2016 az adócsökkentés éve – Jövőre Magyarországon folytatódik az adócsökkentés, viszont Európán nem enyhül a migrációs nyomás

Csepel.hu

nemeth_szilard_kongresszus

Év végi interjú Németh szilárd országgyűlési képviselővel, a Fidesz újonnan megválasztott alelnökével

Megvédtük az országot, de a veszély nem múlt el

-Kezdjük az Európát, így Magyarországot ért legnagyobb kihívással, az illegális migrációval!

-Idén egész Európában, így Magyarországon is soha nem látott mértékű népvándorlással kellett megküzdeni. Az új évben ennek a migránsáradatnak azonban nem lesz vége, még Brüsszel előre jelzése szerint is folytatódik, sőt erősödhet is. Eddig, mintegy másfél millió bevándorló érkezett Európába. A magyar parlament és a magyar kormány az első perctől határozott bevándorlás-politikát képvisel, az elsők között észleltük a veszélyt és elsőként hoztuk meg azokat a döntéseket, amelyekkel Magyarországot megvédtük. Fizikai és jogi határzárat létesítettünk, minden eszközt mozgósítottunk, hogy megvédjük az országot. Megerősítettük a rendőrséget, a katonaságot, a törvényeket.

A baloldal a bevándorlók pártján áll

-A miniszterelnök úgy fogalmazott, hogy az illegális bevándorlás megállítása nemzeti ügy, az ország megvédéséhez összefogásra van szükség a parlamentben is. A képviselők mégsem szavaztak egységesen a határok megvédéséről.

-Ebben a törvényalkotási munkában az ellenzék sajnos nem támogatta a kormánypártot. A kicsinyes, pillanatnyi politikai érdekeiken képtelenek voltak túllépni. Nem a magyar emberek, hanem a bevándorlók oldalán álltak mindvégig. Az idő azonban a Fidesz-KDNP-t és Magyarországot igazolta. A migránsáradat miatt Európa, ma a második világháború óta nem látott válságban van. Azok az országok, amelyek korlátlanul beengedték, sőt meghívták a bevándorlókat, most közbiztonsági, szociális szempontból is az összeomlás felé tántorognak. Napi hírek ma egész Európából: erőszak, terror, utcai tüntetések, zavargások, kulturális konfliktusok. Vajon a baloldali politikusok nem értik, hogy a NATO és az EU központja, Brüsszel miért lett az európai terrorizmus melegágya is? Hogy van az, hogy az egyik olasz kisvárosban, ahol magánvillákban szállásolták el az Afrikából betóduló illegális bevándorlókat, azért tüntettek, hogy ingyen internetet kaphassanak és az őket befogadó olaszok takarítsanak utánuk? Elképesztően veszélyes az EU vezetőinek és a mi balliberális politikusainknak a hozzáállása.

 

A Fidesz a magyar családok gyarapodását, az otthonteremtést és a gyermekvállalást támogatja

-A migránsok befogadásán kívül más, a tisztességes, dolgos embereket igencsak irritáló döntések is születnek az EU különböző fórumain. Az Emberi Jogok Európai Bírósága 43 magyar rabnak összesen 231 millió forintos kártérítést ítélt meg a rossz börtönkörülmények miatt. Zuschlag János, a hat évre ítélt volt szocialista politikus például 15. 800 eurót, azaz közel ötmillió forint kártérítést kap.

