Munkásotthon: begyulladt a panoptikum

Csepel.info

11700979_1003754329657494_1124125854472447936_o

Fáklyás felvonulással tiltakoztak szerdán a balliberális pártok az ellen, hogy a Csepeli Munkásotthon ismét csepeli köztulajdonba kerüljön. A körülbelül hatvan résztvevő többsége az egykori KISZ, az MSZMP, a Munkásőrség, a pártállami szakszervezet és a kommunista titkosszolgálat tagjai közül került ki. Volt néhány unoka is, őket gyaníthatóan a tüzeskedés élményével lehetett a Munkásotthonhoz és a “posztkommunista panoptikumhoz” csalogatni.

A Csepeli Munkásotthon a munkások közadakozásából épült, a szocialista időszakban pedig – egészen a rendszerváltásig – állami tulajdonban, vagyis köztulajdonban működött. Utána azonban a gyári cégek privatizációját, megszűnését kihasználva a csepeli MSZP érdekkörébe került az intézmény. A kerület több tízmillió forinttal támogatta volna működését, ha cserében biztosították volna az üvegzsebet. Mint ismert, a támogatást az MSZP-hez kötődő vezetés visszautasította – legutóbb harminc millió forintra mondtak nemet. A patthelyzetet Németh Szilárd csepeli országgyűlési képviselő olyan törvénymódosítással oldaná meg, amely a megszűnt vagy eltűnt tulajdonosú alapítványokat a helyi önkormányzatokhoz vonná. Ezzel a Csepeli Munkásotthon 25 év után ismét köztulajdonba, méghozzá az alapító atyák akaratának megfelelően csepeli köztulajdonba kerülne.

Pedofil szem a láncban

A köztulajdonba való visszakerülés ellen először június 24-én “élő lánccal” tiltakoztak az egykori és jelenlegi pártaktivisták, köztük Tóth Mihály, a csepeli MSZMP utolsó első titkára, Kál Károly, a diktatúra titkosszolgájából lett MSZP-s majd SZDSZ-es képviselő – jelenleg DK-s aktivista -, a most szintén a Gyurcsány pártban politizáló Podolák Sándor és Kiss B Mihály korábbi MSZP-s képviselők, Horváth Gyula korábbi MSZP-s alpolgármester, a DK helyi vezetője valamint Borsány György és Zanati Béla ex-MSZP-s politikusok.

SMpedo

Pedofil szem a lánc közepén

A civilnek és pártfüggetlennek hirdetett rendezvényen akkor megjelent a baloldal fiatalabb korosztálya is. Közöttük ott volt Kunhalmi Ágnes, a fővárosi MSZP elnöke, Szenteczky János, a csepeli MSZP elnöke és frakcióvezetője, Takács Krisztián MSZP-s képviselő, Szabó Szabolcs az Együtt valamint Hudák János, a PM képviselője. A rendezvény érdekessége volt, hogy reaktiválták az információink szerint pedofília miatt börtönbüntetésre ítélt S. Miklós korábbi MSZP-s képviselőt, aki beállt az élőláncba is.

A szerda esti fáklyás tüntetésen információink szerint a politikusok közül nem jelent meg mindenki, de Szabó Szabolcs parlamenti politikus, Tóth Mihály és Horváth Gyula és Hudák János most is ott voltak. A beszédekben ismét Németh Szilárdot szidták, lopásként állítva be azt, hogy a csepeliek neki köszönhetően visszakaphatják nagy hírű kulturális központjukat.

Önkormányzat: nem kell félni az üvegzsebtől és a csepeli emberektől

Ábel Attila alpolgármester az elhangzott vádakra reagálva elmondta: megdöbbentette a tiltakozásokon elhangzott sok csúsztatás és valótlanság, például az, hogy a tüntetők gyakorlatilag tolvajnak nevezték a csepeli embereket.

„Miközben az önkormányzat rendezvényeire a sok érdeklődő miatt egyre nehezebben találunk helyszínt, a Munkásotthon évente egyszer, a Jimmy koncerttel kerül a hírekbe. Németh Szilárd javaslatával a Munkásotthon ismét a kerület kulturális központja lehet, és a csepeliek által demokratikusan megválasztott mindenkori testület dönt az intézményről. A csepeli emberek nem tolvajok, csak a jogos tulajdonukat kaphatják vissza” – jelentette ki lapunknak.

