Videó: Pusztulásra ítélt szabadidőpark Csepelen

Hír TV

Nem csak a fedél nélküliek költöztetése okoz komoly problémákat. Pusztulásra ítélte a főváros Csepel egyik legjobb szabadidőparkját.

Budapest vezetése ugyanis a helyi önkormányzat többszöri kérése ellenére sem gondozza a tulajdonában lévő Tejút Parkot. Csepel alpolgármestere szerint Karácsony Gergelyék a kampány miatt nem érnek rá dolgozni. A Hír TV felvételét itt nézhetik meg:

Forrás: Hír TV

Előzmények időrendi sorrendben:

Átadták Csepel legújabb szabadidőparkját

Tejút park: nem kapcsolja fel a villanyt a főváros

És lőn világosság: kigyulladtak a fények a csepeli Tejút parkban

A főváros ismét lekapcsolta a villanyt a csepeli Tejút parkban

Tejút park világítás: válaszolt a főváros

Így teszi tönkre a főváros Csepel egyik legjobb szabadidőparkját

20 hozzászólás “Videó: Pusztulásra ítélt szabadidőpark Csepelen” bejegyzésre

  1. Attila szerint:

    Nincs nagy nézettsége a hírtv-nek, ne erőlködjetek….

  2. kormánypárti szerint:

    A büfészakon végzett, semmihez nem értő, jogsival sem rendelkező, korábban protekciós állást a szükséges előfeltétel hiányában jogosulatlanul betöltő (nyelvvizsga nuku) főpolgi még egy közteret sem képes rendben tartani, teljesen alkalmatlan az ország vezetésére! KariGeri csak a kampányoláshoz ért, máshoz nincs tehetsége…

  3. Dórika szerint:

    Szerintem még a kampányoláshoz se ért, totál szellemi fogyatékos mint a haverja a buzi szabi meg az alkoholista zsé turcsány fletó!

  4. Attila szerint:

    Kormányos, biztos van papír arról hogy elkészülte után ki fogja fenntartani azt a teret. Miért nem mutatják meg? Amúgy jön a kommunista szombat miért nem megy gazolni meg csikket szedni a büfészakon végzett tévészékház foglalókkal?

  5. pl szerint:

    Azt a parkot ti ítéltétek halálra, ahogyan Csepelt is, ócska gazember bandád meg a stadionokat, és az országot!

  6. kismiska szerint:

    Nem az a “büfészak” az amit az okleveles Német Szilárd végzett el?

  7. Gratulálok szerint:

    Ezeknek semmi se elég? Kaptak egy kész játszóteret, s még a fenntartást is az fizesse, akinek költségén megépült? Csepeliek használják, vegye át üzemeltetésre Csepel, s tartsa rendben! Ha nem kell Csepelnek, akkor bizony el kell bontani! Ilyen egyszerű! Mi a lópimpilimpinek kellett a kalózhajós játszóteret háromszor átépíteni, s évek óta éjjel-nappal őriztetni? Abból a pénzből az összes csepeli játszóteret rendben lehetne tartani!

  8. Zsivány szerint:

    Nyugi, Szabóka már lázasan dolgozik a helyzet megoldásán, egyeztet a fővárossal…ja, nem, ő a kampányolása mellett (a fb oldalán csak országos ügyekről posztol) csak abban működik együtt karigeriékkel, hogy hajléktalanokat és migriket hozzanak a csepeliek nyakára, mindemellett a pedók és a melegek jogai melletti kiállással van elfoglalva.

  9. pl szerint:

    Zsivány te biztos nem tudsz olvasni, v csak megbízott szarkeverő vagy…
    Az a hajléktalan ügy ki lett tárgyalva, aki akart volna utána nézhetett, mégis a mai napig hazudozol róla (gondolom 2006-ról is). Tőled nem várunk kiállást a hátrányos helyzetűek mellett, meg azok mellett akiknek éppen mostanában (is) gyilkolják le a családját. AHHOZ EMBERNEK, EMBERSÉGESNEK KÉNE LENNED!!!
    De azért Szabóval kapcsolatban ha nem akarnál véletlenül tovább hazudozni, akkor adok témát aminek utána olvashatsz, ha akarsz OGY jegyzőkönyvekben, v akár az interneten… (de félek téged ez nem érdekel, nem ezért fizetnek)
    “2014 óta képviselem a csepeliek és a soroksáriak érdekeit. 396 önálló indítványt, 350 nem önálló indítvány nyújtottam be. 132 alkalommal szólaltam fel a Parlamentben.
    Indítványt nyújtottam be többek között a Csepeli Gerincút folytatása, a Soroksári Rendőrkapitányság felépítése, a Kis-Duna medrének kotrása, a Corvin csomópont átépítése, a Gubacsi híd felújítása, a Soroksári vasúti aluljáró megépítése, a Csepeli hév felújítása, a Csepel Művek úthálózatának felújítása ügyében.
    Több tucat írásbeli kérdést, interpellációt, azonnali kérdést tettem fel Csepeli és Soroksári ügyekben.
    Mendrey László közreműködésével kéthavonta szervezünk oktatáspolitikai szakmai beszélgetést.
    Rendszeresen tartok Fogadóórát.”
    További jó ZSIVÁNYKODÁST, gyűlölködést!

  10. Nagyapó szerint:

    Megy a locsogás, csak azt nem írják meg, hogy mikor fogják gondozni Vigyoriék a parkot? Egyszerű, soha, mert ami rossz az embereknek az jó a moslékkoalíciónak. Ezért szemetes, hajléktalanokkal teli, dugókkal terhelt a Főváros. Ezért próbálják az atlétikai világbajnokságot megvétózni.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  11. Gratulálok szerint:

    Nem “Vigyoriék” használják a Tejút Parkot, hanem a csepeliek! Ezért azt gondozni a csepeli önkormányzat kötelessége, mert a csepeliek adójából ő gazdálkodik, például fizeti a polgármester és beosztottjai fizetését! Kéretik valamit tenni is azért a pénzért!

  12. Béla szerint:

    A főváros kapja a pénzt a park fenntartására, és erre sem képes? Kamugeri alkalmatlan, ennyi.

  13. Béla szerint:

    Gratulálok, akkor a Városgazda vezetője beülhet Kamugeri irodájába? Csak mert nem a csepeli önkormányzat dolga a fővárost vezetni, és a főváros munkáját elvégezni.

  14. pl szerint:

    Bolondos Béla bolondozik…
    “A főváros kapja a pénzt a park fenntartására” LOL ez tetszik… 🙂 Itt tartunk 2021-ben.

  15. kormánypárti szerint:

    Bárki használhatja a szabadidőparkot, nem csak csepeliek. A Főkertnél van költségvetési előirányzat a főváros kezelésében lévő közterek fenntartására.

  16. admin szerint:

    A Tejút park fenntartása a főváros feladata. Erre megkapja a Főkert a csepeli polgárok adójából származó részt.

  17. pl szerint:

    …vagy nem kapja. Ha egy rakás pénzt elvettetek a fővárostól, már csak egy kérdés marad, melyik ujját harapja meg! De ti folyamatosan hazudtok, és uszítotok! Hajra, mocskos gazemberek!
    Ez az ország tényleg a ti nyomorult játszótereitekről szól? Van hülye aki ezt beveszi?!

  18. Gary Ridgway szerint:

    pl!
    Mint a bombaszerelő, a repülőn?
    …csak senki más nem tudott róla.
    Vicc! 😁

Itt lehet hozzászólni !