Bűnbandák háborúztak Csepelen?

Több száz afgán és roma bűnöző ugrott össze szamurájkardokkal

Csepel.info, Blikk, Mno.hu, Vastagbőr

A bandavezér BMW-je Vargáné háza előtt parkolt, majd fejveszve menekült a rendőrök kiérkezésekor (fotó: Blikk)

Ahogy arról a Csepel.info beszámolt, szombat este nagy erőkkel szállt ki a rendőrség a kerületünkbe. Legújabb információink szerint valóban egy csepeli afgán és egy szigetszentmiklósi roma család között zajlott le a konfliktus, amelyhez közel háromszáz rendőrt mozgósítottak, de más források szerint két roma család konfliktusa vált nyílt ellenségeskedésbe, melyet a rendőrség “rekesztett be”.

Ha a rendőrség nem lép közbe, könnyen lehet, hogy a csepeli éjszakai élet átvételére irányuló akcióból leszámolás robban ki.  A Csepel.info úgy tudja, hogy Tarlós István, a fővárosi Fidesz frakcióvezetője és Németh Szilárd, a csepeli Fidesz-KDNP frakcióvezetője azonnali tájékoztatást kérnek a rendőrség fővárosi és kerületi kapitányaitól.

Az esettel kapcsolatban fórumozóink segítségét kértük, hivatalos közleményben ugyanis éppúgy nem jelent meg információ az esetről, mint a Siófoki “maffiafelvonulás” esetében. Míg ott azonban a rendőrség nem tett semmit, itt, Csepelen közbeléptek. Letartóztatásról sem fórumozóink, sem mi nem tudunk, előállítás történt, de az autós üldözés és az igazoltatások, a kardok és kaszák lefoglalása után nagyjából mindenki hazament (akik a Kis-Dunán keresztül, úszva próbáltak menekülni, remélhetően tudtak úszni – más információk szerint viszont a bűnözők nem úszni akartak, hanem kézifegyvereiket dobálták bele a Kis-Dunába).

Mivel tényszerű, hivatalos tájékoztatás még nem történt, – viszont a fórumunkon már szombat este majd vasárnap is viszonylag pontos információkat tartalmazó hoszzászólások is voltak – továbbra is várjuk jobban értesült fórumozóink beszámolóit. A rendőri aktivitás egyébként egész hétvégén érezhető volt Csepelen, egy fórumozónk szerint pedig már pénteken lehetett előzménye a Béke téren a szombati erődemonstrációnak. Fórumozónk szerint akkor meg is sérült valaki. Az alábbiakban a Blikk és a többi ismert tudósításokat olvashatják, amennyiben mi tudunk meg többet, természetesen közöljük.

Bűnbandák háborúztak Csepelen

Több száz afgán és roma bűnöző ugrott össze szamurájkardokkal Csepelen

Lövéseket hallott a kutyáját sétáltató szemtanú, K. Péter, az arcát nem vállaló férfi szerint több százan estek egymásnak (fotó: Blikk)

Maffialeszámolást hiúsítottak meg a zsaruk szombat este. A Blikk információi szerint mintegy 250, karddal, kaszával, baltával felfegyverzett keményfiú szállta meg a csepeli Hollandi utat és környékét. Az összecsapás éppen Batiz András volt kormányszóvivő háza előtt kezdődött, amikor a rendőrség buszokkal, teherautókkal megérkezett a helyszínre.

– A szigetszentmiklósi kapitányságról kaptunk bejelentést, miszerint nagy létszámú csoport tart Csepelre. Ezután megfelelő számú erővel kivonultunk, s elejét vettük az öszszetűzésnek – nyilatkozta Kajó László, a BRFK sajtóügyeletese, aki hozzátette: előállítás is történt, és közveszély okozására szolgáló eszközöket is lefoglaltak. Úgy tudjuk, szamurájkardokkal és egyéb fegyverekkel próbáltak egymásnak esni a gengszterek.

A rendőrök kiérkezése után a főként romákból álló „hadsereg” fejvesztve menekült. Voltak, akik a közeli folyóparton a vízbe ugrottak. Egy, a Blikknek név nélkül nyilatkozó horgász látott egy maffiózót Kalasnyikov gépfegyverrel a vízbe ugrani. A környező utcákban lakó emberek riadtan szaladtak az utcára, a szirénázást és az autógumi-csikorgást hallva.

– Mi éppen akkor értünk haza Andrisékkal, amikor a rendőrök megérkeztek. Autók száguldoztak, a rendőrök fölalá járkáltak, s keresték a rosszfi úkat – mesélte Magdolna, Batiz András anyósa.

Egy kutyáját sétáltató szemtanú, K. Péter még lövést is hallott, s elmondása szerint a bűnözők hatalmas Mercedesekkel, BMW-kkel érkeztek.

Amíg a rendőrségi akció tartott, teljesen megbénult a BKV-közlekedés is, a buszok feltorlódva, hatosával várakoztak. Információink szerint a harc a szigetszentmiklósi romák és afgánok között zajlott a csepeli éjszaka i élet uralmáért.

Forrás: Blikk

Romák és afgánok: bandaháborút akadályozott meg a rendőrség?

Több tucat rendőrautó, rendőröket szállító kisbusz érkezett szombat este 8 óra körül szirénázva Csepelre. A rendőri felvonulás egészen a Hollandi útig tartott – számol be róla a Csepel.info.

A Blikknek Kajó László, a BRFK sajtóügyeletese azt nyilatkozta, hogy a szigetszentmiklósi kapitányságról kaptak bejelentést, miszerint nagy létszámú csoport tart Csepelre. Ezután megfelelő számú erővel kivonultak, s elejét vették az öszszetűzésnek – modta, hozzátéve: előállítás is történt, és közveszély okozására szolgáló eszközöket is lefoglaltak.

A bulvárlap úgy tudja, szamurájkardokkal és egyéb fegyverekkel próbáltak egymásnak esni a gengszterek. Amíg a rendőrségi akció tartott, teljesen megbénult a BKV-közlekedés is, a buszok feltorlódva, hatosával várakoztak.

A lap információi szerint a harc a szigetszentmiklósi romák és afgánok között zajlott a csepeli éjszakai élet uralmáért. A rendőrök kiérkezése után a főként romákból álló „hadsereg” fejvesztve menekült. Voltak, akik a közeli folyóparton a vízbe ugrottak.

Forrás: Mno.hu

250 szamurájkardos roma Csepelen – Ilyen ország nincs is

Látható, hogy mennyire rettegnek a nehézfiúk … Alig mernek kimozdulni a villájukból, rettegve várják a vagyonosodási vizsgálatot.

Azt hittük Enying messze van? Hogy csak Siófokon mernek felvonulni?
Tessék, Draskovics, Demszky, Bencze. De tojást nem lehet dobálni. Mert az nagyon veszélyes …
“A rendőrség ezért 2009-et a közterületi biztonság évének nyilvánította saját keretein belül, úgy, ahogy 2008 a család éve volt.” – nyomta Bencze tavaly év végén.

“Természetesen” az eset persze agyon van hallgatva, szokás szerint. A Blikk és a Magyar Nemzet adott hírt csak róla.

Szóval legyünk azzal tisztába, hogy ilyet meg lehet csinálni ma Budapest egyik kerületében, szombat este 8 órakor:

“Maffia leszámolást hiúsítottak meg a zsaruk szombat este. A Blikk információi szerint mintegy 250, karddal, kaszával, baltával felfegyverzett keményfiú szállta meg a csepeli Hollandi utat és környékét.

A szigetszentmiklósi kapitányságról kaptunk bejelentést, miszerint nagy létszámú csoport tart Csepelre. Ezután megfelelő számú erővel kivonultunk, s elejét vettük az öszszetűzésnek – nyilatkozta Kajó László, a BRFK sajtóügyeletese, aki hozzátette: előállítás is történt, és közveszély okozására szolgáló eszközöket is lefoglaltak. Úgy tudjuk, szamurájkardokkal és egyéb fegyverekkel próbáltak egymásnak esni a gengszterek.

A rendőrök kiérkezése után a főként romákból álló „hadsereg” fejvesztve menekült. Voltak, akik a közeli folyóparton a vízbe ugrottak. Egy, a Blikknek név nélkül nyilatkozó horgász látott egy maffiózót Kalasnyikov gépfegyverrel a vízbe ugrani.

Egy kutyáját sétáltató szemtanú, K. Péter még lövést is hallott, s elmondása szerint a bűnözők hatalmas Mercedesekkel, BMW-kkel érkeztek.

Amíg a rendőrségi akció tartott, teljesen megbénult a BKV-közlekedés is, a buszok feltorlódva, hatosával várakoztak. Információink szerint a harc a szigetszentmiklósi romák és afgánok között zajlott a csepeli éjszakai élet uralmáért. ”

Szemtanú:
“Merciket, Audikat BMW-ket képzeljetek el. Én láttam őket az Erdősori lakótelepen (159 vá.) Kiszálltak vmiért a kocsiból, és láttam náluk kardokat golfütőt, vascsöveket. És voltak vagy 100 150-en szerintem.”

A Csepel.info úgy tudja, hogy Tarlós István, a fővárosi Fidesz frakcióvezetője és Németh Szilárd, a csepeli Fidesz-KDNP frakcióvezetője azonnali tájékoztatást kérnek a rendőrség fővárosi és kerületi kapitányaitól.

Szombat este történt, miért hallgatta el a rendőrség? Hány embert tartóztattak le? Mit tud erről a bűnözői csoportról a rendőrség vagy a titkosszolgálat? Hány ilyen roma bűnözői csoport van az országban? Milyen lépéseket tett és tesznek a felszámolásukra?

Forrás: Vastagbőr

Kommentár

Kínzó kérdés

Két bűnbanda ütközetét csak akkor lehet megakadályozni, ha előre tudjuk, hogy hordáik mire készülnek. Mivel a készenléti rendőrség egységei időben indultak a Kerepesi-Hungária körút kereszteződésében található laktanyájukból, feltehetően pontos információkkal bírtak arról, mi várható Csepelen. Az is nyilvánvaló, hogy a nyomozószervek tökéletesen tisztában vannak azzal, kiket és miért kellene begyűjteni, hogy többet ilyesmi elő se fordulhasson.
Vajon miért nem cselekszenek?
Lázin Miklós András

Forrás: Magyar Hírlap

162 hozzászólás “Bűnbandák háborúztak Csepelen?” bejegyzésre

  1. Gordon szerint:

    A bűnbandákat szét kell verni.

  2. molecool szerint:

    A csepeli éjszakai életért????? Azért harcoltak?
    Mégis mi a paci töke van itt Csepelen éjszaka?
    Az a három bisztró? Pénteken este 9 után még egy pogácsát sem igen kapsz sehol.
    Tehát 100 vagy 250 felfegyverkezett bűnöző arra a néhány bárra meg kurvára? Eléggé telített lehet a pálya.

