Elgurult a gyógyszer? Most egy nőre támadt rá a jobbikos politikus – videóval!

Csepel.info

Lehet, hogy csak alkoholból volt sok, de nem először ilyen agresszív és vádaskodó a jobbikos “kamubáró”

Pár nappal ezelőtt Németh Szilárdot, a Fidesz alelnökét inzultálta és rágalmazta Bereczki Miklós, a Jobbik csepeli-soroksári jelöltje. Pártja azóta elismerte a rágalmazást, amit viccelődésnek neveztek. Bereczki most Orbán Gyöngyi soroksári alpolgármester asszonyra támadt rá.

A jobbikos politikus estefelé inzultálta az asszonyt, azt kérdezve tőle, hogy csepeli és soroksári választópolgárokat fognak-e megverni.

Orbán Gyöngyi egy másik hölggyel indult volna el valahova – gyaníthatóan egyáltalán nem választókat verni. Miután az asszonyok elhajtottak az autójukkal, az agresszív politikus gazembereknek nevezte őket, majd közölte, hogy április 8-án le fogják váltani őket. A jobbikos politikus nem csak agresszív volt, de erősen ittasnak is tűnt.

Jobbikos álleleplezés

Bereczki Miklós és társai néhány nappal ezelőtt egy ál-leleplezős videón eljátszották, hogy jobbikos plakátokat ragaszt le Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke, akit megzavarnak a “leleplezők”. Az sem zavarta őket, hogy a videón látható személyek picit sem hasonlítanak a Fidesz alelnökére: sokkal alacsonyabbak és vékonyabbak nála, ráadásul a hajuk is sokkal hosszabb, mint a fideszes képviselőnek.

Bereczki korábbi, álleleplezős-rágalmazós videója: pártja szerint ezzel csak vicces volt

Ezek után Bereczki és stábja Németh Szilárd csepeli irodájánál megvárták a Fidesz alelnökét, és ordenáré módon rátámadtak azzal, hogy ő maga lehetett a plakátrongáló. A rágalmazást a Jobbik pártoldala, az Alfahír elismerte ugyan, de természetesen nem kértek bocsánatot.

Mivel Németh Szilárd valamiért sántítva járt, Bereczki pár mondatig azzal viccelődött, hogy biztos maga Németh volt az egyik rongáló, ugyanis az egyikük elesett futás közben.

– írja az oldal. Ehhez képest a jobbikos Facebook-bejegyzés, Németh Szilárd agresszív letámadása és a videó korántsem tűnik viccelődősnek.

Csepel.info

2 hozzászólás “Elgurult a gyógyszer? Most egy nőre támadt rá a jobbikos politikus – videóval!” bejegyzésre

  1. Hermin szerint:

    Az elmebetegség közveszély.

  2. paneltomi szerint:

    Ez be van rúgva vagy szippantott valamit?

Itt lehet hozzászólni !