Fidesz: Bangóné távozzon a közéletből!

Csepel.info

Bangóné a sajtótájékoztatón, ahol véletlenül olyan adatot közölt, amit csak a választási csalást elkövetők tudhatnak

Bangóné Borbély Ildikó egy keddi sajtótájékoztatón véletlenül elismerte, hogy ő és az MSZP áll egy csepeli választási visszaélés-sorozat mögött. Amennyiben a politikus asszony “csak” hazudott a sajtótájékoztatón, és szándékosan vezette félre a sajtó jelen lévő résztvevőit azért, hogy másokat vádoljon bűncselekménnyel, akkor amiatt kell távoznia – írta közleményében Ábel Attila, Fidesz csepeli szervezetének elnöke. 

Az alábbiakban a közlemény teljes szövegét olvashatják.

Bangóné Borbély Ildikó állítása szerint ezer elhunyt személy neve és adatai vannak „kamupártok” ajánlásai között Csepelen. Csakhogy a csepeli választási bizottság dokumentumai szerint nem összesítették a visszaélés-gyanús adatokat. A bizottság – nem MSZP-s javaslatra, mint ahogy azt Bangóné állította – rendőrségi feljelentést tett csalás gyanúja miatt. A nyomozó szervek feladata lesz, hogy összesítsék, számszerűsítsék a hamis ajánlásokat. Vagyis Bangóné kizárólag abban az esetben tudhatta, hogy mennyi elhunyt személyhez kötődő, bizonyíthatóan hamis ajánlás van az ajánlóíveken, ha a „kamupártok” által felhasznált adatbázist ő maga állította össze és juttatta el korábban a segítőivel ezeknek a pártoknak abban a reményben, hogy majd politikai hasznot húz a lebukásukból.

Bangóné kampányfőnöke az a Szenteczky János MSZP-s képviselő, akit két rendbeli, aljas indokból, nagy nyilvánosság előtt, felbujtóként elkövetett rágalmazás bűncselekménye miatt jogerősen már elítéltek. Ellene több korrupciós vád miatt folyik még bírósági eljárás. Bangóné kampánycsapatának tagja az a Takács Krisztián MSZP-s képviselő is, akit magánokirat-hamisításbecsületsértés és sikkasztás miatt ítélt el eddig a bíróság. Ha van alkalmas kampánycsapat egy választási csalás véghezvitelére, ez mindenképpen annak tűnik. Az MSZP csepeli választási bizottságba delegált jogászáról ráadásul polgári peres eljárásban mondta ki jogerősen a bíróság, hogy közpénzből fizették ki, miközben Szenteczky János magánügyeiben járhatott el.

Ezért a Fidesz – Magyar Polgári Szövetség csepeli szervezete nevében felszólítjuk Bangóné Borbély Ildikót, az MSZP csepeli-soroksári jelöltjét, hogy kérjen bocsánatot a választóktól és haladéktalanul mondjon le a képviselő-jelöltségről és az MSZP-s pártlistán elfoglalt helyéről. Akár választási bűncselekményt követett el, akár bűncselekménnyel való rágalmazást, megengedhetetlen, hogy ilyen ember képviselő-jelölt vagy országgyűlési képviselő legyen – áll a közleményben.

Csepel.info

19 hozzászólás “Fidesz: Bangóné távozzon a közéletből!” bejegyzésre

  1. k szerint:

    semmi különös, csak a büdös komcsi utódpárt az utolsókat rúgja.

  2. Qqriq szerint:

    Ez a Bagóné dolgozott már egy percet is életében?!

  3. nekünk ment el az eszünk szerint:

    miért nem húz el az ilyen a picsába?

  4. bagoly szerint:

    Ez a tyúk, úgy idióta, ahogy van !

  5. Kaschauer szerint:

    Ballib privilágium: lopás, csalás, hazugság.
    No meg a maffiázás éjjel-nappal.

  6. Jobban szerint:

    Sajnos megszokták, hogy hazugságokkal érvényesülhettek sokáig…„a csepeli érdekek és értékek képviselőjeként” feszítettek Csepelt elborító plakáterdő képein és a kerület mindennapjaiban.

  7. k szerint:

    komolyan ha ezek a szellemi fogyatékosok nyernek, kötelesek vagyunk nekik egy szó nélkül átadni a kormányzást, hogy megint a szakadékba vezessenek? csak azért mert több a féleszű degenerált szavazóképes lakosság mint az értelmes polgár ????