Információink szerint a Parlament már hétfőn dönthet a Csepeli Munkásotthon visszaszerzéséről.

Csepel.info

47 hozzászólás “Munkásotthon: begyulladt a panoptikum” bejegyzésre

  1. Normális? szerint:

    Milyen érzés lehet egy pedofillal együtt tüntetni? Vajon ki fogta meg a kezét? Szabó? Szenteczky? Hudák? A tisztelt politikus urak ide is magukkal rángatták a gyerekeiket? Kinézem belőlük.

    A Munkásotthon többet ne legyen az MSZP párt fészke!

  2. Bugi szerint:

    Szép csapat. Első titkár, titkosszolga, munkásőr kartás, pedofil elvtárs. Nagyon hiteles az egész. Kommunista módra, persze.

  3. Orsós Rodrígó szerint:

    A rezsibunkó propagandagépezete nagyon pörög, kisemmizni bosszúból a csepelieket a házukból és nemzeti Munkásotthont csinálni, ahol majd ő basáskodhat. Gyönyörű egy rablókormányunk van.
    Kreáljunk törvényt a lopásra ha már máshogy nem megy! Egy erkölcsileg 0 kormányunk van, sajnos.

  4. Lovas szerint:

    Neked leégett az agyad a nagy tüzeskedésben Orsós. A kommunisták lopták el a Munkásotthont, ami most visszakerül a csepeliekhez.

  5. Lovas szerint:

    Engem hívtak telefonon. Szavazást indított az önkormányzat. Jó ötlet!

  6. Orsós Rodrígó szerint:

    Lovas! Legyen már eszed! Már, hogy a bánatba kerülhetne “vissza” a csepeliekhez, ha már náluk van?? Nincs 4 méteres drótkerítés körülötte. Egyelőre. Ezért kell Szilárd bátyádéktól megóvni, mert ő csak egy értékes ingatlant és presztizskérdést lát benne. Véres konc lenne a fogai közt. Ezt akarjátok?

  7. Grün Izidor szerint:

    A “zemúttötév” bevett fityeszes szokása, hogy amire nincs gányolmányos megoldás arra a kétharmad erejével csinálnak egy külön törvényt!
    Egyéni képviselői indítványra, max. egy negyedóra alatt! 😛 😀

  8. Orsós Rodrígó szerint:

    Grün! Ezért mondom, hogy ez a kormány erkölcsileg 0, zéró. Ami nem megy normálisan, azt izomból csinálják, persze megideologizálják, vagyis addig csűrik csavarják a hazugságot, hogy elhiggyjék, hogy amit tesznek az jó.

  9. Horváth Attila szerint:

    Izidornak, és Rodrigónak:
    A munkásotthon jelenleg a fekete pénz lelőhelye a volt komcsiknak. Nem ártana, ha egy kicsit átgondolnák, hogy miért ragaszkodnak foggal körömmel az átláthatatlan tulajdoni viszonyokhoz a volt komcsik.
    Rodrigó! Ha nem tetszik a rezsi csökkentése, akkor a megtakarítást gyűtsd össze egy zacskóba, s v idd be az elvtársaidnak, biztos örülni fognak neki! A hátad mögött biztos jól kiröhögnének.

  10. Normális? szerint:

    Nehogy már arról győzködjön néhány agyalágyult bennünket, hogy az a jó, hogy most szocialista pártházkénz üzemel a Munkásotthon.

  11. Grün Izidor szerint:

    Normális!
    Rájuk kell élesíteni a központi ellenőrző szerveket!
    Csak nehogy megszívják mint Lézer Jankóék a norvég alapokkal! 😀

  12. Grün Izidor szerint:

    Horváth Attila!
    A rezsimegtakarításokat régen elvitték a be nem jelentett áremelések és különadók! 😀

  13. Orsós Rodrígó szerint:

    Normális? Ne az ostoba pártpropagandának higyjél, te mikor nézted a munkásotthon honlapját, hány féle művészeti csoport, klub, szakkör és tanfolyam működik ott? A bigott demagógia megy nektek meg a komcsizás, fröcsögés, más semmi. Ennyi.

