Gyilkosság, betörés, vonulás Csepelen

Csepel.info

Roma erődemonstráció pénteken: az első kettő kocsi Audi (fotók: H. István olvasónk)

Lakossági bejelentés alapján a Csepel.info úgy értesült, hogy augusztus elején a kerületünkben agyonveretek egy idős embert a csepeli Hároson, a 8655-os dűlőn, más néven Lámpás utcában. Információink szerint az idős, hetven éves roma áldozat a kórházban halt bele sérüléseibe, támadói szintén romák voltak.

Ismét egy gyanús elemekkel teli, több autós konvoj vonult a csepeli Erdősor utcában – értesítette lapunkat egy olvasónk. Mint ismert, 2009. május 23-án, sajtóértesülések szerint több száz roma és afgán bűnöző ugrott össze Csepelen. Információink szerint az összecsapás akkor is az Erdősor utcánál kezdődött.

A harmadik BMW

Nem olvashattunk a rendőrségi hírekben róla, de lapunk lakossági forrásból úgy értesült, hogy augusztus elsején agyonvertek egy idős cigány férfit a csepeli Hároson. Úgy tudjuk, hogy a szintén roma támadói között volt legalább egy mentális beteg. Az egyik elkövető a családjával korábban egy szintén halálos áldozattal járó, gyújtogatásos bűncselekmény áldozata volt. Az idős áldozattól 400 forintot vettek el támadói, akik információink szerint előzetes letartóztatásban vannak.

Ismét egy BMW, takarosan tetkós könyökkel

Egy másik lakossági bejelentés szerint három hét alatt három betörés is volt a Csalitos lakóparkban. Csepelen, a kertvárosi területeken az elmúlt években igen sok besurranós vagy betöréses lopás volt.

Az Alfa Romeo kilóg a sorból, de csak a márkája miatt

Ismét vonultak!

Lapunk egy olvasója újabb, minimum gyanús kocsikonvojt fotózott le múlt hét pénteken, este hat óra előtt néhány perccel. A szemtanú szerint legkevesebb hat, jól megtermett romákkal dugig tömött Audi, BMW, és Alfa Romeo konvoj járta a csepeli Erdősor utcát.

A Csepel.info 2009. május 23-án hívta fel először a sajtó figyelmét arra, hogy Csepelen több tucat rendőrautó jelent meg szirénázva. A rendőrség ugyan előbb több napig hallgatott, sajtóinformációk szerint azonban több száz roma és afgán bűnöző esett volna egymásnak, ha nem érkezik idejében a rendőri segítség. A Csepel.info úgy tudja, hogy akkor közel háromszáz rendőr vonult át Csepelre. A péntek délután lefotózott konvojt nem zavarták meg a rendőrök.

A hatodik kocsi ismét egy BMW volt

A májusi eset nagy feltűnést keltett, és többen tudni vélték, hogy a Szigetszentmiklósi maffia állt az erődemonstráció mögött. A Blikk akkor arról számolt be, hogy maffialeszámolást hiúsítottak meg a zsaruk, és mintegy 250, karddal, kaszával, baltával felfegyverzett keményfiú szállta meg a csepeli Hollandi utat és környékét. Az összecsapás éppen Batiz András volt kormányszóvivő háza előtt kezdődött, amikor a rendőrség buszokkal, teherautókkal megérkezett a helyszínre.

A rendőrség csak napokkal később, és sokkal árnyaltabban számolt be az esetről: “2009. május 23-án a kora esti órákban állampolgári bejelentés érkezett, miszerint Szigetszentmiklósról több autóból álló karaván halad Budapest XXI. kerület irányába. A Budapesti Rendőr-főkapitányság több egysége ellenőrzést végzett Csepel területén, de több autóból álló konvojt vagy nagyobb csoportosulást nem találtak. Két gépkocsit és azok utasait igazoltatták, de olyan esemény, ami rendőri intézkedésre adott volna okot, nem történt. Az egyik autóban tartózkodó személynél közbiztonságra veszélyes eszközöket találtak az intézkedő rendőrök, ezért vele szemben szabálysértési eljárást kezdeményeztek.”

Az esetet többek között azért övezte nagy  sajtófigyelem, mert korábban a rendőrség nem vette komolyan az enyigiek siófoki felvonulását. Mint később kiderült, az akkori siófoki erődemonstráción részt vettek Marian Cosma későbbi gyilkosai is.

Csepel.info

19 hozzászólás “Gyilkosság, betörés, vonulás Csepelen” bejegyzésre

  1. Öreg halász szerint:

    Vajon hány rendőr állt ekkor Csepelen szolgálatban összesen? Voltak negyed ennyien? Volt tizedennyi rendőr a csepeli utcákon?

  2. hugi szerint:

    Szigetszentmiklóson nem a Koszi klán lakik?

    Érdekes, hogy csak szombaton vonulnak fel. Gondolom hétköznap izzaságos, kemény munkával keresik meg a kocsira valót, vasárnap pedig templomban vannak…

  3. Attila szerint:

    “Nem olvashattunk a rendőrségi hírekben róla, de lapunk lakossági forrásból úgy értesült, hogy augusztus elsején agyonvertek egy idős cigány férfit a csepeli Hároson. Úgy tudjuk, hogy a szintén roma támadói között volt legalább egy mentális beteg.”