-Az EU bürokratái, politikusai teljesen elszakadtak a valóságtól. Nem tartanak kapcsolatot választóikkal, nem érdekli őket az európai polgárok véleménye, meg se kérdezik őket. A szabad európai országok gazdasági, politikai, kulturális közössége helyett egy mindenható, a nemzetállamokat felszámoló, multikulturális Európai Egyesült Államokat akarnak. A Fidesz viszont kikérte a magyar emberek véleményét, akik egyértelművé tették, hogy meg kell védenünk az országot, meg kell védenünk a magyar emberek biztonságát, munkahelyeit, meg kell védenünk Magyarország európai, keresztény és nemzeti hagyományait! Ezért a Fidesz az illegális bevándorlók helyett, a magyar családok otthonteremtését és gyermekvállalását támogatja, a börtönlakók komfortérzetének javítása helyett pedig, a tisztességes, becsületes emberek gyarapodását tartja fontosabbnak. 2016-ban ezért csökken tovább – 15%-ra – a személyi jövedelemadó kulcsa, ezért nő gyerekenként 12. 500 Ft-ra a családi adókedvezmény és ezért kapnak a háromgyerekesek 10 millió forint vissza nem térítendő támogatást otthonteremtésre. Ez utóbbihoz még 10 millió kedvezményes hitel és 5 millió ÁFA – visszatérítés is jár majd. A történelmi mélyponton lévő infláció és a béremelések is azt szolgálják, hogy több pénz maradjon a családoknál. És ezt a célt szolgálja a rezsicsökkentés fenntartása és folytatása is.

-Úgy tűnik, hogy a baloldal és a nemzeti oldal, az EU és a Fidesz mást-mást ért a fogalmakon, más és más a cselekvés mozgatórugója.

-Mi az a politikai közösség vagyunk, akik nemcsak ismerjük a problémákat, de őszintén beszélünk is róluk. Nevén nevezzük a dolgokat: A kerítés az kerítés, nem pedig „kapu oldalsó szárnyakkal”. A zöld határon átszökő illegális bevándorló az törvénysértő, nem pedig menekült. Nem az életét menti, hanem az európai szociális ellátásért, vagy éppen annak megsemmisítéséért jön a vén kontinensre. Ma nem migrációs válság van, hanem olyan népvándorlás, amelyben Európa szervezett megszállása zajlik. A kötelező betelepítési kvóta az nem közös európai megoldás, hanem a nemzetállamokra erőltetett jogtalan, értelmetlen és veszélyes pótcselekvés, nem más, mint öngyilkos merénylet az európai lét ellen. Az eddigi legsúlyosabb európai terrortámadás kapcsán sajnos, mennyire aktuális Batsányi János intelme: „Vigyázó szemetek Párisra vessétek!”

Meg kell védenünk Csepelt is!

-A határzár működik, gyakorlatilag megszűnt a hazánkba való illegális belépés. De mi a helyzet az EU kötelező betelepítést erőltető kvótájával, és az ismét felbukkanó visszatoloncolással?

-Magyarországot eddig megvédtük, de most újabb veszély fenyeget. Brüsszel és az európai baloldal nemcsak beengedni, de betelepíteni is akarja a bevándorlókat. Ezt nem hagyhatjuk! Az uniós kötelező betelepítési kvóta jogtalan, értelmetlen és veszélyes. Növeli a terrorveszélyt és szétzilálja a belső közbiztonságot. Veszélyes az európai és nemzeti kultúránkra nézve is. Rövid idő alatt egy szegednyi, 130-150 ezer ember betelepítését jelentené. Felháborító például, hogy Szabó Szabolcs, az Együtt politikusa, aki a csepeliek bizalmából ülhet a Magyar Országgyűlésben, azt javasolta, hogy 15 ezer illegális migránst azonnal telepítsünk be. Szabó Szabolcs nem kérdezte meg választóit, szembe megy az emberek akaratával. Senki nem hatalmazta fel sem az EU vezetőit, sem az őket kiszolgáló Szabó Szabolcsokat, sem a baloldali politikusokat arra, hogy betelepítési programokat hajtsanak végre! Csepelen eddig 12 ezren csatlakoztak a Fidesz petíciójához, ennyien mondtak határozott nemet a kvótára. Nekem, mint politikusnak az a dolgom, hogy az emberek akaratát képviseljem. Minden erőmmel azon leszek, hogy Csepelre ezek a politikusok, egyetlen bevándorlót se tudjanak betelepíteni!

