Szinte mindenki visszaeső: így szigorítanák a pedofilok büntetését

Csepel.info, Metro, Origo

Szakemberek szerint borítékolni lehet, hogy akiket pedofil bűncselekmény miatt ítélnek el, a börtönből kikerülve újra gyerekeket molesztálnak majd. A Fidesz több okból is szigorítaná a pedofilok büntetését.

Ön hogyan szavazna, és Ön szerint hogyan kellene szavaznia Csepel és Soroksár képviselőjének?

A gyerekek a legsérülékenyebbek

A statisztika szerint minden ötödik szexuális bűncselekményt gyermekek ellen követnek el, a pedofília pedig rengeteg gyereket tesz egy életre tönkre.

„A pedofil cselekményekre nincs és nem is lehet semmilyen mentség. Ezeket a legszigorúbb büntetésekkel szükséges megtorolni, és mindegy, hogy miként követik el”

– így fogalmazott Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője Facebook-posztjában a rendőrség akcióját kommentálva, melynek során négy férfit tartóztattak le. Kocsis újabb részleteket közölt a pedofilellenes törvényjavaslatról, amelyet jövő héten nyújt be a Fidesz. A tervezet szerint a pedofil bűnözők elrettentése érdekében új minősített eseteket vezetnek be és megemelik a büntetési tételeket.

A minősített esetek az emberrablással vagy az emberöléssel lesznek egyenértékűek.

Ezek a következők lesznek:

  • ha 12 év alattival szemben követik el
  • ha hivatalos személyként követik el (lex Kaleta)
  • ha sanyargatást vagy erőszakot alkalmazva követik el
  • ha különös visszaesőként követik el.

Szabó eddig nem támogatott szigorítást

Szabó Szabolcs, Csepel és Soroksár országgyűlési képviselője, Szabó Tímea és Szelényi Zsuzsanna képviselők 2017-ben nem szavazták meg a pedofil bűnözők nevelési tevékenységtől való örökös eltiltását tartalmazó törvénymódosítást. Szabó Szabolcs annak ellenére tett így, hogy Csepelen az elmúlt tíz évben több olyan bűncselekmény történt, ahol pedofil tanárok voltak az elkövetők – közöttük egy korábbi MSZP-s politikus is.

Szabó Szabolcs

Szabó a szivárványos politika híve

Szabónak nincs gyereke, és a “homoszexuális érzékenyítés” vehemens híve, amit már az óvodákban bevezetne – derült ki a “Meseország mindenkié” című kiadvány melletti kiállásakor. Szabó 2020-ban úgy állt az óvodai homoszexuális propaganda bevezetése mellé, hogy a kiadvány szerkesztője az “érzékenyítő meséket” az általános iskola alsóbb évfolyamosainak sem ajánlotta volna, nemhogy az óvodásoknak.

Szabó környezetében viszont már felbukkant legalább egy pedofil. A korábban MSZP-ben politizáló, gyerekeket megrontó S. Miklóst Szabó arra hivatkozva próbálta megvédeni, hogy a felismerése “listázás”. A többszörösen elítélt férfi ráadásul pont úgy cserkészte be tanárkánt legalább egy áldozatát, hogy munkáltatói is tisztában voltak a kisfiúk iránti vonzalmával.

Ezek után nagy kérdés, hogy Szabó megszavazza-e a készülő szigorítást. Ön hogyan szavazna, és hogyan kellene szavaznia Csepel és Soroksár képviselőjének? 

Csepel.info, Metro, Origo

28 hozzászólás “Szinte mindenki visszaeső: így szigorítanák a pedofilok büntetését” bejegyzésre

  1. kormánypárti szerint:

    Ez a téma nem lehet pártpolitikai kérdés. Szabó elvileg a választókörzetében élőket képviseli jó pénzért az Országházban, nem a pedofilok érdekeit. Ha gondot okoz számára az emberek akarata szerint dönteni, akkor MONDJON LE!! Le a pedofilvédőkkel!!!!

  2. Horváth János szerint:

    Te akkor miért csinálsz belőle?

  3. kormánypárti szerint:

    Ebben az ügyben teljeskörű társadalmi egyetértés van. Ha kiírnák népszavazásra a kérdést, 98% felett lenne a támogatók aránya. A közösség büntetőjogi elvárásával ellentétes a pedofillobbi, ami álláspontom szerint egyelőre csak egyéni képviselői szinten van jelen az Országgyűlésben, ugyanakkor a pedofilmaffia nyilvánvalóan arra törekszik, hogy növelje a befolyását.

  4. Horváth János szerint:

    Milyen lobbi? Milyen képviselői szinten? Észnél vagy?

  5. PáLoS TReND szerint:

    A Szabó féle buzeráns-szimpatizáns véglényeket 1 egészséges nemzeti öntudattal és erkölcsi normákkal rendelkező szabad országban!!!…- a hírhedt fidesznyikes pedofil és szexuális ragadozókkal együtt; – már rég homokóraként “üzemeltetné” Döbrögi a Karmelita kolostorban!!!

  6. Horváth János szerint:

    Most megmondom az őszintét, hogy én is pedofil vagyok. Nem tehetek róla, ilyennek születtem. Csak a kisfiúk vonzanak, mert meleg vagyok. Főleg alkohollal nyomom el a beteges sóvárgásomat, így váltam alkoholistává. Ez az én történetem.

