Épül a Vadgalamb utca – Bercsik Károly önkormányzati képviselő fotói

Bercsik Károly, Csepel.info

Útépítési munkálatok zajlanak a Vadgalamb utcában. Bejegyzésünkben Bercsik Károly önkormányzati képviselő helyszíni fotóit osztjuk meg. Idén összesen hét kilométeren épül út, és csapadékvíz-elvezetés a kerületben.

A Csepellel kapcsolatos információikat a csepel.info@gmail.com címre vagy Messenger üzenetben várjuk.

csepel.info

 

14 hozzászólás “Épül a Vadgalamb utca – Bercsik Károly önkormányzati képviselő fotói” bejegyzésre

  1. csepelikerdezo szerint:

    Hány év után készült el?

    Nincs több kérdésem, elmúl már újabb 8 év…

  2. Poros Kárpáti szerint:

    Üdvözletem! Nagyon szép lett. Én a Kárpáti utcában lakom.Rengeteg idős ember lakik itt az utcában.Ha esik az eső bokáig érő víz és sár van.Viszont nyáron a sok autó akkora port csinál hogy az itt lakók lassan mind tüdőbetegek lesznek.Az ablakokat nem lehet kinyitni mert a lakást belepi a por. Két három naponta törlöm a port.A bejárati ajtóm és az ablakok ugy néz nek ki nap mint nap mint amit évek óta nem takaritottam.Szép és jó hogy Csepel szépül de a mi utcánk mikor lesz aszfaltozva??? A körforgalomtól 2 percre lakom ami szépen aszfaltozva van de itt a Kárpáti utca olyan mintha vidéken a cigánysoron közlekednék.A szomszéd asszony aki 75 éves pár évvel ezelött aláírást gyüjtött és kérte az önkormánytatot hogy a mi utcánkat is aszfaltozzák végre le.Szeretném kérni hogy járja körbe az utcát és beszélgessen az itt lakokal.Akkor talán ön is látni fogja hogy már esedékes lenne itt is az aszfaltos út.Köszönöm.További szép napot!

  3. Dagobert bácsi szerint:

    Poros Kárpáti, ha ősszel bukik a Fidesz Csepelen, javaslom keresse meg az új önkormányzatot a kérésével! Nem kell mindent pénzt játszóterekre és szobrokra költeni! Fontosabb a csepeli lakosok érdeke!

  4. Dagobert bácsi szerint:

    Kíváncsi vagyok, milyen dicsérő hozzászólást fog írni Jobban a SAJÁT POSZTJÁHOZ! Úgy látszik belátta, kevés az alpolgármesterré kinevezéshez a talpnyalás!

  5. Jobban szerint:

    Dagobert, egyértelmű, hogy saját tapasztalatából indul ki, hogy behízelgéssel jutott el oda ahol van…ha már állandóan erre hivatkozik.

    Az emberek általában elismeréssel szólnak minden előrevivő, építő, fejlődéssel járó vívmányról…Vannak kivételek: piszkálódók…..

  6. Dagobert bácsi szerint:

    Bercsik, te Jobban tudod hogy kell hízelegni! Rajtam keresel fogást, hogy mégse a SAJÁT FOTÓID kelljen dicsérni!

  7. Dagobert bácsi szerint:

    Én még arra is emlékszem, a Szent Imre téri HÉV-megálló padjának egyik lécét hiányoltad! Lám az is megért egy képviselői helyet! Két fénykép már elég lesz az alpolgármesterséghez! 😛

  8. magyar wotan szerint:

    a kurva anyád te szocialista féreg, nektek hatvan év jutott mégsem voltatok képesek még a csatornázást sem kiépíteni nemhogy aszfaltot.

  9. Horváth János szerint:

    Most már kezd derengeni, miért is mondta Bangóné azt az ominózus mondatot.

  10. Nagyapó szerint:

    Poros Kárpáti. A csepeli földutak hossza 2010-ben 50 km volt. Ebből eddig 16 km-t aszfaltoztak. Idén a következő utcákra kerül sor: a Királyerdő utca mellett a következő utcákat aszfaltozzák a tervek szerint: Badacsonyi utca, Csáklya utca, Erdész köz, Fenyves utca, Gyöngyvirágos utca, Királyerdő utca, Lankás utca, Méter utca, Matróz utca, Medve utca, Pikkely utca, Repkény utca, Szúnyog utca, Tiborc utca, Vadgalamb utca, Vasas utca és Vesszősfia utca.
    Miután 2019-ben 3 MFt-ból 7,3 km utat aszfaltoznak, így az utak km-e ~400 mFt-ba kerül. (A 34 km út aszfaltozásának összege 14 milliárd) Eddig Csepel kapta a legnagyobb összeget aszfaltozásra. A Főváros összes földútjának aszfaltozása a tervek szerint 2022-re fejeződik be.
    Ha Dagobert bácsira hallgat, és az ellenzékre szavaz, ez a pénz ugrik, ellenben újra eladják Csepel maradék értékeit, mint ahogy a szoci uralom alatt a 12 év alatt (É-i terület, Csepel SC, iskolák, MHSZ pálya, stb.)
    Érdemes elgondolkodni!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  11. Dagobert bácsi szerint:

    magyar wotan, én jó egészséget kívánok az édesanyádnak! A szocialista férgeket meg keresd az MSZMP-s párttitkár KISZ-titkár fiának pártjában, amely éppen most építi ki újra a pártállamot!

  12. csepelikerdezo szerint:

    Nagyapó,
    Ez azt jelenti, hogy 9 év alatt 16 km-t sikerült aszfaltozni, azaz évente 2 km-t SE csináltak.
    Remek teljesítmény. E közben 9szer gyűjtottunk tüzet Székelyföldért, 9 alkalommal látogatott el a csepeli adófizetők pénzén B.L és csatlósai székelyföldre/Tusnádföldre, stb, stb, stb…

    A Badacsonyi utca aszfaltozását 2010 előtt végezték, csupán az utolsó blokk az, ahol most aszfaltoznak. A Badacsonyi hossza cca 1,3 km, ebből most cca 200 métert kell megcsinálni. De leírva, hogy leaszfaltoztuk a Badacsonyi utcát, jól fog kinézni ősszel… :mrgreen:

    A Királyerdő utca járdája lett végig felújítva/megcsinálva, emlékeim szerint 500 m-t aszfaltoznak a Királyerdő utcában, a fennmaradó 1,7 km-ről semmi hír, semmi nem látszik abból, hogy az is meg lesz/lenne csinálva.

  13. Dagobert bácsi szerint:

    A Fidesz is tudja, sok utcában kell egy-egy saroknyi szakaszt aszfaltozni, máris írhatják a győzelmi jelentést, idén húsz utcát tettünk rendbe! Persze, 20 X 100 métert! 😉

  14. […] Vadgalamb utca egy másik szakaszának építéséről korábban beszámoltunk. Mostani képes beszámolónk a Vadgalamb út Denevér és Medve utca közötti szakaszát […]

Itt lehet hozzászólni !