 

Összefogásra van szükség

-Hogyan tovább? Mit tehetünk a kvóta ellen?

-A magyar kormány határozott nemet mond a kötelező betelepítési kvótára, és megtámadta azt az Európai Bíróságon. A Fidesz emellett folytatja az aláírásgyűjtést a kvóta ellen, mert együtt erősebbek vagyunk, összefogással meg tudjuk védeni az országot. Ahogy idén, úgy 2016-ban is, az az első számú feladatunk, hogy megvédjük az országot! Brüsszel, az európai és a magyar baloldal ugyanis azt vette a fejébe, hogy bevándorlókat telepítenek be, amivel nemcsak a közbiztonságot, a szociális biztonságot, a munkahelyeket, de egész Európa és a nemzetállamok létét fenyegetik. Amíg a Fidesz van kormányon, addig sem beengedni, sem betelepíteni, sem visszatoloncolni nem engedjük az illegális bevándorlókat! Az emberekkel közösen megvédjük az országot, megvédjük Csepelt!

 

2016-tól a minimálbér 105 ezer forintról 111 ezer forintra, a garantált bérminim122 ezer forintról 129 ezer forintra nő. Az 1,6 százalékos tervezett infláció mellett, a személyi jövedelemadó 1 százalékpontos csökkenését is figyelembe véve a minimálbérnél 5,6 %-os, a garantált bérminimumnál 5,7 %-os reálbér emelkedés valósul meg. Ilyen mértékű reálnövekedés a kötelező legalacsonyabb béreknél 13 éve, 2002-ben volt utoljára.

Az erről szóló egyezséget a kormány részéről a Nemzetgazdasági Minisztérium, a munkaadók részéről a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége, a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége és az ÁFEOSZ-COOP Szövetség, valamint a szakszervezetek részéről a Független Szakszervezetek Demokratikus Ligája és a Munkástanácsok Országos Szövetsége írta alá. A politikai baloldalhoz köthető Magyar Szakszervezeti Szövetség viszont nem fogadta el a béremelést.

 

Csepel.hu

6 hozzászólás “2016 az adócsökkentés éve – Jövőre Magyarországon folytatódik az adócsökkentés, viszont Európán nem enyhül a migrációs nyomás” bejegyzésre

  1. ebihal szerint:

    Szerencsétlen balfék!

  2. fghfjhgkjhk szerint:

    Szép szalagcím, gratula!
    Ezt az adócsökkentést?! Hová szarjak?
    😛

  3. Tarjányi László szerint:

    Én bízok Németh Szilárdban! Remélem kevesebb haverja van mint Orbánnak, így ha ő lesz a miniszterelnök, kevesebb csókosnak kell állást, megrendelést, kaszinóengedélyt, stb. biztosítani! Az ő gyerekei fiatalok ahhoz hogy a leendő vejkónak kiváló, ledes közvilágítási közmegrendeléseket kelljen biztosítani!

    Remélem, Orbán negyedszer nem lesz miniszterelnök! Vagy nem jelölteti magát 2018-ban, vagy jól pofára esik, vagy koalícióra kényszerül, úgy hogy a vezérlőpálcát át kell engednie a koalíciós partnernek! Nekem mindegyik változat megfelel!

  4. ebihal szerint:

    Tarjányi!
    Gondolod, hogy Németh eddig emelkedhetett volna, ha nem lettek volna haverok?
    Azzal az ésszel, ami neki van a segédtanítóság is megerőltető lenne!

  5. nagyapó szerint:

    Eetásak! A baloldali bunkóságon kívül van valami ötletük is?

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  6. Tarjányi László szerint:

    Ebihal! Ettől még lehet reménykedni, hogy a holló a hollónak kivájja a szemét! 😉

    Nekem mindegy, hogy ki takarítja el Orbánt!

Itt lehet hozzászólni !