  14. Grün Izidor szerint:

    Rodrigó!
    ne szenvedj velük!
    Az Ő agyuk 90%-át a fityesz használja! 😀

  15. Orsós Rodrígó szerint:

    Tényleg, bontsuk le a pi**ába, adjuk oda a rezsimágusnak a telket, csináljon helyette bírkózó csarnokot.
    Egy vastrónt is kovácsoljunk neki, éjjel-nappal menjen a pankráció a tiszteletére.

  16. nagyapó szerint:

    T.szavazáson nyomjuk az 1-est! A két komcsi meg röfögjön!!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  17. Orsós Rodrígó szerint:

    Vén pötch! Eddig se mentél be, ha elbitoroljátok azután sem mész, de azért kéne a tudat, hogy van egy lopott holmi a seggetek alatt mi? A proli fajtádat vén munkásőr.

  18. helyi szerint:

    Megint nagyon megy a kommunistázás! Zanati Bélát éppen Németh Sz. tüntette ki és méltatta nem is olyan régen, most meg köpködi. Szeles dr. jegyző úr a mai napig ott ül a babérjain, pediglen kiszolgálta az előző városvezetést is, nemde? Vida úr dettó…Ki is a kommunista, meg a panoptikum? Vannak, akiket még most is etet a narancskommandó 🙂

  19. Csoki szerint:

    Egyet mondjatok meg! Mit loptak el a “kommunisták” a Munkásotthonból?

    1.) A vezetője Csepeli volt. (A Fidesz nem csepelit nevezett ki az élére, és most ez a FIDESZ mondja, hogy visszakerül a Csepeliekhez? ATYAÉG!)

    2.) Visszakerül a Csepeliekhez. Látjuk. Minden visszakerül. Szinte nem neveztek ki olyan intézmény vezető(ket), aki csepeli lenne (, vagy köze lett volna a kinevezése előtt Csepelhez)! Lásd: Tóth Ilona, Szociális Szolgálat, CSEVAK, egy csomó iskola, stb…
    MIRŐL BESZÉLTEK?

    TI FIDESZES(EK) ÉS SZAVAZÓK!
    TÉNYLEG ENNYIRE HÜLYÉK VAGYTOK? A SAJÁT PÁRTOTOK CSINÁL BELŐLETEK ÖKRÖT!
    EGY IGAZ MEGNYILVÁNULÁSUK NINCSEN EZEKNEK A FIDESZESEKNEK!

  20. Tóth Kati szerint:

    Jól van,már csak hatvanan vannak,meg vagyok nyugodva.

  21. Tóth Kati szerint:

    Csokika!Szabó Szabolcs csepeli?

  22. Szabó Szabolcs szerint:

    Kedves Katalin! Amennyiben a Nyuszi sétány még Csepelhez tartozik, akkor csepeli vagyok. Ha esetleg időközben Szilárd törvénymódosítással Szigetszentmiklóshoz csatolta, akkor már nem 😀 Üdvözlettel, Szabó Szabolcs ui: a múltkor egy Csepeli Hírmondós újságíró elkezdett nekem gyulaizni. Megkérdeztem tőle, hogy ő vajon a kerület melyik részén lakik (hátha azért nem szoktunk találkozni a héven, vagy a 159-es buszon, mert a kerület másik részén lakik). Erre nem kiderült, hogy az újságot író ember nem is csepeli 😀

  23. Orsós Rodrigó szerint:

    Szabolcs!
    Itt is állandòan gyulaiznak a fèlkegyelműek, úgyhogy most egyszersmind fel lettek világosìtva. Bár amennyi eszük van neked sem hiszik el 🙂

  24. felix szerint:

    Szerencsétlen Szilárd nem tudja, hogy hol a Munkásotthon.
    “„Miközben az önkormányzat rendezvényeire a sok érdeklődő miatt egyre nehezebben találunk helyszínt, a Munkásotthon évente egyszer, a Jimmy koncerttel kerül a hírekbe. Németh Szilárd javaslatával a Munkásotthon ismét a kerület kulturális központja lehet, és a csepeliek által demokratikusan megválasztott mindenkori testület dönt az intézményről. A csepeli emberek nem tolvajok, csak a jogos tulajdonukat kaphatják vissza” – jelentette ki lapunknak.”
    Találd meg Szilárdka, de ne lopj a törvénnyel.