  8. Jobban szerint:

    “Egy nép történetében az átlagember a meghatározó elem. A nemzet egészségének mint egy testnek állapota az ő milyenségétől függ elsősorban. A történelem a középszerűség kérlelhetetlen birodalma. A legnagyobb lángész ereje is szertefoszlik a középszerűség korlátlan hatalmával szemben. Úgy tetszik, bolygónk arra van teremtve, hogy az átlagember uralkodjék rajta mindörökké. Ezért az a leglényegesebb, hogy ennek szintje minél magasabb legyen. Ami a népeket naggyá teszi, az nem nagyjaik sokasága elsősorban, hanem számtalan középszerű emberük magas átlagos színvonala.” José Ortega y Gasset

  9. propaganda szerint:

    Nekem van egy jobb ötletem: Ábel Attila távozzon a közéletből!

  10. Jobban szerint:

    “MORVAI KRISZTINA: MIGRÁNSÁRADATTAL KÉSZÜL AZ EU ÁPRILIS 8-RA
    A magyar EP-képviselő szerint hatalmas az izgalom Brüsszelben: sikerül-e április 8-án megtörni, térdre kényszeríteni Magyarországot, s elárasztani hazánkat afrikai és közel-keleti bevándorlókkal, az Európai Unió és szövetségesei “nyílt társadalom tervének” megfelelően.Miközben Magyarországon az ellenzéki pártok egymással versengve kicsinyítik, jelentéktelenítik a tömeges migráció, az idegenek betelepítésének veszélyét, aközben az Európai Parlamentben nap mint nap győződhetünk meg arról, hogy a migránspártiak elszántsága változatlan, s pezsgőjüket már hűtik az április 8-i magyarországi választásokra”
    – áll Morvai Krisztina közleményében, aki az ügy kapcsán az Európai Parlamentben is felszólalt.
    https://www.flagmagazin.hu/politika/morvai-krisztina-migransaradattal-keszul-az-eu-aprilis-8-ra
    A politikus szerint minden nap vannak előterjesztett jelentések a tömeges migráció „fontosságáról”, „kedvező voltáról”

  11. mutyi szerint:

    Ha van pénzük akkor kötvénnyel jöhetnek, a fidesz ahogy eddig is, beengedi őket. A legvalószínűbb forgatókönyv, április 8 után a leendő Jobbik kormány sem kötvénnyel, sem anélkül nem fogja beengedni őket. A határvédelmi kerítés mellett nem rendőrök, hanem határőrök fognak állni, a rendőrség pedig végezheti a feladatát, amire felesküdtek.

  12. Kaschauer szerint:

    mutyi!
    A Vona féle körhinta teljesen megszédített?
    Jobbik kormányon?
    Sokkal nagyobb annak a veszélye, hogy a Jobbik a Gyurcsány klánt és Karácsonyt a liberális környezetével segíti hatalomba.

  13. Nagyapó szerint:

    mutyi! Igen, akinek van pénze, fizet, betartja törvényeinket, az jöhet, sőt jöjjön. Különben jó lenne, ha a jobbikosok elolvasnák a letelepedési kötvény vásárlásának feltételeit, akkor nem írnának marhaságokat (bár szerintem direkt hazudnak). Vonáék tudhatnák azt is, hogy 2017 májusa óta nem adnak ki újabb kötvényt, a program befejeződött!!
    mutyi! Mit akar a Jobbik a határőrökkel? Székelyeket akar oda telepíteni, vagy mit? Vegye észre, hogy van határőrség és jól működik!!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  14. legutkogyozo szerint:

    erőt, egészséget 2022-re

  15. legutkogyozo szerint:

    erőt, egészséget 2022-re!!!

  16. breki szerint:

    de ha nem akkor 2026

  17. Jobban szerint:

    A migránsok folyamatos erőszakos cselekményei miatt sorra mondanak fel a németországi Bielefeld kórházában a nővérek és az orvosok. A Voice of Europe összeállítása szerint önvédelmi tanfolyamokat szerveznek a kórházi dolgozóknak. Arra is volt példa a kórházban, hogy életveszélyesen megfenyegettek orvosokat.
    …a kórházi személyzetet fenyegetik, zaklatják és fizikailag is megtámadják a migránsok…
    http://www.origo.hu/nagyvilag/20180320-migrans-tamadas-korhazak-nemetorszag.html

  18. Qqriq szerint:

    Jelenleg nem kérdés, hogy ki nyeri az aktuális választásokat, ez totál világos. Most még azt nem tudjuk, hogy 2030-ban ki alakíthat kormányt. Ugyanakkor a nyilvánvalóról felesleges vitát nyitni. Szerencsére középtávon Soros már jó eséllyel nem lesz tényező, hanem feltehetően más sátáni erők lépnek a helyére. Ha az országot sikerül megvédeni a jötment koszos söpredéktől, a magyarságnak van jövője!

Itt lehet hozzászólni !