Igazi “kamubáró” a Jobbik csepeli-soroksári jelöltje

Csepel.info

Bármit kérdez, bármit mond vagy tesz, valahogy mindig kiderül, hogy a fele sem igaz. Minél jobban nézi az ember Bereczki Miklós “munkásságát”, annál nehezebben hiszi el, hogy ma még létezhet ilyen.

A jobbikos politikus eleve úgy mutatkozik be a Facebook oldalára kitett plakátján, hogy egész Csepel képviselőjelöltje. Így vagy csak őt lehet választani, vagy már meg is választották, csak egy másik választáson is képviseli a csepelieket.

Még nem írták ki a választásokat, de már Csepel képviselőjelöltje (a plakát alján is csak az szerepel, hogy a Jobbik plakátja)

Ehhez képest a Jobbik a honlapján – hivatalosan – még egyetlen 2018-as országgyűlési jelöltje nevét sem hozta nyilvánosságra. Most is a Svájcba kivándorolt Lehmann Viktort tüntetik fel a párt csepeli-soroksári jelöltjeként.

Országgyűlési képviselőjelölt emellett csak akkor lehet hivatalosan  valaki, ha már kiírták a választásokat és megszerezte az ehhez szükséges, érvényes támogató aláírásokat.

Vagyis Bereczki úr a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltje is csak akkor lehet majd, ha a feltételeket teljesíti.

Kamufelvétellel a hírnév felé

Amikor a soroksári Bereczki és a kamerása megérkeztek a legutóbbi csepeli önkormányzati ülésre, ő Csepel országgyűlési képviselőjelöltjeként támadta le Borbély Lénárd polgármestert. A Hír TV-től eltanult módszerekkel, utólagos vágásokkal próbálta hiteltelenné tenni a polgármestert, azt állítva, hogy a polgármester nem állt szóba vele.

Hantapolitika

Ehhez képest Borbély Lénárd a nyilvánvaló provokáló szándék ellenére hosszabban beszélt Bereczkivel. A csepeli polgármester elmondta, hogy a jobbikos politikus csaló módon mutatkozott be, ugyanis nem képviselőjelölt. A polgármester elmondta azt is, hogy a Jobbiknak joga és lehetősége volt a testületi ülésen részt venni, azon kérdéseket feltenni és véleményt mondani – csak épp a képviselőjük nem ment el arra. Bár több szemtanúja volt a beszélgetésnek, Berecki nem kért elnézést a csúnya és rosszindulatú videós csalásért és a hazugságokért. Sőt, újabb Facebook-posztban próbálta meg bizonygatni, hogy a csepeli polgármester márpedig nem állt vele szóba. (A beszélgetésükről nem csak videó, fénykép is készült, például ez.)

Nem kell dolgozni, csak a pénzt felvenni, ha ő képviselő lesz

A jobbikos politikus fiatalos, videós kampányban próbálja megszólítani a választókat. Első klipjét azzal tette ki, hogy nem a fűnyírók hibája, ha azok nem nyírják le a füvet. És mivel ez nem hiba, nem is kell javítani: ehelyett ott lesz ő.

Majd a Bereczki megcsinálja

“Biztos vagyok benne, hogy nem a munkát elvégző fűkaszások hanyagsága miatt maradtak érintetlenek ezek az utcák”

– hangsúlyozza Berecki, aki választási ígérete szerint maga fogja ezeken a közterületeken a füvet nyírni. A politikus a Facebookos videó alapján legott fűkaszát is ragadott, és az Erdősor utcában egy kilenc méter hosszú, egy méter széles területen levágta a füvet.

A 9 négyzetméteres fűnyírásról sok fénykép készült. Ilyen kis területen ez csak úgy lehetséges, ha a politikusnak több fotósa volt, vagy többször megállt pihenni, hogy a fotós helyet változtasson. Bereczki ezeket a képeket jelentette meg a videójában, demonstrálva, mit fog tenni országgyűlési képviselőként a munkaidejében.

Újabb zseniális ötlet

A jobbikos politikus tele van fondorlatos ötletekkel, hogyan próbálja a csepeli polgárok adatait megszerezni, illetve hogyan próbáljon helyi népszerűséghez jutni. Legújabb találmánya az, hogy miután a polgármester javaslatára döntés született a csepeli tüdőszűrő elköltöztetéséről és a tüdőgondozó felújításáról, aláírásgyűjtést indított ugyanezért.

