Február 1-től új jegyzője van Csepelnek

Csepel.hu

A mai naptól új jegyzője van Csepelnek. Dr. Vincze Anikó kiemelkedő szakmai tudása, elhivatottsága nem ismeretlen számunkra, hiszen 2014 óta aljegyzőként dolgozik kerületünkben. Mától azonban új pozícióban szolgálja tovább Csepelt – írja Borbély Lénárd polgármester a közösségi oldalán.

Dr. Vincze Anikó 2007-ben végzett jogászként a Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi karán. Az egyetem elvégzése után a Bács-Kiskun Megyei Közigazgatási Hivatalnál, majd jogi osztályvezetőként a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság Dél-Alföldi Regionális Felügyelőségén dolgozott. 2011-től a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság Hatósági és Jogi főosztályvezetője lett a fővárosban. 2014. november 19-től látja el Budapest Főváros XXI. Kerület Csepeli Polgármesteri Hivatal aljegyzői feladatait.

2010-ben közigazgatási szakvizsgát, 2012-ben jogi szakvizsgát tett, 2019-ben a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen választási szaktanácsadó szakképzettséget szerzett.

Csepel.hu

 

5 hozzászólás “Február 1-től új jegyzője van Csepelnek” bejegyzésre

  1. Hozzászóló szerint:

    A Csepel.info utóbbi éveiben született publikációinak legjobb fotója.

  2. YT szerint:

    Jó kis MILF

  3. Gyula szerint:

    👏👍

  4. Gratulálok szerint:

    Sine ira et studio (lat.) a. m. harag és elfogultság nélkül. pártatlanul. Ezt várja tőle Csepel népe!

    Borbély Lénárd kijelentette, hogy minden csepeli polgármestere szeretne lenni! Az új jegyző is jól tenné, ha ezt a saját pozíciójára megfogalmazná, és egy beköszönő írásban nyilvánosan közzé is tenné!

  5. Gyula szerint:

    Nem biztos, hogy addig fél lábon kellene állnod! 😁☹😎

Itt lehet hozzászólni !