rendőrt hívtak Csepel polgármesterére

Még a birkózószövetség beszámolója szerint is látogathatóvá kellene tenniük a csepeli fitnesz parkot

Polgármester: le kell bontani a KIMBA melletti kordont

52 milliárd forintról egyeztetett Németh Szilárd – saját magával

Mégsem adta fel: Németh Szilárd szállodát építene a csepeli Kis-Duna-parton?

Kollégiumba franciaágyat? – szállodaépítéstől tart Csepel polgármestere

Sehol nincs Németh Szilárd birkózó szakosztálya az egyesületi rangsorban

 

 

27 hozzászólás “Nem bontja le a kordont Németh Szilárd” bejegyzésre

 1. Babi szerint:

  Németh szilárdot kellene lebontani!

 2. Nagy János szerint:

  Rá miiért nem vonatkonak az Önkormányzati előrások,és a döntések ??

 3. pl szerint:

  Gratuláljunk a Beszélő Krumplinak! …íme:
  “rezsicsökkentés fenntartásáért felelős kormánybiztossá avanzsál.
  Az ő dolga lesz hogy feltárja a rezsiköltségeket befolyásoló hazai tényezőket, figyelemmel kíséri a rezsicsökkentést befolyásoló nemzetközi folyamatokat, javaslatokat fogalmaz meg a rezsicsökkentés fenntartásáért, figyelemmel kíséri a Rezsicsökkentési Alap felhasználását és javaslatokat fogalmaz meg azzal kapcsolatban, valamint a rezsicsökkentéssel elért eredmények megismertetése céljából kapcsolatot tart a sajtóval. Munkájáért államtitkári illetményben részesül, a Technológiai és Ipari Minisztérium szervezetében működő titkárság fogja segíteni munkáját.”
  Hát b@szd+…

 4. mágikusrezsidisznaj szerint:

  Bontsák le az egész betonmonstrumot. Nem oda való!

  A mágikus rezsidisznót pedig takarítsa el a fidesz csepelről, mert csepelen még jobboldaliak sem kérnek a hányingerképűből.

 5. Babi szerint:

  Ha a Szabi nem dolgozik, még akkor is többet ér minden szempontból, mint az a köztörvényes csaló német szilárd.

 6. PáLoS TReND szerint:

  Sületlenségeket ne beszélj, Babi!!!…- hisz köztudott, hogy LMBTQ lobbista ez a Csepel idegen Saul fiú!!!
  Ennél a kombónál már pedig nincs alantasabb létforma!!!….- vagy mégis!?

 7. concept szerint:

  Ezt az indoklást tutira valami jogász fogalmazta meg…
  De vajon miből gondolják hogy kordon nélkül autósok tömegei parkolnának be a KIMBA parkolójába úgy hogy nincs ott dolguk-olyan számban hogy az ott dolgozók-sportolók már nem férnének be?
  Pláne úgy hogy a telepnek távirányítású kapuja van portaszolgálattal(szerintük állandóan tárva-nyitva?)ami megakadályozná az illetéktelen parkolást.

 8. kismiska szerint:

  Kormánypárti#”Szabó még mindig nem dolgozik,…”

  2018-2022
  Szabó Szabolcs
  önálló indítvány: 157 (24 foglakozik Csepel-Soroksárral)
  nem önálló indítvány: 290
  felszólalás:59

  Németh Szilárd
  önálló indítvány: 5 (0 foglakozik Csepel-Soroksárral)
  nem önálló indítvány 0
  felszólalás:94

  (parlament.hu)

  És akkor beszéljünk arról a fideszes képviselőről aki 12 év alatt 1x jelentkezett felszólalásra-akkor is csak rossz gombot nyomott meg…

 9. László szerint:

  Lehet tudni hogyan készült az a kép? Csinált róla többet, amelyiken éppen csukva van a szeme. Ez jó lesz, alszik…

 10. kormánypárti szerint:

  Azért van szükség a kordonra, amiért a Penny is fizetőssé tette a parkolást. Tehát, hogy az agglomerációból érkezők ne tudják P+R parkolónak használni a területet. Mivel KariGeri nem akar P+R parkolót létesíteni. A kialakult helyzetért KariGeri a felelős!

 11. kerdes szerint:

  kormanyparti: admin vagy még? Ábel Attila mit szól a kommentjeidhez? Mert mintha széthúzna a csepel.info….

 12. kormánypárti kitiltott szerint:

  kormánypárti!
  Te ráversz az Öregre!
  Zárt a telek, portaszolgálattal.
  Meséld már el, hogy jutok be és hogy hagyom ott egy magántelken reggeltő-estig a verdámat?
  Leköteleznél. 😜

 13. robi szerint:

  Továbbra is folytatódik a már megszokott kerületi gyűlöletkeltés, hazudozás, mocskolódás.

  A kormánypárti társulat a kibékíthetetlennek tűnő helyi konfliktusával új szintre lépett.
  A csepel.info a tizenöt éves működésével is sokat tett a jelenlegi “arculatért.”