    Korrekt a szerzőtől, hogy leírta a származásukat. Ugye-ugye, nem is olyan biztos a rásszista indíték?

    “Lapunk egy olvasója újabb, minimum gyanús kocsikonvojt fotózott le múlt hét pénteken, este hat óra előtt néhány perccel.”

    Én is elkezdek bodzát termeszteni. Úgy látszik jövedelmező. Ennek a hat autónak az értéke felér egy kisebb villával. Gondolom a segélyt is sikerült úgy beosztani, hogy jutott erre is.
    Egyszerűen nem értem, hogy nekem miért kell szembesülnöm a nyomorukkal. Ilyenkor kellene 3-4000 rohamrendőr, bevezényelni őket a patkánytanyákra, és ott jól megregulázni mindenkit. Ezeket a túltáplált svédeket begyűjteni, és kényszermunkára vinni őket.
    Hirtelen megszűnne a bűnözés jó nagy része.

  4. Kovács Ernő szerint:

    Rasszista indokból le akarta vágni a magyar fejét a cigány, a horda hangosan uszította Kommentalok.hu
    Be kell fejezni a pozitív diszkriminációt velük szemben! Aki nem akar dolgozni csak bűnözni, az menjen vissza oda, ahonnan jött!

  5. Lexon szerint:

    Nem tudom, ki volt az a titokzatos “olvasó”, aki fotózott, de elég bátor ember lehet. Szerencsére szembôl nem fotózott, hiszen akkor nem jöhetett volna létre ez a post sem…
    Egyébként nagyon jó gépe van, a XXX nem olcsó, de nagyon megéri az árát.

  6. admin szerint:

    Lexon, lehetőleg ne írj olyat, ami alapján megtalálhatják a fotóst.

  7. Lexon szerint:

    admin: A fényképezô típusa is tabu? Atyaég…
    Szerinted EZEK tudnak olvasni? És érdekli ôket a csepel.info?! Ha igen, akkor a masina típusát is ki tudják találni.

    Ezek szerint tényleg nem egy fotózó olvasóról van szó, hanem sk. ti készítettétek a fotót. 😀

  8. admin szerint:

    Fotózó olvasóról van szó, és “ezeknek” aligha gond az internet-elérés. Fejezzük ezt be légyszi.

  9. Gordon szerint:

    Sok reményt nem fűztem a szoci kormányzáshoz, de azért 2002-ben nem gondoltam, hogy ekkora káosz lesz ebben az országban. Gratulálok Azoknak akik Ezeket megválasztották, és most itt sivalkodnak a fórumon.

  10. Csepel-sziget szerint:

    Az ilyeneket miért nem b*szogatja az APEH? Miből van ezeknek a “keménycsávóknak” Audi, Mercedes, BMW a segge alatt? Van bejelentett munkahelyük, fizetnek ezek akár egy forintnyi adót is?
    Elég ebből! Ha törvényes keretek között a magyar állam nem képes fellépni a színesbűnözés ellen, akkor sajnos a népnek kell megoldania a problémáit… Hogyan lehetséges az, hogy a székelyek, olaszok, románok saját erőből képesek a helyükre tenni a falvakat, városokat terrorizáló cigányokat, ugyanakkor itt mindent megtehetnek és meg is tesznek.

    Sajnálattal látom, hogy elkorcsosult a nemzetünk, egymásért sem tudunk kiállni, de ha ez így marad, akkor a magukat nyeregben érző kisebbségiek (amíg még azok) eltipornak, megaláznak, meggyilkolnak minket a saját hazánkban.

    Persze nem a rózsadombi villákat, a bankárok, sztárügyvédek és médiaguruk otthonait fenyegetik, hanem a kisembereket, átlagpolgárokat, akiknek nem elég, hogy a megfeszített munka mellett is veszélybe került a családjaik megélhetése, egzisztenciája, de már az életét fenyegetik ezek a “véletlenül sem veszélyes” köztörvényes bűnözők.

    Ébredj végre magyar, mert ma téged, holnap a gyermekeidet, azután az unokáidat siratjuk!

  11. miska72 szerint:

    CSEPEL SZIGET JÓL BESZÉLSZ.
    ÉLJEN A GÁRDA!
    HAJRÁ JOBBIK!

  12. miska72 szerint:

    Csak azt nem tudom, hogy az elitt kommandó miért nem ezekre vadászik?

  13. Prendick szerint:

    Vajon akkor mi lenne, ha volna cigánybűnözés is? Ami ugye nincs. 🙂

  14. Márta szerint:

    Miska !ránk vadásznak:)

  15. Gigi szerint:

    Ahogy magyar és magyar között is van különbség, úgy színes és színes között is. A BMW-kkel cirkálók nem azok, akiknek felemelkedéséért, integrációjáért programok születnek, nem ők azok, akiket az éj leple alatt lemészárolnak… A rasszizmus az, amikor nem teszünk különbséget, csak a bőrszínt látjuk. Ebből már elég… “Ember! Kelj fel, és járj!”

  16. […] a csepeli, halállal végződő rablásról, amelyről tegnap lakossági tájékoztatás nyomán számolt be a Csepel.info. Az alábbiakban a Csepel.hu-n megjelent tájékoztatót […]

  17. Démosz szerint:

    És ha ugyanezt a gárda teszi?

  18. Manitu szerint:

    Az is törvénytelen, ha nem tudnád.

Itt lehet hozzászólni !