  3. Gordon szerint:

    És miért volt majdnem két napig teljes hírzárlat? A rendőrságnek illene végre összehívnia egy korrekt sajtótájékoztatót. Érdekes az is, hogy még csak a csepel.info, és a blikk írt az esetről, az mno meg átvette. A többiek hallgatnak.

    A nagyszájú liberális honlapokon, mint pl. a stop.hu inkább az “egyházi terror” virít a címlapon. Ez is sokat elmond a mai magyar sajtóról.

    Ha a Batiz már szombaton tudta, hogy milyan nagy horderejű bűncselekmény történt szombat este, akkor miért nem “izzította” be sajtókapcsolatait. Egy volt kormányszóvívőtől elvárható, hogy bemozgassa a sajtót, már rég telekürtölhette volna a fél magyar sajtót, főleg ha a rokona háza előtt esnek egymásnak a bűnbandák. Vagy ez őt nem érdekli?

    Mindig is gáz volt ez az Batiz, de most aztán végleg leszerepelt.

  4. Viki szerint:

    Molecool: gondolom – nem tudom, csak sejtem – hogy éjszakai élet alatt inkább a játékgépekre kell gondolni vagy ilyesmire. Csak pontatlan a megfogalmazás. Mert éjszakai élet… ahogy írtad, még pogácsát se.

  5. hugi szerint:

    Mindig azt hiszem, hogy elértük Csepelen a mélypontot, de mindig tévedek. Az meg felháborító, hogy a rendõrség elhallgatja az ilyen eseteket!

  6. infósferi szerint:

    Nem értem. A kerületben van nappali és éjszakai élet?
    Odáig rendben, hogy nappal az önkormányzat irányít és a rendőrség felügyel.
    És éjszaka?????

  7. molecool szerint:

    Viki: oké persze, a játékgépek. Világos hogy totál hiányosak az infóim, én éjszaka többnyire alszom. De hol vannak azok a játékgépek. Csepelen tudok mondjuk 3-5 helyet. De nem Vegas. Hanem kis egyszobás termek, pár géppel. (mondjuk egy osztrák kaszinóval összehasonlítva).
    Tényleg nem értek valamit: az árréseket: a termeknek vannak üzemeltetői. Gondolom megélnek belőle. Oké. Aztán vannak a bevédős bunyósbaszós kivarrt kokszos sittesek. Valamiből megvették a BMW-t. És még jönnek az afgánok is? Meg az elnyomottak? Ez ilyen sok zsoszsó??? Ki dobálja be ezt a sok zsozsót a gépekbe? Ki? Szerintem kb ugyanaz a kör lehet. Mert nem hinném hogy a csepeli proletariátus (őrizzétek a lángot!) el tud tartani többszáz bunyósbaszóst.

  8. Bubus szerint:

    Az elmúlt hónapokban mintha csepeli indai kender ültetvényekről is szóltak volna a hírek. Afgánok ugyanakkor mintha a máktermesztésben is jeleskednének…

    Az alvilág attól is alvilág, hogy nem tudjuk mi történik.

  9. molecool szerint:

    Á, már értem!
    A kenderből szőnyeget is lehet szőni. Az afgánok abban is nagyon jók. 🙂
    Elképzelni azt a 200 elnyomottat, amint kifolynak a BMW-ből, az Oneilpapucsban kicsattognak az ültetvényekre, és a félkilós aranyláncok súlya alatt nyögve szüretelik a kendert az átizzadt izompólóban. A nyomorultak még összeizzadják a bőrülést.

    Tréfát félre, ha igaz amit BUBUS írt, az egyértelműen bizonyítja,hogy a rendőrség nem akarja felszámolni a bandákat. A kender és a mák ugyanis nem terem a föld alatt. Az helikopterről látható. És irtható. És nincs kender, és nincs mák, és nincs miért hőbörögni.
    Ugyanígy a kaszinók: ha tényleg a kaszinókról szól, az nem lenne megoldható? Nem lehet figyeltetni mondjuk 5 csepeli kaszinót?

  10. dragon szerint:

    Sziasztok!

    Az azért érdekes, hogy a péntek esti Béke téri összecsapásról sem közöltek semmit sem a sajtóban, sem a rendőrség hivatalos oldalán. Pedig ott személyi sérülés is történt. A Völgy utca elején állt a mentőautó, ami elvitte a pasit, aki gyanítom szamuráj kardnak esett áldozatul ( nem sajnálom ) Sajna szombaton mi is belefutottunk ebbe az őrületbe, az egyik “jófiú” a 48-as végállomásánál szembe jött velünk a körforgalomban, még jó, hogy nekünk volt annyi lélekjelenlétünk, hogy nem történt komoly baleset. Tény, úgy menekültek, mint patkányok a sűllyedő hajóról. Még vasárnap reggel is őrült szirénázás volt az egész kerületben. Azért az szomorú, hogy erről a lakosságnak mit sem kell tudnia, hisz csak gyerekes családok, és horgászok tömege jár ki a Hollandira…

  11. miska72 szerint:

    Ez egy rakás szar, NEM RENDŐRSÉG!

  12. miska72 szerint:

    Több száz afgán és roma bűnöző ugrott össze szamurájkardokkal Csepelen.

    BUDAPEST — Maffi aleszámolást hiúsítottak meg a zsaruk szombat este. A Blikk információi szerint mintegy 250, karddal, kaszával, baltával felfegyverzett keményfi ú szállta meg a csepeli Hollandi utat és környékét. Az összecsapás éppen Batiz András volt kormányszóvivő háza előtt kezdődött, amikor a rendőrség buszokkal, teherautókkal megérkezett a helyszínre.

    – A szigetszentmiklósi kapitányságról kaptunk bejelentést, miszerint nagy létszámú csoport tart Csepelre. Ezután megfelelő számú erővel kivonultunk, s elejét vettük az öszszetűzésnek – nyilatkozta Kajó László, a BRFK sajtóügyeletese, aki hozzátette: előállítás is történt, és közveszély okozására szolgáló eszközöket is lefoglaltak. Úgy tudjuk, szamurájkardokkal és egyéb fegyverekkel próbáltak egymásnak esni a gengszterek.

    A rendőrök kiérkezése után a főként romákból álló „hadsereg” fejvesztve menekült. Voltak, akik a közeli folyóparton a vízbe ugrottak. Egy, a Blikknek név nélkül nyilatkozó horgász látott egy maffiózót Kalasnyikov gépfegyverrel a vízbe ugrani. A környező utcákban lakó emberek riadtan szaladtak az utcára, a szirénázást és az autógumi-csikorgást hallva.

    – Mi éppen akkor értünk haza Andrisékkal, amikor a rendőrök megérkeztek. Autók száguldoztak, a rendőrök fölalá járkáltak, s keresték a rosszfiúkat – mesélte Magdolna, Batiz András anyósa.

    Egy kutyáját sétáltató szemtanú, K. Péter még lövést is hallott, s elmondása szerint a bűnözők hatalmas Mercedesekkel, BMW-kkel érkeztek.
    Amíg a rendőrségi akció tartott, teljesen megbénult a BKV-közlekedés is, a buszok feltorlódva, hatosával várakoztak. Információink szerint a harc a szigetszentmiklósi romák és afgánok között zajlott a csepeli éjszaka i élet uralmáért.

    Blikk-információ

  13. Földhözragadva szerint:

    Ha nem szirénázva jöttek volna, talán több szépfiút meginvitálhattak volna vacsira…:( Hja, ha fél órával később jönnek, talán pár körözött elnyomott már nem futkározott volna elfele…:)

  14. dragon szerint:

    Dobbal nem lehet verebet fogni…

  15. Lexon szerint:

    Nektek persze semmi nem jó. Végre csináltak valamit a rendôrök, idôben odaértek, megakadályozták a tömegverekedést, láttukra a “keményfiúk” fejvesztve menekültek. Végre történik valami a rendôrségnél is.
    Erre ti csak szapuljátok ôket, mindenben csak a rosszat látjátok. Kíváncsi leszek, hogy ha majd a Rendôrség a Fideszt fogja szolgálni, akkor mennyire fogjátok megfordítani a köpönyegeteket.
    Inkább köszönjétek meg, hogy tökös legények módjára szétkergették azokat az istenverte köcsögöket, és ezzel megvédték a környék nyugalmát. Merthogy ez a dolguk.
    Ti meg szégyelljétek magatokat. 🙁

  16. miska72 szerint:

    Ezért sz@r a rendőrélet! Hol jobbra, hol balra kell nyalni. 😉

  17. admin szerint:

    Lexon, nincs igazad. Mi legalábbis külön hangsúlyozzuk, hogy a rendőrség itt közbelépett. Ugyanakkor tájékoztatás nuku, és az ilyesmi csak a rémhíreket növeli. Egyébként is riszató, hogy ilyen nagy számú bűnöző banda jelenik meg Csepelen, látszólag előzmény és okok nélkül ráadásul.

  18. miska72 szerint:

    Az a baj, hogy a sok rendőrvicc nem hiába születik! 😉

  19. molecool szerint:

    Kedves Lexon!
    Egyetértek Veled. Ez esetben tényleg szépen megugrasztották a vadat:)
    Én azt hallottam a hétvégi rendezvény egyik résztvevőjétől, hogy valamilyen tartozásos ügy volt a háttérben.
    A rendőrök védelmében még annyit: havi százért én sem állnék ki a szamurájkardos elnyomottak ellen hadakozni. Fegyverhasználat? Csepeli rendőr ismerőseim mesélték, hogy egy hónapban simán van 3 tárgyalásuk, mert minden autótolvaj, részeg randalírozó feljelenti őket. Akkor meg hogyan.
    Szerintem nyárra eleve be kellene kamerázni a Hollandit és a partot. Aztán szépen egyesével begyűjteni a varjakat.
    És tényleg, a csepeli zsernyákokat inkább bíztatni mint basztatni!!!!
    Úgy tűnik, szükségünk lesz rájuk.

  20. miska72 szerint:

    admin úgy ahogy mondod! Ha megakadályozták, legyenek rá büszkék, és táj ékoztassák a lakosságot!

  21. miska72 szerint:

    Kedves molecool!

    Én inkáb a basztatás mellett döntök.
    No comment. 😉
    Azt mondod :”A rendőrök védelmében még annyit: havi százért én sem állnék ki” …………..
    De 2006 októberében kiálltak a nép ellen? IGEN IGEN!
    Ha akkor elkergettük volna ezt a tetves gazember szélhámos bandát, akkor men tartanánk itt!
    a rendőrök most meg tüntetni akarnak, mert megvonják a juttatásaikat?
    Na azétr szar a rendőrélet! Hol jobbra hol balra kell nyalni. Lehet, hogy 2006.-ban is azért döntöttek rosszul mert elszédültek? 😉

  22. Lexon szerint:

    admin: nem nektek írtam, hanem a fórumozóknak. És nem a rendôri vezetést védtem, hanem azokat a rendôröket, akik kimentek intézkedni.
    “Egyébként is riszató, hogy ilyen nagy számú bűnöző banda jelenik meg Csepelen, látszólag előzmény és okok nélkül ráadásul.”
    ezzek nem megjelennek, hanem itt vannak közöttünk. Nagyon régóta. És mindenki fosik tôlük. Ezúttal viszont a rendôrök idejében léptek. Én inkább megköszönném nekik.