Tiszta sor: ha a polgármester javaslata megvalósul, azt már a saját eredményeként tudja híresztelni. Az aláírók adatai pedig pont jól jönnek majd a választások idején. Ennél már csak az volna frappánsabb, ha aláírásgyűjtést indítana Csepel főterének Szent Imréről való elnevezéséért.

Csepel.info

11 hozzászólás “Igazi “kamubáró” a Jobbik csepeli-soroksári jelöltje” bejegyzésre

  1. Balos szerint:

    Nemrég söröztem egy vidéki barátommal. Vidéken már nincs MSZP sem. A Jobbik a második legnagyobb párt, és minden más csak törpepárt. Bár a Jobbik is szakad pár helyen, csak ott vannak fiatalok. Ha nem talál magára a baloldal, ebből kihalás lesz, a Jobbik meg ilyen hülye gyerekekkel nem jut sehova, és marad a Fidesz 🙁

  2. Dini szerint:

    Ne legyetek már ekkora tuskók! Komolyan a saját oldalatokon, ti magatok reklámozzátok a Jobbikos csávót? Rajtatok kívül sztem eddig azt se tudta senki, hogy a világon van.

  3. admin szerint:

    Az ellenzékről eddig is beszámoltunk, szerintünk illik is ezt megtenni.

  4. Ábel Attila szerint:

    A Jobbik Csepelen nem a Fidesz ellenfele, hanem a balliberális pártoké. A Fideszhez kicsik. Csepelen a pálfordulásukig is főképp az MSZP-től vitték el a szavazókat, de mióta baloldali párttá váltak, már csak onnan szívnak el szavazót. A Jobbik radikális jobboldali hívei az elmúlt másfél évben vagy fideszesek lettek, vagy másik radikális jobboldali pártra várnak. A mostani Jobbikot és Vona Gábort utálják.

    A csepeli szocik és DK-sok most valamiért nagyon örülnek a Jobbiknak. Nem veszik észre, hogy csak vágómarhák. Persze ezek az alkalmi ballib-Jobbik koalíciók látványosan mutatják, hogyan dobták el a radikális párt politikusai a gerincüket akár a forró krumplit.

  5. Állítsuk meg Brüsszelt! szerint:

    Emögöt a szerencsétlen hülye mögött is a Soros-Simicska duó áll!

  6. Kopasz Jány szerint:

    Kár hogy nem láttok a szavazók fejébe, így csak a vágyaitokat tudjátok leírni! Aki fél, az kiabál.

  7. kispajtás szerint:

    A poszt címében ti is “jelölt”-ként említitek.
    Talán célszerűbb lenne “önjelölt”-ként említeni a faszit, ha már ekkora cirkuszt kerítetek belőle.
    Igen, való igaz, hogy nagy kár, hogy nem láttok a szavazók fejébe, csak magatokkal vagytok elfoglalva. Ez az egész história a kutyát sem érdekli. Ennyi nem elég?
    Csepelen az ellenzék 2009 óta megteszi a Fidesznek azt a szívességet, hogy kihúzza maga alól a talajt, így nektek semmi dolgotok ezzel.
    Inkább azzal kéne foglalkoznotok, hogy felzárkóztassátok Csepelt akár a főváros többi kerületéhez, akár az agglomerációhoz.
    Óriási a lemaradás a többi, volt munkáskerülethez képest, akár Angyalföldet vagy Újpestet nézzük. A másokra való mutogatáson kívül mintha egyéb, fontos dolgok nem is léteznének.

  8. Dini szerint:

    Hát szerintem meg nem kéne mindenféle migránssimogatóról, Soros meg Simicska bérencről és más efféle szemét hazaáruló “ellenzékiről” beszámolni! Örüljenek inkább neki, hogy nem lettek még átdobva mind az osztrák határon! Maguktól a kutya se ismerné őket, így viszont összevissza terjeszthetik a hülyeségeiket. Lám, az ilyen kispajtás félék is így itt sírdogálhatnak, hogy fúj Fidesz, fúj Jobbik, bezzeg a Gyurcsányék idejében 2009 előtt de jó volt!

  9. […] kamuzásról elhíresült békéscsabai politikus Facebook oldalán a hozzászólásokból azonban látható, hogy a jobbikos szavazók még az ilyen […]

  10. […] Lehet, hogy csak alkoholból volt sok, de nem először ilyen agresszív és vádaskodó a jobbikos “kamubáró” […]

  11. […] Miklóst, a párt Békéscsabáról érkezett csepeli-soroksári jelöltjét nem kell félteni. A “kamubáróként” elhíresült politikus pár napja azzal kampányolt, hogy Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke személyesen […]

Itt lehet hozzászólni !