  25. Tarjányi László szerint:

    Bugi szerint:

    2015. július 02., csütörtök – 10:08

    Szép csapat. Első titkár, titkosszolga, munkásőr kartás, pedofil elvtárs. Nagyon hiteles az egész. Kommunista módra, persze.

    SZÉP CSAPAT TÉNYLEG! Ezekkel lépett szövetségre Németh Szilárd és a csepeli Fidesz 2000. november 7-én (SIC!), a Wallis-Észak-Csepel szindikátusi szerződés megszavazásakor és aláírásakor!
    NAGYON HITELES AZ IS. KOMMUNISTA FIDESZES MÓDRA, PERSZE!

  26. yoda szerint:

    Szabó Szabinak:
    http://pestisracok.hu/szabo_szabolcs/

    Tényleg csepeli lettél szaboszabi? Én nem kedvelem a pártodat, mert tele van balfasszal, téged talán egy kicsit 🙂 ha csepeli lettél, örülök neki! Csak ne hazudj, mint a párttársaid!

    Mikor iszunk egy sört? 🙂

  27. yoda szerint:

    Az első kép jobb oldalán az a hülye, igénytelen rendőr látszik, amint fogja a “fuckyou”-t 😀

  28. név szerint:

    Sosem voltam egy fidesz fan (lassan már az leszek), de ha a sok senkiházi komcsinak nem tetszik a téma, akkor nekem tetszik.
    Tolvajlásban megőszült sunyi vének és a fiatal pénzéhes követőik… Összeölelkezve a drogos buzeránsokkal tuti nagy sikerül lesz. Fogják csak egymás kezét az élőláncban, vagy akárhol, de szívesebben látnám bármelyiküket úgy, hogy életükben először valami hasznosat csinálnak. Közmunka, dohánybolti eladó, sitten ételosztás, vagy valami hasonló, amire képességeik engedik.

  29. felix szerint:

    Szeretnéd ha tőlük kapnád a kaját.

  30. yoda szerint:

    Ti “ménemalszotokmá”? 😀

  31. GONDOLKODÓ! szerint:

    A második képen láthatóaknak, vajon ki volt az öltöztetőjük?

  32. Normális? szerint:

    Az újságíró miért kéne csepeli legyen? Megvalasztottàk, vagy mi? És nem is vidéki költségtérítést kap, mint Szabika.

  33. GONDOLKODÓ! szerint:

    Erről csend van, lesz.

  34. Szabó Szabolcs szerint:

    Kedves Normális?!

    Nem kapok “vidéki költségtérítést”. Egyben legyen szíves az udvariassági szabályokat legalább annyiban betartani, hogy a nevemen szólít.

    Üdvözlettel,

    Szabó Szabolcs

  35. Szabó Szabolcs szerint:

    Kedves Yoda mester! (Bocsánat, ezt nem tudtam kihagyni. Remélem nem veszi sértésnek 🙂 )

    Mint ezt már sokszor leírtam, 2003 nyara óta Csepelen élek. Előbb a Szabadság utcában, majd a Nyuszi sétányon. Mivel így már 12 éve Csepelen élek, ezért veszem magamnak a bátorságot, hogy Csepelinek tartsam magam. Még akkor is, ha a legtöbb esetben 20-30 év után is “gyüttmentnek” tartják a beköltözőket. Mondjuk nekem van annyi helyzeti előnyöm, hogy édesapám a csepeli kórházban született, hiszen akkor pár évig Csepelen éltek a nagyszüleim. Néha poénból meg is szoktam említeni, hogy voltaképpen én tősgyörkeres csepeli vagyok. (természetesen mindig kiegészítem a pontos információkkal, nehogy valaki félreértse).