    Volt itt olyan, aki a szirénázást kifogásolta. Hát persze. Menjenek a csapatszállító buszok végig a városon úgy, hogy a piros lámpáknál meg kell állni, hosszú perceket várakozni, miközben a Hollandin meg szedik elô a szamurájkardokat. Okos hozzászólás volt…
    Viszont a bekamerázás jó ötlet. Csak legyen rá elég keret. És az így megörökített esetekben lehessen a felvétel alapján intézkedni. Sajnos, kicsit szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatban.

  23. miska72 szerint:

    Nekem csak egy kérdésem lenne. Mit keresnek itt az afgánok? És nem csak csepelen!!!!!!! Tartozkodási engedélyük van? Ezek letelepedési engedélyt kaptak? Ki adta nekik? Az állam?

  24. esze tamás szerint:

    ha nem szirénázva mennek a rendőrök, lehet, hogy kapnak ők is, vagy a zsebpénzt osztó haver nem tud lelépni…
    A probléma az, hogy megint nem a rasszista-fasiszta csőcselék csinálta a balhét!
    A számítógépeknél tessék szíves lenni kiszámolni, hogy minden bedobott 100 forintból minimum 80 bent marad a tulajnak!
    a drogpiac pedig kemény. Tudja valaki kalkulálni Csepelre??

  25. miska72 szerint:

    Lexon, nem értek veled egyet. Ha villogóval, fényjellel kicsit lassabban jönnek ki, akkor több embert kaptak volna el. A szirénék hangjára már akkor menekülni kezdhettek a bűnözök, mikor még a rendőrök a víztoronynál voltak! Mert nem csak az első autónak szolt a szirénája, hanem az ÖSSZESNEK! A Szent István úton mehettek volna, csak villogóval, és a Hollandi úton is Királymajor felöl. Azt a részt csendben zárni ellett volna! A kis utcákat, földutakat is! 😉

  26. Lexon szerint:

    miska72: nagyon okos vagy, miért nem dolgozol felsôvezetôként? Akár a Rendôrségnél? Nagyon sok ügyet megoldottál volna.

  27. miska72 szerint:

    Az biztos. 😉

  28. miska72 szerint:

    Ki adta ki az utasítást, hogy, hogy kell kivonulni a helyszínre? Van egy parancsnoki rendőrkapitányi szolgálai utasítás, eligazítás!!! Ha a parancsnok, vagy rendőrkapitány, azt mondja, nem használhatnak szirénát, akkor nem lehet használni!
    Nem volt megbeszélés eligazítás, hogy, hogy, fogják megközelíteni a helyszínt? Ész nélkül kitomboltak a helyszínre? Erre jön a szöveg: Ilyen nagy arányú intézkedésre, fellépésre, még nem voltunk felkészülve. ( Mint 2006 október! )

    Egy példa, Csendes lakásriasztó: a betörő gyanútlanul szedi össze az értékeket, mikor megjelennek a rendőrök.
    Hangos riasztó: megszólal, és uzsgyi, futásnak ered a betörő! A kiérkező rendőrök, már csak a betörés tényét tudják megállapítani! És még a szomszédokat is zavarja a sok téves riasztás, amikor a tulaj elfelejti kikacsolni.
    Tehát a csendes riasztásnál a betörő, nagyobb valószínűséggel tetten érhető.
    Ezek a tények. 😉

  29. Földhözragadva szerint:

    Lexon, igazad van, megérdemlik a dícséretet, amiért elvégezték a munkájuk látványos részét. Sajnos a fegyverhasználati törvények nagyon korlátozzák a rendőröket, lassan csak a halott rendőr lőhet vissza…:( A problémám a szokásos: szétkergeti a bűnözőket. NE szétkergesse, hanem gyüjtögesse össze, fotózgassa, rendszámok, APEH stb. Rendben, hogy este kiengedi, de ne mond nekem, hogy a dunába ugró embernek semmi vaj nincs a fején…

  30. miska72 szerint:

    Földhozragadva, igen ezeknél tartsanak VAGYONOSODÁSI VIZSGÁLATOT.

  31. miska72 szerint:

    Megérdemlik a dicséretet, de ne feledjük, EZ A MUNKÁJUK!

  32. Földhözragadva szerint:

    “Volt itt olyan, aki a szirénázást kifogásolta. Hát persze. Menjenek a csapatszállító buszok végig a városon úgy, hogy a piros lámpáknál meg kell állni, hosszú perceket várakozni, miközben a Hollandin meg szedik elô a szamurájkardokat. Okos hozzászólás volt…” Lexon, a k kétszáz méterrel elöttük mentem a Széchenyin, nyolcvannal simán, sziréna nélkül előttük maradtam a Kassai-ig. Pedig nem Lambo-val megyek…:)

  33. Attila szerint:

    Na tessék! Ezek után lehet jönni a “szegény romák csak beakarnak illeszkedni”+ “nincs munkájuk azért lopnak” szöveggel.

  34. Lexon szerint:

    80-nal a Széchenyin? Akkor meg abba kötnek bele a “liberális” urak, hogy ez a szabályosan közlekedô állampolgárokat veszélyeztetô magatartás. Tudod: van rajta sapka, nincs rajta sapka.
    Ha használja a szirénát, akkor mehet ezerrel, van rá esélye, hogy még ott éri a verekedôket (ezek elég hamar szét szoktak szaladni, néhány ütés, aztán szaladjunk). Igaz, hogy a szirénát messzirôl lehet hallani…
    Ha nem használja a szirénát, akkor szabályosan KELL közlekednie, 10 perccel késôbb ér oda, nagy az esélye, hogy csak a mozgás(szállítás)képtelen sérült marad ott.
    Ugyanakkor azt is vedd figyelembe, hogy ha csendben odaosonnak a zsaruk, körbekerítenek mindenkit, akkor hirtelen leesnek a kardok, fegyverek a földre. Ezesetben miért büntethetnék meg ôket? Tilosban parkolásért? A gyülekezési törvény megsértéséért? Másért nem nagyon. 🙁 Kiszabjon 10 ezres bírságot? És? Akkor mi lesz? Aki sokmillás autóval érkezik verekedni, az hirtelen elszégyelli majd magát? Ez biztosan nem megoldás.
    A szirénázva érkezésnek lehet egyedül kismértékû elrettentô ereje. Hogy kicsit fossanak a “nagyfiúk” zsaruktól. És valljuk be, elég jól hangzott egyszerre a kb. 20 sziréna, el is szaladtak a keménycsávók… 😀

    miska72: amit írsz a csendes riasztóról, az pont ezért mûködhet egy betörésnél: tettenérés, vádemelés betörésért. De itt mit tudsz rábizonyítani egy mosolygó, fuxszokkal teli, napbarnított hájpacnira, aki mellett a földön fekszik egy “bézbólütô”, meg egy véres afgán? Hmmm? Szerinted?
    A vagyonosodási vizsgálatot meg én is támogatom, sôt, a Vasas utcaiak esetében már javasoltam korábban, de ez Apeh-ügy, nem rendôrségi.

  35. Földhözragadva szerint:

    Értelek Lexon, de érts Te is.

  36. greg szerint:

    Jól látjátok ?!

    Nem a bodzáról szól az egész?

    Most virágzik és ilyenkor, a begyűjtési időszakban tudják a szolíd megélhetéshez szükséges bevételt biztosítani a “kis családnak”, mert a segély sajnos nem elég semmire.

    Legyetek már egy kicsit liberálisabbak és fogadjátok el, hogy nekik ez így természetes! Mi pedig, (a dolgozó többség) rohadtul nem érdeklünk senkit.

  37. miska72 szerint:

    Lexon, ezt írtad: “Ugyanakkor azt is vedd figyelembe, hogy ha csendben odaosonnak a zsaruk, körbekerítenek mindenkit, akkor hirtelen leesnek a kardok, fegyverek a földre. Ezesetben miért büntethetnék meg ôket? Tilosban parkolásért?”

    Nem. Nem tilosban parkolásért! A fegyvereken VAN ÚJLENYOMAT!!!!! Mindegyiket be lehet azonosítani, ki fogta!!!! A fegyverek közterületen vannak! 8 cm-nél nagyobb kés bicska fegyvernek minősül. A bűnözők mind elfogásra kerültek volna, lehetett volna újlenyomatot venni (valakiknek már biztosan megvan a hatóságnak) utána már csak azt kell megtalálni, kinek melyik fegyveren egyezik az újlenyomata. 😉

  38. titok szerint:

    Valóban még a süket is percekkel előbb hallotta, hogy érkezik a rendőrség.Szerintem direkt így adott jelet a beépített zsarujuk .Ezért tudott sok meglógni.Én már nem bízok senkiben sem.
    A közelben lakom én is,és a tanácsház térről amikor indultak a zsaruk azt jól hallottam.Csak villogó fény az csendesebb és ugyan úgy figyelem felkeltő.

  39. Gordon szerint:

    Szerintem ha nagy sebbességgel közlekednek, akkor használniuk kell a megkülönböztető hangjelzést is. Márpedig indokolt volt sietni.

  40. titok szerint:

    Rendet kell rakni !Mert jó Csepelen élni és mi sziget lakók fogjunk össze a szárazföldiek meg tűnés innen.

  41. titok szerint:

    De ha meg hallják így egy kicsit idétlenkedés ezeket e kell kapni nincs mese.Ne tűrjük!

  42. Gordon szerint:

    A sziget is szárazföld. Tulajdonképpen az összes kontinens egy nagy sziget. 🙂

  43. Gordon szerint:

    De mi van akkor, ha pl. a nagy sebességgel közlekedő rendőrautó nem használja a megkülönböztető hangjelzést, és véletlenül elüt egy gyereket. Vagy mint a Lamborginis, felüklel egy szabályosan közleekdőt? A gyerek szüleinek mit mondasz? Azt, hogy: “Be akartuk cserkészni a bodzaárusokat csendben?” Az kevés lesz… Nem véletlenül alakultak ki ezek a szabályok.

  44. Lexon szerint:

    “mi sziget lakók” – nem kirekesztô ez egy kicsit? Nem rasszista?

    “Szavazz a kirekesztés ellen!” – 😀

  45. Cápa szerint:

    Gordon: Vagy akár az összes sziget, mind egy-egy piciny kontinens.. 🙂

  46. miska72 szerint:

    Azt kell eldönteni mi hoz nagyobb eredményt. Egy csendes kivonulás, ami egy kicsit hosszabb ideig tart? Vagy egy gyors kivonulás, nagy csindadrattával, amire egyből menekülni kezdenek? Ha lett volna egy kis balhé, a kicsit hosszabb kiérkezés miatt, itt akkor se BECSÜLETES emberek sérülnek meg, hanem BŰNÖZŐK! De akkor el tudták volna kapni MINDET! Mi lett az eredmény? Elkaptak néhány embert, a többség meg elmenekült?

