Oltási akcióhét a Tóth Ilonában is

Csepel.hu

Az eddigi oltási akciók sikerére és az omikron vírusvariáns magyarországi megjelenésére tekintettel januárban több oltási akció is lesz a kórházi oltópontokon és a járási székhelyek szakrendelőiben, köztük a Tóth Ilona szakrendelőben, amikor ismét előzetes időpontfoglalás nélkül és helyszíni regisztrációval lehet majd kérni az oltást.

Emellett az Országos Oltási Munkacsoport a háziorvosokat is felkéri arra, hogy a rendelési időben végzett oltásokon túl, ők is tartsanak kifejezetten oltási akciónapokat.

 

A Tóth Ilona szakrendelőben januárban minden csütörtökön és pénteken délután 14.00 órától 18.00 óráig, illetve minden szombaton délelőtt 10.00 órától este 18.00 óráig előzetes időpontfoglalás nélkül, helyszíni regisztrációval lesz elérhető az oltás.

A háziorvosok is folytatják az oltást a rendelési időben, és őket emellett arra kérik, hogy legalább egy januári péntek délután és szombaton is oltsanak előzetes bejelentkezés nélkül. Ha a háziorvos vállalja, akkor természetesen nem csak egy, hanem akár négy alkalommal is tarthat oltási akciót. Kérjük a tisztelt csepelieket, érdeklődjenek háziorvosuknál!

Csepel.hu

2 hozzászólás “Oltási akcióhét a Tóth Ilonában is” bejegyzésre

  1. PáLoS TReND szerint:

    HIÁBA a SÁTÁN NEM ALSZIK!!!

    Eme kegyetlen információkat a BIBLIA is említi.
    ….Nem gyászolják meg őket; senki nem szedi össze és nem temeti el őket; úgy hevernek majd a föld színén, mint a trágya…..

    Dr. Luc Montagnier francia biológus és orvosi Nobel-díjas tudós.

    Ő jobban tudja, miről van szó a mai vírus és oltás őrületben, mint a média, a politikusok és a megvett “szakemberek” tucatjai!
    Már 2020. év elején bizonyítottnak látta és nyilvánosan bejelentette, hogy a koronavírust mesterségesen állították elő.

    Prof. Luc Montagnier elmondta, hogy az epidemiológusok tudják, de „hallgatnak” a jelenségről, az úgynevezett „antitest-függő fokozásról” (Antibody-Dependent Enhancement, ADE).

    Noha nyilvánvaló, hogy a vírusok mutálódnak, variánsokat okozva, a francia virológus, állítása szerint „a védőoltás hozza létre a variánsokat”.

    “Óriási hiba, nem? Tudományos hiba, valamint orvosi hiba. Ez elfogadhatatlan hiba ”- mondta Montagnier az amerikai RAIR Foundation lefordított és közzétett interjújában . “A történelemkönyvek meg fogják mutatni, hogy az oltás hozza létre a variánsokat.”

    Sok epidemiológus tudja, és „hallgat” az „antitestfüggő fokozás” néven ismert problémáról – mondta Montagnier.

    “A vírus által termelt antitestek teszik lehetővé a fertőzés erősebbé válását” – mondta.
    Dr. Andreas Noack – Grafén-hidroxid a C19 o.tásokban – Ezért a videojáért kellett meghalnia!

    http://www.napitema.com/2021/12/dr-andreas-noack-grafen-hidroxid-c19.html

  2. László szerint:

    “December 23-án új szakmai ajánlás jelent meg a koronavírus elleni védőoltásokról a Nemzeti Népegészségügyi Központ oldalán. Az ajánlás szerint nem ad megfelelő védettséget az, ha valaki csak átesett a betegségen, minden esetben a teljes oltási sor beadása szükséges.” – jó úton a kötelezővé tétel felé…

Itt lehet hozzászólni !