  7. Horváth János szerint:

    kormánypárti!
    Talán visszacsatolták a Dél-vidéket?

  8. kormánypárti szerint:

    A Délvidék a magyar élettér része. A pedofilok már a spájzban vannak és veszélyt jelentenek a nemzetbiztonságra.

  9. Horváth János szerint:

    kormánypárti!
    Ezt az élettér dolgot egyszer már valaki emlegette, csak akkor Lebensraum címmel!

  10. kormánypárti szerint:

    Az élettér olyan földrajzi, környezeti terület, amelyet egy adott populáció népesít be. A Délvidék a történelmi Magyarország része még akkor is János, ha annyira kommunista vagy, hogy ez neked nagyon nem tetszik és toporzékolsz miatta. Ha mondjuk a nagyhatalmak a jövő hónaptól valamiért Szlovákiának adnák Budapestet (Csepellel együtt), attól még a mi lakóterületünk, ha úgy tetszik hazánk, magyar élettér maradna. A közös nyelv, a közös kultúra, a közös szokások, a közös történelem összetart egy nemzetet.

  11. Horváth János szerint:

    Senki sem vitatja, hogy a Délvidék a történelmi Magyarország része volt. Az sem vitatéma, hogy a területnek már a középkorban is jelentős idegenajkú lakója volt, ez mára még jobban lecsökkent.Ergo, aki a Délvidéket mint magyar életteret emlegeti, az tévúton jár. És bizony toporzékolok, amikor valaki ekkora marhaságot ír.

  12. kormánypárti szerint:

    Hű vagy a nevedhez, Horvát!
    A Délvidék a magyar nép ősi szállásföldje, amelyért vitéz magyar őseink számtalanszor vérüket és életüket áldozták. A régió kulturálisan elmaradott, primitív balkáni népeivel szemben a magyarok magas kultúrnívója, kulturális dominanciája elvitathatatlan. Emiatt nevezhető a terület magyar élettérnek.

  13. Horváth János szerint:

    Minek nevezzelek?

  14. Hozzászóló szerint:

    János, a Délvidéknek a török betörésekkel egyidejűleg fogyott el, illetve csökkent le drasztikusan a magyarajkú őslakossága, erről a korszakról biztosan fellelhető orosz nyelvű forrás is, melyet toporzékolás nélkül olvashatsz.

  15. Kenéz elvtárs szerint:

    “”Fideszes képviselő parlamenti titkára volt a pedofil képekkel lebukó férfi…””

  16. Horváth János szerint:

    Hozzászóló,
    Arra én nem érek rá, mert most mást olvasok, ez az én Bibliám! Íme:
    http://mek.oszk.hu/04700/04724/04724.pdf

  17. Horváth János szerint:

    Nézd már! Eljutott a pedofiliától a marxizmusig! De elég, ha egy név alatt írsz! Hülyeségből az is több a kelleténél!

  18. apostolos szerint:

    Minimum kémiai kasztrálás, de ha Szabó védenceinek helyt adunk, akár fizikai is lehet. إن شاء الله

  19. pl szerint:

    “A régió kulturálisan elmaradott, primitív balkáni népeivel”
    Remélem ezek a népek péklapáttal magyarázzák majd el , h miért ébresztenek rossz emlékeket az “élettér” szóhasználat, meg azt is h ki a mérhetetlenül bunkó tajparaszt mocskos gazember…
    Már többször javasoltam, menj a csába!!!

  20. kormánypárti szerint:

    pl
    Csak utánad, kedves barátom! Segítek: a pí szám értéke 3,14 😉
    A város, az épített környezet az emberek élettere, holott a városokban rengeteg állat is él rajtuk kívül, háziállatok (kutya, macska, stb.) és vadállatok (madarak, rágcsálók, stb.) egyaránt. Ugyanígy az erdő alapvetően a vadon élő állatok és a növények élettere, pedig jelen vannak az emberek (hajléktalanok, kirándulók, sportolók, stb.) is, de ők vagy időszakosan vagy átmenetileg huzamosabb jelleggel tartózkodnak ott. A magyar népfaj őshonos a Kárpát-medencében, ide köti a múltja és a jelene. Ez a föld a magyar nemzet élettere, függetlenül attól, hogy invazív népek eltökélt szándéka teljesen kitúrni innen.

  21. ezvan szerint:

    pl: kormanyparti az admin az oldalon

  22. pl szerint:

    ezvan szerint: ez van… 🙁

  23. pl szerint:

    Egyébként, konkrétan, melyik ez a hülye gazember?

  24. Kenéz elvtárs szerint:

    Google keresőbe beírva: pedofil fideszre 207 ezer találat, pedofil mszp-re 78 ezer találat…

  25. kormánypárti szerint:

    A gúgli mögött Gyurka bá áll!
    Yahoo keresőbe beírva: pedofil mszp-re 248 ezer találat, pedofil fideszre 128 ezer találat.
    Konklúzió: az MSZP pedofilabb a Fidesznél.

  26. robi szerint:

    Aki pedofil, az mind politikus?

Itt lehet hozzászólni !