  47. SnowFighter szerint:

    Kár volt közbelépni. Hagyni kellett volna hagy intézzék el maguk között, a túlélőket pedig életük végéig sittre vágni.

  48. Süsü a sárkány szerint:

    Azt nem értem, miért nem tudják ezek lerendezni egymás között szépen csendben (vagy hangosan) -például egy jó nagy mezőn- ‘hadd hulljon a férgese’-alapon. Ott max. a réti flóra és fauna nyugalmát zavarnák meg egy rövid időre. A pillangók és a nyuszik tényleg liberálisak és biztosan elnéznék nekika kis csendháborítást… Így mindenki jól járna: a bandák le tudnák rendezni amit le kell rendezniük, a zsaruk nem kerülnek a vádlottak padjára, mert egy állig felfegyverzett s*ggfej orra előtt elsuhant a gumibotjuk, nem lennének tele a börtönök (az adófizetők pénzét másra is lehetne fordítani, mint ezeknek a rohadékoknak az etetésére), fellendülnének a temetkezési vállalkozások, és a békés polgár éldegélhetne ezektől mentesen, nyugodtan, a nyuszik meg remélhetőleg elfelejtenék…

  49. Prendick szerint:

    Egyszerűek a válaszok a kérdésekre.

    “Szombat este történt, miért hallgatta el a rendőrség?”
    Tiltott hír. Lásd miskolci kapitány esete.

    “Hány embert tartóztattak le?”
    Inkább az a kérdés, hogy ha egyáltalán letartóztattak is párat, szokás szerint kint vannak-e már?

    “Mit tud erről a bűnözői csoportról a rendőrség vagy a titkosszolgálat?”
    Mindent.

    “Hány ilyen roma bűnözői csoport van az országban?”
    40-50

    “Milyen lépéseket tett és tesznek a felszámolásukra?”
    Semmit.

  50. miska72 szerint:

    Gordon? gordon? Nem lattál még rendőrautót csak fényjelzést használni? Én már láttam! Amikor a kereszteződéshez értek akkor (“megmutatták”) használták, a szirénát is. Ha meg haladtak az uton és az elötte haladó autó nem vette a fényjelzést akkor. nyomott egy rövidet. Igy gyorsabban kiérnek mint ha a szabályokat betartanák ne csandessebb minha végigszirénznák a várost. A lámpánál természetessen szirénáznak és átmennek a piroson. A mentő is használ csak fényjelzést.

  51. miska72 szerint:

    BUDAPEST — Maffi aleszámolást hiúsítottak meg a zsaruk szombat este. A Blikk információi szerint mintegy 250, karddal, kaszával, baltával felfegyverzett keményfi ú szállta meg a csepeli Hollandi utat és környékét.
    Információink szerint a harc a szigetszentmiklósi romák és afgánok között zajlott a csepeli éjszaka i élet uralmáért.

    Elég nekünk egy maffia! Az Önkormányzati! Még ez is sok!

  52. miska72 szerint:

    Vajon a Csepelújság megírja a történteket? 🙂

  53. Kovács István szerint:

    Csepeli születésű vagyok és tudomásom szerint Csepelről csak négy kijárat van a szárazföldön. Úgy gondolom a helyes rendőri intézkedés második lépésének kellet vona lenni Csepel azonnali lezárása és minden kifelé menő gépkocsi átvizsgálása. Talán ez is túlzás?

  54. Hands' Up boy szerint:

    Hát igen a csepeli éjszakai élet nem mondható olyan érdekesnek szerintem
    Itt tényleg szinte semmi sincs

    Én olyat hallottam hogy az arabok megszúrkáltak pár cigányt és ezért jöttek ide miklósról (hagy ne modjam ki a véleményemet erről a késelésről, szerintem egyértelmű )(márha ez volt az ok)

    Én akkor amikor a cigányok felvonultak éppen a csepeli kiserdő mellett sétáltam egy barátnőmmel.
    Ott szálltak ki a nemtúl olcsó kocsikból mellettünk 3 méterre

    Ne képzeljétel el azt a halálfélelmet amit akkor éreztem
    Még szerencse hogy “nem értek rá” velünk foglalkozni

    És akkor még be sem telepítették csepelre azt a többszáz cigányt akiket elvileg befognak
    Mi lesz itt akkor ?

  55. miska72 szerint:

    Kovácc István ott az 1 pont.

  56. miska72 szerint:

    Elnézést.

    Kovács István ott at 1 pont.

  57. admin szerint:

    Hands’ Up boy

    moderáltuk azokat a mondatokat, amelyekkel túlléptél a határon.

  58. Viki szerint:

    Már itt is van róla (fórum is hozzá) http://www.magyarhirlap.hu/cikk.php?cikk=168863

  59. molecool szerint:

    pár szó a megelőzésről:
    Hozzám idén kétszer törtek be. kertesház. ezért felszereltem mozgásérzékelős reflektorokat. -Nem az Alcatraz, de nem jöttek többet. Szerintem aki a Hollandin lakik, megengedhet magának egy térfigyelő kamerát. a ház sarkáról a szemközti utcafrontra. Ennyi. Kb 50-60 ezerből már digitális rögzítéssel együtt megvan. Ha minden harmadik ház lakói összedobnák, akkor az ilyen esetek után csak be kellene küldeni a felvételeket a Rendőrségre, a Hírtvbe, a magyaregyre, meg pár rádióba. Emailen. És akkor nehéz lenne eltussolni.
    Legyen a kamera és a rögzítő ára 80ezer. Akkor már éjjel is lát. Egy házban legyen 2 keresőképes ember. 3 szomszédos ház esetén ez 13000ft per kopf. Egyszeri kiadás. Kérem!! Simán menne. Talpra kell állnunk. Legyen csak utcánként pár darab. Álljunk össze a szomszédokkal. És máris bekaphatják.

  60. lakos szerint:

    én a Karácsony Sándor utcánál találkoztam 3 doboz rendőrrel, sziréna nélkül közlekedtek.

    egyébként nagyon valószínű, hogy ha afgánok voltak benne a balhéban, akkor nem az “éjszakai élet”, hanem a csepeli heroinbiznisz volt a tét…

    ja, és ahogy valaki írta fentebb, a mákföldek / kenderföldek nem feltétlenül látszanak felülről, pl. Thaiföldön egyszerűen erdőbe ültetik a mákot.

  61. VG szerint:

    Sziasztok na csak hogy tegyük tisztába a rendőrséget csepelen éjszaka 1 kocsi van és a belvárosból kel erőt hívni ha van valami és ez most is így történt és ahhoz hogy időben ideérjenek bizony használni kell azt a ki…..ot szirénát. Továbbá kamera vannak csepelen a kamerák de mondhatjuk finoman hogy nem állnak éppen a helyzet magaslatán, valamint nagyon sok hozzászólásban olvasom, hogy így szar a rendőrség úgy szar a rendőrség csepelen, nem kell mást tenni mint eljönni rendőrnek és nem beszélni róla hogy így kellet volna meg úgy, hanem csinálni kel, hogy ne egy kocsi mozogjon a mi “kis” kerületünkbe hanem min. 3-4.

  62. Tamás szerint:

    Nekem jó tapasztalataim vannak a csepeli rendőrséggel.

  63. csepelitomi szerint:

    Hm nem is tudom mit mondjak igazából..először is szerintem azzal hogy elkergették őket konkrétan semmit nem értek el..elkergetik..huha..jövőhéten ismét lesz majd egy ilyen..meg miaz h szamurájkardot vesz a kezébe???ott helyben kellett vna lelőni az összeset..példát kéne statuálni nekik..ezzel h elkergetjük őket semmit nem érünk el…az is érdekes mondjuk hogy honnan van nekik bmwjük meg merciük..gondolom nem egy becsületesen adózó raktári munkás…szamurájkard,kasza vascső..ez igen…szegény elnyomott kisebbség csak szaros bmwre telik…

  64. miska72 szerint:

    Tamás nekem meg csak rosszak.

  65. csepelitomi szerint:

    ezt a szirénázós vitát hülyeségnek tartom…odalopakodni..persze…mert 10 rendőrautóval ugy simán lehet lopakodni…ne legyünk kicsinyesek:)..a rednőrök helyesen tették a sziréna használatát..itt határozottabb fellépésre lenne szükség..nem csak előállitani meg igazoltatni…a szamurájkardos meg a kalasnyikovos bácsit…odamész hozzá..személyi igazolványt kérnék..ó parancsoljon..jah a kalasnyikovra van engedélye?és ugyan mit keres magánál igy este 8kor…nevetséges…

  66. miska72 szerint:

    VG ezek szerint rendőr vagy?
    Használni kell azt a ki…szot szirénát? Mikor kell használni a szirénát? Ha fel akarja hívni magára a rendőr a figyelmet, hogy szabad utat biztosítsanak neki. Itt például éjjel a Szent István úton, vagy a Szentmiklósi úton, sziréna nélkül végig lehet száguldani csak a fényjelzést használva. A dugóban a tömegben kell szirénázni, hogy szabad utt biztosítsanak, ott ahol nincs semmi, senki az úton ott feleslegesen nem kell lármát csapni.

  67. miska72 szerint:

    Tisztelt VG!

    Elég szomorú, hogy csak 1 kocsi van éjszaka.
    De ez nem szolgálati titok? 🙂 🙂 🙂 🙂

  68. CsepeliXXI szerint:

    Kovács István:

    5 az a 4. 🙂

  69. miska72 szerint:

    És éjjel hányan vannak szolgálatban? 😉
    És az éjjel szolgálatban lévőknek van e fegyvere?
    Van e fegyverviselési engedélyük?
    Vagy csak gazspralys gumibottal vannak felfegyverkezne? 😉

  70. VG szerint:

    nem vagyok rendőr de ha nyitott szemmel jártok a kerületbe akkor ti is sok mindent látni fogtok .
    de szerintem teljesen mindegy hogy kinek mi a foglalkozása.

  71. miska72 szerint:

    Csak azért feltételeztem, mert azt írtad ……….”akkor el kell jönni rendőrnek”…………..

  72. VG szerint:

    már vicc kategóriába megy ez az egész írogatás úgyhogy be is fejezem.
    én akkor is azt mondom hogy nem beszélni kell róla hanem csinálni. Na de hát magyarok vagyunk mi inkább beszélünk mint hogy cselekednénk.
    sziasztok

  73. VG szerint:

    bocs akkor el kell menni rendőrnek

  74. miska72 szerint:

    Én nyitott szemmel járok, zért is látom és tapasztalom a dolgokat.
    Ami itt az országban folyik, az egy szervezett bűnszervezet! Minden szinten.

  75. miska72 szerint:

    VG szerintem szeretettel várnak.

