Németh Szilárd elítélte az alkoholfogyasztást

Csepel.info

“A kordon túloldalán egy önkormányzati kocsma is látható, ezzel ellentétben, a KIMBA területén, a kordonon belül viszont alkoholt fogyasztani és dohányozni is tilos!” – fogalmazott Németh Szilárd birkózószövetségi elnök legújabb Facebook-posztjában.

A Csepel.info úgy tudja, hogy Németh Szilárd állításával ellentétben a KIMBA-ban a rendezvények idején lehet kapni alkoholt. Arra ugyanakkor valóban volt példa, hogy a KIMBA bárjában elfogyott vagy túl meleg volt a sör, ezért a vendégek átmásztak a kordonon az önkormányzat parti vendéglátó teraszára, a Kis-Duna Büfébe, ahol nem csak fagyit és üdítőt, de hideg csapolt sört és fröccsöt is lehet kapni.

Németh Szilárd polgármestersége idején az Ifjúsági Táborban rendszeresen voltak önkormányzati programok, ahol szintén nem volt tilos alkoholt fogyasztani. A KIMBA körüli kordon tehát nem egy egészségügyi jótétemény, inkább egy olyan akadály, amivel a csepeliek vannak elvágva a nekik épült sportcsarnoktól.

Csepel.info

3 hozzászólás “Németh Szilárd elítélte az alkoholfogyasztást” bejegyzésre

  1. Hozzászóló szerint:

    Ez a belháborúnak már egy nagyon pitiáner, bulváros-győzikés szintje.

  2. Gratulálok szerint:

    Németh Szilárd háta mögött látható az önkormányzati kocsma, azaz a Kis-Duna Büfé. Ahhoz tényleg nincs köze Németh Szilárdnak? Én másként tudom! Anno Fekete István cukrász, akit ismertem, mondta nekem, hogy Szilárd meg akarta venni a cukrászdáját! Miután ő nem volt hajlandó eladni, Szilárd bosszúból nyittatott büfét az Ifjúsági Táborban! Ezzel jól alá is vágott a Fekete Cukrászdának, hiszen fagylalt és üdítő ott is van, sőt sör és fröccs is! Én nem kételkedem Fekete István által mondottakban, viszont így Némethnek nem kellene mutogatnia a büfére! Igaz, ma már nem ő a polgármester, s remélem semmilyen tisztséget nem is fog betölteni Csepelen!

  3. […] kordon felállítását Németh Szilárd egy Facebook posztban védi. Állítása szerint a szomszédban működik az általa kocsmának nevezett Kis-Duna Büfé, ahol […]

Itt lehet hozzászólni !