  “Természetesen”, a birkózócsarnok kordonjaiért is a Karigeri a felelős.

 14. PáLoS TReND szerint:

  A HM is olyan, mintha vedlene…
  Németh Szilárd nem játszhat többet katonásdit. Rezsibiztossá fokozta le “őtet” Döbrögi, mert valahogy már nem akaródzik nekije rája bízni a sokmilliárdos projektet, pedig ezidáig Honvédelmi miniszternek látszó bélpokol-fajzat helyettes volt.
  Szazsuay látomása szerint annyira sérti az „épp testben épp harcos” honvédelmi testnevelés projektjét a kormánypárt kikerekedett posztosa, hogy ki kellett szorítani őt a ZSIDESZ spejzból, mert már ott is oroszok vannak!?

 15. Babi szerint:

  Orbán Ráhel barátnője lett a turisztikai ügynökség vezérigazgató-helyettese.

 16. László szerint:

  Németh Szilárd ezentúl a Technológiai és Ipari Minisztériumban fogja figyelemmel kísérni „a rezsicsökkentést befolyásoló nemzetközi folyamatokat, és javaslatokat fogalmaz meg a rezsicsökkentés fenntartásáért”. – ez a dolga, rosszat nem mondhat róla. Ellenben Gyurcsány a rezsicsökkentésről: Az egy hülyeség…

 17. pl szerint:

  az bizony!

 18. andersen szerint:

  Tisztelt Kormánypárti !
  Mindenki hibás és nyomják ” Krahácsot ” , meg a KIMBÁT is ! Ez is jól hangzik .
  Önnek mi a frankó álláspontja a kollégium/szálloda megépítése kapcsán ?
  Valószínűleg sokkal tud , mint mi . Ezért lenne fontos , hogy állást foglaljon ! Itt és most.
  Vajon megteszi-e ?
  Egyszerű , eldöntendő kérdés . Igen vagy nem ? Van-e helye egy ilyen építménynek azon
  a természeti helyen ? Egyetlen szó . Nem magyarázat . Csak a tisztánlátás kedvéért !
  Gondolom ez az igazán fontos kérdés Csepelnek , a csepelieknek. A többi csak habverés .

 19. pl szerint:

  Ezt nem fogja megtenni, ahogy arra sem volt képes, h az önkormányzati elvonásokról, nyilatkozzon… Valami utolsó takonypóc lehet írásai alapján. 🤣

 20. kormánypárti szerint:

  Ez nem egy egybites kérdés, mint amikor megkérdik, hogy éhes vagy e. Az ország, a nemzet, a Haza, a magyar nép érdekei esetenként előrébb valók egyes helyi érdekeknél. Néha áldozatokat kell hoznia a társadalomért egy-egy helyi közösségnek. Például egy autópálya megépítéséről nem mondhat le azért a széles többség, mert akad néhány egyén, akik nem akarják eladni a telküket. A magántulajdonhoz fűződő jog ilyenkor a háttérbe szorul. De ilyen volt az is, amikor régészek lamentáltak a migráncsok elleni határkerítés építése miatt. Ugyanígy felülírják még az egyéni érdekeket is a honvédelmi szempontok, beleértve az élethez fűződő alapvető jogot: ha az állam érdekei megkívánják, kutya kötelességed részt venni a Haza védelmében, akár az életed árán is. Nem árt tisztában lennie a polgároknak azzal, hogy nemcsak jogaik vannak, hanem kötelességeik is. Ez a csepeliekre is vonatkozik.

 21. kormánypárti kitiltott szerint:

  Rossz a hülye és olcsó dumád!
  Itt semmilyen nemzethy érdekről nincs szó, ne csúsztass és össze ne keverj már egy ilyen szart egy autópályával, ami valóban közérdek. Kint fel lehet építeni Észak-Csepelen, ott a helye.
  A haza védelme? Ne feszíts már meg, butagyerek. Nekem volt katonai esküm, gondolom érted, hogy miért csak volt? Dehogy érted 25 évesen… 🤣🌞

 22. kerdes szerint:

  kormánypárti: ez nagyon rossz és gáz duma volt ebben a témában. Itt nem egyéni érdekeket akar a társadalom felülírni, hanem 1 ember akarja a társadalom (itt csepeli lakosság) érdekeit felülírni. Mivel a kollégium nagyon kevés embert szolgálna ki és bárhol máshol felépíthető, a szálloda meg inkább csak 1 embert érdekeit érinti, ezzel szemben a nem beépített Duna part nagyon sok embert érint. Admin vagy még? 🙂

 23. robi szerint:

  Mindenkinek a magánügye, miként szolgálja a közvagyon magánalapítványba mentőit.

  Ha úgy hozná a helyzet, mindenem pénzzé tenném és a gyermekeimet kimenekíteném.
  Ez meg az én magánügyem.

Itt lehet hozzászólni !