  76. miska72 szerint:

    Itt már volt annyi meglátás, észrevétel, szirénával, vagy sziréna nélkül kellett volna kivonulni a helyszínre, hogy mindenki más érveket mond.
    De ha ilyen nagy volt a balhé, akkor a kommandósoknak kellett volna kivonulniuk. Vagy nem? Miért nem úgy vonultak ki, mint 2006. októberében? Rendörök voltak rendőrruhában akik intézkedtek? Hol voltak a droidok?

  77. Vincent Hanna szerint:

    Miska72!

    Tisztelt Uram! Ami ezen a fórumon zajlik, az csupa találgatás. Igazából senki nem tudja mi történt, mi volt az igazi ok. A rendőrség pedig valószínűleg azért nem ad tájékoztatást, mert azon kívül, hogy gyülekeztek nem történt semmi. Erre senki nem gondolt ezen a fórumon? Én mindenkinek tiszteletben tartom a véleményét, a világ-, vallási és politikai nézetét, de ebben az országban mindig azok jártatják legjobban a szájukat, akik nem dolgoznak és semmit nem tesznek azért, hogy az ország előbbre haladjon. Legyen az jobb, vagy baloldali, liberális.

  78. Uhor szerint:

    Mi lesz itt?!
    Mi van itt?!

  79. miska72 szerint:

    Tisztelt Vincent Hanna!

    Remélem nem nekem célózta a szavakat: ” ebben az országban mindig azok jártatják legjobban a szájukat, akik nem dolgoznak és semmit nem tesznek azért, hogy az ország előbbre haladjon.”

    1, DOLGOZOM!
    2, A Csepeliek a Zöld Kis_dunapartért civilszervezet tagja vagyok!
    3, A rendőrők nem hiába csaptak ekkora lármát!
    4, Ha 2 ember ősszeverekszik nem vonulnak ki ekkora létszámmal!
    5, a szirénák hangját én is hallottam. 😉

  80. Vincent Hanna szerint:

    Mindenki tudja mi van itt. Csak senki nem akar tenni ellene. Törvényes, európai eszközökkel nem. A hőzöngés az megy minden oldalról.

  81. miska72 szerint:

    Kedves Vincent Hanna!

    olvasd végig a cikket.

    Egy kis részlet: “A szigetszentmiklósi kapitányságról kaptunk bejelentést, miszerint nagy létszámú csoport tart Csepelre. Ezután megfelelő számú erővel kivonultunk, s elejét vettük az öszszetűzésnek – nyilatkozta Kajó László, a BRFK sajtóügyeletese, aki hozzátette: előállítás is történt, és közveszély okozására szolgáló eszközöket is lefoglaltak. Úgy tudjuk, szamurájkardokkal és egyéb fegyverekkel próbáltak egymásnak esni a gengszterek.”

    Itt szerepel egy név! Kajó László, a BRFK sajtóügyeletese!

  82. miska72 szerint:

    Én nem hőzöngök. Ezek a tények.

    Tisztelt Vincent Hanna, ön csak liberális lehet ha mind a két oldal hőzöng.

  83. miska72 szerint:

    Őnnek nem maradt más mint a középút. 😉

  84. Vincent Hanna szerint:

    Tisztelt Uram (Miska72)!

    A megjegyzésem nem személyeskedés volt, akinek inge magára veszi. Amint írtam én mindekinek a véleményét tiszteletben tartom, így az Önét is. De ez a sárdobálás teljesen felesleges. Amennyiben Ön tanult, értelmiségi ember, akkor nagyon jól kell tudnia, hogy a bűnözés elleni védekezés társadalmi összefogást igényel és mivel Ön is ebben az országban él -meg a fórumozók közül mindenki-, így mindekinek része van benne. Nekem is.

  85. Attila szerint:

    Szerintem teljesen mindegy, hogy milyen okból tört ki ez a kisebb háború.
    Mi az, hogy egyáltalán ilyen megtörténhet, nem először.
    Kalasnyikov, szamuráj kard.
    Nagyon határozott lépéseket kellene tenni ez ügyben, mert nagyon nagy gondok lesznek ebből.

  86. Vincent Hanna szerint:

    A cikket végig olvastam. Ezek tények. Ami ezen felül van, az csupán találgatás. Az okot senki nem tudja.
    Nem vagyok sem liberális, sem jobb-, vagy baloldali. Ez az egész osztódás, csak a pénzről szól egyébként mindegyik nyomja a sok demagóg dumát.

  87. Vincent Hanna szerint:

    Ilyen dolgok az egész világon történnek. Miért pont mi lennénk kivételek?

  88. Vincent Hanna szerint:

    Ha figyelmesen olvasta a hozzászólásomat, akkor nem azt írtam, hogy mind a két oldal hőzöng, hanem azt: a hőzöngés az minden oldalról megy.

  89. miska72 szerint:

    Tisztelt Vincent Hanna!

    Én is tiszteletben tartom a véleményét.
    Nagyon jól tudom, hogy a bűnözés elleni védekezés társadalmi összefogást igényel és mivel Én is ebben az országban élek teszek is ellene.

    2004 szeptember.07-től a mai napig2009. május. 25. harcolok a hatóságokkal, hogy Önnek és a többi csepeli polgárnak jobb legyen!
    Hogy ne nézzék hülyének az Ön kormányzatban!
    Engem Hamis adatok alapján jelentettek fel a rendőrök, mert az Önkormányzaunk HAMIS adatokat szolgáltatott! Ez egy szervezett bűnszervezet.

  90. Vincent Hanna szerint:

    Tisztelt Miska72!

    Ön ezek szerint a hatóságokkal harcol. De ezt a problémát egyes emberek hibája okozta. Engem biztosan nem néznek sehol hülyének, mert a jogaimmal tisztában vagyok. És a kötelességeimet is.

  91. miska72 szerint:

    Tisztelt Vincent Hanna!

    A jogaimmal én is tisztában vagyok. Meg is nyerten 2 közigazgatási bírósági pert ügyvéd nélkül. 😉
    Hiába van tisztába a jogaival!!!!!! Akkor is hülyének fogják nézni!
    a legnagyobb korrupció az Önkormányzatoknál van! Hol? Az Építésügyi osztályon! Én egy egész bűnszervezetet derítettem fel!
    Tudja hol dolgozik most az építésügyi osztály vezetője? Az NFGM-be! a Nemzeti és Fejlesztési Gazdasági Minisztérium! Ismerte CS. Imrét? Ő volt az építési osztályvzető! olyan rajzot vett át amin nem volt főbejárat! És szerinte én voltam a hülye.
    No comment.

  92. Hamika szerint:

    Én mindig mondtam hogy a 8. ker is jobb csepelnél.Ide deportálják a brazilokat és a bünözőket.

  93. Papasa szerint:

    Csak egy pár dolog!

    “Csepelen nincs éjszakai élet”
    De van, még ha nem is veszitek észre. Benzinkutak,pláza, boltok, kocsmák, egyéb vállalkozások. És ennek mindnek van egy “láthatatlan” költsége. Ha hiszitek, ha nem. El se hinnétek mennyi pénz jön be 15 nyerőgépből a proli csepelen..

    “A rendőrség tud-e a bandákról?”
    Tud, és ismeri is őket. Összedolgoznak, kéz kezet mos alapon. Hagyják őket élni, de ha valakit nagyon meg akarnak találni, akkor átszolnak, hogy kerítsék elő. Ott jobban tudják merre jár az illető. Lásd veszprémi gyilkosság. Továbbá folyamatos információ áramlás van kettőjük között. Elintéznek egymásnak ezt-azt. Érdekes, hogy mennyi zavargás volt Bp-n és még egy pisztoly se dördült, pedig van fegyver bőven nem?

    “Drog”
    Nem kell erdőben termeszteni, lehet lakásban is. Nem rég foglaltak le csepelen egy csomót belőle. Nem túl nehéz, szinte minden beszerezhető.

    http://zolderdo.hu/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=138&Itemid=33

    Ezeket figyelembe véve, nem marad más lehetőség, mint a szétkergetés. Mondjuk ettől az ügy még nincs lezárva. Kovács II. tizedes egyébként sem tud velük mit kezdeni, mert jóval fölötte megy a mutyi.

  94. Papasa szerint:

    Vagy szerintetek ezt a rendőrség hogy nyomozta ki? Átlátott a falon?

    http://csepel.info/?p=4259
    http://csepel.info/?p=4233

    Nem kell a konkurencia!

  95. valamijértnemjelenikmeg szerint:

    A csepeli lakásokban termesztett drogokat (keress rá!) a rendőrség nem kinyomozta. Nem látnak át a falon. Csak fényezik magukat!

    Egyszerűen nem kell a konkurencia!

  96. GM szerint:

    Gordon!
    Ebből a hírből tényleg azt vontad le, hogy Batiz András leszerepelt?!??! ügyes..

    Egyébként… Díjnyertes sajtófotó lett volna, ha valakinek sikerült volna lekapni, ahogy az afgán, vagy cigány úszik a kisdunában a kalasnyikovval… 🙂

  97. maminti szerint:

    Drága Hanna!
    Ön ezt írta: “mert azon kívül, hogy gyülekeztek nem történt semmi. Erre senki nem gondolt ezen a fórumon? ”

    Bruhaha! Remélem lesz szerencséje abban a felemelő élményben, hogy gyermekével a kisdunaparton sétálva egy ilyen gyülekezés részese lehessen, ahol kalasnyikovokkal, szamurájkardokkal felszerelt cigány és afgán plogárok adnak egymásnak randevút. Már csak a tolerancia gyakorlása végett is. :)))

  98. Szila szerint:

    Mert az országban nincs cigánybűnözés, ugye, Gordon??? Hogyan toleráljam én azt magyar emberként, hogy a “vendégek” visszaélve a vendégszeretetünkkel és a vendégjoggal bandaháborút vívnak a tulajdon Hazámban?! Hogy a gyermekemet azért nem merem az utcára engedni, mert jöttmentek háborúznak az utcánkban. El nem tudtam képzelni, mi az a csatazaj. Valahogy nem láttam azt az elrettentő bevetést, amit 2006-ban a szemkilövős áruló droidok műveltek velünk, magyarokkal. A média meg arra sem méltatott, hogy tájékoztasson a saját adómból, közpénzből. Tényleg itt az ideje a káoszból rendet csinálni!

  99. Öreg halász szerint:

    Sötétség délben Szila.

    Akkor beszéljünk a magyarbűnözésről. Ha Móron pl. magyar gyilkolt, akkor a magyar gyilkos bűnöző fajta?

    Ha minden cigány bűnöző, joggal beszélhetnénk cigánybűnözésről, hiszen akkor a cigányok bűnöznének.

    Nem a bűnözőket kell sajnálni, de aki nem bűnöző, talán nem kellene lebűnözőzni.

  100. Öreg halász szerint:

    Erről már nem kevés vita volt itt: óriási tévedésben léteznek emberek, amikor azt állítják, hogy minden bűnöző cigány, vagy a cigányok bűnözők. Ez hazugság, és ezzel a filozófiával max. a lágervilágot lehetne visszahozni, a bűnözést megállítani aligha.

