Elképesztő kamufelvételt készített a Jobbik csepeli-soroksári jelöltje – videóval

Csepel.info

Bereczki szerint egyikük személyesen Németh Szilárd

Saját aktivistáival megrongálta saját plakátjait, majd egy kamerával “leleplezte” a plakátrongálókat Bereczki Miklós, a Jobbik csepeli-soroksári jelöltje.

Ezek után megvárta az irodájánál Németh Szilárdot, és azzal vádolta meg a Fidesz alelnökét, hogy személyesen ő rongálta a jobbikos plakátokat.

Bereczki szerint Németh egy magát 50 centivel alacsonyabbnak és 70 kilóval kisebbnek mutató álruhában, hosszúra növesztett hajjal követte el a gaztettet.

A kamuzásról elhíresült békéscsabai politikus Facebook oldalán a hozzászólásokból azonban látható, hogy a jobbikos szavazók még az ilyen elképesztő hazugságokat is simán beveszik. Az álleleplezést 610-en osztották meg, és 47 ezren nézték végig.

A felvételen két személy látható. Ők valóban jobbikos plakátokat ragasztanak át, és cinikus módon az sem érdekli őket, amikor megérkeznek a jobbikos “leleplezők”. Aztán, amikor a felvételt készítők túl közel érnek hozzájuk, mégis futásnak erednek.

A kamuvideó következő jelenetében jön a nagy leleplezés és szembesítés. Berecki Miklós bejelenti, hogy az egyik plakátrongáló személyesen Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke lehetett. A politikus megjelenik Németh Szilárd irodájánál, és személyesen kéri számon a Fidesz alelnökét, miért ragasztotta át a Jobbik plakátjait.

Németh kezet fog vele, de láthatóan nem foglalkozik a rágalmazással. Bereczki ezek után a képviselő iroda előtt teszi közszemlére a “bizonyítékokat”. Amihez egyébként hozzáfűzte:

És ne feledjük közledik április 1-e, azaz Húsvét vasárnap 😀

Vagyis ő maga ismeri el, hogy az egész vádaskodása, színjátéka hazugság. A politikus Facebook oldalán azonban a hozzászólásokból látszik, hogy hívei simán bevették minden szavát. Még a szintén jobbikos fake news HelloBudapest oldal is készpénznek vette a felvételt.

Csepel.info

7 hozzászólás “Elképesztő kamufelvételt készített a Jobbik csepeli-soroksári jelöltje – videóval” bejegyzésre

  1. Qqriq szerint:

    A helyzet az, tisztelt Bereczki Miklós, hogy a Jobbik választási programját áttanulmányozva, egyetlen szót nem olvastam a bevándorlókról, migránsokról, menekültekről. Éppen a pillanatnyilag legégetőbb problémáról, a bevándorláspolitikáról nem fejti ki a párt a hozzáállását. Vona Gábor korábban parlamenti vitanapot kezdeményezett a cigány-magyar együttélés témájával kapcsolatban, amely szerinte pár évtizeden belül súlyos gondokat, demográfiai katasztrófát okozhat. A legutóbbi nagy árvíznél a Jobbik mindenkit a gátakra vezényelt. Jelenleg, amikor a harmadik világból érkező primitív ösztönlények inváziója egy-két év alatt lerohanhatja a teljes hazánkat, akkor ezt a fenyegetést nem kell komolyan venni?! Emellett más olyan kérdések is vannak, amelyek a 2014-es programhoz képest mintha aktualitásukat vesztették volna. Úgy tűnik, a Jobbik már nem az a párt, amely “kendőzetlenül, tűhegypontossággal veti fel a valós problémákat”.

  2. Tsepeli szerint:

    A jobbik lett a rosszabbik.

  3. Nagyapó szerint:

    Insallah (ha isten akarja) mondja a jobbikos Bereczki a kettős kereszt tövében! Na neeee!!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  4. Jobban szerint:

    A Jobbik valóban, tényszerűen, következetesen követhetetlenül lett a rosszabbik….

  5. Brigitta szerint:

    Te barom nem szemelyesen rajuk gondolt… nyilvan ok biztak meg a ket szemely.

  6. Vazul néni szerint szerint:

    Sajnálom a sok jóhiszemű , nemzeti érzelmű jobbikban csalódott embert, és remélem a kamu Jobbik földet fog a választások során mint a néhai SZDSZ

  7. […] arról korábban beszámoltunk, egy ál-leleplezős videón eljátszották, hogy jobbikos plakátokat ragaszt le Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke, akit megzavarnak a […]

Itt lehet hozzászólni !