    Egyben arra kérném Önt is nagy tisztelettel, hogy lehetőleg a nevemen szólítson. A sörözésben egyébként benne vagyok. Csatlakozzon az egyik helyszínen hozzánk!

    Üdvözlettel,

    Szabó Szabolcs

  36. yoda szerint:

    Szabó Szabolcsnak!

    Egy jó tanácsot ha megfogadna, egy munkanélküli mérnöktől: folyton csak a fideszt szapulja! Ez hülyeség!! Nem lesz így nagyobb a támogatottsága. Ha a saját eredményeivel büszkélkedne, esetleg azzal, hogy “mi mit csinálnánk jobban”, talán előrébb tartanának! Szerintem már nem sokan kiváncsiak arra, hogy önök szerint a fidesz hol, mikor és mit hibázik. Mutassa meg, mondja el, hogyan lenne jobb nekünk! Főleg nekem! Írok facen 🙂

  37. Szabó Szabolcs szerint:

    Kedves Yoda!

    Rendben, várom az üzenetet. Egyébként vannak ilyen üzenetek is, de értelemszerűen Ábel Attila nem teszi ki őket a csepel.info-ra 🙂

    Üdvözlettel,

    Szabó Szabolcs

  38. Tóth Kati szerint:

    Kedves Szabolcs!Nyugodjon meg én itt születtem.Ha 2003-tól él Csepelen,a Munkásotthonhoz nem lehet sok köze,úgyhogy ne harcoljon,nem áll jól magának!Inkább arról írjon,maga mit tett Csepelért!A köpködéssel,mutogatással tele van a padlás.

  39. Orsós Rodrigó szerint:

    Na megszólalt Katika, a köpködő, mutogató bajnok!

    Yoda, te meg ne legyèl ilyen kèpmutató, Szabolcs èpp megvèdeni magát jött ide, mert a helyi fideszes drága kerületvezetőink szapulják amikor csak tudják, hazudnak róla folyamatosan.
    A fidesz csak ehhez èrt. Sepregess a saját házad táján.

  40. helyi szerint:

    Normális?-nak: Egy csepeli lap újságírója igenis legyen már csepeli, (ahogy ez eddig itt korábban szokás volt) ne egy ideimportált, fidesznyik, aki csak azt kérdezi meg az interjúalanyától, amit a főnökei kérnek tőle! Egy értelmes gondolata nincs az okostojásnak, aki még az utcák nevét se nagyon ismeri itt a kerületben 🙂 Egy forintot nem érdemel.

  41. yoda szerint:

    Orsós! Te egy bolsevik barom vagy. India esetleg nem tetszik neked, mint potenciális leendő hazád?

  42. […] sem csoda, hogy a köztulajdonba való visszakerülés ellen először “élő lánccal”, majd fáklyás felvonulással tiltakoztak a pártaktivisták, volt munkásőrök, titkosszolgák és KISZ tagok. Még egy […]

  43. […] szó. A törvénysértés Szabó szerint akkor következett be, amikor Németh Szilárd felismerte a pedofília miatt többször elítélt csepeli ex-MSZP-s férfit valamint a többi MSZP-s, DK-s és egyéb párt politikusát, és leírta a nevüket – vagyis […]

  44. […] csetepaté. Az érintett rendezvényeken jelenlegi és korábbi pártpolitikusok – köztük egy pedofília miatt elítélt ex-MSZP-s képviselő – vettek részt. Szabó azon akadt ki, hogy Németh Szilárd megjegyezte: felismerte a magukat civilnek álcázó […]

  45. […] Együtt 2014-ben megválasztott politikusa például amiatt próbálta megvédeni, mert a férfit felismerték a szocialista aktivisták között. Szabó szerint ez listázás, ami miatt dr. Polt Péterhez fordult panaszával. Az is […]

  46. […] előtt szabaduljon. Ez után legközelebb az MSZP-s pártházként működő Csepeli Munkásotthon élőláncában tűnt fel a bukott politikus. Utoljára pedig a harmadik lebukásakor, immáron (minimum) kétszeres visszaesőként került […]

Itt lehet hozzászólni !