  101. Akiba szerint:

    Ez teljesen igaz, és így van. A gond, nem az, hogy ki követi el a bűntényt, hanem az, hogy nincs következménye a bűn elkövetésnek, és az állampolgároknak senki sem tudja garantálni, hogy legközelebb nem történik meg ugyanez.

  102. Manitu szerint:

    Ha a kuruc annyiszor él vissza mások személyes adataival, annyiszor sért törvényt, akkor azt meg magyarbűnözők szerkesztik, és az meg magyarbűnözés, ugye?

    Elképesztő egyébként, hogy a magyarbűnözés keretében mit sikkasztottak, feketéztek, loptak az elmúlt években. Magyarbűnözés volt az olajmaffia is, ami szintén magyarmaffia volt, már ha elfogadjuk a jobbikosok érvelését, és minden népről elnevezhető bűnözés, ahol vannak bűnözők.

    És mit szóltok ahhoz a jobbikbűnözéshez, ahol egy jobbikos pasi levágta a barátnője fejét? Mert akkor, ha a jobbikosok között van bűnöző, akkor nemcsak cigánybűnözés, hanem jobbikbűnözés is van, nemde?

  103. maminti szerint:

    jaj, drága öreg Halász, a Jó isten áldja meg Magát, ahygja már ezt a demagóg dumát!
    Senki nem állítja, hogy minden bűnöző cigány és minden cigány bűnöző!
    Számtalanszor el lett magának már magyarázva: A cigánybűnözés azt jelenti, hogy vannak bizonyos bűntettek, melyek a cigányság körében igen elterjedtek.
    Amikor a Szögi Lajos tanár agyonverése kapcsán tartott tárgyaláson a negyedrendű vádlott ÜGYVÉDJE kijelenti: Én kimondom, amit más nem: A cigányok nagyon hajlamosak brutális bűncslekmények elkövetésére és ha sokan vannak nagyon bátrak, akkor mi ezt miért tagadjuk?
    Ezzel védi a védencét, hogy hát, szegény nem is tudott volna másképp viselkedni, mert hát ebben a kultuirában ez így van, és kész. Akkor Maga miért csinál úgy, mintha nem tudná, miről van szó, holott az írásai alapján olyan embernek tűnik, aki mindent megért – amit meg akar. Ez szándékos félremagyarázás, maga is tudja, amivel csak a magánál gyengépp képességűeket oltogatja, sajnos sikerrel.
    A cigánybűnözés ott kezdődik, hogy “trükkök százaival” gyakorlatilag korlátlan mértékben veszik fel a segélyeket. és ott végződik, gogy felfegyverkezve összecsapnak az utcán. Ez egyik sem jellemző a magyarokra. és közte számtalan, kifejezetten rájuk jellemző bűntény.
    Ugye Maga is tudja?

  104. maminti szerint:

    Manitu!
    1. annak is van neve: POLITIKAI és GAZDASÁGI bűnözés
    2. Nem volt a pasi jobbikos. állítólag gárdista volt, utóbb kiderült, hogy az sem.

  105. maminti szerint:

    Ez meg egész egyszerűen felháborító, hogy nincs kimoderálva: Jobbikbűnözés. Miről beszél? Ha egy pártnak a tagja elkövet egy bűntényt, akkor az a párt által elkövetett bűntény?
    Kérem azonnal moderálni!

  106. Manitu szerint:

    Ez meg egész egyszerűen felháborító, hogy nincs kimoderálva: cigánybűnözés. Miről beszél? Ha egy népnek a tagja elkövet egy bűntényt, akkor az a nép által elkövetett bűntény?
    Kérem azonnal moderálni!

    🙂

  107. Manitu szerint:

    Még egyszer: akkor, ha a jobbikosok között van bűnöző, akkor nemcsak cigánybűnözés, hanem jobbikbűnözés is van, nemde?

    Ugye-ugye, most meg fáj a cigánybűnözésről beszélőnek! Akkor nem sértő, ha a cigányokat bűnözőz? Pedig ugyanezzel a logikával van Jobbikbűnözés is, ha a jobbikosok között van vagy lesz bűnöző.

  108. Gordon szerint:

    Miminti! Lassan teljesen lejáratod a jobbikot. De nekem ez tetszik. 🙂

  109. Gordon szerint:

    A Jobbikhoz még tegyük oda a gárdát is, mint a Jobbik házi munkásőrségét. Manitu érdekes kérdést vetett föl. Meg kell mondjam: igaza van.

  110. Öreg halász szerint:

    Nem először, és nem utoljára: vannak cigány bűnözők, vannak magyarok, oroszok, amerikaiak, románok, szlovákok.

    Én sértésnek érezném, ha magyarbűnözésről beszélnének. Ezért nem beszélek cigánybűnözésről, noha vannak cigány bűnözők. Ugyanakkor, mivel nekem a “magyarbűnözés” sértő lenne, mert a magyarságom korántsem a bűnözésről szól, ezért nem használom a cigánybűnözés szót sem, mert feltételezem, hogy a tisztességes cigányoknak meg az a sértő.

    Ennyi.

  111. maminti szerint:

    Kedves Manitu!
    Majd ha a Jobbik tagjai tömegesen követnek el bűncselekményeket, akkor jogos lesz ez a jelző.
    Kedves Gordon!
    Lassan lejáratjátok a Fideszt ezzel a sok mellébeszéléssel. De nekünk, Jobbikosoknak ez tetszik! Nap mint nap látszik a Fideszből átpártolók emelkedő számán. 🙂
    Kedves Öreg Halász! tegye a szívére a kezét és kerdezze meg magától: Amikor ilyen okosakat ír, akkor a cigányság becsületes részének érdekeit védi, vagy az ön által favorizált pártnak kampányol a Jobbik elleni propaganda bevált módszerének alkalmazásával. Nem kell beszámolnia a végeredményről itt a fórumon, csak a lelkiismeretével számoljon el. Többieknek is javaslom.
    Sajnos most mennem kell dolgozni, további szép napot kívánok mindenkinek!

  112. Öreg halász szerint:

    Kedves Maminti!

    Szerintem az a Jobbik baja, hogy a Fideszből várták a létrehozói a sok embert, aztán az MSZP-ből mentek ( lásd: http://www.hirado.hu/Hirek/2009/05/15/16/Tarolhat_a_Fidesz_befuthat_a_Jobbik.aspx )

    Meg lehet nézni mit műveltek Csepelen is a helyi jobbikosok: http://kepfeltoltes.hu/view/090524/Jobbik_Fidesz_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

    Gratulálok: ez a stílust korábban a csepeli MSZP nyomta, ők ragasztgatták le a Fidesz plakátjait. Csak nem vették át az MSZP plakátozóit is? Mert MSZP-s plakátot nem láttam leragasztva jobbikossal…

    Meg lehet nézni a sokak szerint, köztük szerintem is neonáci kuruc oldalt: tiszta Jobbik hirdetővé vált. A legnagyobb ellenség pedig láthatóan ott is a Fidesz.

    Az ellenségem ellensége a barátom elvén már csak az hiányzik, hogy az MSZP-vel karöltve lépjenek fel valahol a párt tagjai. Az lesz majd az igazi!

  113. atlétaa szerint:

    A bűn nem keletkezik, hanem elkövetik…………
    Ember követi el………….

  114. Szila szerint:

    Maminti! meg sem próbáld megértetni szegény Öreg halásszal, hiszen, ha ennyi nekifutásra nem sikerült, akkor ezután sem fog. Önálló gondolkodásra teljesen képtelen, fújja a gazdáinak a propaganda szövegét. Ha valakinek önálló meglátása és gondolatai vannak és eltér a papírformától elveszti a fonalat és sértegetőzéssel torolja azt meg. Képtelen egy fogalmat értelmezni és eljutni ahhoz a következtetéshez, hogy a civilizált, értelmiségi, beilleszkedett cigányrétegnek éppen olyan, ha nem nagyobb! probléma az, hogy róluk is ítélkeznek. Ezt onnan tudom, hogy köztük vagyok, segítek a gondjaikban, számítanak rám és bíznak bennem. Elmondják mennyire megnehezíti az életüket ez a probléma. Attól, hogy tagadjuk, még van. Attól, hogy elkenjük és tereljük a szót ide nem vágó témák felé, még nem oldódik meg.
    Nézd, szegény Kövér, hogy lejáratta magát:

  115. puki84 szerint:

    A KISSEBBSÉG AZÉRT KISSEBBSÉG MERT EGYMÁST NYOMJÁK EL DE MINKET LOPNAK MEG.ÉN EGY KÖZÉRTBEN DOLGOZOM A PIAC MELLETT ELFOGTUNK EGY KÉT FŐS GALERIT 3 GATYA VOLT RAJTUK ÉS KÉT KÉT 0.7-ES JÉGER A GATYUSOKBAN. A JEGYZŐKÖNYV VÉGÉN MEGKAPTAM ,HOGY ESTE VISSZAJÖNNEK ÉS SZÉTSZÚRKÁLNAK ÉS HA NAGYON PUPOSKODOK MEG IS LESZEK NYOMORÍTVA. ESTE KILENCRE EGY 11 FŐS GALERI VÁRT A BOLT ELŐTTDE MIVEL JÖTTEK ÉRTEM KOCSIVAL ÍGY NEM TUDTAK KICSINÁLNI.

  116. Lexon szerint:

    puki84: ne kiabálj! Az internetnek (is) megvan a kultúrája…

  117. Szila szerint:

    Az Isten óvjon mindenkit az ilyes élményektől puki84! Tudom, miről beszélsz. Feltételezem, hogy az itt tevékenykedő, okos, megmondó személyiségek nem éltek át még hasonlókat. De attól, hogy tapasztalatlanok, még nem kell homokba dugni a fejünket.

  118. puki84 szerint:

    NEM KIABÁLOK ELÉG KURTÚLÁLT VAGYOK AHHOZ KÉPEST AMIT NEKEM MONDTAK DE NEM FONTOS OLVASNOD HA SZERINTED GÁZ EZ AZ ÉN EGYÉNI VÉLEMÉNYEM!!!!!!!!!!!

  119. Hands' Up boy szerint:

    Én is lettem már megfenyegetve amikor az obiban elfogtak egy cigányt h kinyírnak és engem is vártak csak megszívták mert mélygarázsba zsat le aztán onnan kocsival XD
    De ez már tényleg undorító amit ezek csinálnak

  120. […] Blikk ennél kicsit bővebb információkat tárt a nyilvánosság elé. Mint írják, a rendőrök kiérkezése után a főként romákból álló „hadsereg” fejvesztve menekült. […]

  121. Gordon szerint:

    Puki, nyugi. Nem kell üvölteni.

  122. Prendick szerint:

    Szila, Öreg halászék annyira rasszisták, hogy el sem tudják képzelni, hogy a “cigánybűnözés” kifejezés mást is jelenthet, mint azt, hogy minden cigány bűnöző. Más oka nem lehet, hogy ennyire értetlenek. 😉

  123. Sphere szerint:

    A Juszt László féle TV műsorban bemutatták egy vadász(erdész?) kálváriáját: az volt a bűne,hogy talált a rendőr az autójában egy bozótvágó kést,amivel a les körül kicsit rendet csinált az ERDŐBEN! Rögtön feljelentetté,bevonták a fegyvertartásiját lehetetlenné téve,hogy végezze a munkáját.Juszt úr már többször mondta el műsorába,hogy nálunk nem igazságszolgáltatás van,hanem jogszolgáltatás! (Bacsó Péter/A TANÚ után,szabadon idézve”mert statuálni kell”….

  124. Vincent Hanna szerint:

    Üdvözlök mindenkit!

    Azért látom szépen lassan eltolódott ez a fórumozás a konkrét hírtől. Ebben az országban nincs ilyen-olyan bűnözés. Ebben az országban bűnözés van, mint mindenhol máshol a világon. A bűnözés elleni harc és védekezés társadalmi összefogást igényel, amiben mindenkinek van szerepe. Ha hozzám betörnek a szomszédom elfordítja a fejét, vagy ha lát is valamit, akkor nem beszél. Ez itt a legnagyobb gond.

  125. Vincent Hanna szerint:

    Prendick jól beszél. Egymás után raktok két szót, aminek a jelentését nem tudjátok.

  126. Szila szerint:

    Prendick!
    Szeretettel üdvözöllek a tisztán gondolkodók között! Szeretem az eszmefuttatásaidat, mert önállóak, befolyástól mentesek, szélsőségtől óvakodók és látszik, hogy az idők tapasztalatai bölccsé tettek. Kéretik egyeseket mélyen elgondolkodni, tiszta, agyamosatlan fejjel!

    Igen, Kedves Vincent Hanna! A bűn az bűn, bárki is követi el. A törekvés az legyen, hogy a gyermekeink a lehető legtisztább világban nőjenek fel és lehessenek boldogok.

  127. Öreg halász szerint:

    Nagyon helyes, hogy Kövér óv a Jobbiktól. Az MSZP-től is óvott, és abban is igaza volt.

    Látható, hogy a jobbikosok új fogalmakat akarnak alkotni, amibe mindenki mást ért, sőt helyzettől is függ, hogy mikor mit értenek – lásd cigánybűnözés (vagy ahogy példának mondták, a Jobbikbűnözés).

    Látható, hogy a politikai kultúra alapjaivan sincsenek tisztában, ezért ragasztanak vagy festenek le minden más pártot. El sem tudják képzelni, hogy mantra-szerű cigányozás és zsidózás nélkül is lehet élni vagy akár meginni egy kávét, teát. El sem tudják képzelni, hogy más pártokat is támogathatnak értelmes emberek. Az ilyen csoportokat hívják szektáknak a vallásban. Akik meg szektások, egymást dícsérgetik “tiszta gondolataik” miatt.

    Bravó!

  128. Prendick szerint:

    Szila, zavarba hozol.

  129. Öreg halász szerint:

    Aligha abból adódott a hét végi perpatvar, mert az egyik oldalon afgánok, a másikon meg cigányok álltak. Még csak azért sem, mert az egyik oldalon cigányok álltak.

    Ha a mendemonda iga, akkor azért történt ami történt, mert maffiózók, bűnözők között alakult ki konfliktus. Aki meg ebben származási okokat lát, tekintettel arra is, hogy minden ország minden nemzetében megvan a szervezett bűnözés, az nem lát ki az agyamosott fejéből.

  130. Prendick szerint:

    Öreg halász, te annyira gyűlölöd a Jobbikot, hogy ide süt.
    Ez nem segít abban, hogy bárki egy pillanatra is elhiggye, hogy bármennyire is tárgyilagos lehetsz.
    Az általad felhozott vallási hasonlatrendszerrel élve, rád is illik egy kategória. Bigott fundamentalista vagy.

    Ez nem baj, csak a helyén kell kezelni.

  131. Öreg halász szerint:

    Prendick, a Jobbik szerintem egy olyan csapat, amely nem tartja be a normákat. Ezt tényleg csak egy hülye nem látja, max egyetérthet ezzel a stílussal vagy nem. Én már az MSZP-vel sem értettem egyet, pedig ők ugyanezt a stílust sokkal finomabban nyomták.

    Olvasom a kurucot is, és pontosan látom mi folyik ott, és az is meggyőződésem, hogy ott a Jobbik valódi arcát látom. A Jobbik valamennyi kiadványán és honlapján reklámozza a kurucot és ugyanez történik viszont: a kurucon csak egy párt, a Jobbik ömlik a szakadatlan zsidózás és cigányozás mögül.

    Nem őket gyűlölöm, hanem azt a látásmódot, amely nem az egyének cselekedetei, hanem az egyének származása alapján minősít.

  132. Prendick szerint:

    Tetszik ez a “Jobbikbűnözés” kifejezés. Elemezzük.
    Most tekintsünk el attól a ténytől, hogy a fejlevágós pasas nem volt Jobbikos és a mindössze a szakadár gárda tagja volt valamikor régen.

    Tehát a fejlevágás akkor lehet behatárolt csoporthoz köthető bűnelkövetés, ha rendszeresen ismétlődik és az esetek döntő hányadát a jelzett körből való elkövetők produkálják. Minimum két ismétlés kell ahhoz, hogy sorozatról beszélhessünk. Ha megtörténik, nyugodtan lehet beszélni “Jobbikbűnözésről”. Senki nem fogja azt gondolni, hogy minden jobbikos levág majd egy fejet, de első lépésként érdemes lesz köztük keresgélni a gyanusítottat.

    Viszont ugyanez akkor igaz a csoportos rablásra, a trükkös tolvajlásra, a termény és falopásra, a magányos öregek legyilkolására, a szamurájkardos bandaharcokra. Nagyon jellegzetesek és döntően egy társadalmi csoporthoz köthetők. És ugye ott a három eseten már jócskán túlvagyunk. Vagyis nyugodtan lehet beszélni sorozatról.

    Vajon akkor miért is nem lehet megnevezni? Miért csak ezt nem?

  133. Öreg halász szerint:

    Prendick, a kedvedért rákerestem a neten, csak a büntetett előéletet és a jobbikot, mint szót kellett eírnom a keresőbe.

    Remélem, hogy mostantól nincs vita köztünk abban, hogy a Jobbik fogalmai alapján igenis létezik a jobbikbűnözés és a jobbikbűnöző fogalma:

    http://www.stop.hu/articles/article.php?id=262911

  134. Prendick szerint:

    Öreg halász, a Jobbik olyan csapat, ami nem tartja be a TE normáidat. Ez nem ugyanaz.
    Mellesleg, mint oly sokszor kifejtettem, a kuruc egy tré szélsőjobbos bulvárújság. Az lett a szerepe mára, hogy a Jobbik belső ellenfeleit kicsinálja, nagy színes körítésekkel. Valamikor nem ez volt, de így alakult.
    Sajnálom, mert sok olyan információt beszereztek, ami sehol máshol nem jelenhetett meg.

    A származás kérdése. Olyan népcsoportok esetén, ahol a kohéziót nem egy nemzethez, országhoz tartozás határozza meg, az identitást a viselkedésformák jellegzetessége jelenti. Miért ne lehetne erről ugyanúgy beszélni, mint bármely nép sajátosságairól? Mert tiltja a dogma?
    Nem vagyunk sem a középkorban, sem a kommunizmusban, hogy dogmák alapján kellene gondolkozni.
    Vagy mégis?

  135. Prendick szerint:

    “Remélem, hogy mostantól nincs vita köztünk abban, hogy a Jobbik fogalmai alapján igenis létezik a jobbikbűnözés és a jobbikbűnöző fogalma”

    Nem teljesen ugyanaz, mint amit írtam, de legyen.
    Tehát akkor egyetértünk abban, hogy van jobbikbűnözés ÉS cigánybűnözés is. Mert ugye nincs kivétel. Ha az egyik igaz, igaz a másik is. Ugye? 😉

  136. Öreg halász szerint:

    A Jobbik értelmezése alapján igen.

    Az én értelmezésem alapján nem. Én végig erről beszéltem.

    😉

  137. Prendick szerint:

    Nem nem. Bedobtátok a Jobbikbűnözés fogalmát, te bizonyítékokat hoztál arra, hogy igenis lehet egyes bűnelkövetési módokat csoportokhoz rendelni, ezzel de facto beismerted, hogy ez működő eljárás.
    Ebből már nem mászol ki. 🙂

  138. balszélső szerint:

    Még szerencse, hogy fehérgalléros, nagy pártokhoz fűződő gazdasági bűnözés nem létezik. Igaz, kedves Prendick és Öreg halász.
    Ezeket is elemezzétek egyszer!!!!

  139. Prendick szerint:

    Hogyne létezne. Csak ezt elegánsan politikai korrupciónak hívják.
    Elég sokat elemzem.

  140. Prendick szerint:

    Balszélső, az a probléma a tolvaj politikusokkal, hogy valójában elég távol vannak. Valahogy jobban aggaszt, hogy a szamurájkardos bodzaszedők elvágják a torkomat, vagy elrabolják a nehezen szerzett javaimat, mint az, hogy mondjuk valaki százmilliárdot sikkaszt a belvárosi házakon.

    Az utóbbit persze elítéli az erkölcsi érzékem, de a bodzások a puszta létemet fenyegetik.

  141. Mózsi szerint:

    Úgy látom, hogy meddővé vált a vita arról, hogy most van- e ilyen-olyan bűnözés, vagy nincs. Szerintem teljesen fölösleges magát a bűnnözést minősíteni. Sajnos van és kész. Azon kell fáradozni, hogy visszaszorítsuk. Megélhetési bűnözés!!! Ismerős ugye?(Kuncze) Ez is marhaság! Mert, ha nem teszi, akkor meghal? Vagy ezért engedélyezett? Aki meg egyéb munkakörben dolgozik arra mondjuk azt, hogy megélhetési orvos, tanár, munkás?
    Egyet értek Öreg halásszal rendben volt a kifogásolt lakossági fórum még akkor is, hogyha nem értetek egyet vele Szilaj! Bocs, hogy megengedtem magamnak ezt a kis játékot, de olyan erővel ütitek és minősítitek az itt nektek ellentmondókat, hogy úgy éreztem, ez belefér.
    Lehet keresni, hogy ki sértette meg elöbb a másikat a fidesz-é, vagy a jobbik, de amíg ezen cuppogtok, addig a szocik dörzsölik a kezüket. Megint sikerül megosztaniuk a jobboldalt. A mai utolsó eretnek gondolatom: igenis a jobbiknak kellene a közeledést kezdeményeznie a fidesz felé.

  142. munkásököl szerint:

    Huhh… Az ember néhány napig kivonja magát a forgalomból, és mik történnek?!

    Öreg halász fából vaskarika érveivel kár foglalkozni. Többszöri nekifutásra sem fogja fel, hogy a svédcsavar nem azt jelenti, hogy minden svéd csavar. 🙂

    Szerintem kb. tök mindegy, hogy szirénáztak-e a rendőrök, vagy nem. Örülhetnek, hogy nem támadtak rájuk a bodzások. Nem vagyok jogász, de azért 250 felfegyverkezett figura közterületen történő csoportosulása alighanem több bűncselekmény kategóriát is kimeríthetne. Nem lett volna célszerűbb kommandósokat küldeni? Vagy – különösen a darwini evolúció híveinek kedvében járva – szép csendben lezárni a környéket, hagyni, hogy lekaszabolják egymást, majd a győztest szépen bezsuppolni?

    Ha 250 nemzeti érzelmű ember tüntet, akkor könnygáz, gumilövedék, helikopter, kamerák mindenhol. Ilyenkor mi van? Melyik ország ez: Afganisztán, Cigányország, vagy Magyarország?

  143. Prendick szerint:

    Mózsi, mivel a Fidesz eddig minden szövetségesét ledarálta, a Jobbik ráér akkor közeledni, ha lesznek lapok a kezében. Az sem baj, ha a jobboldal nem egységes, szélesebb lesz a választói bázis. Majd ha kell, akkor összefognak.

  144. Prendick szerint:

    “Többszöri nekifutásra sem fogja fel, hogy a svédcsavar nem azt jelenti, hogy minden svéd csavar.”

    Köszönöm! Ez zseniális. Elteszem magamnak emlékbe. :-DD

  145. miska72 szerint:

    “Két autónyi volt a “több száz fős” maffiózó banda?”

    “Ahogy arról a Csepel.info beszámolt, szombat este nagy erőkkel szállt ki a rendőrség a kerületünkbe. Legújabb információink szerint valóban egy csepeli afgán és egy szigetszentmiklósi roma család között zajlott le a konfliktus, amelyhez közel háromszáz rendőrt mozgósítottak, de más források szerint két roma család konfliktusa vált nyílt ellenségeskedésbe, melyet a rendőrség “rekesztett be”. ”

    Két autónyi afgánhoz és romához 300 rendőrt mozgósítottak?
    Nem volt túlerő?
    Ha gyak max 10 ember volt, (mert egy autó 5 személyes,) akkor ki felel ezért az akcióért?
    Mibe került ez az adófizetóknek?
    A max 10 emberből mennyit kaptak el?

  146. miska72 szerint:

    De 10 romához is sok az a 300 rendőr. 😉

  147. Szila szerint:

    Mózsi! Köszönöm szépen, nagyon megtisztel a leSzilajozásod. Csak én magamtól nem mertem volna így fényezni magam.
    Másrészt életemben nem fogom megérteni, hogyan kampányolhat egy “bejáratott politikus” egy másik párt mocskolásával, lejáratásával úgy, hogy erről szóljon az egész estéje. Ezt kívülállóként nézve is elrettentőnek tartanám. Hol van a program, a jövő, az út, a célkitűzés? Hát nem erre hivatott a lakossági fórum?
    Drága Prendick! A szamurájkardos bűnözés egy rövidtávú megoldás az emberi élet kioltására, talán azért tűnik félelmetesebbnek. A százmilliós ingatlansikkasztások és a korrupció pedig csak addig tűnik távolinak, míg nem tartozik bele a keservesen véres verítékkel megszerzett sajátunk.
    Munkásököl, Miska egyetértek! Kellett volna hagyni, hogy győzzön a jobbik. Nem az adófizetők pénzét pazarolni bűnbandák leszámoló akcióira.

  148. Prendick szerint:

    Vélemény (1820-ból)

    “Amíg ezen emberfajtának megengedik, hogy fényes nappal házaljon, hogy ajtókat, zárakat, lakatokat fürkésszen, koldúljon, mindenféle mesterkedéssel zsebeket nyisson, pecsétnyomókat véssen, és hegedűvel, czimbalommal meg hárfával a falu előkelőinek házánál névnapi szerencsekívánatokat komponáljon, óh! jam satis est! addig ez az emberfaj nem javúl meg. És ez Szarvason 1807-ben még inkább így van, sőt 1820-ban is. Miféle szerencse lehet az, amit egy derék, becsületes embernek neve napján vagy újévkor egy csapat feslett czigány kívánhat? Inkább fordítva! A becsületes embernek, ahol és ahogyan tudja, át kell alakítania a czigányt dolgos, tevékeny, derék emberré, szolgává, cseléddé, családapává és családanyává, és csak azután kívánhatnak egymásnak kölcsönösen szerencsét, és örülhetnek szerencséjüknek. Nem kellene-e a magyar közönségnek oly sok körözött rendelet után egy egyértelműen hozott határidőre komolyan megfogni a dolgot, s ezt az állam’ terhére, kárára és szégyenére szolgáló csavargófajt végre a köznek hasznára, csatorna-, híd-, zsilipépítésnél, vízszabályozásnál alkalmazni, és ezáltal az emberi társadalom’ hasznos tagjává fogadni?”

    (Tessedik Sámuel, 1820)

  149. Mózsi szerint:

    Az elöbbi oldalon már nem tudtam elküldeni hozzászólásomat, ezért ide bekopizom!Sajnálom, hogy Hugi és Gordon felvették az eléjük dobott kesztyűt. Értékes gondolatokat nem közöltek velünk jobbikos, vagy legalábbis magukat annak nevező hozzászólók. A fájdalmasabb a dologban az, hogyha ennyi a mondanivalójuk, akkor mit tudnak hozzátenni az úgynevezett jobboldal győzelméhez? Azt is látom, hogy a lejáratásban a másik képességeinek kicsúfolásában, cikizésében sikerül maradandót alkotniuk. Megjegyzem ezzel a stílussal, csak ártanak mozgalmuknak, de hát ezt Prendicknek, Mamintinek…stb kell eldöntenie.
    Hozzászólásaitokból azt látom, hogy büszkék vagytok magyarságotokra. Kérdezem, hogy akkor mire véljem a furcsa nik neveteket?

    Ismét megnéztem, illetve hallgattam az ominózus kampánygyűlést. Először is annyira torz a felvétel, hogy szinte érthetetlen, amit Kövér mond, nyilván messze volt a felvételt készítő emberetek. Az első rész még elmegy, de a második már teljesen érthetetlen.Másodszor a két felvétel ősszesen 18 perc 44 másodperc. Azt írod Szila, hogy egész este a jobbikot ócsárolta. Remélem nem akarod elhitetni velünk , hogy ilyen röved egy fórum. Kérdést intézett a helyi vezetőtök Kövérhez, ő pedig válaszolt, amit a hallgatóság “jobbik” része kultúráltan, belepofázás nélkül meghallgatott. Ja, hogy nem tetszett!
    Végezetül elnézést kértem a szilajos poénért. Nem hiszem, hogy a lelkedig hatolt a sértésem.

  150. Prendick szerint:

    “Kérdezem, hogy akkor mire véljem a furcsa nik neveteket?”

    Hát, Mózsi olvasni kéne. Nem Orbán beszédeit, hanem könyveket. Mindkét nick egy-egy közismert irodalmi mű szereplője nevéből ered. De nem segítek. 🙂

    /Na jó, kicsit. Azt még megértem, hogy H.G. Wells nem jutott el, de Lázár Ervin azért illett volna./

  151. Beri Elen szerint:

    A Csepeli nagy intézkedés csupán két rendőrautóból állt csak mert romák és afgánok ellen kellett őket kivezényelni? Amikor a tuntetések voltak akkor valahogy többszáz rendőr került elő és azok a rendőrök elő is állítottak embereket nem csak elkobozták a dolgaikat! ez röhely!

  152. Bubus szerint:

    A rendőrség enyhén szólva is leszerepelt a sajtóközleménnyel, és amit most mondanak.

  153. Mózsi szerint:

    Bizony olvasni kell, ajánlom minden jóérzésü embernek. Több időt kellene fodítani a szépirodalmi kiadványok olvasására, de sajnos erre kevés az idő. Nyilván én is választhattam volna olyan nik nevet, amit te nem ismersz, nem tudnád hova tenni.
    Nem nyújt irodalmi élményt, de mindenképen tanulságos benneteket olvasni.

  154. Gordon szerint:

    Prendick! Sajnálom, hogy hozzád meg a Tizenhárom almafa nem jutott el.

  155. Prendick szerint:

    Gordon!
    Vajon miből vontad le ezt az újabb hazudós következtetést?
    Csak azért kérdezem, mert hogy nem én voltam az, aki a nickválasztást kritizálta, hanem Mózsi. Meg is kapta a szükséges információkat.

    Egyébként bármennyire is furcsa, nem osztom jelentősebben a jobbosok rajongását Wass Albert iránt. Mózsi sem lesz “magyarabb”, mert onnan választott nicket. Te meg pláne nem, hogy idézgeted.

    /Egyébként itt akarod folytatni a tegnapi ámokfutásodat? Kár lenne bezáratni ezt a témát is. Úgyhogy részemről a névkérdés becsukva. /

  156. czanti szerint:

    Nem kedvelem -formai okokk miatt- a Magyar Gárdát s főleg M. Krisztinát de most a Jobbikra fogok szavazni , kizárólag azért mert az általam el nem fogadható jelenségek ellen csak ők lépnek fel !!! Továbbra is baloldalinak tartom magam / üzenem ezt az engem ismerőknek /.

  157. Attila szerint:

    Czanti!

    Köszönöm, hogy ezt megosztottad. Jeles példája az írásod annak, hogy ha valaki tájékozódik és nem csak hallomások alapján tapogat valamit, akkor minden megtörténhet.

  158. Szila szerint:

    Kedves Czanti!
    Na ilyen szerintem egy nyitott személyiség. Tájékozódik, tapasztal, összegez és ezek alapján dönt. De jó lenne, ha egyre többen választanánk ezt a módját az életünk normális mederben tartására.

  159. Csepeli Rém szerint:

    jajj itt az a baj hogy amit mondanak errööl az egészről az is kamu még az éjszakai élet uralmáért szóló küzdelem semmi ilyesmiről nem volt szó ez egy régi küzdelem folytatása volt aminek még most sincs vége bárki is azt hinné az afgánok például azt üzenték a romáknak hogy jöjjenek be az erdőbbe és majd ott lejátszák nem meg anyílt terepen erröl még ugyis hallani fogtok me szerintem nem is olyan sokára ……na örüljetek az infonak:)

  160. labtec szerint:

    Hogyha ezek összeugranak a miklosiak nagy fölénnnyel nyernek ebben legyetek biztosak ott olyan hálozatok müködnek mikloson h az télleg komoly szinte ök a legkomolyabbak kosziék után föleg mostanában afgánok itt tehetnek bármit

  161. […] ismert, 2009. május 23-án, sajtóértesülések szerint több száz roma és afgán bűnöző ugrott össze Csepelen. Információink szerint az összecsapás akkor is az Erdősor utcánál […]

Itt lehet hozzászólni !